2011-09-30 ساعت 14:00
(2011-09-29 ساعت 17:32)dr4mir نوشته: [ -> ](2011-09-29 ساعت 17:29)sima s نوشته: [ -> ](2011-09-29 ساعت 17:17)dr4mir نوشته: [ -> ]صادق باش و همه چیز رو روز مصاحبه توضیح بده، البته عاقلانه ترین راه اینه که با وکیل مشورت کنی.(2011-09-29 ساعت 01:08)Hmax نوشته: [ -> ](2011-09-28 ساعت 02:23)dr4mir نوشته: [ -> ]سلام
هم سوال شما اساسيه هم اشتباه احتمالی شما !!!
دوست عزيز مغايرت در تاريخها يكی از اساسی ترين اشتباهات در پروسه لاتاری هست.تاريخی كه شما در فرمهای آنلاين ثبت كردی مبنی كار خواهد بود و ساير تاريخها با اين تاريخ مقايسه خواهد شد.اميدوارم كه درست عمل كرده باشيد چون در غير اينصورت پروسه كاری شما به مشكل بر خواهد خورد و هيچ پاسخی از كی سی سی نخواهيد گرفت.
برای اطمينان يك ايميل بزنيد و طبق فرمت نام، نام خانوادگی، شماره كيس، تاريخ تولد و كشوری كه از اون برای لاتاری اقدام كرديد رو ذكر كنيد به همراه يك سوال در زمينه فرمها.
ايشالا اگر همه چيز درست باشه پاسخ سوال شما داده خواهد شد و خدای نكرده اگر تاريخها مغايرت داشته باشند به شما در جواب گفته خواهد شد : is NOT match the case"
تلفن هم می تونيد بزنيد چون در ابتدا همين مشخصات رو از شما می خوان و اگر درست باشه بهاهتون حرف می زنن.
موفق باشيد
خیلی ممنون
من بازم چک کردم و با اون یکی تاریخ فرستادم، بالاخره خدا رو شکر جوابم رو دادند و گفتند که رسیده و مشکلی نداره
الان من سوالی که دارم اینه که آیا این تاریخ آنلاین با تاریخ پاسپورت و شناسنامه تفاوت می کنه، در آینده دچار مشکل میشه یا نه؟ از اون برگه قرمزا نگیرم
خوشحالم كه به نتيجه رسيدی دوست عزيز فعلا اين خان رو رد كردی ايشالا بقيه رو هم رد می كنی.ببين همونطوری كه گفتم روی تاريخ ها خيلی حساس هستند چون به عنوان مثال شما می تونی با يك اسم و فاميل ولی چند تاريخ تولد مختلف ثبت نام كنی و اين ميشه تقلب ! هرچند كه تو كشور ما اين امر عاديه ! ولی برای اونا خير.
برگه قرمز هم من دارم اگه خواستی بگو خودم بهت بدم)
ولی در نهايت تنها كاری مي تونی انجام بدی اين كه پاسپورت رو اعلام مفقودی كنی و بری داخل فرم جديد تاريخی رو بزنی كه تو فرمها زدی وگرنه به مشكل بر خواهی خورد
صداقت خيلی خوبه ولی مطمئن باش از راه گفتن و توضيح دادن برای آفيسر به نتيجه نخواهی رسيد چون خلاف قوانين عمل كردی درست شدنی نيست.(البته اين نظر شخصی من هست)
همش فرقش 16 روزه ها، اونم برای این که بتونم 6 سالگی برم مدرسه

برم تاریخ تولد شناسنامم رو عوض کنم که درست بشه؟