کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آموزش طبخ اغذیه ایرانی برای مهاجران
این تاپیک به جهت آموزش طبخ انواع غذا ها ، سالاد ها ، دسر ها و میان وعده های ایرانی برای یادگیری مهاجران و به اشتراک گذاشتن اطلاعاتشان ایجاد شد.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷


هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: ChairMan ، indmehdi ، nnazi_2005 ، Monica ، mahdis ، sib 24 ، mohammad.maleki ، dreamer60 ، DLT ، سمانه777 ، آلیس-1980 ، msar
صدرا زود باش اعتراف كن،فكر ايجاد اين تاپيك از زمانيكه اخرين پست منو در تالار مهاجرت به اروپا خوندي به سرت زد؟ وقتي ديدي كه چقد ممكنه يه مهاجر در اين زمينه مشكل داشته باشه؟همه كه مثل من بيسواد و بي استعداد نيستن در زمينه اشپزيSmile)
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، honareirani ، Monica ، mh_hshk ، mohammad.maleki ، آلیس-1980 ، msar
[عکس: 1156769770_tahchin.jpg]

مواد لازم :
برنج : يك كيلو گرم
مرغ متوسط يك عدد
ماست : 750 گرم (معادل يك ليوان)
روغن : 350 گرم
زرده تخم ‌مرغ : چهار عدد
زعفران ساييده : دو قاشق چايخوري
نمك و ادويه به مقدار مورد نياز
طرز تهيه :
گوشت مرغ را با مقداري آب و نمك و ادويه بپزيد. هنگامي كه مرغ پخت و حدود يك استكان آب آن باقي ماند, آب مرغ را جدا كنيد و پش از درآوردن استخوانهاي آن, مرغ را به قطعات كوچكتر تقسيم كنيد. زعفران را در مقدار كمي آب گرم حل كنيد و آن را با دو زرده تخم مرغ, تمام ماست و مقدار كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد و مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل يخچال بگذاريد.
برنجي را كه از قبل خيس كرده‌ايد بجوشانيد و آبكش كنيد.
دو عدد زرده تخم مرغ, 150 گرم روغن (ذوب شده) و نصف مخلوط ماستي را كه مرغ را در آن خوابانده بوديد با دو تا سه كفگير برنج مخلوط كنيد و در ته ديگ يا قابلمه بريزيد و با ته قاشق آن را صاف كنيد. مقداري مرغ به صورت يك لايه نازك روي ته ديگ بچينيد و روي آن نيمي از پلو را بريزيد. بقيه مرغ را روي برنج بچينيد و بقيه برنج را نيز روي مرغ بريزيد و سطح مرغ را با برنج بپوشانيد.
آب مرغ را با يك قاشق چايخوري زعفران مخلوط كنيد و روي برنج بريزيد. سطح برنج را با كفگير كمي فشار دهيد تا برنج كمي فشرده شود.
باقيمانده مخلوط ماست را روي برنج بريزيد و سه تا چهار قاشق غذا خوري روغن را ذوب كنيد و روي برنج بريزيد و آن را دم كنيد. بعد از يك و نيم ساعت ته چين آماده است. پس از دم كشيدن, به سرعت قابلمه را در ديس وارونه كنيد تا ته چين به شكل قالبي خارج شود. اگر ته چين به شكل قالبي در نيامد, مي‌توانيد ابتدا آن را با چاقو به چهار قسمت تقسيم كنيد و سپس در ديس بگذاريد.

منبع
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷


هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
[عکس: 1132396079_dscf0018.jpg]

مواد لازم: (برای 4 نفر)
باقالی خشک کشاورزی(پاچ باقلا رشتی)=100 گرم
شوید(شبت) خشک= 2 قاشق غذاخوری
سیر= 3 الی 4 حبه
تخم مرغ =2 عدد
روغن= 2 قاشق غذاخوری
آب= 2 لیوان
زردچوبه-نمک- فلفل= به میزان دلخواه



طرز تهیه:



ابتدا باقالی خشک را 5 الی 6 ساعت قبل (معمولا یک شب تا صبح) را در آب خیس کرده تا پوست آن به راحتی جدا شود. سپس پوست آن را جدا کرده و می شوریم. روغن را در یک قابلمه داغ نموده ، سپس باقالی و سیر خشک خرد شده یا رنده شده را در آن تفت می دهیم. بعد از کمی تفت دادن شوید خشک و نمک- فلفل- زردچوبه را اضافه کرده و کاملا هم می زنیم و در روغن تفت می دهیم. وقتی کاملا بخار جمع شد، 2 لیوان آب ولرم را به قابلمه اضافه کرده و می گذاریم تا باقالی ها پخته شوند.(دقت شود که باقالی له نشود.) در آخر تخم مرغها را در خورش می شکنیم و در ظرف را می گذاریم تا خورش یک جوش بخورد و تخم مرغها ببندد .
نکات مهم :
1. تخم مرغها را بعد از شکستن در خورش نباید هم زد. کافیست کمی زرده آن را شل کنید تا به همان شکل کامل ببندد.
2. می توان از تخم مرغ به تعداد نفرات در این خورش استفاده کرد.
3. می توان به جای شوید خشک، از شوید تاز ه خرد شده در این خورش استفاده کرد. عطر و طعم بهتری خواهد داشت.
4. بجای سیر خشک هم می توان از برگ سیر تازه خرد شده استفاده نمود.
5. در خطه شمال کشور این غذا را به همراه چلو یا کته، سیر ترشی، ماهی شور و زیتون پرورده سرو می کنند

منبع
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷


هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
[عکس: 1131471277_DSC03277.jpg]

مواد لازم برای 6 نفر:
مرغ پاک کرده=یک عدد در حدود 5/1 کیلوگرم
آلوی خشک=500 گرم
لپه=100 گرم
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری
شکر=2 قاشق سوپخوری
نمک=به مقدار کافی
طرز تهیه:
آلو را می شوییم در دو لیوان آب خیس می کنیم.مرغ را با پیاز سرخ کرده و لپه و 2 تا 3 لیوان آب می گذاریم نیم پز شود کمی به آن نمک می زنیم آلو را با آبش در خورش می ریزیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آلو با مرغ کاملا بپزد و زیاد له نشود بعد زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم با شکر داخل خورش می ریزیم وقتی خورش به روغن افتاد آنرا می کشیم. ممکن است مرغ را درسته یا قطعه قطعه در ظرف قرار بدهیم برای اینکه لپه زیاد له نشود بهتر است لپه را با پیاز سرخ کرده کمی سرخ کنیم بعد داخل مرغ بریزیم.

منبع
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷


هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: otaku ، سارا کوچولو ، nnazi_2005 ، mahdis ، mh_hshk ، Yashar_a ، سمانه777 ، msar ، amirsaeid
با اجازه صدرا جان من هم یه دستور غذایی میآرم و امیدوارم که خوشتان بیاید

[عکس: kabab-koobideh_400.jpg&usg=AFQjCNEJIFGKC...Yh4bAhbQyg]

کباب کوبیده:
مواد لازم برای 4 نفر(8 سیخ)
گوشت چرخ کرده نیم کیلو (گوشت های قرمز گوسفند /گاو/گوساله/بز /میش همگی مناسبند و نباید زیادی چرب باشند)
پیاز درشت 2 عدد (اگر ریزتر بود تعداد بیشتری لازم است)
نمک/فلفل/دارچین /زعفران/به مقدار مورد علاقه
زرده تخم مرغ 1 عدد
طرز تهیه:
ابتدا پیاز ها را پس از پوست کندن و شستن با خرد کن و یا رنده خرد میکنیم و بعد بلافاصله خرد شده (یا رنده شده) آنرا داخل یک ظرف غیر فلزی ریخته و دوبرابر آن آب سرد اضافه میکنیم و پس از مخلوط کردن آب با پیاز رنده شده (یا خرد شده)آب آنرا با دستمال تمیز کاملا جدا میکنیم
توجه فرمائید که تفاله پیاز در واقع چسب کباب ما است و به هیچ وجه نباید آب پیاز در آن باقی مانده باشد و آن مقدار آب معمولی که در ابتدا به پیاز خرد شده اضافه کرده ایم برای جدا کردن آب پیاز از تفاله آن استفاده میشود
گوشت را با تفاله پیاز و زرده تخم مرغ و نمک و فلفل و سایر ادویه مورد علاقه مان مخلوط کرده و با دست ورز میدهیم تا جائیکه احساس چسبندگی در گوشت نمائیم
مخلوط حاضر را در یخچال به مدت حد اقل 20 دقیقه در یخچال نگهداری میکنیم تا به اصطلاح گوشت استراحت کرده و چسبندگی بیشتری پیدا کند
پس از اینکه مقداری دیگر مخلوط فوق را ورز دادیم سیخ ها را آماده میکنیم
برای آماده کرده سیخها آنها را در حالیکه خشک هستند با چربی حاصل از ورز دادن گوشت که در دستهایمان مانده است چرب میکنیم و بلافاصله یک مشت گوشت را برداشته در دستهایمان به شکل گلوله در می إآوردیم و کمی با انگشتهایمان به آن شکل کروی میدهیم و وسط سیخ را از پهلو داخل آن کره میکنیم و آنگاه با انگشتانمان گوشت را روی سیخ پهن مینمائیم
برای اینکه کباب شکل خوب و پایداری پیدا کند و ضمن کار به دستمان نچسبد در حین سیخ گیری پیوسته دستمان را با آب ولرم خیس نگه میداریم
دقت کنید که قسمتهای پائین و بالای سیخ را با دو انگشت کمی فشار دهید (به اصطلاح آشپز ها سر و ته سیخ را ببندید )تا کباب ریزش نداشته باشد
حالا کباب آماده طبخ است و برای طبخ آن باید از شعله نسبتا زیاد آتش (یا گاز )استفاده کرد
مدت زمان لازم برای پخت بین 2 تا 5 دقیقه میباشد
نکات مهم و جالب:
تفاله پیاز برای قوام و چسبندگی گوشت چرخ کرده استفاده میشود در صورتی که آب خالص پیاز برای ترد شدن گوشت (در کباب برگ )استفاده میشود
زرده تخم مرغ (به مقدار اندک)برای خوش طعم شدن کباب استفاده میشود و نباید با زیاد کردن آن (به خاطر ایجاد چسبندگی بیشتر طعم کباب را خراب کرد)
گوشت آماده شده (به اصطلاح قیمه کباب )که همان کباب پخته نشده است را نباید زیادتر از چند ساعت نگهداری کرد زیرا بعلت واکنشهای پیاز پس از قرار گرفتن روی آتش کباب شما تکه تکه میشود
همین اتفاق در صورتی که سیخها را چرب نکرده باشیم اتفاق می افتد چون کباب روی آتش تغییر اندازه میدهد (به اصطلاح روی سیخ میلغزد )و اگر سیخها کمی چرب نباشتد تکه تکه میشود.
نوش جان

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
پاسخ
[عکس: 1209070521_daladas.jpg]

مواد لازم:
پیاز رنده شده و سرخ شده=1 عدد متوسط
دال عدس=3 پیمانه متوسط
هویج خرد شده=3 عدد متوسط
سیب زمینی خرد شده=3 عدد متوسط
فلفل دلمه خرد شده=1 عدد متوسط
نخود فرنگی=1 پیمانه متوسط
گوجه فرنگی خرد شده=2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی=3 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز=نصف قاشق چایخوری
نمک=به مقدار لازم
ادویه گراماسالا=1 قاشق چایخوری
آب=به اندازه ای که روی مواد را بگیرد
طرز تهیه:
1. ابتدا پیاز را سرخ کرده سبزیجات خرد شده را به آن اضافه کنید و مواد را تفت دهید و هم بزنید. بعد از 3 دقیقه دال عدس را به ان اضافه کرده وبه مدت 5 دقیقه آن را حرارت دهید.
2. آب و رب را اضافه کرده و در آخر ادویه جات را اضافه کنید.می گذاریم مواد با حرارت پایین بپزد تا وقتی تمام مواد خوب پخته شد و دال عدس مانند حلیم کمی غلیظ شد و رنگ آن نارنجی شد.
در صورتی که آب آن تمام شد ولی هنوز نپخته باشد کمی آب به آن اضافه می کنیم.

منبع
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷


هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان: hvm ، otaku ، سارا کوچولو ، nnazi_2005 ، mahdis ، سمانه777 ، msar ، amirsaeid
غذای ایرانی::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
چلو کباب کوبیده برگ فالوده قورمه سبزی زرشک پلو کله پاچه آبگوشت دیزی شیرینی‌-
نوش جان!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=_joaMIs3S70
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، pegah ، سارا کوچولو ، nnazi_2005 ، mahdis ، sib 24 ، سمانه777 ، msar
با اجازه سر آشپز بزرگ صدرا.

با سلام خدمت شما دوستان عزیز امروز قصد دارم طر ز تهیه یک غذای اصیل ایرانی رو به شما آموزش بدهم .

نان و پنیر


مواد مورد نیاز:

یک عدد نان لواش یا نان بربری یا هر نانی که دوست دارید .

یک قالب پنیر سفید ایرانی .

یک عدد سفره (میتوانید از روزنامه نیز استفاده کنید )

یک عدد چاقو

یک عدد بشقاب

طرز تهیه :

نان را در سفره قرار داده و پنیر را از یخچال خارج نمایید .
پنیر را از ظرف خارج ساخته و به صورت یهویی در بشقاب انداخته .
سپس یک نکه نان به اندازه کف دستتان از نان جدا کردوه در دست چپ قرار میدهید .
و با چاقو اندازه یک گردو پنیر بر میدارید و روی نان میمالید .
سپس لقمه را درست نموده و آن را از پست سرو گردن به جلو دهان آورده و میل بفرمایید .
توجه فرمایید مصرف زیاد این غذا باعث افزایش بهره و ضریب هوشی شما میشود .

[عکس: biology.clc.uc.edu]
پنیر

[عکس: z-shindokht-a75.jpg]
نان

[عکس: www.baghadartabiat]
چاقو مخصوص نان و پنیر

[عکس: i3975_Heart2BShaped2BMade2BOf2BStrawberries.jpg]
بشقاب
[عکس: %D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87.jpg]
انواع سفره

خوش باشید
پاسخ
[عکس: 31cba69edf71e726a13f73e862ee1d89.jpg]
تاس کباب

مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر


▪ گوشت گوسفندی بدون استخوان، نیم کیلو
▪ پیاز، ۵ عدد متوسط
▪ هویج، ۵ عدد متوسط
▪ سیب‌زمینی، ۲ عدد بزرگ
▪ به، ۲ عدد متوسط
▪ بادمجان،۲ عدد بزرگ
▪ آلو،۳۰۰ گرم
▪ گوجه‌فرنگی، یک قاشق سوپ‌خوری
▪ زردچوبه، یک قاشق چای‌خوری
▪ دارچین، یک قاشق سوپ‌خوری سرخالی
▪ روغن، ۳ تا ۴ قاشق سوپ‌خوری
▪ نمک و فلفل، به مقدار لازم


طرز تهیه


۱) ابتدا گوشت را پاک کرده و به صورت ورقه‌های باریک ۴×۲سانتی‌‌متری ببرید. پیازها را پوست‌کنده و حلقه‌حلقه کنید. این کار را در مورد هویج‌ها به صورت برش‌های اریب انجام دهید. به را نیز پس از پوست کندن به شکل هلالی ببرید. بادمجان‌ها را هم پوست کنده و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. حالا آلوها را نیز شسته و در ظرفی حاوی آب خیس کنید.
۲) قابلمه‌ای آماده کرده و کمی روغن در آن بریزید. سپس حلقه‌های پیاز را در ۲ ردیف، کف ظرف بچینید. حالا ورقه‌های گوشت را روی پیازها قرار دهید.
پس از آن مقداری آلوی خیس‌شده، چند ورق هویج، به و سپس بادمجان را به ترتیب روی هم بچینید. این کار را از ابتدا دوباره با همین مواد تکرار کنید تا مواد تمام شود. حالا حدود یک تا ۲ لیوان آب در قابلمه بریزید و با در بسته روی شعله ملایم اجاق گاز بگذارید تا مواد کم‌کم بپزند.
▪ نکته: حین چیدن لایه‌های مختلف سبزیجات،‌ مقداری نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه نیز روی مواد بپاشید.
۳) از طرفی دیگر، سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و حلقه حلقه ببرید. سپس حلقه‌ها را با چاقو نصف کنید.
هنگامی که پخت مواد به‌خصوص گوشت داخل آن به مرحله پایانی نزدیک شد، نوبت به اضافه کردن سیب‌زمینی‌ها و رب گوجه‌فرنگی می‌رسد؛ حلقه‌های سیب‌زمینی را روی مواد بچینید و رب گوجه‌فرنگی را در آب موجود در خوراک حل کنید و بگذارید پخت خوراک تکمیل شود.
▪ نکته ۱: اگر سیب‌زمینی را در مرحله اول اضافه کنید تا پایان پخت غذا، سیب‌زمینی‌ها له می‌شوند.
▪ نکته ۲: این غذا به خاطر وجود آلو و به، طعم و مزه شیرینی دارد؛ بنابراین اگر به خوردن خوراکی ترش و شیرین تمایل دارید، می‌توانید همزمان با اضافه کردن نمک، فلفل و ادویه کمی هم گرد لیمو عمانی یا گرد غوره در آن بریزید
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، mahdis ، mh_hshk ، xbox ، Yashar_a ، سمانه777 ، taleghani ، msar
به جای اینکه اینهمه زحمت به خودتون بدید توی فیس بوک فن آشپزی ایرانی بشید خیال خودتون و راحت کنید..................Smile
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
Big Grinصدرا جان !قربون سرت! ما تو ایرانشم از این غذاها گیرمون نمیومد بخوریم . آخه تو این غربتدونی باقالی خشک کشاورزی یا پاچ باقلای رشتی از کجا بیارم؟هان؟!!خداااااااااااا
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.

وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، ساشا ، m.memari ، mahdis ، mh_hshk ، mohammad.maleki ، msar
در مغازه های هم وطنان یهودی. شما که دارید میایید لوس آنجلس غم این چیزا رو نداشته باشید.Big Grin
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، xbox ، mohammad.maleki ، msar
قیمه نثار:
عنوان کلمه قیمه نثار که به تلفظ عامی قیمه نثا گفته میشود.
قیمه به خورشی گفته میشود که با گوشت خرد و یا چرخ کرده تهیه می کنند.
مواد لازم:
پياز 1 عدد
گوشت گوسفند250 گرم
آب يک پيمانه
رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري
زعفران دم کرده 2 قاشق سوپخوري
ليموعماني به دلخواه
خلال بادام 1 پيمانه
برنج 4 پيمانه (600 گرم)
زرشک سياه نصف پيمانه (25 گرم)
خلال پسته براي تزيين
روغن مايع به ميزان لازم
نمک وفلفل به ميزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا يک عدد پياز را خرد کرده و سرخ کنيد. بعد گوشت ريزخرد کرده (قيمه اي) را داخل پيازداغ بريزيد و تفت بدهيد تا کمي سرخ شود. سپس يک پيمانه آب اضافه کرده و بگذاريد گوشت بپزد.

پس از پخت گوشت، نمك، فلفل، رب گوجه فرنگي و زعفران دم كرده را بيفزاييد و ليموعماني هايي را که با چنگال سوراخ کرده ايد، به آن اضافه کنيد. سپس اجازه دهيد كاملاً حسابي پخته و لعابدار شود و به روغن بيفتد.

اين مايه خورشي بايد به صورت سس غليظ درآيد.در انتهاي پخت، خلال بادامي را که قبلاً خيس کرده ايد به قيمه اضافه کنيد و بگذاريد حدود يک تا دو دقيقه بجوشد تا حاضر شود.

برنجي را که قبلاً خيس کرده ايد، آبكش و دم کنيد. بعد از اينکه پلو دم کشيد، آن را داخل ظرف مخصوص سرو بکشيد و از مايه قيمه، لابه¬لاي پلو بدهيد. روي پلو را با خلال پسته و زرشک تزيين کنيد.

همچنين مي توان خورش را در ظرف جداگانه¬اي نيز سرو کرد در اين صورت کمي زرشک روي ظرف قيمه بريزيد. بهتر است در اين غذا از زرشک سياه استفاده کرد که مخصوص نواحي غرب و کرمانشاه هست، ولي در صورت در دسترس نداشتن، مي توان از زرشک معمولي نيز استفاده کرد.اين غذا از غذاهاي محلي مردم قزوين و کرمانشاه است.

* منبع دستور مجله ی شماره ی 12 سر آشپز


فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
http://www.ashpazonline.com/
پاسخ
تشکر کنندگان: feligoli ، sib 24 ، سمانه777 ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان