بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2013-06-07 ساعت 17:47)afaam نوشته:  سلام دوستان
در بند 7 قسمت c در بخش تاریخ اگر هنوز مشغول به کار هستیم (یعنی در شغل آخر) چطور باید فیلدش رو پر کنیم؟
تو فرم 230 میتونیم کلمه present رو بزنیم اما اینجا اجازه نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

از adobe acrobat pro استفاده کنید.
Forms --> add or edite fileds--> right click on the filed--> properties--> format---> change Date to None بعدش هر چی میخواین میتونین توی اون خونه بنویسین.
البته از نرم افزار Nitro pro 8 هم میتونید استفاده کنید که دوستان راجبش توی صفحات قبل و همینطور تاپیک تکمیل فرم 230 توضیح کافی دادند.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: hushmandco ، Danial_4139
(2013-06-07 ساعت 20:30)aghaghia نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 17:47)afaam نوشته:  سلام دوستان
در بند 7 قسمت c در بخش تاریخ اگر هنوز مشغول به کار هستیم (یعنی در شغل آخر) چطور باید فیلدش رو پر کنیم؟
تو فرم 230 میتونیم کلمه present رو بزنیم اما اینجا اجازه نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

از adobe acrobat pro استفاده کنید.
Forms --> add or edite fileds--> right click on the filed--> properties--> format---> change Date to None بعدش هر چی میخواین میتونین توی اون خونه بنویسین.
البته از نرم افزار Nitro pro 8 هم میتونید استفاده کنید که دوستان راجبش توی صفحات قبل و همینطور تاپیک تکمیل فرم 230 توضیح کافی دادند.

ضمن تایید روش دوست عزیز aghaghia ، اگر در جایی که "زمان انجام کاری" تا حال حاضر ادامه داره، مثل بنده جای خالی هم بذارین ، کسی که فرمها رو میخونه میفهمه که موضوع تمام نشده به عبارتی همچنان ادامه داره.
یادتون باشه که افرادی که این فرمها رو میخونن بسیار حرفه ای و آموزش دیده هستن . همه 100 هزار نفر که اسمشون اعلام میشه و مدارک اولیه به کی سی سی میفرستن لزوما به جزئیات تا این حد توجه نمیکنن و اونها هم این مطلب رو خوب میدونن.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: aghaghia ، KIMIA2005
(2013-06-03 ساعت 23:30)kage.omid نوشته:  در فرم 122 و 230 برای کسایی که دیپلم کارودانش دارند باید چی بزنیم؟
high school diploma یا vocatinal school ?
من رشتم کامپیوتر بوده کدومش میشه؟
و ضمنا من موقع ثبت نام اولیه زدم high school diploma حالا مشکلی پیش میاد؟
ممنون میشم راهنمای کنین

با سلام دوست عزیز . نمیخوام مأیوس بشی اما میخوام غافلگیر نشی . دیپلم کاردانش از نظر آمریکایی ها دیپلم مورد قبولی نیست . شما باید 12 سال درس خونده باشی. یعنی حد اقل پیش دانشگاهی. بازم وقت داری که بخونی و پیش بگیری که روز مصاحبه بهشون تحویل بدی. واسم پیغام خصوصی بزار راهنماییت کنم.
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: زری وحدتی
سلام دوستان عزیز من تقریبا فرمهارو تکمیل کردم بجز چند قسمت که مشکل دارم ممنون میشم جواب من رو بدید
1.برای این قسمت degrees and certification recieve برای دبستان-راهنمایی-دبیرستان-پیش دانشگاهی-لیسانس جه جیزی بنویسم؟؟
2.برای اون قسمت کار و سابقه کاری من که میخوام N/A بزنم کفایت میکنه فقط یک N/A بنویسم؟؟یا تمام اون جاهای خالی رو N/A بزارم؟؟؟
ممنون مرسی
شماره کیس : 2014AS0049$$ / تاریخ رویت قبولی: 1 می 2013
کنسولگری:آنکارا بود شدش ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 27 می / کارنت شدن کیس: مارچ 2013
مصاحبه: 14 آوریل و ویزای یکضرب

تشکر کنندگان: زری وحدتی
(2013-06-08 ساعت 19:45)armin_swimmer90 نوشته:  سلام دوستان عزیز من تقریبا فرمهارو تکمیل کردم بجز چند قسمت که مشکل دارم ممنون میشم جواب من رو بدید
1.برای این قسمت degrees and certification recieve برای دبستان-راهنمایی-دبیرستان-پیش دانشگاهی-لیسانس جه جیزی بنویسم؟؟
2.برای اون قسمت کار و سابقه کاری من که میخوام N/A بزنم کفایت میکنه فقط یک N/A بنویسم؟؟یا تمام اون جاهای خالی رو N/A بزارم؟؟؟
ممنون مرسی

به ترتیب میشه:
PRIMARY SCHOOL، SECONDERY SCHOOL، DIPLOMA، PREUNIVERSITY، Bachalor of...،
همه رو پر کنید بهتره.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: KIMIA2005
اگر شخصی دیپلم نداشته باشه ، و بخاد با ارائه سابقه کار...
این شخص حتما باید توی رنک شغلهای اون سایت بالای 7 باشه بهش ویزا بدن؟
مثلا من خیاطی رو دیدم 5<7 بود ، ینی خود هفت نمیرسید متمتیکالی.
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز طبق شمارشی که بنده از برندگان 2014 داشتم حدود 200 نفر هستند که اطلاعات خودشون رو در خلاصه پیشرفت برندگان 2014ثبت کردند اما فقط تعدادکمی در جدول برندگان 2014 ثبت شده اند لطف بفرمایید جهت تکمیل جدول برندگان 2014 این همکاری رو داشته باشید و مشخصات کامل رو طبق جدول 2014 برا دوستمون زهرا وحدتی پور که قبول زحمت کردند بفرستید تا این جدول طبق سالهای قبل تهیه و تکمیل گردد. این جدول کمک بسزایی به شما میکنه که نسبت به پروسه مهاجرتی خودتون و دوستان اطلاعات و دید بهتری داشته باشید.با تشکر
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: maziar irani ، mehdieb ، زری وحدتی
سلام
دوستان من می خوام اطلاع رسانی کنم.
من یکی از برندگان 2014 هستم و بر اساس رسم قدیمی که در مهاجر سرا هست دارم جدول مشخصات برندگان 2014 رو اماده میکنم.این جدول واقعا در اینده نزدیک هم به درد خود ما ( برندگان 2014) خواهد خورد و هم به درد ایندگان.( نمونه جدول با تعداد کمی از مشخصات دوستان در امضای من موجود است)
من از شما خواهش میکنم که جدول رو دانلود کنید ( حتی میتونید نمونه جدول 2013 ها رو هم دانلود کنید که اطلاعات جالبی به دست بیارید.) و دقیقا همون مشخصات رو برای من با پیام خصوصی ارسال کنید تا جدول رو زودتر کامل کنم.
ممنونم.
از مدیران سایت هم بایت همکاری در این اطلاع رسانی تشکر میکنم.
موفق و شاد باشید.Smile
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، aghaghia


کسی نمی تونه بگه سابقه کار چه ویژگی های باید داشته باشه؟

ای خلق خدا ، چرا هیشکی سوال های منو جواب نمیده ، ولی سوال های تکراری و بدیهی دیگران پاسخ داده میشه؟


آیا "گواهی اینکه پرونده اقدام برای جواز کسب باز است" ترجمه بشه و ببرم آنکارا، می تونه سندیتی داشته باشه؟

ممنون میشم راهنماییم کنین عزیزان :*
تشکر کنندگان:
(2013-06-09 ساعت 13:51)stoner نوشته:  

کسی نمی تونه بگه سابقه کار چه ویژگی های باید داشته باشه؟

ای خلق خدا ، چرا هیشکی سوال های منو جواب نمیده ، ولی سوال های تکراری و بدیهی دیگران پاسخ داده میشه؟


آیا "گواهی اینکه پرونده اقدام برای جواز کسب باز است" ترجمه بشه و ببرم آنکارا، می تونه سندیتی داشته باشه؟

ممنون میشم راهنماییم کنین عزیزان :*

دوست عزیز منظورتون اینه که شما مدرک دیپلم 12 ساله روندارید و از طریق سابقه کار میخواهید اقدام کنید درسته ؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان:
(2013-06-09 ساعت 13:54)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 13:51)stoner نوشته:  

کسی نمی تونه بگه سابقه کار چه ویژگی های باید داشته باشه؟

ای خلق خدا ، چرا هیشکی سوال های منو جواب نمیده ، ولی سوال های تکراری و بدیهی دیگران پاسخ داده میشه؟


آیا "گواهی اینکه پرونده اقدام برای جواز کسب باز است" ترجمه بشه و ببرم آنکارا، می تونه سندیتی داشته باشه؟

ممنون میشم راهنماییم کنین عزیزان :*

دوست عزیز منظورتون اینه که شما مدرک دیپلم 12 ساله روندارید و از طریق سابقه کار میخواهید اقدام کنید درسته ؟؟

احسنت. برنده که مادرم هست ، دیپلم نداره. دو تا مدرک فنی حرفه ای خیاطی داره ، و چندین سال self employed کار کرده ، و تنها چیزی که می تونم ببرم گواهی "در حال گرفتن جواز کسب " هست. خب نقص مدرک نخوریم بگن وختی جواز رو گرفتی بیا؟

یه چیز دیگه ، از آموزشگاه شیرینی پزی دوستش هم می خواد گواهی بگیره که سه سال کار کرده اینجا. ولی رنک confectionery و tailor توی سایت مشاغل آمریکا به خود 7 نمی رسه.
تشکر کنندگان:
(2013-06-09 ساعت 14:24)stoner نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 13:54)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 13:51)stoner نوشته:  

کسی نمی تونه بگه سابقه کار چه ویژگی های باید داشته باشه؟

ای خلق خدا ، چرا هیشکی سوال های منو جواب نمیده ، ولی سوال های تکراری و بدیهی دیگران پاسخ داده میشه؟


آیا "گواهی اینکه پرونده اقدام برای جواز کسب باز است" ترجمه بشه و ببرم آنکارا، می تونه سندیتی داشته باشه؟

ممنون میشم راهنماییم کنین عزیزان :*

دوست عزیز منظورتون اینه که شما مدرک دیپلم 12 ساله روندارید و از طریق سابقه کار میخواهید اقدام کنید درسته ؟؟

احسنت. برنده که مادرم هست ، دیپلم نداره. دو تا مدرک فنی حرفه ای خیاطی داره ، و چندین سال self employed کار کرده ، و تنها چیزی که می تونم ببرم گواهی "در حال گرفتن جواز کسب " هست. خب نقص مدرک نخوریم بگن وختی جواز رو گرفتی بیا؟

یه چیز دیگه ، از آموزشگاه شیرینی پزی دوستش هم می خواد گواهی بگیره که سه سال کار کرده اینجا. ولی رنک confectionery و tailor توی سایت مشاغل آمریکا به خود 7 نمی رسه.

خب آخه موارد شبیه مادر شما کم هستند و شرایط سابقه کاری هم یکم پچیده است sinamn عزیز در تاپیک لاتاری از آغاز تا پایان توضیحات خوبی در مورد سابقه کار دادن که میتونید بخونید.
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: sinamn ، hushmandco ، KIMIA2005
(2013-06-09 ساعت 15:24)aghaghia نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 14:24)stoner نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 13:54)KIMIA2005 نوشته:  
(2013-06-09 ساعت 13:51)stoner نوشته:  

کسی نمی تونه بگه سابقه کار چه ویژگی های باید داشته باشه؟

ای خلق خدا ، چرا هیشکی سوال های منو جواب نمیده ، ولی سوال های تکراری و بدیهی دیگران پاسخ داده میشه؟


آیا "گواهی اینکه پرونده اقدام برای جواز کسب باز است" ترجمه بشه و ببرم آنکارا، می تونه سندیتی داشته باشه؟

ممنون میشم راهنماییم کنین عزیزان :*

دوست عزیز منظورتون اینه که شما مدرک دیپلم 12 ساله روندارید و از طریق سابقه کار میخواهید اقدام کنید درسته ؟؟

احسنت. برنده که مادرم هست ، دیپلم نداره. دو تا مدرک فنی حرفه ای خیاطی داره ، و چندین سال self employed کار کرده ، و تنها چیزی که می تونم ببرم گواهی "در حال گرفتن جواز کسب " هست. خب نقص مدرک نخوریم بگن وختی جواز رو گرفتی بیا؟

یه چیز دیگه ، از آموزشگاه شیرینی پزی دوستش هم می خواد گواهی بگیره که سه سال کار کرده اینجا. ولی رنک confectionery و tailor توی سایت مشاغل آمریکا به خود 7 نمی رسه.

خب آخه موارد شبیه مادر شما کم هستند و شرایط سابقه کاری هم یکم پچیده است sinamn عزیز در تاپیک لاتاری از آغاز تا پایان توضیحات خوبی در مورد سابقه کار دادن که میتونید بخونید.


بله . قبلا مطالعه کردم این رو و همه چیز رو میدونم.
خیاطی و آشپزی به 7 نمیرسن رنکینگش ، نزدیکن به 7. اما میدونی که جفتش با هم پوینت کافی رو میگیره؟ یا نه؟
حالا ما هزینه بکنیم برای سفارت رفتن یا نه؟
بریم دیپلم بخریم؟

فعالان سایت مهاجرسرا ، کمکی..راهنمایی ای... اطلاعاتی... دریغ نکنین دوستان!
سایت به این بزرگی چرا هیچی راجع به سابقه کار نداره؟!
تشکر کنندگان:
فعالان سایت مهاجرسرا ، کمکی..راهنمایی ای... اطلاعاتی... دریغ نکنین دوستان!
سایت به این بزرگی چرا هیچی راجع به سابقه کار نداره؟!
[/quote]

سلام
اگه من جاي شما بودم زنگ مي زدم از خود KCC مي پرسيدم انقدر باحال جواب ميدن من دوستم زبانش خيلي خوبه هر چي سوال داشتم ازش پرسيد به نظر من شما هم زنگ بزن بپرس ؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: love_everlife ، stoner ، maziar irani ، KIMIA2005
(2013-06-09 ساعت 16:00)stoner نوشته:  بله . قبلا مطالعه کردم این رو و همه چیز رو میدونم.
خیاطی و آشپزی به 7 نمیرسن رنکینگش ، نزدیکن به 7. اما میدونی که جفتش با هم پوینت کافی رو میگیره؟ یا نه؟
حالا ما هزینه بکنیم برای سفارت رفتن یا نه؟
بریم دیپلم بخریم؟
فعالان سایت مهاجرسرا ، کمکی..راهنمایی ای... اطلاعاتی... دریغ نکنین دوستان!
سایت به این بزرگی چرا هیچی راجع به سابقه کار نداره؟!
چون دردسر سابقه کار خیلی زیاد هست و نتیجه کار هم قطعیتی نداره افراد اندکی ازش برای مصاحبه استفاده می کنند. ملت به دنبال روش های ساده تر با نتایج قطعی و قابل پیش بینی هستند.
تشکر کنندگان: sce ، stoner ، maziar irani ، nina22 ، rezagh ، KIMIA2005 ، philter




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان