برای آشنایی با امکانات و تغییرات جدید سایت، لطفاً به بخش راهنمای سایت مراجعه کنید.



شرایط اخذ ویزای دانشجویی
‎sheri333‎ عزیز اگر اطلاعات کاملی در مورد وقت سفارت آنکارا داری میشه اینجا برامون بگی؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
‎shiva_h‎ جان اطلاعات من همان اطلاعاتی‌ست که در خود سایت سفارت هست
گرفتن وقت مصاحبه در ترکیه برای ایرانیان به این شرح است که وقت‌های مصاحبه ماه به ماه داده میشود. برای هر ماه باید اولین دوشنبه ماه قبل اقدام کنید. در این روز از ساعت ‎8:30‎ تا ‎9:30‎ به وقت آنکارا فرصت دارید که با همراه داشتن شماره پاسپورت و کارت اعتباری‌تان با سفارت تماس بگیرید.
البته باید بگم که ماه قبل من اقدام کردم و همانطور که در بالا گفتم تمام یک ساعت تلفن سفارت اشغال بود و درست بعد از یک ساعت که تلفن آزاد شد و تماس برقرار شد گفتن که وقت‌ها رزرو شده!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
من منظور از کارت اعتباری رو نفهمیدم ‎sheri‎ جان...مال خود آنکاراس؟
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2011-02-05 ساعت 01:09)shiva_h نوشته:  
من منظور از کارت اعتباری رو نفهمیدم ‎sheri‎ جان...مال خود آنکاراس؟


منظور ‎credit card‎ است. مثل ‎MasterCard‎ که 20 دلار از کارت بابت هزینه مصاحبه شارژ میکنن. اگه در ترکیه باشین میتونین به بانک برید و 20 دلار رو از اون طریق پرداخت کنید و شماره پین که بهتون میدن رو وقتی زنگ میزنید بگید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام دوستان؛
از اونجایی که وزارت خارجه آمریکا در هیچ کجا شرایط مشخصی رو برای احراز شایستگی دریافت ویزای دانشجویی به طور شفاف بیان نکرده و با بیان عبارات کلی فقط سردرگمی بین درخواست کننده‌ها ایجاد کرده ما ناچاریم با کمک تجربیاتمون دایره حدس و شایعات رو تنگ تر کنیم و به یک شمای کلی درمورد شیوه برخورد اونها با درخواست کننده ایرانی ویزای دانشجویی برسیم. من تجربیاتم رو در مورد ویزای دانشجویی اینجا میگذارم، اگه دوستان دیگه هم تجربه‌ای دارند بنویسن تا بقیه استفاده کنند.
1. به نظر میرسه صدور ویزای دانشجویی از سوی سفارات آمریکا تابع سیاست‌های وزارت خارجه این کشوره، که به فراخور زمان تغییر میکنه. شما ممکنه امروز ویزا نگیرید ولی در زمان دیگری بنا به تغییر سیاست‌ها با همین شرایط بتونید ویزا بگیرید.
2. آفیسر دستش بازه که بنا به همون سیاست‌ها سختگیری لازم رو اعلام کنه و دلایل به ظاهر عجیب و غیر منطقی برای ندادن ویزا به شما (تحت عناوین کلی) بیاره. من سعی میکنم دلایل مهم رو از روی تجربه شخصی و بعضی دوستان بیارم:
3. شما نباید وابستگی زیادی در آمریکا داشته باشید. خواهر برادر و ‎...‎ این یک دلیل ساده برای رد کردن شماست (تاکید میکنم که در شرایط فعلی اینجوریه مثلن 20 سال پیش شاید این یک پون مثبت بود)
4. شما باید وابستگی کاری، مالی، خانوادگی زیادی در ایران داشته باشید. مثلن عنوان خوبی در یک شرکت معروف، یک حساب بانکی قوی با گردش مالی خوب، یک عدد همسر که اگه ایران بمونه تضمینیه برای برگشتن شما!!! و ‎...‎
5. اگر زوج هستین به احتمال بالای 90٪ فقط به یکی از شما ویزا داده میشه
6. دانشگاهی که براش اپلای کردین بهتره اسم و رسم دار باشه و شما فاند داشته باشید
7. به احتمال زیاد آفیسر با شما انگلیسی مصاحبه میکنه پس آماده این موضوع باشید.
8. تکلیف ویزای شما قبل از اینکه شماره شما رو صدا بزنن تا حدود زیادی مشخص شده، وقتی آفیسر با شما مصاحبه میکنه فقط در شرایطی که شک داره میتونه تعیین کننده باشه. حتی تو خیلی سفارتخونه ها مثل انگلیس اصلن مصاحبه حضوری نیست و از رو مدارک شما تصمیم میگیرن. اینجا هم همونطور که گفتم مصاحبه صرفن برای رفع شک آفیسر در موارد خاصه. پس زیاد به خودتون سخت نگیرید و موقع مصاحبه استرس نداشته باشین
9. به نظر میرسه سفر یه کشور‌های اروپایی بی تاثیر نیست. سابقه مسافرت شما به اروپا میتونه تاثیر مثبت زیادی داشته باشه.
‎10.‎ عملن میشه گفت همون مواردی که برای ویزای توریستی وجود داره برای ویزای دانشجویی هم هست. فقط یه فرم ‎I-20‎ اضافه تر. یعنی بیشتر به همون دلایلی ممکنه به شما ویزا ندن که به یک درخواست کننده ویزای توریستی نمیدن
‎11.‎ مقطع تحصیلی تفاوتی ایجاد نمیکنه، شما با داشتن شرایط لازم برا هر مقطعی میتونید درخواست ویزا کنید.
‎12.‎ دلایل آفیسر برای رد درخواست شما "قانونی" نیست ولی "منطقی" است. با توجه به شرایط فعلی ایران، از نظر آفیسر شما بیشتر یک فراری هستید تا یک دانشجو. البته رفتار بعضی از هموطنان، رو به آمریکا خوابیدن و به آب و آتیش زدن برای گرفتن ویزای آمریکا این ظن رو در آفیسر‌ها قویتر کرده. اکیدن پیشنهاد میکنم اگه کسی تواناییش رو داره برای اروپا اپلای کنه. هم دانشگاه‌های خوبی دارن، هم برخورد بهتری دارن، هم راحت تر ویزا میدن. یکی از دوستان من برای دانشگاهی در آلمان اپلای کرد. به راحتی بهش ویزا دادن و حتی بخاطر دانشجو بودن هیچ هزینه‌ای برای مصاحبه و صدور ویزا ازش نگرفتن

اگه چیز دیگه‌ای یادم اومد اضافه میکنم

در آخر باید بگم اینها "بهانه" هایی هست که آفیسر با رجوع به اونها قدرت اینو پیدا میکنه که درخواست شما برای ویزا رو رد کنه ولی ممکنه شما با همه این صحبت‌ها باز هم بتونید ویزا بگیرید ولی احتمالش خیلی کمه، پس خودتونو آماده کنید و باز هم تاکید میکنم "فعلن" شرایط به این منواله
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: frozen mind ، hamed_gh ، sib 24 ، azita 33 ، mohammad.maleki ، monayii ، timba ، persian_viper ، shahinmo ، msar ، r00z ، maral-map
سلام
دوستمون در اینجا تمام نکات منفی در پروسه ویزای دانشجویی رو بیان کردند که صحیح می باشد . ولی با همه این مشکلات دوستان زیادی به راحتی دارند از آمریکا ویزا میگیرند. پس به خاطر مشکلات امیدتون رو از دست ندید. برای بررسی وضعیت دادن ویزا آمریکا به لینک زیر سر بزنید

‎http://www.applyabroad.org/forum/forumdisplay.php?41-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87%E2%80%8C%DB%8C-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87‎

موفق باشید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar ، r00z
Exclamation 
دوستان آیا امکان دارد که بعد از اینکه ویزای تحصیلی‌ گرفتیم موردی ‎cancelantion‎ یا ‎deny‎ پیش آید؟

لطفا راهنمایی کنید.

ممنون.

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2011-05-04 ساعت 23:19)Shoreh Maroofi نوشته:  
دوستان آیا امکان دارد که بعد از اینکه ویزای تحصیلی‌ گرفتیم موردی ‎cancelantion‎ یا ‎deny‎ پیش آید؟

لطفا راهنمایی کنید.

ممنون.




سلام
من چیزی نمی دونم اما اگر سوالتون رو توی ‎applyabroad.org‎ بپرسین شاید زودتر جواب بگیرین. شاید هم تجربه های مشابه وجود داشته باشند.
شماره کیس ‎:2011AS35XXX‎
دریافت نامه: 9 خرداد ‎-- 30‎ می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، monayii ، msar
سلام دوستان
من شرایط لازم برای گرفتن پذیرش دانشگاه رو دارم اما از طرفی خیلی ها میگن هم ممکنه نتونم RA یا TA بگیرم....هم ممکنه بهم ویزا ندن
از طرفی یه خواستگار هم که سیتیزن آمریکاست هم دارم و و اصرار داره منو از طریق ویزای نامزدی ببره.
می خواستم ببینم آیا اگه کسی از طریق نامزدی بره اما از ازدواج منصرف شه نمی تونه ویزاشو به تحصیلی تغییر بده؟
در کل میشه از طریق تحصیلی بعدا برای گرین کارت اقدام کرد؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام من برای توریستی اقدام کردم مدارک ام هم کامل بود ولی دست خالی برگشتم ایران . حالا می خوام پذیرش بگیرم از یکی از دانشگاه های آمریکا برای تحصیلی . مدرک ام هم دیپلم هست . شما همه تحصیل کرده هستید . ولی من یه مدت اسپانیا بودم و اسپنیش بلدم امیدی هست که بتونم پذیرش بگیرم ؟
‎Case Number:2014AS0001xxx‎
کنسولگری: آنکارا
تاریخ رویت قبولی در سایت: 1 می
دریافت ویزا: یک ضرب ‎Big Grin
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، msar
(2011-08-18 ساعت 00:24)azita 33 نوشته:  
سلام من برای توریستی اقدام کردم مدارک ام هم کامل بود ولی دست خالی برگشتم ایران . حالا می خوام پذیرش بگیرم از یکی از دانشگاه های آمریکا برای تحصیلی . مدرک ام هم دیپلم هست . شما همه تحصیل کرده هستید . ولی من یه مدت اسپانیا بودم و اسپنیش بلدم امیدی هست که بتونم پذیرش بگیرم ؟


درود بر شما ‎...‎
شما برای پذیرش باید مدرک تافل داشته باشید . اگه معدل دیپلمتون هم بالا باشه که چه بهتر ‎...‎
فکر کنم زبان اسپانیایی یه جورایی زبان دوم حساب میشه ‎...‎
( شما برای پذیرش نیازی به مدرک زبان اسپانیایی ندارید ) البته اگه بلدین که چه عالی ‎...‎
فقط هزینه های تحصیل و زندگی بالا هستند ‎....‎
گرفتن ویزای تحصیلی هم از سفارت یه کم سخته ‎...‎
( یکی از دوستام که دبی بود و در رشته بیزنس ( تجارت بین الملل ) در کالج کانادایی در دبی می خوند ، به تازه گی تونست خیلی راحت ویزای تحصیلی بگیره از سفارت آمریکا ‎) (‎ مثلا میگفت که در هنگام مصاحبه دقت میکردن که هدف من از ادامه تحصیل در آمریکا چیه . و می گفت من هم خیلی قشنگ براشون به انگلیسی صحبت می کردم ‎.) (‎ دوستم زبان انگلیسی فوله )
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، tamanna ، azita 33 ، msar
سلام دوستم ولی به من نگفتید من که یه بار توریستی اقدام کردم آیا دوباره توریستی اقدام کنم یا تحصیلی در ضمن با توجه به اینکه تا 1 ماه دیگه هم فرم های لاتاری می رسه من لاتاری هم نمی تونم شرکت کنم چون پون منفی است برای من
ممنون از پاسخگویی
‎Case Number:2014AS0001xxx‎
کنسولگری: آنکارا
تاریخ رویت قبولی در سایت: 1 می
دریافت ویزا: یک ضرب ‎Big Grin
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
خانم ‎azita 33‎ جواب شما را به تفصیل در پاسخ دادم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام محمد هستم 19 ساله و میخواستم برای لیسانس برم آمریکا !
اگه میشه کمی راهنماییم کنید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2011-08-28 ساعت 08:10)Calsifer نوشته:  
سلام محمد هستم 19 ساله و میخواستم برای لیسانس برم آمریکا !
اگه میشه کمی راهنماییم کنید


درود بر شما ‎...‎
دوست گرامی شما باید در رابطه با رشته تون از دانشگاه مورد نظر پذیرش بگیرید و اگر با پذیرش شما موافقت شد با تشکیل پرونده در سفارت تقاضای درخواست ویزای دانشجویی میکنید ‎...‎
بدین صورت که شما نامه پذیرش و مدارک زبان ( تافل ) و مدارک مالی معتبر و فرمهایی که در خود سایت سفارت موجود است را تکمیل کرده و در سفارت درخواست ویزا می کنید ‎...‎ که البته صدور ویزای دانشجویی بیشتر به سفارت بستگی داره ‎...‎
هزینه های تحصیل هم در دوره کارشناسی از رشته به رشته و از دانشگاه به دانشگاه متغیر است . مثلا در برخی دانشگاه ها هزینه یک سال تحصیل ( دو ترم ) از ‎11000‎ هزار دلار شروع می شود و تا ‎20000‎ هزار دلار متغیر است ‎...‎
به عنوان مثال هزینه 1 سال تحصیل در رشته بیزنس ( تجارت بین الملل ) در یکی از کالج های شهر آتلانتا در ایالت جورجیا ، برابر ‎11000‎ هزار دلار می باشد که در بین دانشگاه حداقل هزینه یود ‎...‎
هزینه زندگی سالیانه هم میانگین از ‎10000‎ هزار دلار تا ‎15000‎ هزار دلار می باشد که البته کمتر یا بیشتر به خود فرد و مکان نیز بستگی داره...
مدارک مالی معتبر میتونه شانس شما رو در گرفتن ویزا بیشتر کنه .
موفق باشید ..
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، hamed_gh ، msar ، maral-map




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان