برای آشنایی با امکانات و تغییرات جدید سایت، لطفاً به بخش راهنمای سایت مراجعه کنید.



تسهیلات در صدور ویزای شنگن
صف‌های طویل در جلوی سفارت‌ها، ندادن ویزا بدون ذکر دلیل و هزینه‌های سنگین برای کودکان همراه. اینها بخش‌هایی از فرایند گرفتن ویزا برای کشورهای محدوده شنگن بود که قرار است از دوشنبه ۵ آوریل (۱۶ فروردین) تغییر کند.
کسی که ویزا از یک کشور محدوده شنگتن به دست آورد، از این پس حق دارد بدون ویزای مجدد به ۲۵ کشور عضو حوزه شنگن سفر کند. تقاضای ویزا در گذشته در سفارتخانه‌های مختلف متفاوت بود و هر کشوری شرایط خاصی برای صدور ویزا داشت. این شرایط قرار است از روز دوشنبه پنجم آوریل (۱۶ فروردین) ۱۳۸۹سهل‌تر شوند.
خانم سسیلیا مالم‌اشتروم، کمیسر دادگستری اتحادیه اروپا، در مورد دلیل سرعت بیشتر در صدور ویزا برای کشورهای محدوده شنگن اعلام کرد که هدف از این اقدام هماهنگی در سهولت صدور ویزا برای میلیون‌ها نفری است که قصد دریافت ویزا برای ورود به محدوده شنگن را دارند.
همه ساله حدود ۱۰ میلیون نفر ویزای کشورهای محدوده شنگن را دریافت می‌کنند. آنها با این ویزا اجازه دارند بدون صدور ویزایی دیگر، به همه کشورهای محدوده شنگن و کشورهای دیگری چون نروژ، ایسلند و سوئیس سفر کنند.
مقررات جدید
طبق مقررات جدید، توریست‌ها، دانشجویان و کسانی که در جستجوی کارند، می‌توانند با در دست داشتن ویزای شنگن طی شش ماه ۹۰ روز در کشورهای حوزه شنگن اقامت داشته باشند.
بر اساس قوانین جدید، ویزا بایستی در زمانی کوتاه‌تر و با هزینه‌ای کمتر صادر شود. در آینده هزینه ویزا برای هر متقاضی ۶۰ یورو خواهد بود و هزینه صدور ویزا برای کودکان همراهی که سن‌شان میان شش تا ۱۲ سال باشد، ۳۵ یورو است. استثناهایی نیز برای بعضی گروه‌ها در نظر گرفته شده و تقاضانامه صدور ویزا کوتاه‌تر و پرکردن آنها نیز ساده‌تر می‌شود.
به این ترتیب، فرایندی که تا کنون برای صدور ویزای کشورهای حوزه شنگن برقرار بود، تغییر می‌کند. طی ۱۵ روز باید سفارتخانه‌ها یا کنسولگری‌های کشورهای حوزه شنگن زمانی را برای متقاضیان دریافت ویزا تعیین کنند که آنها بتواند در این روز تقاضانامه خود را تحویل دهند. مسئولان سفارتخانه نیز باید دو هفته پس از دریافت تقاضانامه، به تقاضای متقاضی پاسخ دهند. در صورت رد تقاضای صدور ویزا، باید دلیل این اقدام بیان شود.
طرح تسهیل صدور ویزا برای کشورهای حوزه شنگن، تمام کشورهای اتحادیه اروپا را شامل نمی‌شود، زیرا بعضی از آنها عضو کشورهای حوزه شنگن نیستند؛ کشورهایی چون بریتانیا، ایرلند، بلغارستان و قبرس از این دسته‌اند.

منبع:
‎http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5432041,00.html‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، Nazem ، laili ، OverLord ، honareirani ، sara24 ، یه مهاجر ، farzad24 ، ario ، mehrdad pharm ، اليس ، msar
دوستان آیا ویزای شینگن شرایط خاصی داره؟
کلاً شرایطش چطوریه؟
باید پولی تو حساب گذاشته بشه؟
کسی میتونه بعد از گرفتن ویزای شینگن و رفتن به یک کشور اروپایی درخواست پـنـاهــندگی بده؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد! من زیاد در مورد ویزای شینگن چیزی نمیدونم…
ممنون میشم راهنمایی ام بفرمایید…
سپاس
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mehrsami ، OverLord ، msar
دوست عزیز شرایط داشتن سند ملک وپول در حساب بانکی خیلی تو دادن ویزا تاثیر داره اونها باید متقاعد بشن برمیگردی در ضمن حتما باید دعوتنامه داشته باشی یا چند سفر توریستی بری تا درصد شانست بره بالاترچون نمیشه همینجوری بری بگی من هوس کردم برم اروپا در ضمن سن هم خیلی مهمه اگه بالای 31 باشه راحتتره و اگر درخواست ویزا از هر کشوری در شینگن بکنی اثر انگشت ازت میگیرن و موقع اعلام پـنـاهــندگی ویزات در میاد و ممکنه دیپورت بشی اگر هم نشی یه 5 یا 6 سالی طول میکشه تا بتونی راحت نفسی بکشی و اقامت اون کشور رو بگیری مگر اسم اشتباه بدی یا کارهایی دیگه بکنی مثله داشتن پاسپورت ایرانی دیگه که توش هیچ ویزایی نباشه این نشون میده که بدون ویزا از کشور خارج شدی
و به کشور های کوچک اروپایی بری برای پـنـاهــندگی ...مثلا ویزا رو از سفارت آلمان یا فرانسه بگیری ولی در ایسلند یا بلژیک اعلام پـنـاهــندگی کنی ولی مطلقا از ایتالیا و یونان ویزا نگیرید
چون ورودی اروپا هستند 90 درصد ویزاهاشون در میاد ولی خرجی رو که قراره برای شینگن بکنید من پیشنهاد میدم از راه تحصیلی بکنید شما در هر کشوری 5 سال درس بخونید میتونید با کمک وکیل اقامت بگیرید استرالیا که فکر میکنم کمتره ...موفق باشید
كيس نامبر:---
ارسال مدارك:
دريافت نامه دوم:
مصاحبه:
كليرنس:
دريافت ويزا:
دريافت گرين كارت:
خودش میبردت هرجا دلش خواست
به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Nazem ، usa.lover ، OverLord ، honareirani ، farzad24 ، ario ، shahyad ، msar
‎I see‎
سپاس
من فکر نمیکردم اروپا هم مثل آمریکا اثر انگشت و فرم قبول دیپورت رو بخواهند...
پـنـاهــندگی که آخرین راه هست!
بازم سپاسگذارم
امیدوارم لاتاری ‎2011‎ قبول بشید...
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: OverLord ، kavoshgarnet ، msar
(2010-04-13 ساعت 14:43)usa.lover نوشته:  
I ‎see‎
سپاس
من فکر نمیکردم اروپا هم مثل آمریکا اثر انگشت و فرم قبول دیپورت رو بخواهند...
پـنـاهــندگی که آخرین راه هست!
بازم سپاسگذارم
امیدوارم لاتاری ‎2011‎ قبول بشید...

من هم خيلي دوست دارم در مورد مهاجررت به تمام كشور هاي مهاجر پذير بدونم.
فعلا كه فقط مهاجرت به آمريكا رو ميدونم كه چيكار بايد كرد. ولي در مورد اروپا فعلا به نتيجه اي نرسيدم. بجز ثبت شركت.
در مورد كانادا و استراليا هم تقريبا هيچي نميدونم.Big Grin
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: usa.lover ، msar
سن که این دوست فرمودن بله خیلی در صدور ویزای شینگن تاثیر داره و به جوونها عموما سختر ویزا میدن اما اثر انگشت رو من در هیچ سفارتی کشور اروپائی که رفتم مثل آلمان و هلند و چک ندیدم .حالا سایر کشورا رو نمیدونم هرچند کشورای شینگن همه ملزم به رعایت قوانین یکسان هستن مثلا اگه در قانون شون هست که با کامل بودن مدارک باید ظرف 48 ستعت ویزا رو صادر کنن همه شون باید این کارو انجام بدن اما در ایران بنابدلایلی که میدونیم هر کدوم از کشورا ممکنه یه سری از قوانین رو کمی تغییر داده باشن!!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، kavoshgarnet ، OverLord ، hvm ، sara24 ، msar
منظور از اثر انگشت نمیدونم چیه اما
سفارت فرانسه انگشت نگاری می کنه از همه
سفارت سوئیس که من رفتم از من تعد نامه گرفت (با اثر انگشت یا با امضا یادم نیست) که برگردم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: یه مهاجر ، msar
(2010-04-12 ساعت 17:16)hamid123 نوشته:  
صف‌های طویل در جلوی سفارت‌ها، ندادن ویزا بدون ذکر دلیل و هزینه‌های سنگین برای کودکان همراه. اینها بخش‌هایی از فرایند گرفتن ویزا برای کشورهای محدوده شنگن بود که قرار است از دوشنبه ۵ آوریل (۱۶ فروردین) تغییر کند.
کسی که ویزا از یک کشور محدوده شنگتن به دست آورد، از این پس حق دارد بدون ویزای مجدد به ۲۵ کشور عضو حوزه شنگن سفر کند. تقاضای ویزا در گذشته در سفارتخانه‌های مختلف متفاوت بود و هر کشوری شرایط خاصی برای صدور ویزا داشت. این شرایط قرار است از روز دوشنبه پنجم آوریل (۱۶ فروردین) ۱۳۸۹سهل‌تر شوند.
خانم سسیلیا مالم‌اشتروم، کمیسر دادگستری اتحادیه اروپا، در مورد دلیل سرعت بیشتر در صدور ویزا برای کشورهای محدوده شنگن اعلام کرد که هدف از این اقدام هماهنگی در سهولت صدور ویزا برای میلیون‌ها نفری است که قصد دریافت ویزا برای ورود به محدوده شنگن را دارند.
همه ساله حدود ۱۰ میلیون نفر ویزای کشورهای محدوده شنگن را دریافت می‌کنند. آنها با این ویزا اجازه دارند بدون صدور ویزایی دیگر، به همه کشورهای محدوده شنگن و کشورهای دیگری چون نروژ، ایسلند و سوئیس سفر کنند.
مقررات جدید
طبق مقررات جدید، توریست‌ها، دانشجویان و کسانی که در جستجوی کارند، می‌توانند با در دست داشتن ویزای شنگن طی شش ماه ۹۰ روز در کشورهای حوزه شنگن اقامت داشته باشند.
بر اساس قوانین جدید، ویزا بایستی در زمانی کوتاه‌تر و با هزینه‌ای کمتر صادر شود. در آینده هزینه ویزا برای هر متقاضی ۶۰ یورو خواهد بود و هزینه صدور ویزا برای کودکان همراهی که سن‌شان میان شش تا ۱۲ سال باشد، ۳۵ یورو است. استثناهایی نیز برای بعضی گروه‌ها در نظر گرفته شده و تقاضانامه صدور ویزا کوتاه‌تر و پرکردن آنها نیز ساده‌تر می‌شود.
به این ترتیب، فرایندی که تا کنون برای صدور ویزای کشورهای حوزه شنگن برقرار بود، تغییر می‌کند. طی ۱۵ روز باید سفارتخانه‌ها یا کنسولگری‌های کشورهای حوزه شنگن زمانی را برای متقاضیان دریافت ویزا تعیین کنند که آنها بتواند در این روز تقاضانامه خود را تحویل دهند. مسئولان سفارتخانه نیز باید دو هفته پس از دریافت تقاضانامه، به تقاضای متقاضی پاسخ دهند. در صورت رد تقاضای صدور ویزا، باید دلیل این اقدام بیان شود.
طرح تسهیل صدور ویزا برای کشورهای حوزه شنگن، تمام کشورهای اتحادیه اروپا را شامل نمی‌شود، زیرا بعضی از آنها عضو کشورهای حوزه شنگن نیستند؛ کشورهایی چون بریتانیا، ایرلند، بلغارستان و قبرس از این دسته‌اند.


‎http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5432041,00.html‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: یه مهاجر ، msar
من يه سوال دارم.

اگه كسي يه ويزاي ‎Schengen‎ نوع C (كه به ويزاي يكساله تجاري معروفه) از سفارت سوئد در تهران گرفته باشه و ويزاش معتبر باشه، آيا با اون ويزا مي تونه سرشو بندازه پايين يه راست بره مثلا آلمان يا فرانسه يا اين كه حتما بايد نقطه ورودش به اروپا يه جايي در سوئد باشه؟

(2010-04-12 ساعت 17:16)hamid123 نوشته:  
کسی که ویزا از یک کشور محدوده شنگتن به دست آورد، از این پس حق دارد بدون ویزای مجدد به ۲۵ کشور عضو حوزه شنگن سفر کند. تقاضای ویزا در گذشته در سفارتخانه‌های مختلف متفاوت بود و هر کشوری شرایط خاصی برای صدور ویزا داشت.
قرعه كشي ‎2010‎ خاطره شد ‎...‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
در صورتی که ویزای شینگن(از هر نوع) داشته باشین می تونین مقصدتون رو به دلخواه کشوری متفاوت از کشوری که براتون ویزا صادر کرده انتخاب کنین البته در موارد نادری از ورود برخی افراد به مقاصد متفاوت جلوگیری شده.قطعا موقغ کنترل پاسپورت علت اینکه مقصد متفاوتی رو انتخاب کردین رو سوال می کنن و اگه جوابتون شک برانگیر باشه میتونن از ورودتون جلوگیری کنن
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، sara24 ، msar
(2010-04-21 ساعت 06:24)Ashkan78 نوشته:  
من يه سوال دارم.

اگه كسي يه ويزاي ‎Schengen‎ نوع C (گه به ويزاي يكساله تجاري معروفه) از سفارت سوئد در تهران گرفته باشه و ويزاش معتبر باشه، آيا با اون ويزا مي تونه سرشو بندازه پايين يه راست بره مثلا آلمان يا فرانسه يا اين كه حتما بايد نقطه ورودش به اروپا يه جايي در سوئد باشه؟


[/quote]

نوع C تجاری نیست بلکه نشان دهنده ‎Short-term visa for stay up to 90 days‎
یعنی در سال می توانید کلا 90 روز اقامت در شینگن داشته باشید و معمولا برای تجاری یا دیدار آشنایان صادر میشه.
قاعدتا از هر عضو شینگن مثلا سوئد بگیرید می تونید به هر 25 کشور برید اما بعضی از دوستان می گن که اگه از کشورهای ضعیفتر مثل یونان و ‎...‎ ویزا بگیرید و بخاهید برید آلمان موقع ورود شاید شما رو اذیت کنن.
دوستان اگه تجربه ای دارند می توانند ذکر کنند.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، msar
راستش من مي خوام با اين ويزا يه سفر شخصي برم آلمان و به يه دوستي كه خيلي برام مهمه سر بزنم. حتي از اين كه آلمان من رو نپذيره نمي ترسم و فوقش بر مي گردم. تنها نگراني من اينه كه نكنه يه موقع علاوه بر عدم پذيرش، جريمه سنگين بكنن يا سابقه ‎Deport‎ شدن به سوابق مهاجرتيم اضافه بشه.

دوستم كه در آلمان زندگي مي كنه، مي گه بهتره اول بري سوئد و بعد از اونجا بياي آلمان كه البته اين كار هم زمان بره و هم هزينه رو بيشتر مي كنه.

من خودم فكر مي كنم اگه ‎%90‎ شانس پذيرفته شدن در آلمان رو داشته باشم، بازم به ريسكش مي ارزه كه مستقيم برم اونجا.

(2010-04-23 ساعت 00:52)@Š!M ‎pid='45327 نوشته:  
در صورتی که ویزای شینگن(از هر نوع) داشته باشین می تونین مقصدتون رو به دلخواه کشوری متفاوت از کشوری که براتون ویزا صادر کرده انتخاب کنین البته در موارد نادری از ورود برخی افراد به مقاصد متفاوت جلوگیری شده.قطعا موقغ کنترل پاسپورت علت اینکه مقصد متفاوتی رو انتخاب کردین رو سوال می کنن و اگه جوابتون شک برانگیر باشه میتونن از ورودتون جلوگیری کنن


راستش اين ويزا با معرفي نامه شركت محل كارم كه با سوئد مراوده زيادي داري صادر شده. حالا نوعش هر چي باشه برام مهم نيست. مهم اينه كه بتونم باهاش برم كشورهاي ديگه اروپا (البته حتما قصد برگشت دارم).



(2010-04-23 ساعت 01:01)hamid123 نوشته:  
نوع C تجاری نیست بلکه نشان دهنده ‎Short-term visa for stay up to 90 days‎
یعنی در سال می توانید کلا 90 روز اقامت در شینگن داشته باشید و معمولا برای تجاری یا دیدار آشنایان صادر میشه.
قاعدتا از هر عضو شینگن مثلا سوئد بگیرید می تونید به هر 25 کشور برید اما بعضی از دوستان می گن که اگه از کشورهای ضعیفتر مثل یونان و ‎...‎ ویزا بگیرید و بخاهید برید آلمان موقع ورود شاید شما رو اذیت کنن.
دوستان اگه تجربه ای دارند می توانند ذکر کنند.
قرعه كشي ‎2010‎ خاطره شد ‎...‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
این کار جرم محسوب نمیشه که براتون سابقه درست کنن،فقط همه کشورای شینگن علی رغم اینکه در شرایط عادی مسافر اجازه سفر به مقصد دلخواه رو داره می تو نن به صلاحدید مانع ورودش بشن.همین.اینم خیلی ندرتا اتفاق میفته.خب شما چرا از آلمان ویزا نمی گیری؟فکر نمی کنم گرفتن ویزای سوئد راحت تر از آلمان باشه

یه مطلب دیگه کشور ترانزیتتون هم تا حدی مهمه.اگه کشور ترانزیتتون هم شینگن باشه احتمال اینکه تو مقصد سوال جواب کنن کمتره چون همه کنترلها در ترانزیت انجام میشه و اصولا هم در فرودگاه ترانزیت خیلی براشون مهم نیست چرا ویزاتون با مقصد نمیخونه

درباره سوال حمید عزیز که پرسیدن کسی تجربه شو داشته:من خودم زمانی که اقامت و تابعیت نداشتم با ویزای فرانسه مستقیم وارد سوئد شدم بدون مشکل
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sara24 ، Ashkan78 ، msar
سلام دوستان
من يه سواله كلي دارم.ميشه شرايط گرفتن اقامت در اروپا از راه تحصيل رو (با جزئياتشBig Grin)‎ بگين؟
يكي از دوستان گفته بعد از 5 سال تحصيل با كمك وكيل.اين وكيل قراره چه كمكي بكنه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
Wink 
دوستان
من بعد از دو هفته رفتم و متاسفانه سفارت آلمان با ويزاي من موافقت نكرد
علتش فقط بند 9 اشكالات بود. با اين مضمون:
"قصد شما مبني بر ترك محدوده كشورهاي عضو پيمان شنگن پيش از اتمام موعد
ويزاي شما به دلايلي از قبيل عدم ارائه مدارك و اطلاعات كافي براي سفارت قابل اثبات نبوده است."

بقيه موارد كه خيلي هم مهمتر بود رو همه رو قبول داشتن. من مداركم همه كامل هم بود. البته من يك پسر مجرد 30 ساله هستم و گذرنامه من خالي خالي هست و اگه ويزا ميگرفتم اولين ويزا در گذرنامه من بود.

حالا چكار ميتونم بكنم؟ مسئول سفارت گفت ميتوني اعتراض بنويسي.
نظر شما چيه؟

ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان