سلام دوستان
من دارای شناسنامه ی المثنی هستم .ودر ترجمه نیز کلمه ی duplicate امده .آیا این مشکل ساز می شود .در ضمن ن دانشجوی فوق لیسانس رشته ی مهندسی صنایع هستم ولی رشته ی مقطع لیسانسم فیزیک کاربردی است نظرتون در این باره چی؟
من هفته ی دیگه مصاحبه دارم دخترم و مجرد خیلی نگرانم .اگه راهنمایی به نظرتون می رسه دریغ نکنید .
با تشکر فراوان
هتل نفری 90$ یا برای 2 نفر؟
من هتل meg رو می تونم پیشنهاد کنم چون سوییت هاش واقعا مدرن و تمیزه و کلا 7-8 اتاق بیشتر نداره ، آشپزخانه و سایر امکاناتم داره و همه انگلیسی فول بلدن ، برای 2 نفرم شبی 80 دلار ، از تاتو تور هم گرفتیم ، قیمتهاش نسبت به همه جا خوب و تقریبا مثل booking بود .
اینقدر در مورد هیور سرویس گفتم میترسم بگن سهام داره ! این آخریشه دیگه !!!
دوستی که گفته بود نظافتش معلوم نیست :
جناب mk_2002ir
ساعت check out ، دوازده ظهر هست و ساعت check in ، دو بعد از ظهر
دیر این فاصله یک خانم که سرویس نظافت رو به عده داره کامل خونه رو تمیز می کنه و تعدادی حوله ( حوله حمام + دست و صورت ) بسیار تمیز و شسته شده برای هر نفر میذاره.
این مورد رو چون خونه جا به جا کردیم دیدم.
داخل هر آپارتمان یک عدد جاروبرقی هست !
و اما در مورد سرویس نظافت، همون جا از هیور سرویس پرسیدم و گفتن به صورت هفتگی تمیز میشه و یا در موقع ورود خروج و تحویل آپارتمان. اگر بیش از 7 روز مستقر شوید نظافت کار با هماهنگی میاد.
در مورد تاسیسات وقتی داخل خونه شدیم از سیفون توالت ایراد گرفتم و خود هیور سرویس کسی رو به نام آرمان فرستاد که خیلی مرد خوبی بود و سریع درست کرد.
بعد دو روز تماس گرفتم و گفتم لامپ یکی از اتاق ها سوخته و تو اتاق اصلا نور نداریم، آرمان طبق قرار قبلی اومد و لامپ ها عوض کرد.
از آرمان پرسیدم آب لوله کشی خوردنیه یا آب بخریم ، انگلیسیش بنده خدا زیاد خوب نبود ، رفت یه لیوان از داخل کابینت برداشت پر آبش کرد و سر کشید و گفت اوکی ؟! گفتم ماشاءا... پیش مرگ !!!!!!!!!
دوستان لطفا لیستی از وسایلی که با خودتون بردین که مفید بوده و یا چیزهایی که اونجا متوجه شدین ای کاش میاوردین رو عنوان کنید واسه بچه هایی که هنوز نیومدن