برای آشنایی با امکانات و تغییرات جدید سایت، لطفاً به بخش راهنمای سایت مراجعه کنید.



گرفتن اقامت ترکیه
دوستان اقامت ترکیه رو چطور میشه گرفت؟
ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: saeide-72 ، msar
(2011-07-06 ساعت 00:56)ARASH@MH نوشته:  
دوستان اقامت ترکیه رو چطور میشه گرفت؟
ممنون


بستگی داره برای چه کاری بخواین بمونین
من اینجا راحت ترین راه رو عرض میکنم امیدورام مورد استفاده همه قرار بگیره
1: در کلاس آموزش زبان ترکی در موسسه تومر شرکت کنین
(تومر مرکز آموزش زبان وابسطه به دانشگاه آنکارا هست که در بیشتر شهرهای ترکیه برنچ دارن، بهترین موسسه آموزش زبان ترکی هم میباشد، هزینه ثبت نام برای یک ترم ‎420‎ دلار میگیرن)
2: بعد از ثبت نام و دریافت قبولی بهشون میگین که نامه قبولیتون رو به سفارت ترکیه در ایران بفرستن و یک کپی هم برای خودتون ایمیل بزنن که ببرین سفارت
3: به سفارت ترکیه در تهران (چهار راه استانبول) مراجعه کنین نامه قبولیتون رو نشون بدین و بگین قبلا به سفارت هم فاکس شده، و برای یک ویزای دانشجویی اقدام کنین
4: بعد حدودا یک ماه شاید کمتر یا بیشتر ویزاتون صادر میشه
5: بعد از ورود به ترکیه با ویزای دانشجویی (ما ایرانی ها برای ورود به ترکیه به ویزا نیازی نداریم اما فقط 90 روز اعتبار داره و ویزای توریستی محسوب میشه پس به هیچ وجه اون رو به اقامت تبدیل نمیتونین بکنین، حتی اگه تشریف بیارین و تومر هم ثبت نام کنین دوباره باید برگردین ایران و از سفارت ویزای دانشجویی دریافت کنین) به مرکز پلیس امنیت مراجعت میکنین با مدارکی که در دست دارین و ویزای دانشجوییتون بهتون اقامت تعلق میگیره
چند نکته مهم :
- بعد از دریافت اقامت از تومر میتونین برای کار یا دانشگاه اقدام کنین و فقط اقامتتون رو تحویل بدین به اسم دانشگاه یا محلی که کار میکنین
- معمولا زبان ترکی رو باید تا حدودی صحبت کنین تا کارهاتون راه بیفته و یا این که با یکی از دوستان یا آشناهاتون برین
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
خیلی ممنون این موسسه تومر در ایران نمایندگی نداره؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2011-07-06 ساعت 14:45)khabaloo نوشته:  
(2011-07-06 ساعت 00:56)ARASH@MH ‎pid='116614 نوشته:  
دوستان اقامت ترکیه رو چطور میشه گرفت؟
ممنون


بستگی داره برای چه کاری بخواین بمونین
من اینجا راحت ترین راه رو عرض میکنم امیدورام مورد استفاده همه قرار بگیره
1: در کلاس آموزش زبان ترکی در موسسه تومر شرکت کنین
(تومر مرکز آموزش زبان وابسطه به دانشگاه آنکارا هست که در بیشتر شهرهای ترکیه برنچ دارن، بهترین موسسه آموزش زبان ترکی هم میباشد، هزینه ثبت نام برای یک ترم ‎420‎ دلار میگیرن)
2: بعد از ثبت نام و دریافت قبولی بهشون میگین که نامه قبولیتون رو به سفارت ترکیه در ایران بفرستن و یک کپی هم برای خودتون ایمیل بزنن که ببرین سفارت
3: به سفارت ترکیه در تهران (چهار راه استانبول) مراجعه کنین نامه قبولیتون رو نشون بدین و بگین قبلا به سفارت هم فاکس شده، و برای یک ویزای دانشجویی اقدام کنین
4: بعد حدودا یک ماه شاید کمتر یا بیشتر ویزاتون صادر میشه
5: بعد از ورود به ترکیه با ویزای دانشجویی (ما ایرانی ها برای ورود به ترکیه به ویزا نیازی نداریم اما فقط 90 روز اعتبار داره و ویزای توریستی محسوب میشه پس به هیچ وجه اون رو به اقامت تبدیل نمیتونین بکنین، حتی اگه تشریف بیارین و تومر هم ثبت نام کنین دوباره باید برگردین ایران و از سفارت ویزای دانشجویی دریافت کنین) به مرکز پلیس امنیت مراجعت میکنین با مدارکی که در دست دارین و ویزای دانشجوییتون بهتون اقامت تعلق میگیره
چند نکته مهم :
- بعد از دریافت اقامت از تومر میتونین برای کار یا دانشگاه اقدام کنین و فقط اقامتتون رو تحویل بدین به اسم دانشگاه یا محلی که کار میکنین
- معمولا زبان ترکی رو باید تا حدودی صحبت کنین تا کارهاتون راه بیفته و یا این که با یکی از دوستان یا آشناهاتون برین


خوب با این روش میشه تا پایان مدت تحصیل در ترکیه موند ولی بعدش چی؟
برای اقامت دائم چیکار میشه کرد؟
IN GOD WE TRUST

شماره کیس: ‎2010AS118XX‎
تاریخ دریافت نامه قبولی: ‎20/6/2009‎
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن: مارس
تاریخ دریافت نامه دوم: فوریه
تاریخ مصاحبه: ‎18/3/2010‎
تاریخ دریافت کلیرنس: ‎7/5/2010‎
تاریخ دریافت ویزا: ‎24/5/2010‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: IrradaArislal ، fafa k.a.f ، lilypedia ، vahidebadi ، mhsenpc ، SamueL.p ، msar
(2011-07-08 ساعت 01:32)ARASH@MH نوشته:  
خیلی ممنون این موسسه تومر در ایران نمایندگی نداره؟


خواهش میکنم
خیر متاسفانه فقط داخل ترکیه کار میکنن و استقبال خیلی خوبی هم ازش میشه بیشتر دانش آموزهاشون از کشورهای اروپایی بودن و معمولا اگه دیر بجنبین جاها پر میشن بنده شخصا برنچ تقسیم رو پیشنهاد میکنم



(2011-07-08 ساعت 03:34)summery_armin نوشته:  
(2011-07-06 ساعت 14:45)khabaloo ‎pid='116686 نوشته:  
(2011-07-06 ساعت 00:56)ARASH@MH ‎pid='116614 نوشته:  
دوستان اقامت ترکیه رو چطور میشه گرفت؟
ممنون

خوب با این روش میشه تا پایان مدت تحصیل در ترکیه موند ولی بعدش چی؟
برای اقامت دائم چیکار میشه کرد؟


ببینید ترکیه کشور مهاجر/پـنـاهــنده پذیری نیست فقط در چند مورد معدود اقامت دائم صادر میکنن
مثل ازدواج با شهروند ترکیه، یا این که به افراد دارای سن بالای 60 سال که یک خونه بخرن اقامت میدن (معمولا اروپایی های بازنشسته جاهایی مثل آنتالیا یه خونه میخرن که آخر عمری بد نگذره بهشون )
ضمنا این روش سریع اقامت گرفتن هستش که عرض کردم دوست من
چون مثلا اگه از راه دانشگاه اقدام کنین باید تشریف بیارین کلی امتحان و مصاحبه بدین بعد بشینین منتظر جوابشون بعدشم باز برگردین ایران و بقیه ماجرا
در واقع به این دلیل تومر رو ذکر کردم چون از همون داخل ایران میتونین کارهاتون رو روبراه کنین هیچ شرطی هم برای پذیرش ندارن و بعد گرفتن اقامت از طریق تومر وقت کافی دارین که کار پیدا کنین یا دانشگاه مد نظرتون رو اقدام کنین و با خیال راحت به کارهاش برسین در عین حال ترکی هم یاد میگیرین
و کلا تا زمانی که ترکیه کار داشته باشین یا در حال تحصیل باشین میتونین بمونین
شنیدم از راه سرمایه گذاری هم میشه اقامت دائم گرفت اما نه مطمئن هستم و نه راه و چاهشو میدونم اگه عزیز دیگه ای خبر داره لطفا راهنمایی کنه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Linspire ، Nazem ، nastaran86 ، summery_armin ، ARASH@MH ، maradona1986 ، arefsteps ، g m ، fafa k.a.f ، REZA_N ، proje ، msar
با سلام
میشه در خصوص گرفتن اقامت از طریق خرید خانه تو ضیح دهید و همچنین مقدار تقریبی پول مورد نیاز را بگید
با سپاس
شماره کیس: ‎**2015AS29 /‎ تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب ‎Smile /‎ مقصد : فعلا اوکلاهاما
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: XRumerTest ، IrradaArislal ، fafa k.a.f ، msar
(2011-07-08 ساعت 13:18)aghamilad نوشته:  
با سلام
میشه در خصوص گرفتن اقامت از طریق خرید خانه تو ضیح دهید و همچنین مقدار تقریبی پول مورد نیاز را بگید
با سپاس


این مورد رو مطمئن نیستم که شامل ایرانی ها بشه راستش، ترکیه قراردادهای زیادی با کشورهای اروپایی داره که وقتی به همسایه های شرقی میرسه از اون مزایا خبری نیست اما در مورد ثبت شرکت چون خودم هم کنجکاو شدم یه سری اطلاعات بدست آوردم که امیدوارم به درد دوستان بخوره:

1) خارجیها بدون نیاز به مشارکت شهروندان آن کشور میتوانند شرکت تأسیس کنند، بنابراین، برخلاف کشورهایی مانند امارات متحده عربی، نیازی به پرداخت بیمورد وجه به شهروندان بومی آن کشور نیست.
2) هزینه های تأسیس و نگهداری شرکت در ترکیه به مراتب پایینتر از بسیاری از کشورهای دیگر است.
3) مالیاتی که به دولت میپردازید در قبال درآمدهای حاصله بوده، به پرداخت وجوه ثابت و بیمورد به عنوان مالیات بر درآمد مجبور نخواهید شد.
4) برای کسب درآمد نیاز به کار سطح بالایی نیست، با ثبت شرکت حتی میتوانید رستوران ایرانی در ترکیه دایر کنید!
5) با تأسیس شرکت به شما اجازه اقامت یکساله داده میشود.
6) در صورت فعال نگه داشتن شرکت،2 تا 5 سال پس از تأسیس میتوانید از ترکیه اقامت دائم بگیرید و از امتیازات کامل شهروندی استفاده کنید.
7) با ثبت شرکت میتوانید به نام شرکت ملک مسکونی و مستغلات خرید و فروش نمایید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
با تشکر از اطلاعاتتون
بحثی که برایم جالب است بهداشت و درمان و بیمه های درمانی است؟
در این مورد فرق بین توریستها و شهروندان ترک چیست؟
ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: khabaloo ، msar
(2011-07-10 ساعت 00:49)ARASH@MH نوشته:  
با تشکر از اطلاعاتتون
بحثی که برایم جالب است بهداشت و درمان و بیمه های درمانی است؟
در این مورد فرق بین توریستها و شهروندان ترک چیست؟
ممنون


خواهش میکنم دوست من
ترکیه متاسفانه وضعیت جالبی از نظر درمان و بیمه های درمانی نداره
بیمه درمانی معمولی برای یک شهروند ترکیه ماهی ‎300‎ لیره آب میخوره، برای دانشجوها و کارمندان و غیره البته تخفیف میدن چیزی حدود ماهی 80 لیره
با وجود بیمه درمانی فقط ‎20%‎ هزینه هارو متحمل میشید
اگرهم بدون بیمه به بیمارستان یا مراکز درمانی مراجعه کنین که هزینه سرسام آوری داره
بنده مسموم شده بودم و به بیمارستان مربوط به دانشگاهمون مراجعه کردم چیزی حدود همون ‎300‎ لیره گرفتن
البته از جزئیات اطلاعی ندارم ممکنه راه های دیگری هم باشه
در مورد فرق بین شهروندان و مقیم های ترکیه فکر نکنم فرق زیادی قایل بشن
توریست ها هم اگه اشتباه نکرده باشم میتونن از بیمه مسافرت استفاده کنن
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: nastaran86 ، ARASH@MH ، fafa k.a.f ، REZA_N ، flamenco.milad ، msar
(2011-07-06 ساعت 14:45)khabaloo نوشته:  
(2011-07-06 ساعت 00:56)ARASH@MH ‎pid='116614 نوشته:  
دوستان اقامت ترکیه رو چطور میشه گرفت؟
ممنون


بستگی داره برای چه کاری بخواین بمونین
من اینجا راحت ترین راه رو عرض میکنم امیدورام مورد استفاده همه قرار بگیره
1: در کلاس آموزش زبان ترکی در موسسه تومر شرکت کنین
(تومر مرکز آموزش زبان وابسطه به دانشگاه آنکارا هست که در بیشتر شهرهای ترکیه برنچ دارن، بهترین موسسه آموزش زبان ترکی هم میباشد، هزینه ثبت نام برای یک ترم ‎420‎ دلار میگیرن)
2: بعد از ثبت نام و دریافت قبولی بهشون میگین که نامه قبولیتون رو به سفارت ترکیه در ایران بفرستن و یک کپی هم برای خودتون ایمیل بزنن که ببرین سفارت
3: به سفارت ترکیه در تهران (چهار راه استانبول) مراجعه کنین نامه قبولیتون رو نشون بدین و بگین قبلا به سفارت هم فاکس شده، و برای یک ویزای دانشجویی اقدام کنین
4: بعد حدودا یک ماه شاید کمتر یا بیشتر ویزاتون صادر میشه
5: بعد از ورود به ترکیه با ویزای دانشجویی (ما ایرانی ها برای ورود به ترکیه به ویزا نیازی نداریم اما فقط 90 روز اعتبار داره و ویزای توریستی محسوب میشه پس به هیچ وجه اون رو به اقامت تبدیل نمیتونین بکنین، حتی اگه تشریف بیارین و تومر هم ثبت نام کنین دوباره باید برگردین ایران و از سفارت ویزای دانشجویی دریافت کنین) به مرکز پلیس امنیت مراجعت میکنین با مدارکی که در دست دارین و ویزای دانشجوییتون بهتون اقامت تعلق میگیره
چند نکته مهم :
- بعد از دریافت اقامت از تومر میتونین برای کار یا دانشگاه اقدام کنین و فقط اقامتتون رو تحویل بدین به اسم دانشگاه یا محلی که کار میکنین
- معمولا زبان ترکی رو باید تا حدودی صحبت کنین تا کارهاتون راه بیفته و یا این که با یکی از دوستان یا آشناهاتون برین



سلام من میخواستم بدنونم برای دوره تومر مدت ویزایی که سفارت صادر میکنه چقدره ؟ و برای ویزا باید چه کارهایی انجام بدیم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2011-07-24 ساعت 13:19)lboxi نوشته:  
(2011-07-06 ساعت 14:45)khabaloo ‎pid='116686 نوشته:  
(2011-07-06 ساعت 00:56)ARASH@MH ‎pid='116614 نوشته:  
دوستان اقامت ترکیه رو چطور میشه گرفت؟
ممنون


بستگی داره برای چه کاری بخواین بمونین
من اینجا راحت ترین راه رو عرض میکنم امیدورام مورد استفاده همه قرار بگیره
1: در کلاس آموزش زبان ترکی در موسسه تومر ‎


سلام من میخواستم بدنونم برای دوره تومر مدت ویزایی که سفارت صادر میکنه چقدره ؟ و برای ویزا باید چه کارهایی انجام بدیم

دوره تومر 2 ماه هر هفته 3 روز و یک ماه به صورت فشرده یعنی هر روز هستش
اما مساله ویزا مهم نیست چقدر باشه
حتی اگه ویزای یک ماهه بگیرین بعد از ورود به ترکیه برای گرفتن اقامت یک ساله اقدام میکنین در واقع ویزای تحصیلی قدم اول گرفتن اقامت هست
و اگر هم پروسه اقامتتون بیشتر از مهلت ویزا طول بکشه بازهم اشکالی نداره چون در حال بررسی بوده
و این رو هم بگم که حتما قبل از ورود به ترکیه برای گرفتن اقامت وقت بگیرین این کار رو باید انلاین انجام بدین که متاسفانه ادرس سایتش یادم نیست
بعضی وقت ها ممکنه تا بیست روز یا بیشتر وقت گیرتون نیاد پس حساب شده پیش برین

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: IrradaArislal ، g m ، fafa k.a.f ، REZA_N ، kasra_masiha ، msar
(2011-07-24 ساعت 23:54)khabaloo نوشته:  
(2011-07-24 ساعت 13:19)lboxi ‎pid='121807 نوشته:  
(2011-07-06 ساعت 14:45)khabaloo ‎pid='116686 نوشته:  
(2011-07-06 ساعت 00:56)ARASH@MH ‎pid='116614 نوشته:  
دوستان اقامت ترکیه رو چطور میشه گرفت؟
ممنون


بستگی داره برای چه کاری بخواین بمونین
من اینجا راحت ترین راه رو عرض میکنم امیدورام مورد استفاده همه قرار بگیره
1: در کلاس آموزش زبان ترکی در موسسه تومر ‎


سلام من میخواستم بدنونم برای دوره تومر مدت ویزایی که سفارت صادر میکنه چقدره ؟ و برای ویزا باید چه کارهایی انجام بدیم

دوره تومر 2 ماه هر هفته 3 روز و یک ماه به صورت فشرده یعنی هر روز هستش
اما مساله ویزا مهم نیست چقدر باشه
حتی اگه ویزای یک ماهه بگیرین بعد از ورود به ترکیه برای گرفتن اقامت یک ساله اقدام میکنین در واقع ویزای تحصیلی قدم اول گرفتن اقامت هست
و اگر هم پروسه اقامتتون بیشتر از مهلت ویزا طول بکشه بازهم اشکالی نداره چون در حال بررسی بوده
و این رو هم بگم که حتما قبل از ورود به ترکیه برای گرفتن اقامت وقت بگیرین این کار رو باید انلاین انجام بدین که متاسفانه ادرس سایتش یادم نیست
بعضی وقت ها ممکنه تا بیست روز یا بیشتر وقت گیرتون نیاد پس حساب شده پیش برین




من میخوام برای کارهای اقامتی کانادا به ترکیه برم. چون زمانی که بررسی پرونده لازم داره نصف ابرانه. برای این کار یک ویزای اقامتی یک ساله نیاز دارم. حالا اگر ویزای تحصیلی یک ساله بدند یا اقامت فرقی نمیکنه.

سایت تومر هم دیدم نوشته بعد از گرفتن پذیرش نامه میدند به سفارت مراجعه میکنیم و ‎2-3‎ روزه بهمون ویزای تحصیلی میدند میخواستم بدونم این ویزا یک سالست یا باید برای اقامت اقدام کنم.
برای اقامت باید چه کارهایی انجام بدم؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، fafa k.a.f ، msar
(2011-07-25 ساعت 07:54)lboxi نوشته:  
(2011-07-24 ساعت 23:54)khabaloo ‎pid='121947 نوشته:  
(2011-07-24 ساعت 13:19)lboxi ‎pid='121807 نوشته:  
(2011-07-06 ساعت 14:45)khabaloo ‎pid='116686 نوشته:  
(2011-07-06 ساعت 00:56)ARASH@MH ‎pid='116614 نوشته:  
دوستان اقامت ترکیه رو چطور میشه گرفت؟
ممنون


بستگی داره برای چه کاری بخواین بمونین
من اینجا راحت ترین راه رو عرض میکنم امیدورام مورد استفاده همه قرار بگیره
1: در کلاس آموزش زبان ترکی در موسسه تومر ‎


سلام من میخواستم بدنونم برای دوره تومر مدت ویزایی که سفارت صادر میکنه چقدره ؟ و برای ویزا باید چه کارهایی انجام بدیم

دوره تومر 2 ماه هر هفته 3 روز و یک ماه به صورت فشرده یعنی هر روز هستش
اما مساله ویزا مهم نیست چقدر باشه
حتی اگه ویزای یک ماهه بگیرین بعد از ورود به ترکیه برای گرفتن اقامت یک ساله اقدام میکنین در واقع ویزای تحصیلی قدم اول گرفتن اقامت هست
و اگر هم پروسه اقامتتون بیشتر از مهلت ویزا طول بکشه بازهم اشکالی نداره چون در حال بررسی بوده
و این رو هم بگم که حتما قبل از ورود به ترکیه برای گرفتن اقامت وقت بگیرین این کار رو باید انلاین انجام بدین که متاسفانه ادرس سایتش یادم نیست
بعضی وقت ها ممکنه تا بیست روز یا بیشتر وقت گیرتون نیاد پس حساب شده پیش برین




من میخوام برای کارهای اقامتی کانادا به ترکیه برم. چون زمانی که بررسی پرونده لازم داره نصف ابرانه. برای این کار یک ویزای اقامتی یک ساله نیاز دارم. حالا اگر ویزای تحصیلی یک ساله بدند یا اقامت فرقی نمیکنه.

سایت تومر هم دیدم نوشته بعد از گرفتن پذیرش نامه میدند به سفارت مراجعه میکنیم و ‎2-3‎ روزه بهمون ویزای تحصیلی میدند میخواستم بدونم این ویزا یک سالست یا باید برای اقامت اقدام کنم.
برای اقامت باید چه کارهایی انجام بدم؟


سلام
تا انجا که من می دونم در شرایطی شما از دید کانادا برای گرفتن پرونده مهاجرتی مقیم کشور جدید به حساب می ایید که بیش از یکسال از اقامت شما در ان کشور گذشته باشد . البته من این صحبت را از فردی که مقیم مالزی بود و برای اقامت کانادا اقدام کرده بود شنیدم .
ولی شما سوال کنید که بعدا هزینه بی خودی متحمل نشوید . و در این سایت هم اطلاع رسانی کنید. که بنده هم قصد چنین کاری داشتم . اگر بشود می خواهم به تایلند بروم
با ارزوی موفقیت برای شما
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: storagemeter ، msar
(2011-07-25 ساعت 15:02)ParsTrader نوشته:  
(2011-07-25 ساعت 07:54)lboxi ‎pid='121986 نوشته:  
(2011-07-24 ساعت 23:54)khabaloo ‎pid='121947 نوشته:  
(2011-07-24 ساعت 13:19)lboxi ‎pid='121807 نوشته:  
(2011-07-06 ساعت 14:45)khabaloo ‎pid='116686 نوشته:  

بستگی داره برای چه کاری بخواین بمونین
من اینجا راحت ترین راه رو عرض میکنم امیدورام مورد استفاده همه قرار بگیره
1: در کلاس آموزش زبان ترکی در موسسه تومر ‎


سلام من میخواستم بدنونم برای دوره تومر مدت ویزایی که سفارت صادر میکنه چقدره ؟ و برای ویزا باید چه کارهایی انجام بدیم

دوره تومر 2 ماه هر هفته 3 روز و یک ماه به صورت فشرده یعنی هر روز هستش
اما مساله ویزا مهم نیست چقدر باشه
حتی اگه ویزای یک ماهه بگیرین بعد از ورود به ترکیه برای گرفتن اقامت یک ساله اقدام میکنین در واقع ویزای تحصیلی قدم اول گرفتن اقامت هست
و اگر هم پروسه اقامتتون بیشتر از مهلت ویزا طول بکشه بازهم اشکالی نداره چون در حال بررسی بوده
و این رو هم بگم که حتما قبل از ورود به ترکیه برای گرفتن اقامت وقت بگیرین این کار رو باید انلاین انجام بدین که متاسفانه ادرس سایتش یادم نیست
بعضی وقت ها ممکنه تا بیست روز یا بیشتر وقت گیرتون نیاد پس حساب شده پیش برین




من میخوام برای کارهای اقامتی کانادا به ترکیه برم. چون زمانی که بررسی پرونده لازم داره نصف ابرانه. برای این کار یک ویزای اقامتی یک ساله نیاز دارم. حالا اگر ویزای تحصیلی یک ساله بدند یا اقامت فرقی نمیکنه.

سایت تومر هم دیدم نوشته بعد از گرفتن پذیرش نامه میدند به سفارت مراجعه میکنیم و ‎2-3‎ روزه بهمون ویزای تحصیلی میدند میخواستم بدونم این ویزا یک سالست یا باید برای اقامت اقدام کنم.
برای اقامت باید چه کارهایی انجام بدم؟


سلام
تا انجا که من می دونم در شرایطی شما از دید کانادا برای گرفتن پرونده مهاجرتی مقیم کشور جدید به حساب می ایید که بیش از یکسال از اقامت شما در ان کشور گذشته باشد . البته من این صحبت را از فردی که مقیم مالزی بود و برای اقامت کانادا اقدام کرده بود شنیدم .
ولی شما سوال کنید که بعدا هزینه بی خودی متحمل نشوید . و در این سایت هم اطلاع رسانی کنید. که بنده هم قصد چنین کاری داشتم . اگر بشود می خواهم به تایلند بروم
با ارزوی موفقیت برای شما



دور مورد کانادا میتوانید برای اطلاعات بیشتر سایت ‎http://www.cic.gc.ca/english/information/offices/apply-where.asp‎ رو ببینید.
که در اون این جمله قید گردیده

‎Applicants for Permanent Residence‎
You ‎must apply in your country of residence, your country of nationality or the country where you have been legally admitted for at least one year.‎

ولی موضوع الان پرسش من اقامت یک ساله در ترکیه هستش
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ParsTrader ، storagemeter ، msar
همیشه دوست داشتم اقامت ترکیه بگیرم
از مطالب این تاپیک استفاده زیادی کردم
و از جناب خواب آلو تشکر میکنم
خداوند انسان را آزاد آفرید و انسان بندگی را برگزید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: khabaloo ، fafa k.a.f ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان