مهاجرسرا

نسخه‌ی کامل: تبدیل آدرس لاتاری
شما در حال مشاهده نسخه آرشیو هستید. برای مشاهده نسخه کامل کلیک کنید.
salam v tashakor
خ وليعصر-جنب سينما آفريقا-ساختمان اطبا-پلاك 664-طبقه دوم-كلينيك شفا
این سوال خوراک آقا persia است. ما دخالت نمی کنیم !
katy نوشته: salam v tashakor
خ وليعصر-جنب سينما آفريقا-ساختمان اطبا-پلاك 664-طبقه دوم-كلينيك شفا

سلام

Shafa Clinic, 2nd Flr, No.664, Ateba Bldg, Next to Africa Cinema, Vali Asr Ave

mre مرسی بابت لطفت ما رو بیشتر از این خجالت ندهWink
موفق باشید
با سلام

Persia عزیز

لطف کردید ،بنده حواسم نبود اشتباهاً به katy گرامی ،مخفف Floor رو .Fl معرفی کردم که فکر میکنم بنا به فرمایش شما .Flr صحیح باشه.
سلام Parslottery

راستش فکر نکنم زیاد مهم باشه Flr یا Fl. خودشون حتما میدونن که نمیشه همه ادرس رو بطور کامل نوشت پس زیاد نباید سخت گرفتBig Grin
با سلام
ميخواستم بدونم آيا من ميتونم برا آدرس ،آدرس خودم را ندم و آدرس يکی از نزديکان را در آمريکا بنوسيم

ممنون
mishka نوشته: با سلام
ميخواستم بدونم آيا من ميتونم برا آدرس ،آدرس خودم را ندم و آدرس يکی از نزديکان را در آمريکا بنوسيم

ممنون

سلام

بله میشه و اسم ایشان رو باید در قسمت In Care of بنوسید.

موفق باشید
persia نوشته:

ممنون

سلام

موفق باشید

سلام
ممنون از پاسختون،
در هنگام برنده شدن،نامه که ارسال ميکنند،آيا اون نامه
فقط برای خبر دادن در مورد برنده شدن هست ؟

خيلی ممنون
سلام

بله برای خبر دادن در مورد برنده شدن هست و هم اینکه یک سری فرم میدن که باید پرشون کنید و براشون بفرستید سریع. ولی شما میتونید فرمها رو انلاین دانلود کنید, پس جای نگرانی نیست.
البته حتماً باید آدرس صحیح را در فرم ثبت نام وارد کنید. اگرچه می توان فرم ها را در اینترنت پیدا کرد اما مکاتباتی که با شما می شود همیشه به آدرس پستی شما ارسال می گردد. پس نوشتن آدرس صحیح کمی جای نگرانی دارد.
با سلام ادرس من تهران خیابان شهید نامجو کوچه شهید جلالی پلاک 502 میباشد کد پستی 1617523698 میباشد
انگلیسی را درست مینویسم : 2nd flr,no.502,jalali alley,namjoo st
pcod:1617523698
mimko نوشته: با سلام ادرس من تهران خیابان شهید نامجو کوچه شهید جلالی پلاک 502 میباشد کد پستی 1617523698 میباشد
انگلیسی را درست مینویسم : 2nd flr,no.502,jalali alley,namjoo st
pcod:1617523698

آدرست درسته ولی لازم نیست که کد پستی رو توی آدرس بنویسی !! فقط توی قسمت خودش بنویسی کافیه Wink
persia نوشته:

ممنون

سلام

موفق باشید

ممنون از پاسختون،
در يکی از نوشته ها ديدم که يکی از دوستان گفتن :

"" در فرم ثبت نام اگر آدرس کسی را میدهید در قسمت In Care Of حتما نام شخص گیرنده را ذکر کنید و در قسمت Zip Code کد پستی 10 رقمی برای ایران را قید نمایید ""

به نظر شما اين درسته؟؟
من فکر ميکنم بايد کدپستی شخص گيرنده يعنی همون شخصی که در in care of اسمشو مينويسيم رو ذکر کنيم
بله ، شما باید کدپستی شخصی که آدرسشو دادین بفرستین !!!