برای آشنایی با امکانات و تغییرات جدید سایت، لطفاً به بخش راهنمای سایت مراجعه کنید.



حتما باید اصل دیپلم رو برد؟؟؟؟
سلام
من در حال حاضر دانشجو هستم و به هیچ وجه دانشگاه مدرک دیپلم رو تا بعد از فارق التحصیلی به هیچ دانشجویی نمیده اگه من برای مصاحبه کپی دیپلمم رو ببرم و یه برگه از دانشگاه بگیرم که نشون بده من در حال تحصیل هستم فکر می کنید مشکلی پیش بیاد؟؟؟؟چون فقط در صورتی می تونم دیپلمم رو ازشون بگیرم که انصراف داده باشم(در ضمن برنده اصلی مادر من هست)Smile
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
اصل دیپلمتون که دست دانشگاه نیست.اصل دیپلمتون چند سال بعد از فارغ التحصیلی از دبیرستان از طرف اداره آموزش و پرورش فرستاده میشه برای دبیرستانت. و انقدر اونجا میمونه تا بری انگشت بزنی و ازشون بگیری!!!!!!...(من خودم رفتم گرفتم و از این بابت مطمئنم!) اونی که دست دانشگاهتونه گواهی موقته!
فقط میمونه یه مشکل اگه تازه فارغ التحصیل شدی از دبیرستان ممکنه هنوز دیپلمت آماده نباشه که باید بری اداره آموزش و پرورش ناحیه مدرسه سابقت و بگی مشکلتو. ولی حتما اول برو مدرسه!
موفق باشی.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سوگل عزیز ممنون از راهنماییت اما اگه دیپلم دست مدرسه بود که مشکلی نداشت تمام دانشجو ها الان وقتی برای اسم نویسی برن دانشگاه باید اصل دیپلم رو به دانشگاه بدن اگر دیپلم رو ندی برای ترمهای بعدی مشکل پیدا میکنی من موقع پبت نام دانشگاه رفتم از مدرسم دیپلمم رو گرفتم برای همین این سوال رو پرسیدم .
با آرزوی موفقیت برای همه
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام .
من دانشگاه آزاد بود و مدرک پیشم را به انجا داده بودم.برای ترجمه مدرکم شناسنامه گرو گذاشتم تا 1 هفته مدرک پیشم بود.(مدرک گروی دانشگاه دیپلم سال سوم نیست مدرک پیش دانشگاهی است.)
ولی خوب اگر تو سفارت شناسنامه را هم بخوان یک مشکل دیگه پیش می اید.!!!!!
کیس نامبر: ‎2009as34700‎
دریافت نامه اول: ‎may 27‎
تاریخ کارنت شدن: بولتن ‎june‎
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎1 june‎
تاریخ مصاحبه کنسل شده: ‎15 july‎
تغییر تاریخ مصاحبه به ‎:1 july‎
تغییر تاریخ مصاحبه به ‎:1 sep‎
دریافت ویزا:روز مصاحبه
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
از من ترجمه ها رو فقط خواستند و مدرک دیپلم را نگرفتند.
برنده لاتاری ‎2008‎
دریافت ویزا ‎: 24‎ سپتامبر ‎2008‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
این موضوع منو گیج کرده لطفا یکی از دوستان که اطلاعات دقیقی داره به من بگه که چه کار باید بکنم از همتون ممنونم و در ضمن چون من در حال حاضر فوق دیپلم میخونم مدرک پیش دانشگاهی رو از من نگرفتن ما ها فقط دیپلممون رو دادیم.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
‎bibikhatoon‎ سلام

سوال :آیا شما پیش دانشگاهی را گذرانده اید؟اگر جواب بله است ایا به مرکزی که در ان درس خوانده اید مراجعه کرده اید؟جواب مرکز به شما چی بوده ؟
آیا در دانشگاه دارید فوق دیپلم می خوانید؟دانشگاه آزادی هستید یا سراسری؟ از دانشگاهتان در مورد مدارکی که در گرو دانشگاه است سوال کرده اید؟(شاید مدرک شما به ان مرکز فرستاده شده باشد.)

نکته که الان به ذهنم رسید:
مگه مادر شما برنده اصلی نیستند؟ایشون باید دیپلم (نظام قدیم) یا دو سال سابقه کار داشته باشند ! (البته این از شما چیزی را ساقط نمی کنه ولی اول ایشون بعد بقیه اعضای خانواده.)
کیس نامبر: ‎2009as34700‎
دریافت نامه اول: ‎may 27‎
تاریخ کارنت شدن: بولتن ‎june‎
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: ‎1 june‎
تاریخ مصاحبه کنسل شده: ‎15 july‎
تغییر تاریخ مصاحبه به ‎:1 july‎
تغییر تاریخ مصاحبه به ‎:1 sep‎
دریافت ویزا:روز مصاحبه
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
جواب دقیق: (چون خودم دو ماه پیش تمام این داستان رو پشت سر گذاشتم)

زمانی که دانشگاه ثبت نام می‌کند «گواهی موقت» می‌دید بهشون نه اصل دپیلم. اصولا اگر مستقیم بعد از دبیرستان دانشگاه قبول شده باشید، هنوز اصل دیپلم دست‌تون نرسیده که بخواید بدید به دانشگاه.

دو تا سه ماه بعد اصل دیپلم می‌ره دست مدرسه. اون دقیقاً چیزی هست که باید برید بگیرید.

راستی ظاهراً باید گواهی «۱۲» سال تحصیل ارائه کنید، پس حواستون باشه که «اصل» مدرک پیش‌دانشگاهی رو هم بگیرید و ترجمه کنید (از این مدرک هم، یک «گواهی موقت» دست دانشگاه هست که اهمیتی نداره).
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
مدرک بالاتر از دیپلم مورد تایید هست.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
من اصل دیپلمم دست دانشگاه هست اگه اینجوری بود که خوب بود من مشکلم سر همینه که اصل دیپلمم دست دانشگاه هست ممنون از تمام دوستانی که من رو راهنمایی کردند ولی من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام
ببین می تونی که چیزی گرو بزاری تا اصل مدرکتو برای مدت کوتاهی بهت بدهند؟ به آشنا و پارتی متوسل شو
شماره کیس: ‎2008AS11xxx‎
دریافت اولین نامه: ‎May 2007‎
دریافت نامه دوم: ‎Dec 2007‎
مصاحبه: ‎July 2008‎
آمدن کلیرنس ‎: Sep 2008 -‎ (بعد از 65 روز)
دریافت ویزا: ‎Sep 2008‎

یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
من کارت پایان خدمت ( عکس کارت البته ) رو دادم و دیپلم خودمو گرفتم.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
به من گفتن به جز انصراف هیچ راهی وجود نداره ولی من فکر می کنم اگه از دانشگاه یه نامه بگیرم که نشون بده در حال تحصیل هستم مشکلی وجود نداشته باشه شماها چه پیشنهادی می کنید؟؟؟؟؟
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
bibikhatoon نوشته:


سلام
من در حال حاضر دانشجو هستم و به هیچ وجه دانشگاه مدرک دیپلم رو تا بعد از فارق التحصیلی به هیچ دانشجویی نمیده اگه من برای مصاحبه کپی دیپلمم رو ببرم و یه برگه از دانشگاه بگیرم که نشون بده من در حال تحصیل هستم فکر می کنید مشکلی پیش بیاد؟؟؟؟چون فقط در صورتی می تونم دیپلمم رو ازشون بگیرم که انصراف داده باشم(در ضمن برنده اصلی مادر من هست)Smile
با شما کاری ندارند. فقط اصل دیپلم مادر
لاتاری ‎2008‎
شماره پرونده: ‎***14‎
مصاحبه: روزهای پایانی ماه آگوست
دریافت ویزا: 13 روز بعد از مصاحبه
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام.
اگه مدرک بالاتر داری یا در حال ادامه تحصیلی مشکلی نداره.ضمنا میتونی به ‎KCC‎ نامه بزنی و اطلاعات کافی ازشون بگیری.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان