برای آشنایی با امکانات و تغییرات جدید سایت، لطفاً به بخش راهنمای سایت مراجعه کنید.



ویزای ازدواج آمریکا
سلام
حالتون خوبه
از شما دوستان میخواهم که راهنمائی کنید
من میخواهم از طریق ویزای ازدواج و یا نامزدی به آمریکا محاجرت کنم
البته من نمیدانم کدام یک از این ویزا ها بهتر است اما بعضیها میگن ویزای ازدواج بهتر است حالا اگر شما راهنمائی کنید بهتر است
خوب با یک دختر آمریکائی هم آشنا شدم
اما مراحل کار را نمیدانم
آیا باید وقتی به ایران آمد باید در همین ایران ازدواج کنم ؟
و آیا باید بعد از اینکه ازدواج کردیم به سفارت آمریکا برویم و یا باید این ازدواج در سقارت آمریکا باشد ؟
و یا باید اون دختر به آمریکا برود و بعد چند ماه بعدش به سفارت آمریکا برویم

خواهش میکنم بگید باید چه کاری بکنم
خیلی ممنون
خداحافظ
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: 1368 ، linaa ، hassan1052 ، babak_LosAngeles ، majidhassani ، daad ، sepideh IR ، msar ، Tolu IR ، milspider
شما در هر دو صورت می توانید اقدام کنید.برای ویزای ازدواج همسر شما بایید به ایران بیایید وعقد کنید.بعد از آن همسر شما عقدنامه را به آمریکا می برد و از سازمان مهاجرت برای شما درخواست ویزا می کند.بعد از حدود یکسال شما را برای مصاحبه می خواهند که به سفارت آمریکا در دوبی یا ترکیه ویا پاکستان بروید.ویزای شما اگر مدارکتان کامل باشد ظرف مدت سه الی پنج روز حاضر می شودTongue
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
سلام
خیلی ممنون از پاسختون
1- حالا بنظر شما و دیگر دوستان ویزای نامزدی بهتر است و یا ویزای ازدواج منظور این است به کدام بهتر ویزای میدهند و اشکلاتش کمتر است ؟
2- پس وقتی در ایران عقد کردیم بعد همان موقع به سفارت آمریکا در دبی یا ترکیه نمیتوانیم مراجعه کنیم درسته ؟ و باید همسرم عقد نامه را به آمریکا ببرد و از آنجا پیگیری کند ؟
3- بعد از یک سال که از من میخواهند برای مصاحبه بروم به سفارت آمریکا آیا سخت میگیرن و یا آسون و چه سوالاتی میپرسن و چه مدارکی میخواهند ؟

و راستی چقدر سفارت آمریکا هزینه میگید چون بعضی ها میگن هزینه ای میگیرد برای مصاحبه کردن
خیلی ممنون
خداحافظ
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: daad ، sepideh IR ، msar ، Tolu IR ، edat66
سلام به همه دوستان
ممنون میشم سوال من رو هم که در همین زمینه هست جواب بدینTongue
اول اینکه من هم یک نفر رو دارم آمریکا که قرار هست با هم ازدواج کنیمSmile
ایشون هنوز ‎citizen‎ نشدند ولی 3 سال هست که آمریکا زندگی میکنه.
ارتباطمون هم کمتر از 2 سال هست ولی شنیدم میتونیم یه جوری این مشکل 2 سال ارتباط رو حل کنیم.
تا الان هم همدیگر رو ندیدیم، یعنی ایران نیامده.
حالا بهترین و سریعترین مسیر به نظر شما چیه ؟
k1 یا k3 ویزا ؟ و اینکه ایشون که گرین کارت دارند و هنوز ‎citizen‎ نیسن مشکلی پیش نمیاد ؟
راستی ایشون نیویورک هستند !
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: asra ، payam62 ، زری وحدتی ، daad ، sepideh IR ، msar ، Tolu IR ، edat66
سلام اگر همسر شماستی زن باشد میتوانید درخواست ویزای k1 یا k3 کنید. ویزایk1ویزاینامزدی است و ویزای k3 ویزای ازدواج مباشد که هر دو برای ستی زن می باشد.همسر شما چون گرین کارت دارد باید در ایران یا کشور دیگری با هم ازدواج کنیدو همسر شما فرم ‎1-130‎ رادر اداره مهاجرت آمریکا پر کند.وحدود 3 سال طول مکشد.مگر اینکه همسر شما ستی زن شود که آن هم بعد از ستی زنی حدود 1 سال زمان می برد.موفق باشید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: payam62 ، jazirehh ، زری وحدتی ، daad ، morvarid2191 ، sepideh IR ، msar ، Tolu IR ، barfi1 ، edat66
سلام

من به تازگي ميروم براي مصاحبه به آنكارا و براي ويزاي نامزدي اقدام كردم وقتي برگشتم اطلاعات كاملي در اختيارتان ميگذارم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
سلام
از همه شما دوستان ممنون هستم برای راهنماوی که کردید
ببخشید چند روزی نبودم که پاسخ بدهم
دوستان یک مسله بود که میخواستم اینجا بگم اول فکر میکردم که ویزای ازدواج بهتر است منظورم این بود که چون ازدواج کردیم دیگه نمیتونستن برامون مشکلی ایجاد کنن اما شما میگید خیلی ممکنه تاخیر داشته باشه
هر چند که من میخواهم ویزا را بگیرم حالا اگر یک سال هم طول کشید مشکلی نیست

دوستان چند سوال دارم اگر لطف کنید

1- آیا اگر میخواهم از طریق ویزای نامزی اقدام کنم و همه مدارک مثلا عکس فیلم و دیگز مدارک را داشته باشم ممکنه است باز هم سفارت مشکلی پیش بیاورد و یا نمیتواند میشود کمی راهنمائی کنید ؟

2- اگر میخواهم از طریق ویزای نامزدی اقدام کنم باید اول نامزدم به ایران بیاید و عکس و فیلم و دیگر مدارک را جمع کنیم و بعد نامزدم برود به آمریکا و از آنجا اقدام کند و یا باید خودم اقدام کنم ؟

3- آیا برای روز مصاحبه باید همراه با نامزدم به سفارت برویم و یا فقط باید خودم تنها باشم

اگر این سوالات پاسخ دهید ممنون میشوم

راستی دوست عزیز پارسا10 اگر لطف کنید چون شما خودتون هم تمام این مراحل را رفته اید میتواند کل ماجرا از اول تا حالا را بگید و اگر این لطف را بکنی و بعد از رفتن به سفارت به ایجا بیائی و اطلاعاتی در این مورد بزاری ممنون میشوم و اینشااله موفق باشی

باز هم از همه شما دوستان تشکر میکنم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
سلام
دوست عزیز پارسا10 جان اینشاالله که برای مصاحبه سفارت موفق شده باشی
خواستم سوال کنم که چطور بود رفتی سفارت
خیلی ممنون
خداحافظ
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sepideh IR ، msar ، Tolu IR
سلام به همه عزیزان

دو سوال حیاتی دارم که بسیار ممنون میشم زود جواب بدید:

من به امید خدا بنا هست با نامزدم که گرین کارت آمریکا داره و ایرانی هستند و فعلا مقیم ایران عقد کنیم

حقیقتا قصد هم داریم انشالله تا ‎1-2‎ سال آینده برای ادامه تحصیل به آمریکا برویم

در مورد وضعیت تحصیل خودم که پزشک هستم تا حدود زیادی اطلاع دارم و مشخص هست ولی نامزدم در حال تحصیل در مقطع لیسانس مترجمی زبان انگلیسی در دانشگاه پیام نور در ایران و ترم 3 هست

حالا سوالات:
1) برای در خواست گرین کارت برای خودم چطور و چه زمانی اقدام کنم؟(در ضمن فرق گرین کارت نامزدی با ازدواج در چیه؟)

2)آیا همسرم میتونه همین رشته(منظورم لیسانس زبان انگلیسی هست) رو اونجا ادامه بده؟ توصیه شما چیه آیا لیسانسش رو بگیره بهتره یا وسط کار بریم بهتره؟


ممنون میشم از جوابتون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، sepideh IR ، msar ، Tolu IR
megaholding نوشته:

من به امید خدا بنا هست با نامزدم که گرین کارت آمریکا داره و ایرانی هستند و فعلا مقیم ایران عقد کنیم

من هم یه سوال از شما دارم. ایشون چطور میتونن گرین کارت داشته باشند و مقیم ایران باشند؟ همه میدونیم که کسی که گرین کارت داره نباید بیش از 6 ماه تا یکسال از آمریکا خارج بشه. بنابر این ایشون نمیتونه مقیم (ساکن) ایران باشه و اینجا دانشگاه بره! مگر این که ایشون سیتیزن باشند.

megaholding نوشته:
حقیقتا قصد هم داریم انشالله تا ‎1-2‎ سال آینده برای ادامه تحصیل به آمریکا برویم


برای ادامه تحصیل؟ یعنی نمی خواهید اونجا زندگی کنید و یک روزی بر می گردید؟ کسی که گرین کارت داره باید آمریکا زندگی کنه...


megaholding نوشته:
حالا سوالات:
1) برای در خواست گرین کارت برای خودم چطور و چه زمانی اقدام کنم؟(در ضمن فرق گرین کارت نامزدی با ازدواج در چیه؟)

2)آیا همسرم میتونه همین رشته(منظورم لیسانس زبان انگلیسی هست) رو اونجا ادامه بده؟ توصیه شما چیه آیا لیسانسش رو بگیره بهتره یا وسط کار بریم بهتره؟


1- تا اونجا که من میدونم دارنده گرین کارت از داخل آمریکا باید برای ویزای نامزدی اقدام کنه.
ویزای نامزدی سریع تره. دارنده گرین کارت درخواست می کنه، نامزدش (بعد از یه مدتی که تو انتظار موند) میره آمریکا بعد از یه مدت کوتاهی تو آمریکا با هم ازدواج می کنن، گرین کارت مدت دار (2 سال) می گیره، بعد از 2 سال اگه همه چیز خوب پیش رفت گرین کارت دائمی میگیره.
ویزای ازدواج کند تره. اول ازدواج میکنن، مدت طولانی ای (فکر کنم 3 تا 5 سال دقیقاً نمی دونم) در انتظار میمونن، با ویزای اقامت وارد آمریکا میشن و گرین کارت دائم می گیرند.
2- اطلاع دقیق ندارم. اما فکر نکنم مترجمی زبان انگلیسی به درد آمریکایی ها بخوره.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
دوست عزیز ایشان از گرین کارت هایی دارن که 5 ساله هستند و نیازی به حضور تو آمریکا به نظر نداره چون ایشان الان 2سال هست ایرانه و گرین کارتش تا سال ‎2010‎ اعتبار داره

آیا من میتونم از ویزای نامزدی و یا ازدواج با ایشان استفاده کنم؟ چون هنوز ازدواج نکردیم چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟ به نظر ایشان سیتیزن نیست پس کوتاهترین زمانی که میتونم روی اون حساب کنم چقدر است و از چه طریق؟

ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: payam62 ، زری وحدتی ، sepideh IR ، msar ، Tolu IR
megaholding نوشته:
دوست عزیز ایشان از گرین کارت هایی دارن که 5 ساله هستند و نیازی به حضور تو آمریکا به نظر نداره چون ایشان الان 2سال هست ایرانه و گرین کارتش تا سال ‎2010‎ اعتبار داره

آیا من میتونم از ویزای نامزدی و یا ازدواج با ایشان استفاده کنم؟ چون هنوز ازدواج نکردیم چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟ به نظر ایشان سیتیزن نیست پس کوتاهترین زمانی که میتونم روی اون حساب کنم چقدر است و از چه طریق؟

ممنون


تا آنجا که من می دانم داشتن گرین کارتی (منظور کارت پلاستیکی است) که تاریخ اعتباری هم روی آن باشد به معنی این نیست که دارنده بتواند تا هر زمانی که مایل باشد خارج از آمریکا باشد. ایشان اگر بخواهند برای بیش از یک سال در خارج از آمریکا باشند باید ‎reentry permit‎ بگیرند. این اجازه هم حداکثر برای 2 سال صادر می شود. به این نوشته ها توجه کنید:

A ‎lawful permanent resident (LPR) normally may travel outside the‎
United ‎States and return; however, there are some limitations. A‎
reentry ‎permit can help prevent two types of problems:‎
• ‎Your Permanent Resident Card becomes technically invalid for‎
reentry ‎into the United States if you are absent from the United‎
States ‎for 1 year or more.‎
• ‎Your U.S. permanent residence may be considered as‎
abandoned ‎for absences shorter than 1 year if you take up‎
residence ‎in another country.‎
A ‎reentry permit establishes that you did not intend to abandon‎
status, ‎and it allows you to apply for admission to the United States‎
after ‎traveling abroad for up to 2 years without having to obtain‎
a ‎returning resident visa. Reentry permits are normally valid for 2‎
years ‎from the date of issuance.



برای اطلاعات بیشتر به ‎__‎ این ‎__‎ آدرس رجوع کنید. و پرونده ‎B5- How Do I Get a Reentry Permit‎ را بخوانید.

یادآوری می کنم که خیلی از هم وطنان به این موضوع آگاهی ندارند و بعد از چند سال که در ایران بودند به تصور این که می توانند با گرین کارتشان به آمریکا باز گردند، بلیط گرفته و راهی می شوند اما متاسفانه بسیار دیده شده که در لحظه ورود به آمریکا گرین کارتشان را از دست می دهند. اما مواردی هم هست که افسر مهاجرت مسئله را نادیده گرفته.

اما جواب شما. به نظر من سریع ترین راه همان طور که در پست قبل نوشتم اقدام از طریق ویزای نامزدی هست.
شماره کیس: ‎2008AS4xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎Mar/2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Nov/2007‎
مصاحبه: ‎Dec/2007‎
آمدن کلیرنس ‎: Feb/2008 -‎ (بعد از 71 روز)
گرفتن ویزا: ‎Apr/2008‎
گرفتن گرین کارت: 13 روز پس از ورود
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: payam62 ، زری وحدتی ، sepideh IR ، msar ، Tolu IR
سلام دوستان"من عضو جدیدم و ضمن اینکه دو بار در دبی در مصاحبه رد شدم"تجربیات خوبی بدست آوردم و مدتیه که ازدواج کردم و قسط دارم با دعوت نامه جدید اول سال 2009به آنکارا برای مصاحبه دو نفری برم"من نا پدریم سیتیزن آمریکاست و شرایط مالی من و ایشان خوب است "لطفا"اگه کسی اینجا تجربه یا پیشنهادی داره بگه ممنون میشم"
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، sepideh IR ، msar ، Tolu IR ، Nightsky007
سلام عزیزان من سوالی داشتم در باره گرفتن گرین کارت خانم من آمریکا هست و من و پسرم ایران هستیم از مدت گرینکارت خانمم 10 سال می گذره و الان می خواهد گرین کارتش را تمدید کنه ایا من و پسرم که 15 سال داره میتوانیم بریم تونوبت گرین کارت از طریق خانمم و چه مدت طول میکشه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mahshad_farzad ، payam62 ، زری وحدتی ، sepideh IR ، msar ، Tolu IR ، Nightsky007
ويزاي نامزدي خيلي بهتراست و مخصوصا طرف بايد سيتيزن باشد وحتما وكيل در امريكا نامزدتون خيلي بهتراست برايتان بگيرد چون راهنماييهايي كه وكيل ميكنه كارتون زودتر راه ميفته ودر هر صورت بايد نامزدتان را حاقل يكبار ملاقات كرده و عكس وو مداركي كه نشان ميدهد شما همديگر را ملاقات كرده ايد. ويزاي ازدواج خيلي طول ميكشه.وحدود يكسال طول ميكشه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: dinadino228 ، زری وحدتی ، melina123 ، sepideh IR ، shadoow ، msar ، Tolu IR ، Nightsky007 ، Mologe ، hodaras ، Pani68




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان