برای آشنایی با امکانات و تغییرات جدید سایت، لطفاً به بخش راهنمای سایت مراجعه کنید.




قوانین مهاجرت به قاره سبز برای افراد متولد اروپا
(2010-11-07 ساعت 15:50)Volkswagen Gol نوشته:  
دوستان عزیز سلام. من یه سوال نسبتا تخصصی دارم.
اگر خانومی که باردار است بتواند با یه ویزای توریستی به کشوری برود ( اروپا یا آمریکا) و در انجا زایمان نماید :
1. میتواند برای کودک شناسنامه و پاسپورت همان کشور را بگیرد. ( علی رغم عدم اقامت والدین) ؟
2. اگر جواب سوال فوق بله است، ایا میشود از این طریق برای اقامت والدین هم اقدام کرد؟
دوستانی که اطلاعاتی دارند ممنون میشم جواب بدهند ( با سند لطفا)؛ باید عرض کنم تعداد زیادی از کشورها این قانون را داشتند و هم اکنون دیگر ندارند، یا مثلا کشوری مانند کانادا به کودکی که در آن کشور بدنیا بیاید ( تحت هر شرایط والدین) شناسنامه میدهد، اما فقط به کودک و نه به والدین/
حال اگر کسی در مورد دیگر کشورها اطلاعاتی دارد ، راهنمایی نماید.



در آمریکا این قانون وجود داره لینک:http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_nationality_law
کلی هم جمهوری خواهان دارن به خاطرش اعتراض میکنن(مکزیکی ها غیرقانونی میان و بچه میزان بعدا طلب کار هم میشن!)
در اروپا فکر نمی کنم همچین قانونی باشه.
/ البته کلا بعید می دونم هیچ کشوری غربی این ریسک رو بپذیره و به زن حامله به خصوص از کشورهای جهان سوم ویزا بده مگر خیلی به ندرت!
‎F2A‎
شماره کیس: ‎ANK2009X‎
پر کردن فرم ‎I-130 -‎ اگوست ‎2006‎
اپرو شدن: ‎May 2009‎
دریافت اولین نامه از ‎NVC‎ و: ‎June 2009‎
نامه ‎Choice of‎ A:اپریل ‎2010‎
نامه مربوط به ‎Affidavit of‎ S:می ‎2010‎
نامه مربوط به ‎DS230‎ :جولای ‎2010‎
نامه وقت سفارت: ‎Dec 2010‎
مصاحبه: ‎24 JAN 2011‎
دریافت ویزا: ‎25 JAN‎
گرفتن پاکت پستی: ‎27 JAN‎
ورود به آمریکا:؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Volkswagen Gol ، mohammad.maleki ، SH_USA
ممنون از حوابگویی دوستان
در مورد استرالیا شنیده بودم که نمیزارن. این قانون منظورتون چیه! شنیده بودم که به نوزاد شناسنامه نمیدن تا اولیا اقامت نداشته باشن. تقریبا مطمئنم که این قانون ( یعنی شناسنامه دادن به نوزاد ) الان وجود ندارد. اشتباه نمکنید؟
و دوستانی که اطلاعاتی دارند و لطف میکنند جواب میدهند. دقت کنید که سوال من دو قسمت دارد.
در مورد کشورهای اسکاندیناوی کسی خبر داره؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammad.maleki
کشورهای اروپائی و کانادا رو مطمئنم که نمیشه.
آمریکا رو مطمئنم که میشه ولی دارن تلاش میکنند که مثل کانادا برش دارند و در مورد استرالیا چیزی نمیدونم.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ‎ads@mohajersara.com‎ تماس بگیرید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، seravin ، eblam ، SH_USA
اروپا به هیچ عنوان نمیشه همچین کاری کرد
پس چون نمیشه همچین کاری کرد نمیشه برای والدین هم اقامت گرفت راه های زیادی برای مهاجرت هست بیشتر فکر کنید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: eblam ، 2013 ، SH_USA
Exclamation 
(2010-11-07 ساعت 19:18)laili نوشته:  
کشورهای اروپائی و کانادا رو مطمئنم که نمیشه.
آمریکا رو مطمئنم که میشه ولی دارن تلاش میکنند که مثل کانادا برش دارند و در مورد استرالیا چیزی نمیدونم.

اخه دوست عزیز، ممنون که جواب دادی، اما چرا وقتی اطلاع ندارید اینطوری میگید! خوبه تو متن هم نوشتم. کانادا به کودکی که در خاکش متولد بشود ( تحت هر شرایطی ، حتی اگر والدین غیرقانونی وارد شده باشند) شناسنامه میدهد و حتی تا 18 سال هم به حساب مادر کودک پول واریز میکنند. اما فقط به کودک نه اولیاء/
خواهشا دوستان عزیز در صورت داشتن اطلاعات درست، پاسخ دهند.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: laili ، eblam ، sanaz-kh
طبق قانون تابعیت (شهروندی) کانادا ‎Citizenship Act‎ اگر فردی بعد از پانزدهم فوریه ۱۹۷۷ در داخل خاک کانادا به دنیا آمده باشد، شهروند (تابع) کانادا محسوب می شود؛ بنابراین اگر فرزند شما در خاک کانادا به دنیا بیاید صرف نظر از وضعیت اقامتی شما، کانادایی محسوب می شود. وی شناسنامه کانادایی دریافت می کند و از همان لحظه تولد از تمام حقوق شهروندی کانادا برخودار می شود. ‎

ایا داشتن فرزند کانادایی به طور خودکار موجب تابعیت یا اقامت کانادا می شود؟
متاسفانه پاسخ این سؤال منفی است. اگر شما یک فرد خارجی باشید و فرزند شما در کانادا به دنیا بیاید شما نه مقیم دائم کانادا محسوب می شوید و نه تابع کانادا. به عبارت دیگر داشتن فرزند کانادایی به هیچ وجه شما را تابع یا مقیم دائم کانادا نخواهد ساخت.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Volkswagen Gol ، laili ، eblam ، SH_USA
در اروپا طی شرایط خاصی امکان پذیر است :
یکی از اقوام درجه یک فرزند در اون کشور زندگی کنه و بیشتر از 5 سال از زمان اقامتش گذشته باشه
پدر فرزند متولد شده یا مقیم کشور مورد نظر باشه یا خود دارای شناسنامه رسمی اون کشور باشه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: laili ، eblam ، sanaz-kh ، 2013 ، SH_USA
(2010-11-07 ساعت 20:11)mohammad.maleki نوشته:  
در اروپا طی شرایط خاصی امکان پذیر است :
یکی از اقوام درجه یک فرزند در اون کشور زندگی کنه و بیشتر از 5 سال از زمان اقامتش گذشته باشه
پدر فرزند متولد شده یا مقیم کشور مورد نظر باشه یا خود دارای شناسنامه رسمی اون کشور باشه

جناب ملکی عزیز بابت هر دو پاسخ اخیرتان ممنون، کانادا رو ( همانطور که در متن اولیه گفته بودم) دقیقا درست فرمودیداما در مورد اروپا این قانون همگیر نیست! و درضمن با فرض سوال بنده هم ارتباطی ندارد. این قانون که شما میفرمایید - تقریبا برای همه کشورهاست- که بدیهی است اگر پدر اقامت داشته باشد خوب به فرزند متولد شده در آن کشور هم شناسنامه میدهند. سوال من چیز دیگری است.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
کانادا این قانون رو از سال1977 داشته که بچه ای که توی این کشور به دنیا بیاد میتونه سیتیزن کانادا بشه ولی از سال ‎2009‎ این قانون به صورت تعلیق در اومده و براش کلی تبصره گذاشتند که در شرایطی میتونه سیتیزن شیپی بگیره که والدینش امکان موندن توی اون کشور رو داشته باشند.
و این کار بیشتر به خاطر نژاد زرد که اکثرا چینیها شاملشون میشن انجام شده چون احتمال این میرفت تا چند سال آینده بیشتر کانادائیها از این نژاد تشکیل بشن...قانونگذار های کانادائی بعد از بحران مالی جهان که کانادا هم ازش بی بهره نمونده معتقدند کسی که وارد کانادا میشه و از امکانات این کشور استفاده میکنه باید بتونه سودی برای کشور داشته باشه که حداقل این سود همون مالیاتیه که پرداخت میکنه در غیر اینصورت راه رو برای دیپورتش باز گذاشتند.
من اینها رو با استناد به صحبتهای خانم مهرانه طباطبائی وکیل امور مهاجرت توی کانادا گفتم و اگر اشتباه بود عذر میخوام.

من خیلی گشتم که این صحبت شما رو که تحت هر شرایطی به کودک شناسنامه میدن (حتی در شرایط ورود غیر قانونی پدر و مادر ) پیدا کنم اما نتونستم
اگه لینکش رو بذارید ممنون میشم.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ‎ads@mohajersara.com‎ تماس بگیرید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، seravin ، eblam ، sanaz-kh ، SH_USA
خوب بحث در این قسمت خیلی داغ شده دوستانی که دارن فقط این قسمت رو میبینن یه جوابی هم بدن
قانون تولد فرزند در آمريكا :
‎Children born in the United States (including not only the 50 states and the District of Columbia, but also, in most cases, U.S. Territories, such as Puerto Rico, Guam, the Northern Mariana Islands, the U.S. Virgin Islands, in addition to many current states which were territories at the time of the birth of some individuals now living, e.g. Alaska and Hawaii), are U.S. citizens at birth (unless born to foreign diplomatic staff), regardless of the citizenship or nationality of the parents.‎

‎The U.S. citizenship status of children born in the United States to non-citizen parents has been generally accepted as settled law since 1898, when the Supreme Court held in U.S. v. Wong Kim Ark that almost all such children were entitled to citizenship by the Fourteenth Amendment to the Constitution. Although efforts have been made in Congress, from time to time, to overturn the Wong Kim Ark ruling or limit its effect, via either a new amendment to the Constitution or ordinary legislation, no such attempt has ever succeeded.‎

فرزند متولد شده شما در آمریکا یک شهروند قانونی آمریکایی محسوب میشه هرچند پدر و مادری غیر آمریکایی داشته باشه. اما تا زمانی که این فرزند 21 ساله نشده باشه هیچ سود و مزیتی در روند اقامت پدر و مادرش نخواهد داشت.



‎Your child, if born on US soil, will be a US citizen. (Unless you are‎
working ‎as diplomat, or in any other capacity where by US jurisdiction‎
doesn't ‎apply to you.‎

‎Having your child be a US citizen doesn't automatically incur any‎
advantage, ‎at least any that is mentioned officially, in your quest‎
for ‎citizenship, permanent resident status, or green cards. Although‎
your ‎US-citizen child may apply for/sponsor your green card when‎
he/she ‎is an adult of 21-years of age.‎



‎"Parents of a U.S. citizen child are eligible to apply for U.S.‎
permanent ‎resident status when the child is 21 years old."‎

‎It is a common misconception that people can obtain immigration‎
benefits ‎through their minor, US citizen children. If it were this‎
easy, ‎most couples of childbearing age would have a green card within‎
nine ‎months or so. The truth is that minor children cannot petition‎
for ‎their‎ parents’ ‎green cards. Only US citizens, 21 years of age or‎
older, ‎can petition for their parents‎

‎Parents can be petitioned by a U.S. citizen but only if the‎
petitioner ‎(sponsor) is over 21 years of age. In other words, a‎
pregnant ‎mother cannot deliver a baby in the U.S. and have the child‎
petition ‎her even though the child would be a U.S. citizen‎

‎From The Immigration and Naturalisation Act, Section 201B‎

‎"(2)(A)(i) Immediate relatives. - For purposes of this subsection, the‎
term ‎``immediate relatives'' means the children, spouses, and parents‎
of ‎a citizen of the United States, except that, in the case of‎
parents, ‎such citizens shall be at least 21 years of age‎

‎--------------‎
سوال من چیز دیگری است.
پاسخ به سوال اول :
اگر خانومی که باردار است بتواند با یه ویزای توریستی به کشوری برود ( اروپا یا آمریکا) و در انجا زایمان نماید :
1. میتواند برای کودک شناسنامه و پاسپورت همان کشور را بگیرد. ( علی رغم عدم اقامت والدین) ؟
خوب دوست عزیز این کار در آمریکا - کانادا - افریقای جنوبی طبق گفته دوستمون و روسیه امکان پذیر هست ( علی رغم عدم اقامت والدین)
پاسخ سوال دوم:
. اگر جواب سوال فوق بله است، ایا میشود از این طریق برای اقامت والدین هم اقدام کرد؟
طبق قانون آمریکا بچه سیتیزن آمریکا خواهد بود ولی‌ تا وقتی‌ که به سن ۲۱ سالگی نرسه هیچ اثر مثبتی در پرونده پدر و مادرش نداره.
این کار توی اروپا فقط با شرایطی که گفتم امکان پذیر هست.
طبق قانون آمریکا بچه سیتیزن آمریکا خواهد بود ولی‌ تا وقتی‌ که به سن ۲۱ سالگی نرسه هیچ اثر مثبتی در پرونده پدر و مادرش نداره.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Volkswagen Gol ، eblam ، sanaz-kh ، 2013 ، SH_USA
با تشکر از دوستانی که در بحث شرکت دارند، مخصوصا جناب ملکی با رفرنس هایی که قرار دادند.
اما در مورد مطلبی که خانم ‎laili‎ فرمودند مبنی بر تغییر قانون،
(2010-11-07 ساعت 20:24)laili نوشته:  
ولی از سال ‎2009‎ این قانون به صورت تعلیق در اومده و براش کلی تبصره گذاشتند که در شرایطی میتونه سیتیزن شیپی بگیره که والدینش امکان موندن توی اون کشور رو داشته باشند.
من اینها رو با استناد به صحبتهای خانم مهرانه طباطبائی وکیل امور مهاجرت توی کانادا گفتم و اگر اشتباه بود عذر میخوام.

باید عرض کنم که من همچین تغییری که میفرمایید رو جایی ندیدم، من با چندین تا وکیل مشورت کردم میگفتند هنوز این قانون وجود دارد و تغییری نکرده؛ سه روز پیش هم با دوستم تو کانادا حرف زدم که پرس وجویی بکنه، میگفت هنوز وجود داره قانونش. لینک قانونش رو هم داشتم اما الان پیدا نکردم که قرار بدم. لذا الان حرف من هم قطعی نخواهد بود! پس من میگردم ، شما هم لطف کنید بگردید، اگر لینک دقیقی از قانون پیدا شد قرار دهیم.

در مورد پاسخگویی جناب ملکی هم (خوب دوست عزیز این کار در آمریکا - کانادا - افریقای جنوبی طبق گفته دوستمون و روسیه امکان پذیر هست) ، بعد از تشکر باید عرض کنم که فقط در مورد آمریکا سند ارائه شده است! و نیز کشورهای دیگر را کی خبر داره؟؟؟ مثلا من شنیدم که یکی برای فرانسه تونسته این کار رو انجام بده. اما خوب فقط شنیده هاست نه خبر صادق.
بازهم تشکر و منتظر
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، eblam
خواهش میکنم هنوز کسانی که اطلاعات زیادی دارند از جمله شیما خانم وارد بحث نشدن اگه باقی هم بیان حتما جواب های بهتری دریافت میکنید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Volkswagen Gol ، eblam
(2010-11-07 ساعت 15:50)Volkswagen Gol نوشته:  
دوستان عزیز سلام. من یه سوال نسبتا تخصصی دارم.
اگر خانومی که باردار است بتواند با یه ویزای توریستی به کشوری برود ( اروپا یا آمریکا) و در انجا زایمان نماید :
1. میتواند برای کودک شناسنامه و پاسپورت همان کشور را بگیرد. ( علی رغم عدم اقامت والدین) ؟
2. اگر جواب سوال فوق بله است، ایا میشود از این طریق برای اقامت والدین هم اقدام کرد؟
دوستانی که اطلاعاتی دارند ممنون میشم جواب بدهند ( با سند لطفا)؛ باید عرض کنم تعداد زیادی از کشورها این قانون را داشتند و هم اکنون دیگر ندارند، یا مثلا کشوری مانند کانادا به کودکی که در آن کشور بدنیا بیاید ( تحت هر شرایط والدین) شناسنامه میدهد، اما فقط به کودک و نه به والدین/
حال اگر کسی در مورد دیگر کشورها اطلاعاتی دارد ، راهنمایی نماید.



خیر امکان گرفتن اقامت از طریق تولد فرزند در اروپا میسر نیست.حتی در برخی از کشورای اروپائی این نوع تولد برنامه ریزی شده تابعیت برای فرزند رو هم نداره و فرزند متولد شده در اون کشور فقط شناسنامه اون کشورو خواهد گرفت نه پاس....برای گرفتن پاس مثل هر فرد مهاجری باید 5 سال در اون کشور زندگی کنه.

اگه پدر یا مادر فرزند تابعیت اون کشورو داشته باشن بچه پاسپورت اون کشورو میگیره ولی همچنان تولد این بچه ربطی به گرفتن اقامت برای بچه نداره و فقط زوج یا زوجه که تابعیت اون کشورو داره میتونه برای اقامت همسرش اقدام کنه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: laili ، Volkswagen Gol ، mohammad.maleki ، sara24 ، eblam ، sanaz-kh
(2010-11-07 ساعت 22:54)@Š!M ‎pid='84655 نوشته:  
خیر امکان گرفتن اقامت از طریق تولد فرزند در اروپا میسر نیست.حتی در برخی از کشورای اروپائی این نوع تولد برنامه ریزی شده تابعیت برای فرزند رو هم نداره و فرزند متولد شده در اون کشور فقط شناسنامه اون کشورو خواهد گرفت نه پاس....برای گرفتن پاس مثل هر فرد مهاجری باید 5 سال در اون کشور زندگی کنه.


باتشکر فراوان از پاسخ شیما خانم. پاسخ شما جوابِ سوال دوی من بود. که سپاسگذار. حال میشود بفرمایید در مورد اون قسمت اول که خودتون هم توضیح مختصری دادید. /
کدام کشورها این امکان وجود دارد که میشود شناسنامه گرفت؟
کدام کشورها شناسنامه با پاسپورت درجا میدهند؟
و کدام شناسنامه با پاسپورت شرایطی؟
جسارتا در مورد اون قسمت که پاسخ دادید، مطمئنید؟ یعنی من خبری که شنیده بودم برای فرانسه این امکان وجود دارد ، درست نیست؟ / این قوانین که فرمودید در مورد کشورهای اسکاندیناوی هم، همینه؟


بازهم ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان:
با توجه به شرایط کاریم که در شرکت از همه ملیتها در کنار هم کار میکنن و دیدن وضعیت مشابه خیلی از همکارانم این اطلاعات رو دادم
بطور مثال همکاری دانمارکی داریم که با خانومی اوکراینی ازدواج کرده.بچه شون دانمارک متولد شده اما فقط شناسنامه دانمارکی داره!!! در مورد کشورای اسکاندیناوی و انگلیس که مطمئنم در این شرایط بچه فقط شناسنامه اون کشورو میگیره نه پاس(مگه اینکه مدت زمان تعیین شده برای گرفتن اقامت رو در اون کشور طی کنه) در بعضی از کشورا شما با سه سال اقامت مستمر اقامت میگیرین و در جائی دیگه مثل دانمارک باید 7 سال صبر کنین..مطمئنا هیچ کدوم از کشورای اروپائی پاس رو به همراه شناسنامه نمیدن.که اگه اینطور بود خیلی ها از این طریق برای بچه هاشون تابعیت می گرفتن.هر کدوم از کشورای اروپائی شرایطی رو برای دادن پاس به اینجور متولدین در نظر گرفتن که شرایط برخی اسونتر و برخی دشوارتره ولی اینکه صرفا کسی با تولد براحتی تابعیت بگیره در اروپا وجود نداره.در کل چون تعداد کشورای اروپائی کم نیست و به طبع هر کدوم شرایط خاص خودشون رو دارن من قوانین همه شون رو نمیدونم...

در مورد فرانسه هم چنین چیزی وجود نداره و اتفاقا قوانینش خیلی سختگیرانه تره و حتی صراحتا در قانونش به وضعیت تولد بچه هائی که مادرشون بعنوان توریست یا اقامت کوتاه مدت وارد فرانسه شده پرداخته و اونا رو شهروند فرانسوی نمیدونه

French nationality law is historically based on the principles of jus soli, according to Ernest Renan's definition, and/or the German's definition of nationality formalized by Fichte. The 1993 reform‎ (Méhaignerie ‎Act) required children born in France of foreign parents to request French nationality at adulthood, rather than being automatically accorded citizenship. This "manifestation of will" requirement was subsequently abrogated by the Guigou Law of 1998 [1], but children born in France of foreign parents remain foreign until obtaining legal majority.‎

‎As in most other countries, but differing from the US, children born in France to tourists or short term visitors do not acquire French citizenship by virtue of birth in France: residency must be proven. As immigration became more and more of a political theme in the 1980s, albeit accompanied by a lower immigration rate (see Demographics in France), both left- and right-wing governments have issued several laws restricting more and more the possibilities of being naturalized.

پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Volkswagen Gol ، sara24 ، eblam




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان