2009-08-15 ساعت 14:36
2009-08-15 ساعت 14:44
در باره ابوظبی که وقت قبلی نیاز نیست و بهتره معمولاً 2 روز قبل از مصاحبه به مطب مراجعه کنید که به معطلی احتمالی حاضر شدن نتیجه آزمایش برنخورید. ضمناً من اکیداً polyclinic توی بر دبی رو پیشنهاد می کنم و توصیه می کنم به هیچ عنوان Mideast نرید چون تقریباً 400 درهم اضافی تر ازتون پول میگیره!!!
2009-08-15 ساعت 15:26
درباره آنکارا اطلاعات دقیقی اگه در دسترس هست از دوستان عاجزانه میخوام اینجا لینکشو بزارن تا رفرنس موضوع دکتر بشه و هممون بتونیم استفاده کنیم
2009-08-15 ساعت 17:16
براي آنكارا من از دكتر Ungan از اين سايت وقت گرفتم و بعد از تاييد آن يك ايميل به باكس فرستاده مي شود كه من يك پرينت از آن گرفته بودم و با خودم بردم.
http://www.doctorun.com
http://www.doctorun.com
2009-08-18 ساعت 21:57
پارسال من برای 2 تا از دوستام از دکتر Ungan وقت اینترنتی گرفتن اما هیچ فایده نداره وقت اینترنتی الکی هست حضوری برین وقت بگیرین
2009-08-30 ساعت 00:14
سلام
امروز با مطب دکتر اونگان تماس گرفتم گفت از طریق سایت 1 ماه قبل از مصاحبه وقت بگیرید. مخصوصا" ما که پسر 7 ساله داریم (واسه تست سل که 4 روز کاری زمان لازم داره). ضرر که نداره انجام بدیم بهتره!
http://www.doctorun.com/index.php?categoryid=20
شماره کیس: 2010AS00005000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری Ankara :
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه: October 2* 2009
امروز با مطب دکتر اونگان تماس گرفتم گفت از طریق سایت 1 ماه قبل از مصاحبه وقت بگیرید. مخصوصا" ما که پسر 7 ساله داریم (واسه تست سل که 4 روز کاری زمان لازم داره). ضرر که نداره انجام بدیم بهتره!
کنسولگری Ankara :
تاریخ دریافت نامه دوم:
2009-08-30 ساعت 01:56
babakped نوشته: سلام
کنسولگری Ankara :
تاریخ دریافت نامه دوم:
ضرر نداره ولی دکتر اونگان اینقدر ها هم مقرراتی نیست یعنی وقت هم نگیرید چیزی از دست نمیدین...............اما برای پسرتون بله ...تست سل بچه ها 72 ساعت زمان میخواد...........
2009-08-30 ساعت 09:52
سلام
حتما باید خارج از کشور مطب رفت؟تو همین ایران نمیشه؟
حتما باید خارج از کشور مطب رفت؟تو همین ایران نمیشه؟
2009-09-05 ساعت 09:22
Monica نوشته: نوچت ... خود سفارت آمريكا، دو جا معرفي كرده كه مدارك پزشكي رو از اونها قبول مي كنه، يكي همين دكتر اونگانه، اون يكي هم بيمارستان خودشونه كه البته تو استانبوله، ...
من رفتم از دكتر اونگان وقت بگيرم ديدم هم تاريخ مصاحبه رو مي خواد هم زمانش رو! ما هم كه فعلا فقط از تاريخ باخبريم! .... اول خواستم همينطوري يه چيزي بزنم، بعد گفتم ولش كن، حالا شانس ما ، نوبت ما مي رسه تصميم مي گيرن ورودي هاي 2010 رو با وقت قبلي قبول كنن! ...
تا اونجا که من میدونم اگه وقت قبلی هم نداشته باشی اشکالی نداره چون به گفته یکی از دوستان 2009 به این چیزا اهمیت نمیدن فقط پول لازم دارن همین

2009-09-05 ساعت 09:52
Monica نوشته:majidshirzadeh نوشته:Monica نوشته: نوچت ... خود سفارت آمريكا، دو جا معرفي كرده كه مدارك پزشكي رو از اونها قبول مي كنه، يكي همين دكتر اونگانه، اون يكي هم بيمارستان خودشونه كه البته تو استانبوله، ...
من رفتم از دكتر اونگان وقت بگيرم ديدم هم تاريخ مصاحبه رو مي خواد هم زمانش رو! ما هم كه فعلا فقط از تاريخ باخبريم! .... اول خواستم همينطوري يه چيزي بزنم، بعد گفتم ولش كن، حالا شانس ما ، نوبت ما مي رسه تصميم مي گيرن ورودي هاي 2010 رو با وقت قبلي قبول كنن! ...
تا اونجا که من میدونم اگه وقت قبلی هم نداشته باشی اشکالی نداره چون به گفته یکی از دوستان 2009 به این چیزا اهمیت نمیدن فقط پول لازم دارن همین
من تا جايي كه بتونم سعي مي كنم احتمالات رو خنثي كنم! اگر رفتيم اونجا گفتن شما وقت اينترنتي نگرفتي، من چه خاكي به سرم بريزم؟!
موافقم کاملا درسته.....
2009-09-06 ساعت 09:06
میشه راهنمایی کنید که چطوری میشه وقت اینترنتی گرفت؟
2009-09-06 ساعت 09:16
farshidkhalafi نوشته: میشه راهنمایی کنید که چطوری میشه وقت اینترنتی گرفت؟
از تو سایت دکتر عزیزم
2009-09-08 ساعت 19:10
matrix نوشته: در باره ابوظبی که وقت قبلی نیاز نیست و بهتره معمولاً 2 روز قبل از مصاحبه به مطب مراجعه کنید که به معطلی احتمالی حاضر شدن نتیجه آزمایش برنخورید. ضمناً من اکیداً polyclinic توی بر دبی رو پیشنهاد می کنم و توصیه می کنم به هیچ عنوان Mideast نرید چون تقریباً 400 درهم اضافی تر ازتون پول میگیره!!!
درود
1-پسرم 5 سالشه، آیا همون 2روز قبل برم کافیه؟یا باتوجه به تست سل که 72 ساعت طول می کشه 5 روز قبلش برم؟
2- کدوم پزشک در ابوظبی مورد تایید سفارته و آدرسش کجاست؟
ممنونم
شماره کیس: 2010AS00012xxx
نامه اول: june-29-2009
کنسولگری:Ankara
ارسال مدارک: july-11-2009
2009-09-09 ساعت 00:25
من یک بچه 8 و یک نوزاد دارم.در آنکارا باید 72 ساعت برای تست توبرکولین بچه ها زمان گذاشت .روز 5شنبه این تست را انجام نمیدهند. کسانی که وقت اینترنتی می گیرند و افراد بدون وقت هیچ فرقی ندارند.
جواب برای بزرگسالان یک روزه داده می شود .وبرای بچه ها اگر جمعه ساعت 5 بعد از ظهر تست بگیرند برای دوشنبه ساعت 3 آماده است.
در کل افرادی که بچه دارند ابوظبی از نظر پزشکی و سرعت عمل و صرفه جویی در پول و زمان ماندگاری مناسب تر است.
جواب برای بزرگسالان یک روزه داده می شود .وبرای بچه ها اگر جمعه ساعت 5 بعد از ظهر تست بگیرند برای دوشنبه ساعت 3 آماده است.
در کل افرادی که بچه دارند ابوظبی از نظر پزشکی و سرعت عمل و صرفه جویی در پول و زمان ماندگاری مناسب تر است.
2009-09-09 ساعت 10:06
air نوشته: من یک بچه 8 و یک نوزاد دارم.در آنکارا باید 72 ساعت برای تست توبرکولین بچه ها زمان گذاشت .روز 5شنبه این تست را انجام نمیدهند. کسانی که وقت اینترنتی می گیرند و افراد بدون وقت هیچ فرقی ندارند.
سلام
ممنون از اطلاعات خوبتون . ما دوشنبه 26 october مصاحبه داریم و بچه 7 ساله داریم میخواستیم 4 شنبه بریم ولی پرواز بعد از ظهره و گفتین تست 5 شنبه نمیگیرن یعنی ما باید از یکشنبه قبل تا 4 شنبه بعد بریم (10 شب)؟؟؟؟ راهی دیگه نداره ؟ آخه 11 روز اونجا چیکار کنیم؟؟