برای آشنایی با امکانات و تغییرات جدید سایت، لطفاً به بخش راهنمای سایت مراجعه کنید.



انواع ويزاي هندوستان و مدارك لازم
کاملاً واضح است که ورود به هندوستان مستلزم داشتن ویزای معتبر است. دولت هندوستان در ایران دارای یک سفارت در تهران و دو کنسولگری در بندرعباس و زاهدان است که افراد می توانند جهت اخذ ویزا به این مراکز مراجعه نمایند. لازم به ذکر است که صرفاً افراد مقیم استان های سیستان و بلوچستان و کرمان می توانند در زاهدان و هم میهنان مقیم استان های هرمزگان و بوشهر در بندرعباس درخواست اخذ ویزا نمایند. در سفارت هندوستان در تهران کلیه افراد از همه استان ها می توانند درخواست ویزا نمایند.

در ذیل شرح کامل شرایط اخذ ویزای هندوستان آورده شده است:



الف: ویزای دانشجویی(Student ‎Visa)‎



مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- اصل و کپی پذیرش ‎(admission)‎ از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

3- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان

4- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک

5- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی

6- شش قطعه عکس

7- مبلغ ‎62000‎ تومان وجه نقد

8- ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد اخذ ویزای دانشجویی می نماید.افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند.



معمولاً این ویزا دارای اعتبار یکساله می باشند و برای مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.





ب: ویزای تحقیقاتی(Research ‎Visa):‎



مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تحقیقاتی عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- اصل و کپی پذیرش مقدماتی از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

3- اصلAffiliation ‎letter‎ (نامه وابستگی به دانشگاه) و هفت سری کپی از آن

4- هفت سری فرم پر شده ویزای تحقیقاتی

5- شرح پروژه پایان نامه با جزئیات کامل

6- برنامه سفر

7- دوازده قطعه عکس

8- مبلغ ‎108000‎ تومان وجه نقد



معمولاً این ویزا دارای اعتبار سه ساله می باشند .صدور این ویزا بطور معمول یک ماه طول می کشد.





ج: ویزای توریستی(Tourist ‎Visa):‎



مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- فرم های پر شده مخصوص ویزای توریستی

3- شش قطعه عکس

4- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده

5- مبلغ ‎37000‎ تومان وجه نقد



صدور این ویزا بطور معمول چهار روز طول می کشد.





د: ویزای تجاری(Business ‎Visa ):‎



مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای تجاری عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- فرم های پر شده مخصوص ویزای تجاری

3- شش قطعه عکس

4- دعوت نامه از سازمان یا شرکت هندی

5- معرفی نامه از سازمان یا شرکت ایرانی

6- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده

7- مبلغ ‎37000‎ تومان وجه نقد



صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.





ه: ویزای کنفرانس ‎(Conference Visa):‎



مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای کنفرانس عبارتند از:

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

9- فرم های پر شده مخصوص ویزای کنفرانس

10-دعوت نامه از دانشگاه یا سازمان هندی

‎11-‎ معرفی نامه از محل کار در ایران

‎12-‎ مبلغ ‎37000‎ تومان وجه نقد



صدور این ویزا بطور معمول هفت روز طول می کشد.





تعطیلات رسمی سفارت هندوستان عبارتند از:



1- روز جمهوری هند ‎( 26‎ ژانویه)

2- پیروزی انقلاب اسلامی ‎( 22‎ بهمن)

3- عاشورا و تاسوعا

4- ماهاشیواراتی ‎( 8‎ مارس)

5- عید نوروز ‎( 21‎ مارس)

6- تولد حضرت محمد(ص)

7- بوداپورنیما ‎( 23‎ می)

8- مارتیرزدی (5 ژوئن)

9- روز استقلال هند ‎( 15‎ آگوست)

‎10-‎ تولد ماهاتما گاندی ‎( 2‎ اکتبر)

‎11-‎ ماها آشتامی ‎( 11‎ اکتبر)

‎12-‎ دوسرا ‎( 12‎ اکتبر)

‎13-‎ شهادت حضرت علی(ع)

‎14-‎ دیوالی ‎( 1‎ نوامبر)

‎15-‎ عید فطر

‎16-‎ تولد گوروناناک ‎( 15‎ نوامبر)

‎17-‎ کریسمس ‎( 25‎ دسامبر)



به غیر از تعطیلات فوق سفارت ممکن است بنا به دلایلی خاص روزهای دیگر هم با اطلاع

قبلی تعطیل باشد.



آدرس سفارت هند در تهران:

تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان میر عماد، شماره 46

تلفن:021-88755102-5



آدرس کنسولگری هندوستان در بند عباس:

بندر عباس، خیابان گلشهر جنوبی، خیابان حکمت، پلاک 43

تلفن:0761-661745



آدرس کنسولگری هندوستان در زاهدان:

زاهدان خیابان آیت الله کفعمی، جنب گوردوارا (معبد سیک ها)

تلفن: ‎0541-3222337‎





نقل از ايران علم
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Nazem ، زری وحدتی ، msar ، ebrahim1e
شما فرمودید گرفتن ویزای تحقیقاتی 1 ماه طول میکشه. چطور ممکنه فرایندی که میگن حداقل 6 ماه طول میکشه را در 1 ماه تمام کرد؟ ممنونم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
در رابطه با ویزای دانشجویی عرض کنم که

مدت اعتبار آن 6 ماهه است.... و سپس در اداره پلیس هند به یک سال تغییر می کند... که هر سال باید برای تمدید آن هفت خوان رستمی را بگذرانید!

و در مورد افتتاح حساب ‎....‎ بیشتر بچه های دانشجو با پرداخت ‎300‎ روپیه(الان قیمت جدید را نمیدانم) یه یک صرافی در خود هند میدهند... یک گواهی مبنی بر داد و ستد چند هزار یورو به شما می دهند ‎...‎ که پلیس و سفارت هند آن را قبول می کنه!.... (به همین راحتی)!


چون برای افتتاح حساب برای دانشجویان خارجی ‎...‎ حداقل باید مبلغ ‎5000‎ هزار روپیه را به مدت 1ماهدر بانک بخوابانید تا حسابتان باطل نشود!!



توی شهر پونا و بنگلور صرافی ها در خیابان ‎m.g road‎ هستند.... و در دهلی در خیابان ‎fatemi nagar‎ است.... متاسفانه آدرس صرافی در شهر های
حیدر آباد و فرید آباد را فراموش کردم....

فکر می کنم در حیدر آباد ‎2/3‎ تا صرافی در خیابان ‎shivaji nagar‎ باشد...
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: peyman.eskandary ، gbtm ، msar
سلام و درود ..

آدرس سفارت هند در ایران تغییر کرده ؟

یه دعوتنامه تجاری دارم .این آدرس زیرش درج شده:
‎Embassy of India 22, Mir Emad Street (Corner of 9th alley), Dr. Beheshti Avenue, Tehran‎

با سپاس
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
ظاهرا آدرسی که در پست 1 اشاره شده تغییر کرده:
‎http://www.indianembassy-tehran.ir/contact_us.php‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
دوستان شرایط ویزای توریستی همچنان همینی هست که تو پست اول اشاره شده؟؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان