سلام دوستان و هموطنان عزیز
یهو به سرم زد که بیام و یک گردهمایی برای دوستان ویرجینیا، مریلند و واشنگتن دی سی ترتیب بدیم. تا هم با هم بیشتر آشنا بشیم و هم تجربیاتمون رو در اختیار هم بگذاریم.
موافقید؟؟؟؟؟
اونهایی که پایه هستن دستشون بالا 
به امید دیدار
دوستان عزیزی که میدونن چه کسانس این محدوده زندگی میکنن لطفا همکاری کنن و یک ردی بدن من پیغام بزارم براشون.
با سپاس فراوان
با تشکر از شما دوست عزیز
دست گل شما درد نکنه که باعث بانی چنین گردهمایی هستین (بازهم آفرین بر شما )
واقعا جای این گردهمایی اینجا خالیه و با توجه به تعداد بسیار زیاد هموطنان ایرانی گاها به نظر می آد اینجا کالیفرنیا شماره 2باشه
من هم ضمن تشکر علاقه مند به حضور هستم
سلام
فکر خوبیه... من هم می تونم بیام.
ممنون از دوستانی که ابراز لطف کردنو میان.
من پستهای "زندگی در واشنگتن" و ایالت ویرجینیا رو خوندم و به دوستانی که اعلام کردندر این اطراف هستن ایمیل و پیغام دادم. ولی متاسفانه تعداد خیلی کمی جواب دادن.
دیگه کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟
salam man ham ba nazar hameh dostan moafegham
سلام دوستان من با نظر همه شما موافقم گرچه تا ۲ هفته دیگه عازم ایران هستم.
سلام مجدد
خوب چون تعداد زیاد نیست و دو تا از دوستان هم عازم ایران هستن، اگه موافقین در 10-12 روز آینده برنامه رو بگذاریم.
من پیشنهادم فود کورت تایسن مال هست . هم بزرگه هم همه جور خوراکی داره. تاریخشم دوستانی که محدودیت بیشتری دارن بگن. من خورم غیر از 8 تا 4 دوشنبه تا جمعه بقیه ساعتها آزادم.
منتظر شما هستم.
ندا عزیز من۱۲ سبتمبر عازم هستم اگر قبل از این تاریخ باشه بهتره.با تشکر
(2011-08-31 ساعت 09:09)hossein93 نوشته: [ -> ]ندا عزیز من۱۲ سبتمبر عازم هستم اگر قبل از این تاریخ باشه بهتره.با تشکر
روز و ساعتش براتون فرقی نداره؟ همین شنبه خوبه؟
دوستان،
اگرموافق باشین برنامه رو برای همین شنبه 3 سپتامبر ساعت 10 صبح بزاریم؟
یک خبر بدین
سلام
دوستان من با شنبه 3 سپتامبر موافقم و خوشحال خواهم شد در خدمت دوستان باشم .
با تشکر
دوستان گرامی و ایرانیان مقیم DC و حومه
در صورتی که به گرد همایی علاقه مند هستین لطفا ثبت نام کنین
با تشکر
با سلام من هم هستم اگه برنامه تون مشخص هست آدرس رو بدید خوشحال می شم ببینمتون...