مهاجرسرا

نسخه‌ی کامل: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
سلام بچه ها ی عزیز
اگه مصاحبه 2 شنبه باشه 5شنبه صبح برم انکارا خوبه ؟
فکر کنم با ترکیش برم . هنوز هیچ کاری نکردم .
جون هم مصاحبه ام هست .
(2013-05-03 ساعت 23:53)MONA FB نوشته: [ -> ]سلام بچه ها ی عزیز
جون هم مصاحبه ام هست .

سلام کیس من یک نفره بود دوشنبه مصاحبه داشتم پنجشنبه صبح آنکارا بودم و کارهامو انجام دادم
(2013-05-03 ساعت 23:53)MONA FB نوشته: [ -> ]سلام بچه ها ی عزیز
جون هم مصاحبه ام هست .
پنج شنبه صب که ماهان هم داره Cool
بله خوبه ، پنج شنبه برید مدیکال
جمعه عصر هم جوابش بگیرید
شنبه یک شنبه هم see shopping
دو شنبه هم سفارت ، مصاحبه ،یک ضربCool
(2013-05-03 ساعت 21:15)سونیک نوشته: [ -> ]
(2013-05-02 ساعت 16:53)m@ry@m75 نوشته: [ -> ]با سلام به دوستان من الان یک هفته است که ترکیه هستم خواستم کمی برا دوستان اطلاعات بگذارم ......

دوست عزیز شما با تور رفتی ؟مصاحبه انجام شده ؟مدیکال چطور بود؟ اگه ممکنه توضیحاتی بدهید .
دوست عزیز من به لطف مهاجر سرا و دوستان گلی که سفرنامه گذاشته بودند بدون هیچ لیدر و توری به آنکارا اومدم وخیلی راحت همه کارا رو انجام دادم مصاحبه را دو روز پیش انجام دادم مثل خیلی ها ما هم کلیرنس خوردیم . انشاا... به زودی من هم سفرنامه را میذارم ولی قبل از اون سفر نامه دوستان به خصوص عمو سعید عزیز را بخونید بسیار کمک کننده است .موفق باشید .
من الان آنکارا هستم. سوالی داشتید بپرسید تا راهنمائیتون کنم.
منتظر ویزا هستم که از پست بگیرم.
(6 روزه اینجام خسته شدم دیگه)
منم هتل اتاپ بلوارم به دوستائی که میان این هتلو پیشنهاد میکنم. به نظرم با تور ا.. گشت بگیرید به صرفه تر هست.
کوروش خان با این جمله ات اینقدر خندیدم که نگو من موندم که چرا اصلا آنکارا مصاحبه برگزار میکنه؟همون دم در 330$ بگیرن ........
سلام دوستان.لطفا یکبار دیگه خیال منو راحت کنید ما دوشنبه مصاحبه داریم با دو بچه زیر 15 سال سه شنبه صبح با پرواز ترکیش آنکارا باشیم کارای مدیکالمون تا شنبه که دکتر پاره وقته تموم میشه؟
علتی هم که ترکیش گرفتیم اینه که پرواز برگشت ماهان 10 صبح دوشنبه هست و ما 8 مصاحبه داریم و با این حساب باید پنج شنبه برگردیمو به صرفه نیست
(2013-05-05 ساعت 00:12)nyayesh نوشته: [ -> ]سلام دوستان.لطفا یکبار دیگه خیال منو راحت کنید ما دوشنبه مصاحبه داریم با دو بچه زیر 15 سال سه شنبه صبح با پرواز ترکیش آنکارا باشیم کارای مدیکالمون تا شنبه که دکتر پاره وقته تموم میشه؟
علتی هم که ترکیش گرفتیم اینه که پرواز برگشت ماهان 10 صبح دوشنبه هست و ما 8 مصاحبه داریم و با این حساب باید پنج شنبه برگردیمو به صرفه نیست

جمعه هم نتيجه مياد. ما جمعه رفتيم دوشنبه جواب مياد.استامينوفن براي بچه ها فراموش نكن.ممكنه بعد از واكسنها يه تب خفيف بكنن.
یکی از دوستان کلاس زبان بنده که در مهاجرسرا عضو نیست مروز از انکارا با ویزا یکضربش برگشت . هوررررررررررررررررررررررررررا به افتخارش و ارزوی موفقیت براش
شرایطش هم یک خانم مجرد کارمند بخش خصوصی
(2013-05-05 ساعت 14:59)سمانه777 نوشته: [ -> ]یکی از دوستان کلاس زبان بنده که در مهاجرسرا عضو نیست مروز از انکارا با ویزا یکضربش برگشت . هوررررررررررررررررررررررررررا به افتخارش و ارزوی موفقیت براش
شرایطش هم یک خانم مجرد کارمند بخش خصوصی

نه سمانه خانم
واقعاً یه خانم مجرد شاغل در بخش خصوصی یک ضرب بگیره؟ هنره؟ ما خانم دکتر داشتیم که یکضرب گرفته؟

حالا چون دوست شماست باشه: هوررررررررررررررررررررررررررررا
در سفر اخيرم به آنكارا در هواپيما يك آقايي ميگفتن يكي از هم هتلي هاشون به اونگان گفتن كه وقتهايي كه شب خوابشون نميبره دو تا دونه قرص ميخورن و همين مسءله باعث شده كه براشون ويزيت روانشناس نوشته! به تاييد دكتر مريم يك نفر ديگه هم همين طور شده بوده. به نظر ميرسه كه اونگان و تيمشون يك دكان جديدي درست كردند. خواستم اطلاع رساني كنم كه گير نيفتيد.
چرا این تایپیک اینقدر از شور و شوق افتاده؟
در آنکارا سفارت 2تا 5*5 عکس میخواد ؟و مدیکال هم 2تا 5*5؟
اصلا 4*3 عکس نمیخواد؟همین 4 تا کافیه؟
(2013-05-06 ساعت 21:41)ani_sheiton نوشته: [ -> ]چرا این تایپیک اینقدر از شور و شوق افتاده؟

مامان آنی چرا انقد این سوالو میپرسی!!!!؟؟؟
اره مامن جون فقط 5*5 کافیه Big GrinBig Grin
(2013-05-06 ساعت 21:41)ani_sheiton نوشته: [ -> ]چرا این تایپیک اینقدر از شور و شوق افتاده؟

بله 4 تا 5در5 جدید کافیه