کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ثبت شرکت و اقامت در چک
(2010-06-23 ساعت 02:35)abanegan نوشته:  درود و تشکر از پاسختون من امروز به یه شرکتی داخله ایران تماس داشتم که برای ثبته شرکت به من گفت دیگه این کار خیلی سخت شده و اینکه چکیها فهمیدن و این قاضییارو سخت میگیرن بد گفتم ازدواج چی گفت اونم منتفی شده اگه چند ساله پیش بود راحت میشد انجام داد ولی الان نه گفت تنها راه اینه که براتون ویزای کار بگیریم که روی این حساب اقامته ۱ ساله میدن بهتون و خرجشم گفت ۸۵۰۰ یورو میشه بدم ماهی ۱۵۰ یورو باید به حسابه دولت بریزی به اسمه مالیات ... حالا میخام بدونم این داستانی که به من گفتم چقدر صحت داره ؟!

منظورشون چی بوده چکی ها این قضیه رو فهمیدن؟؟ خیلی از ایرانی ها واقعا به قصد تجارت میخوان برن که هر کشوری از خداشه مهاجرا با هدف تجارت بیان

در مورد ازدواج هم خیر هیچ زمان این مسئله در هیچ کشوری منتفی نمیشه ولی امکان اینکه سخت بشه هست هرچند از موقعی که م یادمه مهاجرت از طریق ازدواج در چک از همون ابتدا سخت بود....در کل اروپا شما بلافاصله بعد از ازدواج میتونی برای اقامتت اقدام کنی اما در چک تا یه سال هیچ کاری نمیتونی انجام بدی...بعد از یه سال باید بری مصاحبه و یه اقامت موقت بهت میدن...بعد از اقامت موقت مصاحبه به زبان چکی خواهی داشت و بعد از 7 سال تابعیت بهت میدن....در کل اروپا این جریان 5 ساله بدون اون یه سال اول که الکی از دست میره

مهاجرت از طریق کارو هم هم اصلا روش حساب نکنین ..الان توی کشورای مدرن اروپائی بحران بیکاری بیداد میکنه چک که احوالاتش معلومه.از همون ابتدا خودشون مشکل داشتن..برای شهروندای خودشون کار جور کنن خارجیها پیشکش..اگه بحران بیکاری نداشتن که به مهاجرت تجاری تن نمیدادن تا با پول خارجیها برای شهروندای خودشو اشتغال زائی کنن اینم دولت چک که تمام تلاشش رو میکنه یه خارجی به کشورش اضافه نشهBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: abanegan ، hamid123 ، OverLord
(2009-12-05 ساعت 15:27)dolllar نوشته:  سلام
من يه جايي شنيدم كه بعد از 5 سال اقامت موقت بايد 5 سال ديگر در چك زندگي كرد تا منجر به پاسپورت بشود اين درست است يا نه ؟

كار در چك به چه صورت است مينيمم حقوق چقدر است ؟

آيا براي گرفتن پاسپورت چك شرايط خاصي را بايد دارا بود ؟

براي افرادي كه اقامت موقت دارند از طرف دولت آنجا چه امكاناتي وجود دارد
از قبيل: درمان و آموزش رايگان و يا احيانا وام از بانك هاي آنجا ؟


آيا بايد تمام 5 سال را در چك زندگي كرد يا خير ؟


هزينه زندگي از قبيل اجاره محل كار ( براي شركت ثبت شده ) و همينطور اجاره منزل و خوراك در ماه چقدر است ؟


هزينه دانشگاه براي ادامه تحصيل به چه صورت است آيا با اين اقامت موقت ميتوان ادامه تحصيل داد؟ چه در جمهوري چك و چه در ساير كشور هاي اروپايي؟

آيا در بدو ورود و گرفتن اقامت موقت ميتوان با پاسپورت ايراني و اقامت چك به كشوري مثل استراليا سفر كرد؟

ممنون ميشوم كه جواب بدهيد
با تشكر

============================================
شرایط ویزای شینگن
آنچه باید در مورد ویزای شنگن بدانیم
یکی از مواردی که پرداختن به آن همواره مورد درخواست خوانندگان استکهلمیان بوده است قوانین در رابطه با ویزای سوئد / شنگن و نیز مقررات مربوط به آن است. با نزدیک شدن فصل تابستان, ایرانیان زیادی بعنوان توریست و نیز جهت بازدید از عزیزانشان از سوئد و دیگر کشورهای محدوده شنگن تقاضای ویزا میکنند. به درخواست مکرر خوانندگان استکهلمیان از سوئد, دیگر کشورهای اتحادیه اروپا و همچنین ایران, به توضیح پیرامون آخرین قوانین و مقررات در رابطه با ویزای شنگن میپردازیم. اطلاعات زیر تنها و کاملترین اطلاعات منتشر شده در رابطه با ویزای شنگن به زبان فارسی است که تاکنون منتشر شده است.

ویزای سوئد / شنگن و قوانین مربوط به آن

به نوع ویزای خود توجه کنید
در یک ویزای سوئد / شنگن تاریخ و ارقام مختلفی وجود دارد که عدم توجه به آن ممکن است در مواردی منجر به مشکلات جدی گردد. به این تاریخ و ارقام بدقت توجه کنید. این موارد در مورد ویزای صادر شده توسط همه کشورهای عضو محدوده مشترک است.

[تصویر: 001.jpg]

تاریخ اعتبار ویزا (شماره 1 در تصویر): یکی از بزرگترین اشتباهات ایرانیان که در مواردی منجر به بروز مشکلات جدی برای آنان در مرزها ی سوئد یا شنگن میگردد این است که تصور میکنند تاریخ اعتبار یک ویزا به معنی تاریخی است که میتوانند در طی مدت آن در سوئد / شنگن بسر ببرند. در حالیکه تاریخ اعتبار یک ویزا فقط به معنی آن است که دارنده ویزا در طی آن حق استفاده از ویزای خود را دارد و ویزا در خارج از چهارچوب آن اعتبار ندارد. اینکه فرد مجاز است چه مدت در سوئد / شنگن بسر ببرد بصورت رقم روزانه (از یک تا 90 روز ) جداگانه در ویزا درج شده است (شماره 2 در تصویر).

تعداد روزهای مجاز در سوئد/شنگن: مدت زمانی که اجازه دارید در شنگن بسر ببرید بصورت یک رقم از یک تا 90 روزه در ویزای شما مشخص شده است (شماره 2 در تصویر).

مثال. تصویر بالا: یک ویزای سوئد / شنگن میتواند بصورت زیر نوشته شده باشد
تاریخ اعتبار ویزا:
2006-01-01----2006-03-31
مدت روزهای مجاز در سوئد / شنگن:
30 روز

همانطور که مشاهده میکنید ویزای بالا دارای 3 ماه اعتبار است. اما این به آن معنی نیست که اجازه 3 ماه بسر بردن در سوئد یا شنگن را دارید! بلکه به این معنی است که در طی این مدت 3 ماهه میتوانید بدلخواه خود از 30 روز مجازخود جهت بسر بردن در محدوده شنگن استفاده کنید. یعنی شما میتوانید در هر موقع در طی مدت 3 ماهه اعتبار ویزا به سوئد / شنگن وارد شده و از مدت 30 روز مجاز خود استفاده کنید.

مهم: شما در هیچ صورتی پس از اتمام تاریخ اعتبار ویزا حق باقی ماندن در سوئد را ندارید حتی اگر از تعداد روزهای مجاز ویزای شما نیز باقی مانده باشد. در مثال بالا اگر مثلا در تاریخ 30 مارس وارد سوئد شوید با وجود اینکه 30 روز مجاز هم دارید حق باقی ماندن بیش از یک روز در سوئد/ شنگن را ندارید چرا که مدت اعتبار ویزای شما روز 31 مارس به پایان میرسد و این ویزا پس از گذشت مدت اعتبار آن باطل خواهد شد. یا برای مثال اگر در روز 10 مارس وارد سوئد / شنگن شوید با وجود اینکه 30 روز مجاز هم دارید حق باقی ماندن بیش از 21 روز در سوئد / شنگن را ندارید چرا که مدت اعتبار ویزای شما 31 مارس به پایان میرسد و این ویزا پس از گذشت مدت اعتبار آن باطل خواهد شد.

با توجه به توضیحات بالا متوجه فرق مابین "تاریخ اعتبار ویزا" و "تعداد روزهای مجاز ویزا" باشید و مسافرت خود را طوری برنامه ریزی کنید که روزهای مجاز آن در چهارچوب مدت اعتبار ویزا باشد و از آن "بیرون نزند". یک ویزای شنگن همیشه پس از به پایان رسیدن مدت اعتبار آن باطل خواهد بود, حتی اگر از طول مدت روزهای مجاز آن هم باقی مانده باشد. همچنین یک ویزای شنگن همیشه پس از به پایان رسیدن تعداد روزهای مجاز آن باطل خواهد شد حتی اگر از مدت اعتبار آن باقی مانده باشد.

تعداد دفعات ورود مندرج در ویزا (شماره 3 در تصویر): تعداد دفعاتی که میتوانید در مدت اعتبار ویزای خود به سوئد / شنگن وارد شوید به سه صورت زیر در ویزای سوئد / شنگن درج و مشخص شده است:

یک بار ورود (سینگل): با رقم 1 در ویزا مشخص شده و به این معنی است که پس از یک بار ورود و خروجتان از سوئد / شنگن, ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. حتی اگر از طول مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز آن هم باقی مانده باشد, ویزایی که برای یک بار ورود معتبر باشد پس از یک بار استفاده از آن همیشه باطل است.

تعداد ورود مشخص: با رقم از 2 به بالا در ویزا مشخص شده و به این معنی است که در مدت اعتبار ویزای خود میتوانید به دفعاتی که در ویزا مشخص شده به سوئد / شنگن وارد شوید. پس از استفاده از تعداد دفعات مجاز ورود, ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد.

تعداد ورود نامحدود(مالتیپل): با کلمه "مولتی" در ویزا مشخص شده و به این معنی است که در مدت اعتبار ویزای خود و روزهای مجاز درون ویزا میتوانید بصورت نامحدود به سوئد / شنگن وارد شوید.

مهم: تعداد روزهای مجازتان با هر بار ورود و خروج از شنگن محاسبه و کسر میگردد. برای مثال اگر 30 روز مجاز ویزا دارید و پس از 10 روز اقامت در شنگن از آن خارج شده و با استفاده از نوع ویزای "مالتیپل" خود بیشتر از یک بار مجددا وارد شنگن شوید,10 روز اقامت قبلی از تعداد روزهای مجازتان کسر و 20 روز مجاز دیگر جهت استفاده باقی دارید. اگر پس از آن نیز با استفاده از نوع ویزای "مالتیپل" خود وارد شنگن شده و مثلا 2 روز در شنگن باقی مانده و از آن خارج شوید, هنگام برگشت مجددا 12 روز از تعداد 30 روز مجازتان کسر و در نتیجه 18 روز دیگر باقی دارید و الی آخر. به عبارتی: وجود تعداد مثلا 30 روز مجاز در ویزای "مالتیپل" شنگن به این معنی نیست که در هر بار ورود به شنگن حق 30 روز بسر بردن را دارید بلکه هر بار که از شنگن وارد و سپس از آن خارج میشوید از تعداد روزهای مجازتان کسر میگردد.

بسیار مهم است که اگر مثلا به سوئد / شنگن مسافرت کرده و در طول مدت ویزای خود مایلید به کشورهای خارج از شنگن (مثلا آمریکا) مسافرت کرده و دوباره به سوئد / شنگن برگردید هنگام تقاضای ویزای شنگن, تقاضای اجازه ورود و خروج بیش از یک بار و یا چند باره (مالتیپل) نمایید تا دچار مشکل نشوید.

مثال (این مثال واقعی است و برای یک خانواده ایرانی بهنگام ترک سوئد اتفاق افتاده است):
یک خانواده چند نفره ایرانی از ایران با ویزای توریستی شنگن جهت دیدار بستگان خود وارد سوئد شدند. ویزای شنگن آنها جهت یک بار ورود و خروج به شنگن معتبر بود (ویزای سینگل). این خانواده بهمراه دوستان خود در سوئد با یک تور مسافرتی بمدت یک هفته به یکی از نقاط توریستی ترکیه مسافرت نمودند بدون اینکه توجه نمایند با ترک سوئد ویزای آنان اگرچه دارای 90 روز مجاز است, اما بواسطه اینکه جهت یک بار ورود و خروج به شنگن اعتبار داشته هنگام ترک سوئد / شنگن (پرواز به سوی ترکیه) باطل گردید. این خانواده قادر به بازگشت به سوئد / شنگن نشده و مجبور گردیدند که از ترکیه به ایران برگردند.

انواع ویزا
ویزای شنگن دارای چهار نوع مختلف است که در خود ویزا (شماره 4 در تصویر) از طریق چهار حرف الفبای انگلیسی (A B C D) مشخص شده است.

ویزای (A). ویزای ترانزیت. مسافر حق خارج شدن از فرودگاه را ندارد و فقط میتواند در یکی از فرودگاههای شنگن هواپیمای خود را عوض کرده و رهسپار کشوری در خارج از شنگن گردد.
مثال: فردی ایرانی دارای اقامت یا ویزای آمریکا که در فرودگاه یکی از کشورهای شنگن بتواند هواپیمای خود را به مقصد آمریکا عوض کند.
ویزای (B). ویزای عبور. مسافر فقط حق دارد از فرودگاه خارج شده و از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده کرده تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگر غیر شنگن برساند. مسافر حق توقف غیر ضروری در شنگن را ندارد. مثال: یک ایرانی مقیم روسیه که عازم ترکیه است از طریق مرز زمینی وارد شنگن شده و بصورت عبوری از طریق زمینی خود را به ترکیه برساند.
ویزای ©. ویزای بازدید: معمولی ترین نوع ویزا که اکثر ایرانیان نیز با آن وارد شنگن میشوند. میتواند حداکثر دارای 90 روز "اعتبار" و حداکثر 90 روز "روزهای مجاز" باشد.
ویزای (D). ویزای بلند مدت. معولا برای اشخاصی مانند تجار و مانند آن صادرمیشود که به دلایل ویژه مثلا بازرگانی مجبورند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند. "مدت اعتبار" ویزای از نوع "D" میتواند تا یک سال باشد اما حداکثر "روزهای مجاز" آن همان 90 روز است.

تقاضای بسر بردن بیشتر از 90 روز در شنگن دیگر "ویزا" حساب نشده بلکه "تقاضای اقامت" محسوب میگردد.

امکان تمدید ویزای شنگن در داخل سوئد وجود ندارد
ایرانیانی که از ایران جهت مسافرتهای توریستی و نیز بازدید از عزیزانشان به سوئد مسافرت میکنند, چنانچه مایل باشند مدت بیشتری از اعتبار ویزای و روزهای مجاز مندرج در ویرا در سوئد بمانند و مدت ویزایشان در سوئد نیز تمام شده باشد میتوانند (و باید) به اداره مهاجرت مراجعت کرده و تقاضای اقامت برای دیدار کنند. اما هزینه بسیار گران این تقاضا در سوئد مورد شکایت بسیاری از ایرانیان و خانواده های آنان قرار دارد. هزینه آن برای هر شخص بزرگسال مبلغ 1000 کرون سوئد و برای افراد زیر 18 سال 500 کرون سوئد است که جمع آن برای یک خانواده سه نفری تقریبا معادل قیمت یک بلیط رفت و برگشت مابین استکهلم و تهران خواهد بود.

راه چاره: از ابتدا تقاضای ویزای بلند مدت کنید
چنانچه احتمال میدهید که مدت اقامتتان در سوئد و شنگن طولانی است بسیار به نفعتان خواهد بود که همزمان با تسلیم تقاضای ویزا در سفارت سوئد در تهران برای مدت طولانی تر تقاضای ویزا کنید. یک ویزای توریستی شنگن میتواند تا 90 روز اعتبار داشته باشد. به همین جهت بهتر است در صورتی که احتمال میدهید مدت طولانی در سوئد / شنگن بسر خواهید برد برای همان مدت 90 روز (نه بیشتر) تقاضای ویزا کنید. برخلاف تصور بسیاری, مدت زمان ویزایی که تقاضا میکنید هیچ تاثیری در بالا یا پایین بردن شانس دریافت ویزا ندارد اما اگر مثلا تقاضای 30 روز ویزا کنید و بعدا بخواهید مدت بیشتری (تا حداکثر 90 روز) در سوئد بمانید مجبور به درخواست تقاضای اقامت برای دیدار کره و هزینه آن را نیز پرداخت کنید.

هشدار: بدون ویزای معتبر در سوئد / شنگن بسر نبرید
هرگز پس از اتمام مدت ویزای خود در سوئد / شنگن باقی نمانید. یا سوئد / شنگن را ترک کرده و یا نسبت به تمدید ویزای خود اقدام کنید. عدم تمدید ویزا از جمله مشکلات زیر را بدنبال خواهد داشت:

1- بهنگام مسافرت و تقاضای ویزا در آینده به سوئد / شنگن دچار مشکل جدی خواهید شد. توجه کنید که امروزه دیگر تعویض گذرنامه نیز کمکی در این زمینه نخواهد کرد و ورود و خروج افراد دارای ویزا ی سوئد (و در نتیجه بسر بردن بصورت غیر قانونی در سوئد) در سیستم ورود و خروج اداره مهاجرت سوئد ثبت و ضبط میگردد و به هنگام تقاضای مجدد ویزا مشکل ساز خواهد بود. طبیعتا شانس فردی که قبلا از ویزای خود سوء استفاده نموده و بصورت غیر قانونی در سوئد / شنگن بسر برده است بهنگام تقاضای مجدد ویزا بسیار پایین تر خواهد بود.

2- در صورت بروز حادثه ای برایتان بهنگامی که بصورت غیر قانونی و با ویزای بی اعتبار در سوئد / شنگن بسر میبرید امکان دریافت هیچگونه کمک از بیمه مسافرتی خود را نخواهید داشت و مجبور به پرداخت مخارجی بسیارسنگین خواهید گردید.

3- چنانچه بدون دارا بودن ویزای معتبر در داخل شهر به هر دلیلی مورد کنترل پلیس قرار بگیرید بعنوان خارجی غیر قانونی بازداشت و زندانی شده و ضمن اخراج از سوئد تا مدتی طولانی قادر به بازگشت به سوئد / شنگن نخواهید بود.

سه ماه داخل و سه ماه خارج از شنگن
مدت ویزا محدود است و طی یک دوره شش ماهه حداکثر سه ماه اعتبار دارد. مفهوم این امر آنست که اگر شما سه ماه در منطقه شنگن بسر ببرید بایستی سه ماه خارج از این منطقه بسر ببرید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای مدت طولانی تری – حداکثر یک سال – ویزا دریافت کنید ولی در آنصورت ویزا فقط برای ورود و بسر بردن در سوئد معتبر خواهد بود. دلایل ویژه می تواند بطور مثال این باشد که شما طی یک سال لازم باشد چندین مرتبه بمنظور انجام امور بازرگانی یا دیدار فرزندان خود به سوئد سفر کنید.

کشورهای محدوده شنگن را نباید با کشورهای عضو اتحادیه اروپا اشتباه نمود
کشورهای اتحادیه اروپا را نباید با کشورهای محدوده شنگن اشتباه نمود. برای مثال نروژ و ایسلند بخشی از شنگن هستند اما جزو اتحادیه اروپا نیستند. یا مثلا انگلستان و ایرلند عضو اتحادیه اروپا هستند اما جزو محدوده شنگن نیستند.

به همین دلیل ویزا (روادید) انگلستان و ایرلند جهت ورود به شنگن بی اعتبار است و ساکنین و اتباع انگلستان و ایرلند باید به هنگام ورود و خروج از کشورهای عضو شنگن مورد کنترل مرزی قرار بگیرند.

اما کشورهایی نیز وجود دارند که از اعضای اتحادیه اروپا نبوده اما از طریق بستن قرادادهای مخصوص بخشی از محدوده شنگن بشمار میروند. برای مثال نروژ و ایسلند عضوی از اعضای اتحادیه اروپا نیستند اما عضو قرارداد شنگن هستند. به همین دلیل ویزاهای صادر شده از سوی نروژ و ایسلند جهت ورود به همه کشورهای عضو شنگن معتبر است و اتباع و ساکنین این دو کشور نیز بدون عبور از هر گونه کنترل مرزی به همه کشورهای عضو محدوده شنگن داخل و خارج میشوند.

24 کشور عضو محدوده شنگن عبارتند از:
بلژیک, دانمارک, استونی, فنلاند, فرانسه, یونان, ایتالیا, ایسلند, لتونی, لوکزامبورگ, لیتوانی, مالت, هلند, نروژ, لهستان, پرتغال, اسلواکی, اسلوانی, اسپانیا, سوئد, چک, آلمان, مجارستان, اتریش.

27 کشور عضو اتحادیه اروپا عبارتند از: بلژیک, بلغارستان, قبرس, دانمارک, استونی, فنلاند, فرانسه, یونان, ایرلند, ایتالیا, لتونی, لوکزامبورگ, لیتوانی, مالت, هلند, لهستان, پرتغال, رومانی, اسلواکی, اسلوانی, اسپانیا, بریتانیا, سوئد, چک, آلمان, مجارستان, اتریش.

15 کشور عضو اتحادیه اروپا که از پول واحد "یورو" استفاده می کنند نیز عبارتند از: بلژیک, قبرس, فنلاند, فرانسه, یونان, ایرلند, ایتالیا, لوکزامبورگ, مالت, هلند, پرتقال, اسلوانی, اسپانیا, آلمان و اتریش.

مهم: ویزا به معنی گارانتی ورود نیست
بسیاری از افراد تصور میکنند که یک ویزا به معنی تضمین ورود به محدوده شنگن است. اما یک ویزای شنگن فقط به معنی تضمین رسیدن به یکی از مرزهای شنگن است, نه بیشتر. پس از آن مقامات مرزی شنگن تصمیم میگیرند که به شما اجازه ورود داده و یا به دلایلی از ورودتان به محدوده شنگن جلوگیری بعمل آورده و شما را به کشوری در خارج از شنگن که از آن آمده اید اخراج کنند. مقامات مرزی شنگن قانونا میتوانند حتی در صورت دارا بودن ویزای معتبر, از ورود شما به شنگن جلوگیری بعمل آورده و شما را به کشوری که از آن آمده اید اخراج کنند. برای مثال ممکن است فرد با ارائه مدارک جعلی و یا تقلب دیگری در سفارتخانه موفق به گرفتن ویزا شده باشد. از جمله به همین دلیل مرزها ورودی شنگن این حق را دارند که همه مسافرین ورودی دارای ویزا را مورد کنترل مجدد قرار دهند و در صورتی که دارای شرایط ورود نباشند از ورود آنان به محدوده شنگن جلوگیری بعمل آورند.

مسافر ورودی به شنگن باید آماده باشد که در صورتی که در هر زمانی و به هر دلیلی مورد شک مقامات مرزهای ورودی شنگن قرار گیرد موارد زیر را توضیح دهد:

1- هدف از مسافرت وی چیست و صحت آن را از طریق ارائه مدارک ثابت کند.
2- آدرس محل اقامتش وی در شنگن (هتل یا نزد آشنایان) کجاست.
3- از پس هزینه مدت اقامت خود در شنگن بر خواهد آمد یا خیر (پول به همراه دارد و یا اینکه شخص دیگری پرداخت مخارج وی را تقبل کرده است و در اینصورت نام, آدرس و شماره تلفن این شخص).
4- بلیط ترک شنگن دارا باشد و یا اینکه پول کافی جهت خرید بلیط جهت ترک شنگن را دارا باشد.

موارد بالا بویژه هنگامی که با ویزای یک کشور شنگن که ویزا را صادر کرده است به کشور دیگر شنگن که ویزا را صادر نکرده است وارد میشوید اهمیت بیشتری دارد. ویزای شنگن جهت تردد به همه کشورهای عضو اعتبار دارد اما برای مثال چنانچه با استفاده از ویزای صادر شده توسط مثلا یونان از مرز سوئد وارد شنگن شوید, باید بتوانید در صورت درخواست به همه پرسشهای افسران مرزی از جمله چهار مورد بالا پاسخ دهید.

تذکر: ویزای شنگن جهت تردد به همه کشورهای عضو اعتبار دارد اما در بعضی موارد بسیار استثنائی (که توضیح آن از حوصله این بحث خارج است) ویزای شنگن میتواند تنها جهت ورود به کشور صادر کننده آن اعتبار داشته باشد و دارنده ویزا در این صورت حق مسافرت به کشور دیگر شنگن را نخواهد داشت. در چنین صورتی مورد این محدودیت مشخصا در ویزای صادر شده درج خواهد شد. همانطور که گفته شد چنین مواردی بسیار استثنائی است.

مقامات مرزی پلیس شنگن در سوئد حق دارند حتی بدون نیاز به حکم دادستان, هر مسافر ورودی در مرزهای سوئد را تا 6 ساعت جهت بازجویی در بازداشت نگاه دارند. جهت بازداشت بیشتر از 6 ساعت دادستان تصمیم گیری خواهد نمود. این قوانین در دیگر مرزهای شنگن نیز تقریبا مشابه است. در ضمن اطلاعاتی که شما بهنگام درخواست ویزای شنگن به هر سفارتخانه شنگن ارائه داده اید قابل کنترل توسط مقامات مرزی همه کشورهای عضو است و در صورتی که با دلایلی که در مرز ورودی ارائه میدهید همخوانی نداشته باشد میتواند اساس و پایه جلوگیری از ورود فرد دارای ویزا به محدوده شنگن باشد.

دارا بودن مدارک کافی بهنگام ورود به مرزهای شنگن تضمینی برای هر مسافر است تا مورد اقدامات ناخوشایندی از قبیل مصاحبه در مرز و یا بازداشت موقت تا بررسی صحت و سقم ویزایش و حق ورود به شنگن قرار نگیرد.

منبع: http://www.stockholmian.com
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-05-20 ساعت 03:15)europe-ADH192 نوشته:  [quote='dolllar' pid='29239' dateline='1260010661']
سلام
من يه جايي شنيدم كه بعد از 5 سال اقامت موقت بايد 5 سال ديگر در چك زندگي كرد تا منجر به پاسپورت بشود اين درست است يا نه ؟

كار در چك به چه صورت است مينيمم حقوق چقدر است ؟

آيا براي گرفتن پاسپورت چك شرايط خاصي را بايد دارا بود ؟

براي افرادي كه اقامت موقت دارند از طرف دولت آنجا چه امكاناتي وجود دارد
از قبيل: درمان و آموزش رايگان و يا احيانا وام از بانك هاي آنجا ؟


آيا بايد تمام 5 سال را در چك زندگي كرد يا خير ؟


هزينه زندگي از قبيل اجاره محل كار ( براي شركت ثبت شده ) و همينطور اجاره منزل و خوراك در ماه چقدر است ؟


هزينه دانشگاه براي ادامه تحصيل به چه صورت است آيا با اين اقامت موقت ميتوان ادامه تحصيل داد؟ چه در جمهوري چك و چه در ساير كشور هاي اروپايي؟

آيا در بدو ورود و گرفتن اقامت موقت ميتوان با پاسپورت ايراني و اقامت چك به كشوري مثل استراليا سفر كرد؟

ممنون ميشوم كه جواب بدهيد
با تشكر
در مورد گرفتن پاسپورت چک باید خدمتتون عرض کنم که در انصورت باید تابعیت ایران رو پس بدهید چون کشور چک دو تابعیت را قبول نمیکند
کردار بیارای و گرد گفتار نگرد چون شود کار گویند که کرد
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadx2002
(2011-06-30 ساعت 12:57)PRAGUE نوشته:  
(2011-05-20 ساعت 03:15)europe-ADH192 نوشته:  [quote='dolllar' pid='29239' dateline='1260010661']
سلام
من يه جايي شنيدم كه بعد از 5 سال اقامت موقت بايد 5 سال ديگر در چك زندگي كرد تا منجر به پاسپورت بشود اين درست است يا نه ؟

كار در چك به چه صورت است مينيمم حقوق چقدر است ؟

آيا براي گرفتن پاسپورت چك شرايط خاصي را بايد دارا بود ؟

براي افرادي كه اقامت موقت دارند از طرف دولت آنجا چه امكاناتي وجود دارد
از قبيل: درمان و آموزش رايگان و يا احيانا وام از بانك هاي آنجا ؟


آيا بايد تمام 5 سال را در چك زندگي كرد يا خير ؟


هزينه زندگي از قبيل اجاره محل كار ( براي شركت ثبت شده ) و همينطور اجاره منزل و خوراك در ماه چقدر است ؟


هزينه دانشگاه براي ادامه تحصيل به چه صورت است آيا با اين اقامت موقت ميتوان ادامه تحصيل داد؟ چه در جمهوري چك و چه در ساير كشور هاي اروپايي؟

آيا در بدو ورود و گرفتن اقامت موقت ميتوان با پاسپورت ايراني و اقامت چك به كشوري مثل استراليا سفر كرد؟

ممنون ميشوم كه جواب بدهيد
با تشكر
در مورد گرفتن پاسپورت چک باید خدمتتون عرض کنم که در انصورت باید تابعیت ایران رو پس بدهید چون کشور چک دو تابعیت را قبول نمیکند

از کجا می فهمن پس دادیم دادیم یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadx2002
(2011-06-30 ساعت 12:57)PRAGUE نوشته:  در مورد گرفتن پاسپورت چک باید خدمتتون عرض کنم که در انصورت باید تابعیت ایران رو پس بدهید چون کشور چک دو تابعیت را قبول نمیکند

درباره ازدواج با اتباع چکی که این طور نیست.البته من پاسپورت چکی ندارم ولی وقتی درباره قوانینشون پرسیدم گفتن با توجه به اینکه ایران هم جز کشورایی ست که تابعیت دوم رو به رسمیت نمی شناسه و اجازه خروج از تابعیت هم به شهرونداش نمیده(مگه موراد خاص و هماهنگ شده با ارگان های مرتبط) ایرانی که با یه چکی ازدواج کنه میتونه تابعیت ایرانی ش رو حفظ کنه.حالا دیگه مهاجرت از طرق دیگه رو نمیدونم چه شرایطی براش دارن
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، hamid123 ، Homer
بهترین کشور برای مهاجرت از طریق ثبت شرکت و فعالیت تجاری کدوم هست ؟ چه کشوری رو به چه دلایلی پیشنهاد میدین؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
لطفا یه مشاور مناسب برای مهاجرت به جمهوری چک به من معرفی کنید

لطفا یک مشاوره خوب برای مهاجرت به جمهوری چک به من معرفی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
بهتره فکر اقامت از طریق چک رو کنار بزاریید.من جزو اولین نفرها بودم که از این طریق اقدام کردم از طریق وکیل چکی هم اقدام کردم ولی نشد.فکر کنم کلا 2نفر قبول شدن،این راه فقط برای پر کردن جیبهشونه اصلا به اعصاب خوردیش نمی ارزه.ولی باز انتخاب با خودتونه.آقای پراگ میتونن بهترین مشاور باشن.چون ایشون تونستن ویزا بگیرن و برن.
-"خداوندا من با تمام کوچکیم یک چیز از تو بیشتر دارم و آن هم خدای است که من دارم و تو نداری
دکتر علی شریعتی
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2012-06-15 ساعت 13:51)mohammadx2002 نوشته:  بهترین کشور برای مهاجرت از طریق ثبت شرکت و فعالیت تجاری کدوم هست ؟ چه کشوری رو به چه دلایلی پیشنهاد میدین؟
بهترین کشور یا راحت ترین کشوری که بهتون ویزا میده؟اگه بهترین کشور و منظورتونه که این بستگی به خود شخص داره واصلا نمیشه یه نظر کلی داد. ولی طبق تحقیقی که من انجام دادم سوئد و چک ،گرجستان میتونی از طریق ثبت شرکت بری که باز بستگی داره چقدر سرمایه اولیه دارید و اصلا برای چه کاری تخصص دارید،.اگر سرمایتون زیاد نیست که گرجستان رو بهتون پیشنهاد میکنم چون اونطور که میگن تا یه ساله دیگه قراره جزو اتحادیه اروپا بشه،ولی اگر سرمایتون معقوله به تظر من سوئد رو انتخاب کنید.
-"خداوندا من با تمام کوچکیم یک چیز از تو بیشتر دارم و آن هم خدای است که من دارم و تو نداری
دکتر علی شریعتی
پاسخ
تشکر کنندگان:
به یک نفر فارسی زبان اشنا به زبان چکی برای کار بازرگانی در جمهوری چک نیاز دارم . درصورت داشتن شرایط با این شماره تماس بگیرید یا ایمیل بفرستید.

09123513164 رضا بخشی
alrb_post@yahoo.com
پاسخ
تشکر کنندگان:




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان