کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آموزش طبخ اغذیه ایرانی برای مهاجران
http://liliangol.blogfa.com رو توصیه می کنم حتما ببینید. خیلی راحت و ساده، همراه با عکس، تمام مراحل کار رو نشون داده. آشپزی من یکی رو که خوب کرده ! در ضمن هر سوالی هم داشته باشید با اخلاق بسیار خوش جواب می ده.
پاسخ
تشکر کنندگان: Monica ، mahdis ، mh_hshk ، سمانه777 ، msar
(2009-12-21 ساعت 16:22)sadra_sepehr نوشته:  
[عکس: 1209070521_daladas.jpg]

مواد لازم:
پیاز رنده شده و سرخ شده=1 عدد متوسط
دال عدس=3 پیمانه متوسط
هویج خرد شده=3 عدد متوسط
سیب زمینی خرد شده=3 عدد متوسط
فلفل دلمه خرد شده=1 عدد متوسط
نخود فرنگی=1 پیمانه متوسط
گوجه فرنگی خرد شده=2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی=3 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز=نصف قاشق چایخوری
نمک=به مقدار لازم
ادویه گراماسالا=1 قاشق چایخوری
آب=به اندازه ای که روی مواد را بگیرد
طرز تهیه:
1. ابتدا پیاز را سرخ کرده سبزیجات خرد شده را به آن اضافه کنید و مواد را تفت دهید و هم بزنید. بعد از 3 دقیقه دال عدس را به ان اضافه کرده وبه مدت 5 دقیقه آن را حرارت دهید.
2. آب و رب را اضافه کرده و در آخر ادویه جات را اضافه کنید.می گذاریم مواد با حرارت پایین بپزد تا وقتی تمام مواد خوب پخته شد و دال عدس مانند حلیم کمی غلیظ شد و رنگ آن نارنجی شد.
در صورتی که آب آن تمام شد ولی هنوز نپخته باشد کمی آب به آن اضافه می کنیم.

منبع

دال عدسی که مردم جنوب ایران می پزند هویج و سیب زمینی ندارد. طریقه پختش مثل عدسی است فقط مقدار زیادی فلفل قرمز و فلفل سیاه درآن می ریزند و پس از اینکه دال عدس کاملا پخت آن را مقداری می کوبند تا یک دست شود.
می توان این غذا را با برنج یا نان خورد.
شماره کیس: **342
تاریخ دریافت نامه قبولی:خرداد 87 (ژوئن 2008)
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: ژوئیه 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 13 تیر، 2 ژوئن
تاریخ مصاحبه: 18 تیر، 9 ژوئیه
تاریخ دریافت کلیرنس: 1 سپتامبر (بعد از 51 روز)
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Monica ، laili ، اليزا ، ADONIS ، nnazi_2005 ، mahdis ، mh_hshk ، sib 24 ، maryam_goli ، msar
سلام بچه ها
کسی بلده اشکنه درست کنه؟ خیلی خوش مزه هست ها!
میخواین دستورش را بزارم؟ از مامان بزرگم یاد گرفتم!
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش
پاسخ
تشکر کنندگان: msar
سلام!
اول از همه 2 تا پیاز متوسط را خرد می کنیم و میریزیم داخل قابلمه بعد روغن میریزیم و سرخش میکنیم تا طلایی بشه. بعد زردچوبه اضافه میکنیم.سپس یک قاشق غذاخوری پر آرد اضافه میکنیم و تفت میدیم تا یکم رنگش عوض بشه ولی نسوزه ها! بعد 4 لیوان آب میریزیم تا جوش بیاید. بعد! سیب زمینی را که نگینی خرد کرده ایم اضافه میکنیم و بعد یک عدد گوجه متوسط مثل سیب زمینی ها خرد میکنیم و اضافه میکنیم.
بعد یک دونه تخم مرغ داخل ظرف غدا میشکنیم و سریع هم میزنیم.بعد از کمی جوش خوردن غذا بسته به تعداد نفرات 2 تا 3 تخم مرغ میشکنیم داخل قابلمه و هم نمیزنیم تا زردی تخم مرغ ها کاملا پخته شود! (وجدانا هم نزنید ها! خراب میشه) Big Grin
آخرش هم کمی شنبلیله خشک و نمک اضافه میکنیم به اشکنه!
تموم شد!Big Grin
حالا خودتون از داخل طرز تهیه، مواد لازم را پیدا کنید و بنویسید!
این طرز تهیه خاص خوانساری ها هست و بس!
در ضمن مامانم بهم یاد داد! مامانم از مامان بزرگم یاد گرفتهTongue
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش
پاسخ
تشکر کنندگان: ADONIS ، sib 24 ، msar
خورش فسنجان

مواد لازم:

گردوی چرخ شده ۲۰۰ گرم
رب انار ۱۲۵ میلی‌ لیتر
مرغ ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
شکر ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
آب ۲ تا ۲ و نیم لیوان
زعفران دم کرده به میزان لازم
پیاز داغ ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
نصف سیب رنده شده
نمک کمی

طرز تهیه:
گردوی چرخ شده را تفت میدیم تا رنگش عوض بشه و دائم هم می‌زنیم که نسوزه حرارت هم ملایم باشه ... بعد آب اضافه می‌کنیم اجازه میدیم با حرارت کم بپزه من مرغ رو جدا با پیاز میپزم و بعد به گردو اضافه می‌کنم ولی‌ میتونید با گردو بذارید بپزه...کمی‌ نمک و زعفران اضافه می‌کنیم.. اجازه میدیم تا کمی‌ جا بیفته بعد رب انار و شکر و سیب رنده شده رو هم اضافه می‌کنیم اجازه میدیم تا کاملا جا بیفته.

مقدار شکر بسته به ذائقه است من کمی‌ بیشتر میریزیم چون شیرین دوست دارم.بعضی وقت‌ها هم از شیره انگور به جای شکر استفاده می‌کنم.

اگر سیب گلاب در دسترس داشتید که با اون خیلی‌ عالی‌ می‌شه.
برگرفته :از سایت سفره خونه


فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان: mh_hshk ، nnazi_2005 ، taleghani ، msar
جالب بود . دورانی که من 14 15 سالم بود یک مدت کوتاه 3 ماه ای رو تنها زندگی کرده بودم ( تحت آموزش بودم در یک استان دیگه استادم خوزستان بود ) به ناچار یک خانه ای برای 3 ماه تهیه شد و من 3 ماه تنها بودم . اوایل همش از بیرون غذا می گرفتم بعد دیدم نه اینطوری پیش برم ماهی 2 میلیون فقط پول غذا میشه . بعد خودم غذا درست کردم . بارها سوزوندم . خراب شد . اما بالاخره آشپزی من خیلی خوب شد . اما یک چیزی رو اینجا بگم . میگن که آروم برو ؛ همیشه برو ( یعنی همیشه تو راه رسیدن به مقصد باش هیچ وقت نمیرسی Smile) . شوخی ) حالا من هم میگم :

تخم مرغ بخور ، همیشه بخور
پاسخ
تشکر کنندگان: mh_hshk ، kasrafo ، msar
خورشت بادمجان
مواد لازم:
گوشت چرخ‌كرده =نیم‌كیلو
پیاز سرخ شده= یك عدد
گوجه‌فرنگی حلقه شده= یك كیلوگرم
بادنجان= یك كیلوگرم
فلفل‌دلمه‌ای حلقه شده= سه عدد
آب= یك استكان
آبلیمو= كمی
ادویه، نمك، زردچوبه و فلفل= به میزان لازم
طرز تهیه:
در آغاز بادنجان‌ها را پوست گرفته، آنها را از طول سه برش زده و سرخ می‌كنیم.گوشت، پیاز و ادویه را مخلوط كرده و از آن كباب‌های كوچكی به اندازه یك انگشت سبابه درآورده و سرخ می‌كنیم سپس هركدام از كباب‌ها را لای بادنجان‌های سرخ شده گذاشته و می‌پیچیم و در آخر یك خلال دندان در آن فرو می‌كنیم تا از هم باز نشوند. سپس آنها را روی حلقه‌های گوجه و فلفل چیده، آب و كمی آبلیمو اضافه كرده و روی بادنجان‌ها می‌ریزیم و مجددا حلقه‌های فلفل و گوجه را روی آن می‌چینیم با حرارت ملایم حدود 15 دقیقه می‌گذاریم این خورش مغز پخت شود. این خورش را با نان و یا با برنج می‌توانید میل كنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Hossein81 ، xbox ، msar
آموزش طبخ ته چین مرغ به شیوه (خودم)دانشجویی!



دوستان این غذا یا به تعبیری پیش غذا بسیار راحت و ساده است.

در تمام کشور های خارج از ایران ، سینه مرغ یخ زده ، در تمامی سوپر مارکت ها و شاپ سنتر ها موجود هستش.

1- اول سینه مرغ رو با 2لیوان آب و نمک و زرد چوبه و اگر هم پیاز موجود بود ، به مدت 20 دقیقه بپزید.

2- برنج رو آب کش کنید ، یا اگر آب کش بلد نیستید ، وقتی دَم می کنید ، دَم کامل نکنید! یعنی نیم پز کنید!

3- بعد مرغ را ریش ریش کنید ، با دستان مبارک!

4- یک قالب ماست 600 گرمی کافی هستش ! بعدش مرغ ریش ریش شده با ماست و زعفران به مقدار لازم (زعفران آب شده) و اگر پودر سیر داشتین که چه بهتر (1 تا 2 قاشق مربا خوری) ، همراه با نمک و فلفل و ادویه که خودتون دوست دارید (اما به مقدار کم ) با یکدیگر کاملا مخلوط کنید.

5- بگذارید این مایع مخلوط به مدت 20-تا 30 دقیقه بماند.

6 مایع را با برنج کاملا مخلوط کنید.

7-کف قابلمه رو با کره یا آب روغن آغشته کنید.

8- مایع مخلوط با برنج رو در قابلمه ریخته و روی آن رو صاف کنید.

9- 45تا 50 دقیقه ، با شعله کم یا اگر گاز برقی دارید با درجه 2 یا یک بگذارید بپزد.

10- نوش جان! ته چین آماده شد.


Big GrinTongueSmile
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: Hossein81 ، mohammad.maleki ، سمانه777 ، kasrafo ، taleghani ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان