### قابل توجه شرکت کنندگان لاتاری 2017 که در اعلام نتایج اولیه انتخاب نشده بودند ###
طبق اطلاعیه رسمی، افراد بیشتری از سراسر جهان برای دوره 2017 انتخاب شده اند.
برای اطلاع از انتخاب شدن، مجدداً به لینک https://www.dvlottery.state.gov/ESC/‎ مراجعه کنید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.



راهنمای ثبت نام خانوادگی
دوستان عزیزم ، ثبت نام کنندگان آینده و انشاءالله برنده ، چند نکته رو بگم که در ثبت نام بسیار بسیار حائز اهمیته . خواهش میکنم دقت کنید و بکار ببندین :

‎1 -‎ عکس ، گرفتن عکس صحیح دقیقاً مطابق آنچه که سایت اعلام کرده بسیار مهم هستش . خیلی از افراد در همون مرحله اول یعنی بررسی اطلاعات ارسالی رد میشن و اصلاً روحشون هم خبردار نمیشه . پس دقت کنید .

‎2 -‎ مشخصات فردی خود رو به درستی وارد کنید . از جمله تاریخ صحیح و کامل تولد . سعی کنید از چند روز قبل از شروع ثبت نام ، به واسطه همین سایتهای مبدل تاریخ خلاصه ای از تاریخهای تولد ، تحصیلات و یا هرچیزی که به واسطه اون از شما تاریخ میخواد رو یادداشت کنید تا موقع ثبت نام با مشکل مواجه نشید .

‎3 -‎ آدرسها ، نامها و سایر اطلاعات تکستی رو روی کاغذ به انگلیسی برگردان کنید تا روز ثبت نام راحت تر اطلاعات رو وارد کنید .

‎4 -‎ تا جایی که امکان داره ، خودتون ثبت نام کنید تا از جا افتادگی اطلاعات جلوگیری بشه . مثلاً ثبت نام اعضای خانواده باید بطور کامل انجام بشه . تجربه نشون داده که بسیاری از مردودیهای مصاحبه ، اون دسته از افرادی بودن که نام فرزندشون ثبت نکرده و یا تاریخ تولد و ازدواج رو اشتباه وارد کردن .

‎5 -‎ دوستان خوبم ، اگر قصد ازدواج دارید ، قبل مراسم ازدواج و صدور سند ازدواج ، هرگز مشخصات همسر آینده خود را وارد نکنید !! این باعث مردودی شما خواهد بود ولو اینکه با آن فرد ازدواج کنید . به این علت میگم که تاریخ ازدواج و ثبت نام شما مغایر خواهد بود . در نتیجه مردودی شما قطعیست . در صورتی که قبول شدین ، میتونید در ارسال فرمها وضعیت جاری خودتون رو آبدیت کنید و هیچ نگرانی هم وجود نخواهد داشت .

‎6 -‎ بطور قطع و حتماً نام شناسنامه ای خودتون رو وارد فرم ثبت نام کنید . در غیر اینصورت کلاً مردود خواهید بود .

‎7 -‎ شرایط ثبت نام رو بخونید و اگر یکی از شرایط رو ندارید ، مثلاً دیپلم که شرط اصلی هستش ، خب اینکار رو نکنید چون فرصت برنده شدن دیگران رو میگیرید .

‎8 -‎ مهاجرسرا یک بانک اطلاعاتی عظیم از مهاجرت به بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی ست . خواهش میکنم فرومها رو بخونید و مطابق با مطالب عنوان شده عمل کنید . اطمینان داشته باشید که درصد بالایی از اطلاعات موجود قابل اتکاست .

‎9 -‎ کانفرمیشن نامبر و یا به عبارتی شماره رهگیری دریافتی پس از ثبت نام رو بخوبی حفظ کرده و هرگز اون رو شوخی نگیرید !! لااقل در چند جا اونو نگهداری و حتماً پرینت اونو هم داشته باشید . با توجه به مرحله ای شدن اعلام نتایج از سال ‎2013‎ لطفاً تا پایان سال بعد و ثبت نام جدید اونو حفظ کنید .

موفق باشید .
تاریخ ورود ‎: 03/11/2012‎
مرز ورود : ایالت میشیگان
تاریخ اخذ گرین کارت ‎: 04/19/2012‎
یافتن نقل قول‌ها
(2012-08-24 ساعت 08:27)afshin4749 نوشته:  
دوستان عزیزم ، ثبت نام کنندگان آینده و انشاءالله برنده ، چند نکته رو بگم که در ثبت نام بسیار بسیار حائز اهمیته . خواهش میکنم دقت کنید و بکار ببندین :

‎1 -‎ عکس ، گرفتن عکس صحیح دقیقاً مطابق آنچه که سایت اعلام کرده بسیار مهم هستش . خیلی از افراد در همون مرحله اول یعنی بررسی اطلاعات ارسالی رد میشن و اصلاً روحشون هم خبردار نمیشه . پس دقت کنید .

‎2 -‎ مشخصات فردی خود رو به درستی وارد کنید . از جمله تاریخ صحیح و کامل تولد . سعی کنید از چند روز قبل از شروع ثبت نام ، به واسطه همین سایتهای مبدل تاریخ خلاصه ای از تاریخهای تولد ، تحصیلات و یا هرچیزی که به واسطه اون از شما تاریخ میخواد رو یادداشت کنید تا موقع ثبت نام با مشکل مواجه نشید .

‎3 -‎ آدرسها ، نامها و سایر اطلاعات تکستی رو روی کاغذ به انگلیسی برگردان کنید تا روز ثبت نام راحت تر اطلاعات رو وارد کنید .

‎4 -‎ تا جایی که امکان داره ، خودتون ثبت نام کنید تا از جا افتادگی اطلاعات جلوگیری بشه . مثلاً ثبت نام اعضای خانواده باید بطور کامل انجام بشه . تجربه نشون داده که بسیاری از مردودیهای مصاحبه ، اون دسته از افرادی بودن که نام فرزندشون ثبت نکرده و یا تاریخ تولد و ازدواج رو اشتباه وارد کردن .

‎5 -‎ دوستان خوبم ، اگر قصد ازدواج دارید ، قبل مراسم ازدواج و صدور سند ازدواج ، هرگز مشخصات همسر آینده خود را وارد نکنید !! این باعث مردودی شما خواهد بود ولو اینکه با آن فرد ازدواج کنید . به این علت میگم که تاریخ ازدواج و ثبت نام شما مغایر خواهد بود . در نتیجه مردودی شما قطعیست . در صورتی که قبول شدین ، میتونید در ارسال فرمها وضعیت جاری خودتون رو آبدیت کنید و هیچ نگرانی هم وجود نخواهد داشت .

‎6 -‎ بطور قطع و حتماً نام شناسنامه ای خودتون رو وارد فرم ثبت نام کنید . در غیر اینصورت کلاً مردود خواهید بود .

‎7 -‎ شرایط ثبت نام رو بخونید و اگر یکی از شرایط رو ندارید ، مثلاً دیپلم که شرط اصلی هستش ، خب اینکار رو نکنید چون فرصت برنده شدن دیگران رو میگیرید .

‎8 -‎ مهاجرسرا یک بانک اطلاعاتی عظیم از مهاجرت به بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی ست . خواهش میکنم فرومها رو بخونید و مطابق با مطالب عنوان شده عمل کنید . اطمینان داشته باشید که درصد بالایی از اطلاعات موجود قابل اتکاست .

‎9 -‎ کانفرمیشن نامبر و یا به عبارتی شماره رهگیری دریافتی پس از ثبت نام رو بخوبی حفظ کرده و هرگز اون رو شوخی نگیرید !! لااقل در چند جا اونو نگهداری و حتماً پرینت اونو هم داشته باشید . با توجه به مرحله ای شدن اعلام نتایج از سال ‎2013‎ لطفاً تا پایان سال بعد و ثبت نام جدید اونو حفظ کنید .

موفق باشید .


یک نکته که لازم دیدم اضافه کنم این هست که در هنگام ثبت نام قبل از اینکه از هر مرحله به مرحله بعد برید ‎, Print Screen‎ روی صفحه کلید را زده و از صفحه عکس بگیرید (حالا با هر روشه که بلدید!!!) و در جایی ‎save‎ نمایید چون این کار باعث میشه در هنگام پر کردن فرم های آتی (در صورت برنده شدن) مشکل و استرس خیلی کمتری داشه باشید اگه بعضی پست های مهاجر سرا رو بخونید خیلی از افراد برنده بون که چون نمیدونستند موقع ثبت نام چی نوشتند کلی سردر گم شدند. و حتی موردهایی هم بوده چون مغایرت داشته فرم هاشون با فرم های موقع ثبت نام که موجب ردی کیس شده.
پس دوستان جهت جلوگیری از این مشکلات حتماً این توصیه رو جدی بگیرید.
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
یافتن نقل قول‌ها
دوستان مهمترین خطراتی که بعد از قبول شدن موجب ویزا نگرفتن میشه یکی اینه که اسم عضوی از اعضای خانواده در موقع ثبت نام وارد نشده باشه . توجه داشته باشین که اسم همه نفرات چه کمتر از 21 سال و چه بالاتر از اون و چه کسانی که تصمیم به مهاجرت دارند و چه کسانی که ندارند رو میبایست وارد کنین. دومین مساله وارد کردن اسم همسره. توجه داشته باشین که ازدواج یعنی داشتن دفترچه عقد محضری پس اگه هنوز ازدواج محضری نکردین حتما خودتون و نامزدتون بصورت مجرد ثبت نام کنین در این صورت هم در صورت برنده شدن هرکدام از شما دیگری به عنوان همسر میتونه ویزا بگیره حتی اگر بعد از برنده شدن ازدواج قانونی بکنین. سومین مساله هم داشتن دیپلم 12 سالست مخصوصا اگه همراه با دیپلم 11 ساله مدرک تکمیلی مثل فوق دیپلم یا لیسانس نداشته باشین بی برو برگرد رد میکنن. ضمنا اصلا رو سوابق کاری بجای داشتن مدرک دیپلم حساب نکنین چون که هر سابقه ای از دید آنها سابقه کار نیست و باید یه شرایط و آموزشهای ویژه ای رو گذرونده باشین.
برای همتون آرزوی موفقیت دارم
شماره کیس:2012AS00070XXX
تاریخ رویت قبولی:July ‎15th‎
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:August ‎27th‎
کنسولگری : آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:June ‎2012‎
تاریخ مصاحبه : اواخر ‎July‎
تاریخ صدور ویزا: روز مصاحبه
تعداد نفرات ‎: 2‎ نفر
انجمن مهندسین برق مهاجرسرا
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: hamedhamed ، Szsanazsz ، pariya2 ، sepideh.razavi93 ، mini_sini ، armin1 ، bhr bhr
آیا امکانش هست هم خانوادگی ثبت نام کنیم و هم هر عضو خانواده رو به تنهایی ؟

ضمن اینکه اگر با یک "آیپی" دو نفر ثبت نام کنن مشکلی پیش میاد ؟

ممنون ‎Smile
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2012-08-28 ساعت 18:10)AmirKh نوشته:  
آیا امکانش هست هم خانوادگی ثبت نام کنیم و هم هر عضو خانواده رو به تنهایی ؟

ضمن اینکه اگر با یک "آیپی" دو نفر ثبت نام کنن مشکلی پیش میاد ؟

ممنون ‎Smile
با سلام
افراد دارای دیپلم 12 سال و احتمالا بالای 18 سال می توانند به تنهایی ثبت نام کنند.

با سلام و احترام
از عضو های جدید بسیار محترم خواهشمندم فروم های ساله های قبل را مطالعه کنند و بعد سوالات بی جواب خود را مطرح کنند.Rolleyes
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با سلام
در ‎site DV Lottory‎ برای ثبتنام ‎DV 2014‎ باز شده در صورتیکه بالای صفحه نوشته از ‎2 Octobr‎ باز می شود جریان چیست. لطفأ اطلاع رسانی کنید اساتید من که هم شوکه شدم و هم گیج چون اگه سوتی باشه کم سوتی نیست

‎https://www.dvlottery.state.gov‎ با سرزدن به سایت خودتان مشاهده خواهید کرد.

اینهم باید اضافه کنم شرکت کنندگان ‎DV 2014‎ هنوز شرکت نکرده می توانند قبولی خودشان را چک کنند من چشمهایم داره آلبالو گیلاس میچینه با دیدنه اینها.

یا سایت حک شده یا بزرترین سوتی قرن رقم خورده.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
یکی کمک کنه , ثبت نام از کی شروع میشه ؟
پس جریان اینکه گفتن کانفیرمیشن کدتون رو نگه دارین چی میشه ؟

‎------------------------‎
تموم میشن این روزای لعنتی
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: 3pideh
سلام دوستان. من و خانواده ام قصد رفتن داریم اما نمیخواهیم همش در آمریکا بمانیم (یعنی سفر های مختلف داشته باشیم از آمریکا) حالا چند تا سوال برام پیش اومده
1-حداقل چقدر باید آمریکا بمونیم که که به مشکل برنخوریم؟(مثلا میشه در یک سال فقط دو ماه آمریکا بود؟؟؟Cool هدف ما فقط برخورداری از مزایا شهروندی آمریکاست.مخصوصا سفر به بیشتر کشور ها بدون نیاز به ویزا)

2-بعد از اینکه ویزا اومد چقدر وقت داریم تا مهاجرت کنیم؟
کمکم کنید .جواب این سوالا برام خیلی مهمه.مرسی
‎Smile‎
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: 3pideh ، fazelisaber
(2012-08-31 ساعت 15:48)raminddd نوشته:  
سلام دوستان. من و خانواده ام قصد رفتن داریم اما نمیخواهیم همش در آمریکا بمانیم (یعنی سفر های مختلف داشته باشیم از آمریکا) حالا چند تا سوال برام پیش اومده
1-حداقل چقدر باید آمریکا بمونیم که که به مشکل برنخوریم؟(مثلا میشه در یک سال فقط دو ماه آمریکا بود؟؟؟Cool هدف ما فقط برخورداری از مزایا شهروندی آمریکاست.مخصوصا سفر به بیشتر کشور ها بدون نیاز به ویزا)

2-بعد از اینکه ویزا اومد چقدر وقت داریم تا مهاجرت کنیم؟
کمکم کنید .جواب این سوالا برام خیلی مهمه.مرسی
‎Smile‎

سلام دوست عزیز. اولا در مورد سوال اول:
شما باید شش ماه از سال رو در آمریکا بگذرانید تا گرین کارت شما بطل نشه و بتونید از مزایای شهروندی بجز حق رای استفاده کنید. چنانچه بیشتر از شش ماه از سال رو در بیرون از آمریکا بگذرانید خوب گرین کارد شما باطل می شود. شما بعد از 5 سال از اقامت خود در آمزیکا میتوانید در خواست سیتیزن شیپ کنید واز مزایای + حق رای برخوردار شوید.
اما در مورد سوال دوم:
از زمانیکه در پاسپورت شما ویزا زده میشود شماه 6 ماه مهلت دارید تا به سرزمین آزادی بروید. در صورتیکه از 6 ماه گذشته شود ویزای شما باطل خواهد شد.
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنمBig Grin
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: raminddd ، mortezajn ، pariya2 ، sepideh.razavi93 ، parastoo mohajer ، 3pideh ، fazelisaber
(2012-08-30 ساعت 15:29)traveler نوشته:  
با سلام
در ‎site DV Lottory‎ برای ثبتنام ‎DV 2014‎ باز شده در صورتیکه بالای صفحه نوشته از ‎2 Octobr‎ باز می شود جریان چیست. لطفأ اطلاع رسانی کنید اساتید من که هم شوکه شدم و هم گیج چون اگه سوتی باشه کم سوتی نیست

‎https://www.dvlottery.state.gov‎ با سرزدن به سایت خودتان مشاهده خواهید کرد.

اینهم باید اضافه کنم شرکت کنندگان ‎DV 2014‎ هنوز شرکت نکرده می توانند قبولی خودشان را چک کنند من چشمهایم داره آلبالو گیلاس میچینه با دیدنه اینها.

یا سایت حک شده یا بزرترین سوتی قرن رقم خورده.


آگر دفت کنین میتونین برای ‎2012‎ و ‎2013‎ رو چک کنین و نمیشه برای ‎2014‎ فعلا ثبت نام کرد تا اکتبر
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
سلام دوستان.اگر لاتاری شرکت کنی و برنده شی اما به دلایلی نتونی کار هاشو ادامه بدی و ویزا نگیری. بعد ها که میخوای ویزای تحصیلی بگیری این نگرفتن ویزا(لاتاری) در سال ها پیش روش واست خیلی بد میشه وممکنه به همین دلیل ردت کنن یا نـــــــه؟؟؟
شرکت کردن من در لاتاری فقط به این موضوع بستگی داره .
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
(2012-09-01 ساعت 13:37)raminddd نوشته:  
سلام دوستان.اگر لاتاری شرکت کنی و برنده شی اما به دلایلی نتونی کار هاشو ادامه بدی و ویزا نگیری. بعد ها که میخوای ویزای تحصیلی بگیری این نگرفتن ویزا(لاتاری) در سال ها پیش روش واست خیلی بد میشه وممکنه به همین دلیل ردت کنن یا نـــــــه؟؟؟
شرکت کردن من در لاتاری فقط به این موضوع بستگی داره .


دوست عزیز این دو موضوع اصلا به هم مرتیط نیستند. لاتری یک شانسییه که در خونه هر کسی رو نمیزنه پس آدم باید نهایت استفاده رو بکنه. اگر شما قبول شوید و اقدامی نکنید این کار تاثیری در ویزای تحصیلی شما نخواهد گذاشت. ولی اگر شما یک زمان قبول شوید و اقدامی نکنید در واقع حق دیگرانم ضایع کردید. پس اول خوب فکر کنید ببینید اگر قبول شدید میتوانید اقدام کنید یا نه
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Szsanazsz
(2012-08-30 ساعت 13:02)Tasnim banou نوشته:  
(2012-08-28 ساعت 18:10)AmirKh ‎pid='207951 نوشته:  
آیا امکانش هست هم خانوادگی ثبت نام کنیم و هم هر عضو خانواده رو به تنهایی ؟

ضمن اینکه اگر با یک "آیپی" دو نفر ثبت نام کنن مشکلی پیش میاد ؟

ممنون ‎Smile
با سلام
افراد دارای دیپلم 12 سال و احتمالا بالای 18 سال می توانند به تنهایی ثبت نام کنند.

با سلام و احترام
از عضو های جدید بسیار محترم خواهشمندم فروم های ساله های قبل را مطالعه کنند و بعد سوالات بی جواب خود را مطرح کنند.Rolleyes
من نمیدونم شما چه فکری کردید میشه یه بار میشه خانوادگی یا یک بار جداگانه ثبت نام کنید. هر فردی میتواند در فرم نام خود و همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را وارد کند. یعنی فرزندان بالای 21 باید خودشان به تنهایی ثبت نام کنند. در ضمن هر فردی اگر دو بار ثبت نام کند نام وی از لیست شرکت کننده ها حذف می شود. در ضمن آی پی این موضوعی که شما میگویید مرتبط نیست و مشکلی ندارد
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: ahmadcina ، fazelisaber
سلام

من متولد ژانویه ‎1992‎ هستم و در حال حاضر زیر 21 سالم. امکانش هست که تو فایل پدر و مادرم قرار بگیرم؟ توجه کنید تا زمانی که نتایج بیاد و مصاحبه ها انجام بشه و ‎...‎ من 21 رو رد میکنم.
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: 3pideh
(2012-09-02 ساعت 11:08)AmirKh نوشته:  
سلام

من متولد ژانویه ‎1992‎ هستم و در حال حاضر زیر 21 سالم. امکانش هست که تو فایل پدر و مادرم قرار بگیرم؟ توجه کنید تا زمانی که نتایج بیاد و مصاحبه ها انجام بشه و ‎...‎ من 21 رو رد میکنم.


دوست عزیز اگر تا زمان تاریخ ثبت نام شما هنوزِ سن ۲۱ سالگی نرسدید میتونید در کیس پدر و مادرتون قرار بگرید.موفق باشید،
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می ‎2012‎ کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ ‎June .‎ ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: hamedhamed ، lilistar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان