برای آشنایی با امکانات و تغییرات جدید سایت، لطفاً به بخش راهنمای سایت مراجعه کنید.



مدارک مورد نیاز برای هر مرحله لاتاری
پروسه لاتری دارای مراحل مختلفی است. هر مرحله نیز دارای یک سری الزامات است. از جمله مدارک مورد نیاز و یا ترتیب زمانی مراحل.
این تاپیک به صورت بسیار محدود مدارک مورد نیاز برای هر مرحله از پروسه لاتری را اعلام می کند. این تاپیک در نهایت دارای یک یا چند پست محدود خواهد بود، بنابراین پرسش و پاسخ را در سایر تاپیک های انجمن پیگیری کنید. از دوستان خواهش می کنم چنانچه برای هر مرحله ای که می توانند همکاری کنند لیست مدارک مورد نیاز را در یک ارسال اعلام کنند. اطلاعات مفید در نهایت در پست اول جمع بندی می شود.

‎------------------------------------------------------------------------------‎
مدارکی که بعد از آگاهی از برنده شدن باید به ‎KCC‎ ارسال شوند:
1- فرم ‎DS230‎ برای تمامی افراد
2- فرم ‎DP122‎ برای فرد برنده
3- دو قطعه عکس برای هر نفر
اطلاعات بیشتر در ویکی مهاجرسرا
‎------------------------------------------------------------------------------‎


‎------------------------------------------------------------------------------‎
مدارک مورد نیاز برای دریافت کارت بین المللی واکسیناسیون:
- پاسپورت
- تمامی کارت ها یا مدارک نشاندهنده واکسیناسیون های قبلی
- هزینه های احتمالی واکسیناسیون
اطلاعات بیشتر در ویکی مهاجرسرا
واکسن های مورد نیاز- لینک به ویکی مهاجرسرا
‎------------------------------------------------------------------------------‎
مدارک مورد نیاز برای خرید ارز مسافری از بانک و یا صرافی ها
1- حضور هر فرد دارای پاسپورت و بلیت
2- پاسپورت
3- بلیت دارای مهر آژانس پرواز
4- فیش عوارض خروج از کشور برای هر نفر
‎------------------------------------------------------------------------------‎

‎----------------------------------------------------------------------------‎
مدارکی که باید قبل از مصاحبه به آنکارا ارسال کنید
چک لیست مدارک
فرم آنکارا
‎-------------------------------------------------------------------------------‎
(2011-03-15 ساعت 15:04)javidk ‎pid='99894 نوشته:  
مدارک مورد نیاز برای مصاحبه:
پرینت ایمیل یا نامه دوم
اصل مدارک:
-پاسپورت
-شناسنامه
-کارت ملّی
-آخرین مدرک تحصیلی
-سند ازدواج
-کارت پایان خدمت
-مدارک اسپانسر یا گواهی بانکی
-جواب تست مدیکال
+بعلاوه مدارک دادگاه در صورت وجود (طلاق نامه یا احکام دادگاهی).




(2011-03-15 ساعت 14:55)armido نوشته:  
مدارک مورد نیاز برای انجام آزمایشات پزشکی سفارت در ابوظبی یا آنکارا:

--کپی نامه تاریخ مصاحبه از ‎kcc‎ یا پرینت ایمیل تاریخ مصاحبه ، حاوی اسامی مصاحبه شوندگان و کیس نامبر
--اصل پاسپورت
--سه عکس ‎5*5‎ جدید - پشت نویسی شده با خودکار نرم: اسم و فامیل - کیس نامبر- تاریخ تولد
--کارت واکسیناسیون بین المللی تایید شده توسط پاستور
--پرینت ایمیل تعیین وقت برای آزمایشات پزشکی (اگه قبلا وقت گرفته باشین)
--آدرس هتل یا جایی که در دبی یا آنکارا موقتا ساکن هستین
--پول - در حال حاضر برای ‎NMC‎ میشه 425درهم که برای معاینه و آزمایشات معموله و ‎125‎ درهم برای هر واکسن اضافه که دکتر تشخیص بده باید بزنید.

اطلاعات بیشتر در این باره: ویکی مهاجرسرا




این تاپیک به پیشنهاد ‎silia‎ ی عزیز ساخته شد.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Amir78 ، gadfly ، zohreh36 ، free_free ، AmericanHamid ، alirezagh ، javidk ، یاشار و ماری ، HOMAYON53 ، hooman421 ، نگار 65 ، moraddad ، sepinod ، لیلا ج ، armido ، satusa ، Nazem ، b!ta ، usa ، elena ، rayan.s ، shiva_h ، farnaz82 ، silia ، Linspire ، maaref ، zohre61 ، Hornet ، Donkey chance ، yazdan ، coming soon ، آمریکا ، ramin_ad ، ahmadzareii ، Vahidn ، empyrium ، mavarfan ، Classic ، aminghshiraz ، frozen mind ، حامد ، samadi2050 ، amir287 ، 1979SAM ، mim ، پدرام ، sare ، najibi ، REZA1390 ، sorena ، ali_ho ، soniarazmi ، alisarshar ، OverLord ، maxsupermax ، nastaran86 ، nil2011 ، kashian ، Sooshians ، farzad-it ، tata63 ، manoch ، sinaone ، Erfaanism ، nima.nabizadeh ، moeen ، mahdicivil ، frz61 ، ali.narooei ، ساری ، ابی22 ، talent ، SH1A2R3 ، Serendipity ، tartar ، mmmsdeghi ، Superman ، MAHDI2012 ، anikoo ، m9780 ، batis2010 ، smith ، Emad_L ، shervn ، حامدحامد ، aden ، mom ، alih ، mori5050 ، arman_m ، Championking ، viona ، zaherbin ، shimoda ، ASALI ، فرهاد256 ، H-K ، seidi_f84 ، مجید ملیح ، aziking ، Omidooo ، امیر مهاجر ، Saeedv13 ، bardia9 ، سفیر ، homayoon13 ، satin ، myou ، rouzbehdarvishi ، lover usa ، victorygo ، ali usa ، alirezass ، bayat_r ، kavirr ، farmiz ، h@med_nj ، athenaa ، jazirehh ، farshadsh ، amohammadiazar ، mtcanada ، Reza20002 ، hamidb2020
برای انجام ‎‎ آزمایشات پزشکی سفارت در ابوظبی یا آنکارا این مدارک همراهتون باشه:

--کپی نامه تاریخ مصاحبه از ‎kcc‎ یا پرینت ایمیل تاریخ مصاحبه ، حاوی اسامی مصاحبه شوندگان و کیس نامبر
--اصل پاسپورت
--سه عکس ‎5*5‎ جدید - پشت نویسی شده با خودکار نرم: اسم و فامیل - کیس نامبر- تاریخ تولد
--کارت واکسیناسیون بین المللی تایید شده توسط پاستور
--پرینت ایمیل تعیین وقت برای آزمایشات پزشکی (اگه قبلا وقت گرفته باشین)
--آدرس هتل یا جایی که در دبی یا آنکارا موقتا ساکن هستین
--پول - در حال حاضر برای ‎NMC‎ میشه 425درهم که برای معاینه و آزمایشات معموله و ‎125‎ درهم برای هر واکسن اضافه که دکتر تشخیص بده باید بزنید.


مدارک لازم برای مصاحبه در سفارت:
• کپی نامه تاریخ مصاحبه از ‎kcc‎ یا پرینت ایمیل تاریخ مصاحبه ، حاوی اسامی مصاحبه شوندگان و کیس نامبر
• اصل پاسپورت + دو کپی از همه صفحات!!! (پاسپورت قدیمی هم ممکنه لازم باشه پس همراهتون باشه)
• اصل شناسنامه+ یک کپی از همه صفحات / ترجمه شناسنامه+ یک کپی
• اصل کارت ملی+ یک کپی از دو طرف/ ترجمه کارت ملی + یک کپی
• اصل سند ازدواج + دو کپی از همه صفحات / ترجمه سند ازدواج + دو کپی
• اصل سند طلاق + دو کپی از همه صفحات / ترجمه سند طلاق + دو کپی
• اصل گواهی سو پیشینه از کشوری که بعد از سن 16 سالگی و بیشتر از یکسال در اونجا ساکن بوده اید .برای سفارت ابوظبی، از ایران و امارات سو پیشینه نمیخوان ولی برای کشورهای دیگه باید به سفارت مربوطه مراجعه کرد و گواهی رو تهیه کرد. (مثل هند و مالزی و...)
• پاکت مدارک پزشکی تایید شده توسط یکی از مراکز معرفی شده سفارت (مثلا ازnmc در دبی)- پاکت مدارک باید پلمپ شده و باز نشده باشد. برگه رادیولوژی یا همون ‎X-ray‎ رو لازم نیست ببرید سفارت .( ولی برای احتیاط همه میبرن)
• 2 قطعه عکس ‎5*5‎ جدید -پشت نویسی شده با خودکار نرم: اسم و فامیل - کیس نامبر- تاریخ تولد
• اصل آخرین مدرک تحصیلی + کپی / ترجمه آخرین مدرک تحصیلی + کپی (در اغلب موارد پیش دانشگاهی هم کافیه)
• اصل گواهی سابقه کار + یک کپی / ترجمه گواهی سابقه کار+ یک کپی ( سابقه کار برای افراد برنده اصلیِ زیر دیپلم (پیش دانشگاهی)، اجباریه و برای بقیه ، بستگی به وضعیتشون داره )
• کارت پایان خدمت آقایان + یک کپی / ترجمه کارت پایان خدمت+ یک کپی
• کپی فرمهایDS230 و ‎DS122‎ که قبلا برای ‎kcc‎ فرستاده بودید بهتره همراهتون باشه که قبل از مصاحبه مرور کنید ، چون از همونا سوال میکنن . حواستون باشه متناقض جواب ندین که ردتون میکنن. مشخصاتتون را قبلا چک کنین ببینین درست نوشتین توی فرمها یا نه ، اگه درست نیست قبل از قسم خوردن بگین براتون تصحیح کنن. پایین فرم اصلی رو هم باید امضا بزنین ، یادتون باشه امضاتون با اونی که قبلا زدین یکی باشه .
• آدرس جایی که میخواین برین در آمریکا هم همراهتون باشه.
• پول - در حال حاضر ‎819‎ دلار (آنکارا یا ابوظبی) یا ‎3157‎ درهم (در ابوظبی) که موقع مصاحبه در سفارت باید پرداخت بشه
• مدارک مالی ، دوحالت داره :با اسپانسر یا بدون اسپانسر
برای اسپانسر (نقل شده از ‎final destination‎ عزیز ‎) :‎
‎A sponsor who is a U.S. citizen or LPR must provide an affidavit of support (form I-134), a job letter or pay stubs, a bank letter, forms 1040 and W2 for the most recent taxable year, and proof of U.S. citizenship or legal permanent residence. These documents must be less than one year old when the visa is issued‎
به علاوه یک کپی از پاسپورت اسپانسر

اگه اسپانسر ندارید، یک یا چند مورد از موارد زیر :
گواهی تمکن مالی به نام برنده از بانک به لاتین + کپی
یا سند ملکی یا وکالت به نام برنده +کپی / ترجمه سند ملکی یا وکالت به نام برنده +کپی (اگه ملک ارزشگذاری بشه بهتره ولی ممکنه در مواردی ضرورت نداشته باشه)
سند ماشین یا هر سند دیگه به نام برنده + کپی / ترجمه + کپی
برای اونایی که مجردن و سابقه کاری خوبی ندارن ، یعنی اونایی که افیسر احتمال بده که نتونن اونجا از عهده خرج و مخارجشون بربیان ، توصیه میشه اسپانسر داشته باشن . اگه ندارن سند ملکی ارزشگذاری شده یا حساب بانکی بالای 40 میلیون ببرن(این برداشت خودم بوده از مطالبی که توی مهاجرسرا خوندم)
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه ‎2011‎
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
یافتن نقل قول‌ها
دوستان عزیز با سلام و عرض تشکر از مدیر عزیز ‎USER‎

مدارک مورد نیاز برای مصاحبه:

پرینت ایمیل یا نامه دوم،
اصل مدارک: پاسپورت، شناسنامه، کارت ملّی، آخرین مدرک تحصیلی، سند ازدواج، کارت پایان خدمت، مدارک اسپانسر یا گواهی بانکی، جواب تست مدیکال بعلاوه مدارک دادگاه در صورت وجود (طلاق نامه یا احکام دادگاهی).

دوستان توّجه داشته باشید که ترجمه های مدارک فوق به همراه یک کپی از اصل مدرک برای آنکارا ترجیحاً دو هفته قبل از مصاحبه به سفارت برسد از طریق پست.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

‎Case Number: 2011AS9700‎
تاریخ پرواز به ایالات متحده: ‎2011 Apr 21‎
BEAVERTON, ‎OREGON‎

یافتن نقل قول‌ها
نمونه گواهی سابقه کار به زبان فارسی که ترکیبی از پیشنهادات بعضی از دوستان بوده (اگر شماره بیمه هم دارید ، یادتون نره اضافه کنید) ،
همراه با فایل ‎word‎
و
نمونه کارت واکسیناسیون ( واکسن مننژیت ظاهرا برای 30 سال به بالاست . ما برای احتیاط زده بودیم . یه واکسن سرطان رحم هم به خانمهای 11 تا 26 ساله باید بزنن که ظاهرا اینجا موجود نیست و وقت معاینات پزشکی در آنکارا یا ابوظبی براتون میزنن)
راستی حواستون باشه روی کارت واکسیناسیون باید سریال نامبر ‎serial number‎ زده شده باشه . همون موقع که دارن براتون کارت رو صادر میکنن حتما این مورد رو چک کنین .
در ضمیمه همین ارسال


فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر


.doc   job1.doc (اندازه 26.5 KB / تعداد دانلود: 655)
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه ‎2011‎
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
یافتن نقل قول‌ها
دوستان عزیز مرسی از نظراتتون!

جمع بندی نظرات بر این هستش که هر ارسالی که حاوی مطالب جامع باشد باقی بماند و بقیه حذف شوند. (نظر خود بنده گزینه اول بود)

پس دوستان عزیز لطفا:
ارسال شما کامل باشد
تیتر وار باشد.
فاقد توضیح اضافه باشد.
که تابحال هم همینطور بوده است.
چنانچه ارسالی نیاز به ویرایش داشت قبلا از شما اجازه می خواهم اجازه تکمیل و یا تدوین ارسال خود را به من بدهید. اگر با محتوای جدید موافق بودید خود شما ارسال را ویرایش کنید.

خواهش می کنم سوال های خود را همچنان در تاپیک های مرتبط بپرسید. اما جای بحث در مورد کامل بودن ارسال ها باز است.

به نظر نمی رسد تعداد ارسال های این تاپیک بیشتر از یک صفجه باشد. من تعدادی از مراحلی را که نیازمند اعلام مراحل/مدارک هستند عرض می کنم دوستان همکاری کنند:
- مراحل/مدارک مورد نیاز برای گشودن حساب بانکی در آمریکا
- مراحل/مدارک مورد نیاز برای ثبت نام برای دریافت گواهینامه رانندگی در آمریکا
- مراحل/مدارک مورد نیاز برای ثبت نام فرزند در مدرسه در آمریکا
- مراحل/مدارک مورد نیاز برای ثبت ازدواج- طلاق در آمریکا
- مراحل/مدارک مورد نیاز برای خرید ملک در آمریکا
- مراحل/مدارک مورد نیاز برای راه اندازی بک کسب و کار در آمریکا
- مراحل/مدارک مورد نیاز برای دریافت اجازه ورود مجدد بعد از دو سال معروف به پاس سفید ‎Re-entry permit‎
- مراحل/مدارک مورد نیاز برای دریافت کمک هزینه های دانشجویی یک ایالت (مثلا ففسا)
- مراحل/مدارک مورد نیاز برای اجاره یک ملک
- مراحل/مدارک مورد نیاز برای دریافت- تعویض یا تمدید مدارک شناسایی ایرانی (کارت ملی، گدرنامه، شناسنامه ‎...)‎


از کمک و همکاری دوستان سپاسگذارم
یافتن نقل قول‌ها
مراحل/مدارک مورد نیاز برای گشودن حساب بانکی در آمریکا

- کارت شناسایی عکس دار (پاسپورت، گواهینامه آمریکا، کارت شناسایی آمریکا، گرین کارت. اگر گواهینامه بین المللی دارید، آن را نیز به همراه داشته باشید)

- شماره تامین اجتماعی ‎SSN‎ (بعضی از بانک ها بدون این شماره هم حساب باز می کنند، اما بدون اعلام شماره به شما ‎Credit Card‎ نمی دهند) یا رسید درخواست برای ‎SSN‎
-- توضیح: هنگامیکه در یکی از دفاتر ‎SSA: Social Security Administration‎ درخواست شماره می کنید، به شما یک رسید می دهند.

- آدرس قبلی و فعلی شما (آدرسی که در ایران داشته اید، و آدرسی که در آمریکا دارید)

- یک شماره تلفن ثابت یا موبایل

- وجه نقد!



بانک در همان لحظه گشایش جساب به شما به شما یک کارت موقت دبیت می دهد. (به تعداد درخواستی، مثلا اگر حساب مشترک باشد می توانید دو کارت دبیت دریافت کنید). کارت های دبیت موقتی بدون نام هستند. بعد از یک هفته کارت های اصلی که نام شما روی آنها حک شده به آدرس شما ارسال می گردد.
بعد از دریافت شماره ‎SSN‎ آن را به بانک (بصورت حضوری) اعلام کنید. و درخواست کردیت کارد کنید. بعد از بررسی درخواست شما و در صورت موافقت به شما کردیت کارت تعلق می گیرد و بعد از دو تا یه هفته به آدرس شما ارسال می گردد.
هرگونه تغییر آدرس را بلافاصله به بانک اعلام کنید. بخصوص در ماه های اول که ممکن است آدرس شما تغییر یابد.



مراحل/مدارک مورد نیاز برای دریافت ‎SSN


- فرم ‎SS-5‎ این فرم در دفاتر ‎SSA‎ موجود است. همانجا می توانید آن پر کنید.

- آدرسی برای ارسال شدن کارت ‎SSN‎

- پاسپورت و ویزای مهرخورده شما



SSN معمولا بعد از دو هفته از ورود، به آدرس شما ارسال می شود. (مانند گرین کارت)
اگر می خواهید حضوری درخواست بدهید می توانید به یکی از دفاتر ‎SSA‎ مراجعه کنید. به سایت ‎www.socialsecurity.gov‎ مراجعه کنید و نزدیکترین دفتر را پیدا کنید.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: najibi ، gadfly ، silia ، tamanna ، alisarshar ، OverLord ، kashian ، mahdicivil ، shahab_java ، maaref ، Gholam ، SH1A2R3 ، Man ، MAHDI2012 ، batis2010 ، smith ، حامدحامد ، bardia9 ، Reza20002
-‎ مراحل/مدارک مورد نیاز برای ثبت نام برای دریافت گواهینامه رانندگی در آمریکا

- فرم درخواست برای گواهینامه/کارت شناسایی (این فرم در دفاتر ‎DMV‎ موجود است)

- کارت شناسایی عکس دار (پاسپورت دارای ویزا، گرین کارت و یا گواهینامه بین المللی و یا اصلی ایران)

‎- 27‎ دلار هزینه درخواست برای گواهینامه،
‎- 16‎ دلار هزینه درخواست برای کارت شناسایی


گواهینامه و کارت شناسایی هر دو دارای اعتبار یکسان هستند. با این تفاوت که با ID یا کارت شناسایی نمی توانید رانندگی کنید.

دریافت گواهینامه در کالیفرنیا:
- پر کردن فرم درخواست
- پرداخت هزینه و نشان دادن پاسپورت/گرین کارت و گواهینامه بین المللی
- انجام تست بینایی در همان جا و همان لحظه
- گرفتن عکس در همانجا! (قبل از رفتن می توانید کمی بیشتر به خودتان برسید!)
- امتحان کتبی آیین نامه
- تصحیح امتحان و رد/دریافت پرمیت موقت/ یا پرمیت آموزشی
‎ =اگر گواهینامه ایران/بین المللی را نشان دهید و آن را قبول کنند، به شما گواهینامه موقت می دهند. با گواهینامه موقت می توانید خود به تنهایی نیز رانندگی کنید. (اعتبار دو ماهه)
= اگر گواهینامه ایران/ بین المللی را نشان ندهید یا آن را قبول نکنند، به شما پرمیت آموزشی می دهند. در این صورت به تنهایی نمی توانید رانندگی کنید و حضور شخصی که گئاهینامه دارد در کنار شما هنگام رانندگی الزامیست. شب ها نمی توانید رانندگی کنید. در بزرگراه ها نمی توانید رانندگی کنید.
= متاسفانه قاعده خاصی وجود ندارد که بتوانید روی آن حساب کنید که گواهینامه ایران/بین المللی شما را قبول می کنند یا خیر. من و همسرم در یک روز و یک اداره ‎DMV‎ این تجربه را داشتیم که کارمندی که من را ثبت نام می کرد، قبول نکرد، اما کارمند دیگر گواهینامه همسرم را قبول کرد. البته در نهایت و با مراجعه به آن کارمندی که گواهینامه ایران را قبول داشت موفق شدیم هر دو گواهینامه موقت دریافت کنیم.


- گرفتن وقت برای امتحان رانندگی ‎Driving test OR Behind the wheel test‎

- مراجعه در تاریخ و زمان مقرر برای امتحان رانندگی همراه با ماشین خود (ماشینی که مال خودتان است یا ماشینی که از دوست یا آشنا قرض گرفته اید/ یا ماشینی که از آژانس های کرایه ماشین گرفته اید. دقت کنید در هر حال بیمه و ‎Registration‎ ماشین باید کامل باشد.)

- بعد از قبولی گواهینامه به آدرس شما ارسال خواهد شد.

-بعد از هر تغییر آدرسی بلافاصله به ‎DMV‎ اطلاع دهید.



نکته: اگر گواهینامه موقت داشته باشید می توانید برای یک روز کامل یا بیشتر ماشین اجاره کنید. اما اگر پرمیت آموزشی داشته باشید تنها به مدت 4 ساعت می توانید ماشین اجاره کنید که هزینه آن معادل با یک روز است.
پ.ن.: ‎DMV‎ مخفف این کلمات است: ‎Department of Motor Vehicles‎
از این لینک می توانید دفاتر ‎DMV‎ را در ایالت کالیفرنیا پیدا کنید.
اطلاعات بیشتر در سایت این اداره موجود است.
یافتن نقل قول‌ها
پست مربوط به ‎DMV‎ به روز شد. پست های غیر مرتبط حذف می شوند.
لطفا سوال های خود را در تاپیک های مرتبط بپرسید.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: nastaran86 ، najibi ، kashian ، tamanna ، maaref ، MAHDI2012 ، batis2010 ، smith
با سلام
برای ابوظبی هم باید مدارک رو پستی ارسال کنیم؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ويدا




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان