کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث شیرین و خوشمزه غذا :)
(2012-06-16 ساعت 00:56)yami نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 00:36)panjere77 نوشته:  دوستان ما الان ۶ ماهه که مریلند هستیم .اینجا چون کشاورزی نداره سبزی و میوه گرونه.اینجا یه فروشگاههایی هست ما بهش میگیم کره ای.از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش پیدا میشه.البته به محض اینکه وارد میشی باید با یه دستمال بینی تو بگیری که بوهای اونجا رو احساس نکنی.ما فقط از قسمت سبزی و میوه خرید میکنیم.یه بسته خیلی کوچک تره ۲$.شوید و ریحان رو که اصلن نمیشه طرفش رفت.به صورت اشانتیون فروخته میشه.بیشترین چیزی که اینجا من رو اذیت میکنه و تاحالا نتونستم عادت کنم برنج هاست بیشتر از ۱۰ نوع رو امتحان کردم ولی فایده نداره .اگر کسی برنجی استفاده کرده که از نظرطعم و عطر نزدیک برنج ایرانی است لطفآ بگین.خانواده ای رو خوشحال میکنید.مغازه ایرانی هم ۶-۷ تایی هست ولی قیمتاشون گرون تر از جاهای دیگه است.نون ایرانی هم اینجا یه بسته که ۳ تا لواش کوچک توش هست میخریم ۲.۵ $.من مزه ماست اینجا رو هم به غیر از ۲ -۱ نوع دوست ندارم.
ولی در کل من و بچه ها اینجا رو دوست داریم.در ضمن به نظرم ساندویچ استیک پاپا جونز خیلی خوشمزه است.

میگم خداییش یک زیراکسی فتوکپی از ایران و تهران و بازار تره بار خواربارش میگرفتیم با خودمون میاوردیم اینجا!!
تو رو خدا اینقدر به خودتون سخت نگیرین! هر چی هست همون رو عیشه! حالا برنجه ایرانی نیست باسماتی هنده. ماستم که خودتون خونه میتونین بزنین (بنوازین!!) بخواهین اینجوری در قید و بند این چیزا باشین یعنی روزی 24 ساعت باید 25 ساعتش رو در حال تهیه کردن یک ایران کوچولو در خونه تون باشین.
* اگه بخواهین خیلی کپی برابر اصل باشه، باید گشت ارشاد شم هم خودتون بزنین هااا!

یامی جان اتفاقن ماست رو خودم میزنم (مینوازم البته ) ولی در مورد برنج اصلن نمیتونم عادت کنم.
گشت ارشادم که تازه ازش فرار کردیم و داریم نفس میکشیم .
پاسخ
تشکر کنندگان: shahrzad_a ، Hediyeh ، امیر مهاجر ، mavarfan
برنج باسماتی خوبه امتحانشو پس داده.
چه جالب ما هم ماستمونو خودمون میزنیم.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ
تشکر کنندگان: golbano ، ASALI ، امیر مهاجر
(2012-06-16 ساعت 03:08)alireza62 نوشته:  برنج باسماتی خوبه امتحانشو پس داده.
چه جالب ما هم ماستمونو خودمون میزنیم.
دوست عزیز قضیه اینه که من برنج باسماتی دوست ندارم.برنجی که عطر و طعم داشته باشه سراغ ندارید؟


پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
ما هم هرچی گشتیم نبود نه عربا دارن نه هندیا.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ
تشکر کنندگان: panjere77 ، golbano ، امیر مهاجر
(2012-06-16 ساعت 02:44)yami نوشته:  
(2012-06-16 ساعت 02:29)alireza62 نوشته:  دوستان منم با اجازه وارد بحث شدم.از وقتی منم اومدم 1 آشپزی شدم که نگوSmile 5 ماهه اول که کار نداشتم و خانمم سره کار بود از اون به بعد که سره کار میرم هر وقت که بشه آشپزی میکنم به حدی آشپزیم خوب شده وقتی مهمون هم داریم من غذا درست میکنم.راستی آشپزی با گوشت حلال غذلرو خوشمزهتر میکنه.ما 1 farm گیر آوردیم گوشتامونو از اونجا تازه میگیریم.یعنس چندتا ایرانی جمع میشیم مثلا میریم 7 تا گوسفندو چندتا گاو برامون حلال سر میبرن هم تازست هم به صرفهتره.تازه کله پاچه هم خودمون درست میکنیم.وای گشنم شد.

بخاطر اینکه حیوونه کمی بیشتر عذاب میکشه، گوشته خوشمزه تر میشه؟؟؟!!!
خداییش من موندم که چطور گوشتهای به این کیفیت رو تو پابلیکس و والمارت و وین دیکسی بصورت حرفه ای کات خوردن و تمیز شدن و آدم بذاره بره از چوپون محله گوسفند بخره و بشینه چربی و استوخون جدا کنه!
اینجایی که ما زندگی میکنیم سرویسمنش یه آقای عراقیه شیعه هست که خیلی ایرانیها رو دوست داره.هربار که ما رو میبینه اصرار میکنه ما رو ببره مزرعه پاکستانی ها و گوشت حلال بگیریم.و ما هر دفعه یه بهانه ای میاریم.کلا چیزی که برای من جالبه اینه که اینجا خیلی ها ایرانیها رو خوب میشناسند و احساس خوبی بهشون دارن.اوایل که اومده بودیم هر موقع ازم میپرسیدن کجایی هستم و من میگفتم ایرانی بلافاصله میگفتند اوه ایرانی چه خوب .من فکر میکردم این یه تعارفه و اصلن نمیدونن ایران کجا هست برای همین میپرسیدم از کجا ایرانی ها رو میشناسین؟که میدیدم یا از تهران اسم میبرن یا از افراد مشهور ایرانی یا حتی زبان فارسی.آخریش هم معلم زبان کالج بود که یه امریکاییه و تا سر کلاس منو دید گفت تو هم که ایرانی هستی .تعجب کردم که گفت من مدتی ایران بودم و ایرانیا و غذاشون رو خیلی دوست دارم.


پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، Hediyeh ، Omidooo ، امیر مهاجر ، mavarfan ، Kingrazor
اوكى چند تا چيز.١.برنج اماده پخت great value كه او والمارت ميشه خريد بروج نسبتا خوبيه،رووه بسته گفته با روغن درستش كنين،ولى من دفعه پيش كه كره گذاشتم بهتر شد.اين بروج أصولا و اساسا خشكه و آب زياد ميبره،بنابرين آب و طبق دستورالعمل بريزين،يه قاشق غذاخورى كره،يه كم نمك،بذارين تو ماكروفر،ولى بالاسرش وايسين كه خشك نشه،به محض اينكه جا افتاد برش دارين.در ضمن حتما تميز كردن ميخواد.
٢.مارك danon ماست هاى با طعم اورجينالش مثل ماستاى پاك ماست.
٣.يونانيا يه نونى دارن به اسم pita bread.امريكاييا توشو با گوشت و اينا پر ميكنن.قيافتا شبيه تافتونه ولى باز نيست،من اينو ميذارم تو فر،يه ذره كه تست شد با پنير فتاى يونانى و گردو نوش جان ميكنين.البته با كشك بادمجون هم اساسى جواب ميده.
كسايى هم كه توى ناحيه رينو ى نوادا هستن رستوران نان و كباب رستوران عالييه،البته نونشون رو خودشون ميپزن و كات ميكنن و جدا براى فروش هم دارن
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، Hediyeh ، panjere77 ، vroom ، ASALI ، امیر مهاجر ، mavarfan ، Kingrazor
علیرضا من ماهیچه بخور نیستم!! کلا گوشت خورشتی رو نیستم. فقط همبرگر و کباب برگ (بدون شاخه و رگ و ریشه!) و کوبیده (بدون چربی و خصوصا دنبه). داداش من گوشتاش خون داره، خوب قبل از مصرف ببر انتقال خون یک بسته خون بدن، هم شما به مقصودت میرسی هم بانی خیر میشی!! Smile والا با اون وضعی که در ایران ذبح (زجر کش) میکنن، بیچاره گوسپنده دیگه فرصت فکر کردن نداره که ببینه خونه رو داده یا نداده یا بده یا نده!!

پنجره77! برنج جاسمین هم امتحان کنین. کلا روی برنج ایرونی زووم کنین مجبورین یکی دو نفر ایرونی دیگه پیدا کنین و ببینین اگه میشه از ایران و اگه نشد از طریق دبی یا ترکیه براتون یک عالمه برنج با فریت هواپیما بفرستن که کم خرج در بیاد! راه دیگه ای نداره. خداییشن اینجا هزار مدل برنج هست. من که عاشق برنج وحشی هستم! Wild Rice که البته تقریبا گرونترین برنج هم هست، واقعا حرف نداره. ازین برنجهای یک نفره (البته برای ما ایرانیها میشه یک نفره یا حتی 0.75 نفره!!) هم میخرم که Spanish و Yellow و Brown هست. من اسپنیش رو بیشتر دوست دارم.
ماست رو هم که مینوازین ترجیحا کیسه کنین! هم خوشمزه تر میشه و جا کمتر میگیره، هم دولت و اداره اصناف بهتون گیر نمیده!!!
دارین جر زنی میکنین هاا!! همه چی ایرونی، گشت ارشاد هم ایرونی! درهم یا هم کلا دیگه هیچی!!

یاسمن! یعنی این پیتا رو خوب اومدی! با پنیر فتای یونانی، واااااااااااای خدای من. با اسفناج و گوجه و خیار که روش آبلیمو نعناع پاچیده باشی، چی میشه. خداییش یکی بگه من در آمریکا از نون بهم بد میگذره من باور نمیکنم! طرف ما نون سنگک هندی رو هم بسته بندی میفروشن. یعنی آدم دیگه چی میتونه بخواد!!!

* نکته کنکوری!!
Pratha رو در مغازه های هندی میتونین بخرین. چیزی شبیه نون تابه ای بسته بندی شده هست در مزه های پیازی و فلفلی وغیره (وغیره هه خیلی خوشمزه تره!) تو فریزر نگه میدارین و هر وقت خواستین رو تابه تلفون دو دقیقه ای میپزین بدون روغن و میخورین. یعنی واسه صبحونه مزه میده هااا! یک چیز دیگه هم دارن به اسم Kooloochah که شبیه پراتا هست ولی بعد از تفت دادن باید چند ثانیه روی آتش مستقیم بذارین که پف کنه عین پاکت! ما گاز نداریم و چون کلاسمون بالاست (!!!) همه چیزمون برقیه از این کولوچاه محرومیم!
پاسخ
تشکر کنندگان: Hediyeh ، golbano ، panjere77 ، alireza62 ، Omidooo ، امیر مهاجر ، mavarfan ، Kingrazor
(2012-06-16 ساعت 00:40)yami نوشته:  
(2012-06-15 ساعت 11:19)Hediyeh نوشته:  مثل اینکه آمریکا آقایون رو خوب در آشپزی مسلط میکنه! Wink خدا کنه رو شوهر من هم این تاثیرو بذاره!!!Sad

ایشالا که سر کار رفتین خودتون ...

اگر این اتفاق بیفته یعنی من برم سر کار و همسرم آشپزی کنن مطمئن باشید اینقدر عمرم به دنیا نخواهد بود که بیام چنین ادعایی بکنم!Big Grin
پس از همین حالا اعتراف میکنم به هییییییچ عنوان حاضر نیستم در قبال کار کردنم ایشون آشپزی کنن! ( فقط آشپزی! نه دست به سیاه و سفید نزنن! Big Grin)
کیس نامبر;2012as34xxx
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: می 2012
تاریخ ورود به امریکا: سپتامبر 2012
مقصد: کالیفرنیا- لس آنجلس


پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، golbano ، kopol ، امیر مهاجر ، mavarfan ، **USA**
اى واى كه اين اى پد كشت منو با اين اوتو كركتش.اره پيتا برد خيلى جواب ميده.من شبايى كه مثلا چيز سريع و يخ نزده اى تو خونه نداريم بادمجون و فلفل سبز و قارچ رو يا تفت ميدم،يا اگه بخوام خيلى سالمش كنم ميپيچم لا فويل،با روغن زيتون و ميذارم ميپزه،بعد ميذارم لاى پيتا برد يه ذره روش رو پنير ميريزم،ميذارم تو فر كه نونه قشنگ تست بشه و پنير اب شه.ما كه شانس نداريم،به خاطر كار آقامون وسط ناكجا آباد گير افتاديم.همين رينو دو ساعت باهامون فاصله داره
پاسخ
تشکر کنندگان: Hediyeh ، امیر مهاجر
(2012-06-16 ساعت 06:04)Yasaman mc نوشته:  اى واى كه اين اى پد كشت منو با اين اوتو كركتش.اره پيتا برد خيلى جواب ميده.من شبايى كه مثلا چيز سريع و يخ نزده اى تو خونه نداريم بادمجون و فلفل سبز و قارچ رو يا تفت ميدم،يا اگه بخوام خيلى سالمش كنم ميپيچم لا فويل،با روغن زيتون و ميذارم ميپزه،بعد ميذارم لاى پيتا برد يه ذره روش رو پنير ميريزم،ميذارم تو فر كه نونه قشنگ تست بشه و پنير اب شه.ما كه شانس نداريم،به خاطر كار آقامون وسط ناكجا آباد گير افتاديم.همين رينو دو ساعت باهامون فاصله داره

پس ایلده بذارین منم یک چیزی به شما یاد بدم!!
در ترکیه اگه کسی بادمجون رو بدون کباب کردن ازش غذا درست کنه، توهین تلقی میکنن!! (دقیقا نمیدونم توهین به بادمجونه یا خودشون!!) هه هه هه
اونجا هر وقت بخوان از بادمجون هر چیزی درست کنن، اول میذارن روی آتیش مستقیم تا کامل پوستش بسوزه و البته در این حین داخلش هم میپزه. بعد پوست سیاه و سوخته شو با کارد بر میدارن و ازش خود بادمجون غذا درست میکنن. این عمل باعث میشه که بادمجون یک عطر و طعم عجیییییییییییب و باور نکردنی کبابی بگیره که همه عاشقشن. Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Hediyeh ، golbano ، امیر مهاجر ، mavarfan
(2012-06-02 ساعت 22:54)yami نوشته:  یک داستان کوتاه از امروزم که بی ربط به غذا هم نیست!!
امروز صبح قاط زدم و برای اولین بار خواستم برم Flea Market یا همون شنبه بازار که 80 درصد هیسپنیک هست. تو عالم خودم بلکه اینجوری با غذا و زبان و فرهنگشون آشنا بشم و دوباره کار خوب رو بخاطر بیگانگی با اونا از دست ندم. یک زیر پیراهن رکابی سفید با شورت کهنه و دمپایی پوشیدم (لباس معمول مرداشون!) و یک کلاه مکزیکی گرد هم گذاشتم سرم و رفتم.
کمی تو شنبه بازار گشتم و هر کاری کردم دلم نیومد لب به اون غذاهای نه چندان بهداشتی و پر از دنبه بزنم. آخرش یک چیپس مکزیکی خریدم و زنگ زدم خانمم که بیاد برم گردونه (پارکینگ گرون بود ماشین نبردم).
دوباره عین همون مکزیکی ها علاف نشتم کنار پیاده رو و در حالی که کلاهه مثل این عکسه تا چونه و شانه هامو جلوی آفتاب پوشونده بود،
[عکس: mexican_417775.jpg]
شروع کردم به خوردن چیپسه که مزه تند و البته عجیبی هم داشت.
بعد از چند دقیقه دیدم یک جفت پوتین سیاه و پاچه های شلوار سبز رنگی جلوم واستاده! سرم و بالا کردم دیدم آقا پولیسه!! آی دی!! فتوکپی گرین کارته رو دادم و گفتم که بخاطر اینکه به اینجا اطمینان نداشتم کیف پولم رو نیاوردم، اگه میخوای بریم خونه نشون بدم؟ گفت نمیخواد من تا حالا ایرانی قاچاق ندیدم! گفت چرا تریپ مکزیکی شدی؟ توضیح دادم که میخوام مثل اینا بشم و کار خوب پیدا کنم!!!
فلوريدا همچين قانوني نداره كه بي مورد آي-دي چك كنند مگر اينكه در حين خلاف كردن ببين...در ميامي مهاجر غير قانوني به مقدار فراوان يافت ميشه. اگر بي دليل آي-دي چك كنند كه شهر خلوت ميشه!!
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، mavarfan
ُسلام بر همه آشپزان گرام
با اجازه همه بزرگترا (بله)منم میخوام پست بذارم.
جونم براتون بگه که من قبل از اینکه بیام امریکا فقط توانایی اینو داشتم تا سه روز خودم رو زنده نگه دارم
( در جاهایی که تنها میموندم)
اونم یه روزش رو با تخم مرغ سر میکردم یه روز دیگشو با املت روز آخرم سه وعده صبحونه میخوردم ( فکر کـــــــــن)
آما یه ماه قبل از اینکه بیام امریکا رفتم پیش خواهرم که
یانگوم باید بیاد پیشش لنگ بندازه یه دوره فشرده دیدم.
ینی الان دلم میخواد از دست پختم بخورید . تقریبا هر غذای ایرانی رو که بگید الان میپزم
در جد لالیگا . ( چقدر من رودار و پر ادعام بمونه).
این بلاد کفر با آدم چه کارا که نمیکنه . از همه بیشترم خورش های ایرانی رو میپزم به چند دلیل:
1- قیمت مناسب
2- میشه جوری پخت که تا 10 روز دیگه نیازی به اشپزی نباشه .( با وجود فریزر)
3- گرم کردن آسان
4- خب بابا خوشمزن
بعضی وقتا هم که کبکم خروس بخونه دسر هم درست میکنم از جمله تیرامیسو با پنیر ماسکارپونه
یا بوچارسکی .
اگه مشتاق بودید بگید که دستور دسرها رو بذارم . چند تا مزیت دارن این دسرها
الف) اگه موادش اماده باشه در عرض 10 دیقه درست میشن
ب) هزینه بسیار بسیار کم
خلاصه پسری شدم که نگووووووو
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: hoda2012 ، Hediyeh ، vroom ، ASALI ، امیر مهاجر ، alireza62 ، mavarfan ، Kingrazor
راستى نوع گوشتى كه واسه باقالا پلو ميگيرين به انگليسى چيه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر
(2012-06-16 ساعت 10:47)Yasaman mc نوشته:  راستى نوع گوشتى كه واسه باقالا پلو ميگيرين به انگليسى چيه؟

shank (beef/lamb
معمولا در فروشگاه امریکایی یافت نمیشه
(2012-06-16 ساعت 09:30)omidooo نوشته:  ُسلام بر همه آشپزان گرام....
تیرامیسو با پنیر ماسکارپونه

شما تو ترامیسو پنیر میریزی ؟!
احتمالا اشتباه میکنی
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Omidooo ، laili ، mavarfan
(2012-06-16 ساعت 12:04)soheilbadami نوشته:  شما تو ترامیسو پنیر میریزی ؟!
احتمالا اشتباه میکنی
soheilbadami عزیز
من که هنوز کامل دستورشو ندادم
اصلش با پنیر ماسکارپونس با خامه و فینگر لیدی
ولی میتونی پنیر خامه ای هم استفاده بشه با خامه و بیسکوییت معمولی
اصلا بذار دستور شو بذارم .
یقیــن دارم که ما روزی پــروانه خواهیــم شد. بگذار روزگار هـــر چه میـــخواهد پیــله کنـــد.
[font=Tahoma]زندگی در شیکاگو[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، امیر مهاجر ، soheilbadami




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان