مهاجرسرا

نسخه‌ی کامل: آمارگیری محل مصاحبه برندگان ۲۰۱۰
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
اگر برنده ۲۰۱۰ هستید لطفا در نظرسنجی بالا شرکت کنید.
آیا میشه جای دیگه ای به جز ترکیه - آنکارا،امارات متحده عربی - ابوظبی،استرالیا،اروپا مصاحبه شد ؟
بله و به نظر من اگه از نظر زبان انگلیسی مشکلی نداشته باشید کشورهای آسیای میانه مثل ارمنستان قرقیزستان و امثال اینها هم از نظر هزینه و هم از نظر اینکه افراد سودجویی به خاطر کم اطلاع بودن ما از ما سوء استفاده نکنن بهتره البته من خودم دوبی رو انتخاب کرده بودم که به نظر خودم اشتباه بود و چون مدارکم به ابوظبی رسیده بود نمیتونستم و نمی خواستم محل مصاحبه رو عوض کنم.
البته این نظر من بود شاید دوستان دیگر نظر دیگه ای داشته باشند
سلام به همه دوستان عزیز:
می خواستم بدانم آیا می تونم به جای آنکارا که در نامه اول در قسمتPOST ذکر شده است ، ابوظبی را بنویسم ؟
سلام star4631 عزیز

بله شما میتونید در فرم dsp-122 محل مصاحبه خودتون رو تعیین کنید.
سلام از کجا باید فهمید که محل مصاحبه کجاست؟
با توجه به اطلاعات اولیه در زمان ثبت نام لاتاری و با توجه به کشور محل اقامت، نزدیک ترین سفارت که کار ویزای مهاجرتی انجام می ده بهترین انتخابه. معمولا برای ایران آنکارا یا ابوظبی مطمئن ترین انتخاب هستن.
با مطالعه بیشتر در قسمت سفرنامه ها و تجربیات دوستان می تونید تفاوت های دو سفارت رو بیشتر بفهمید.
البته امکان انتخاب پستهای دیگه هم هست ولی معمولا با تقاضای بررسی پرونده در پست های دورتر مخالفت می شه و باعث اتلاف وقت و عقب افتادن پروندس
محل مصاحبه در قسمت 4 فرم 122 تعیین می شود.
از بچه‌ها کسی‌ بوده که مصاحبه اش کوالا لامپور بوده باشه؟
با سلام
من برای مصاحبه ترکیه رو انتخاب کردم اما الان پشیمان شدم و میخوام برم امارات
آیا میتونم محل مصاحبه رو عوض کنم البته جواب نامه ی اول رو پست کردم.
ترکیه مگه لولو داره آخه؟چرا همه ازش در میرن؟
مشکلش چیه واقعا؟
merdax نوشته: ترکیه مگه لولو داره آخه؟چرا همه ازش در میرن؟
مشکلش چیه واقعا؟

ترکیه هیچ مشکلی نداره و اکثر دوستان از اونجا دست پر بر میگردند.
یه سوال؟آیا اینکه بیشتر برندگان آنکارا رو انتخاب کردن برای مصاحبه در تاریخ مصاحبه تاثیر داره برفرض نزدیک بودن شماره کیس؟