![]() |
سرانجام من هم مزدوج شدم و رفتم در پی کارم ... - نسخه قابل چاپ +- مهاجرسرا (https://www.mohajersara.org/forum) +-- انجمن: آمریکا (https://www.mohajersara.org/forum/forum-4.html) +--- انجمن: زندگی در آمریکا (https://www.mohajersara.org/forum/forum-27.html) +--- موضوع: سرانجام من هم مزدوج شدم و رفتم در پی کارم ... (/thread-5731.html) |
سرانجام من هم مزدوج شدم و رفتم در پی کارم ... - امیر مهاجر - 2012-08-21 اینم عمل کرد! سرانجام من هم مزدوج شدم و رفتم در پی کارم ... - Ali Sepehr - 2012-08-21 این خیلی بدرد من می خوره ![]() ای اشغالگر! ای تاپیک قاپ زن! امیر مهاجر این من بودم که این پست رو از آزمایشگاه انتخاب کردم و آوردم اینجا! Frozen Mind باید از ویرایشی که شده بود متوجه میشدم! حالا در هر صورت اگر میخواهید ملت حرف در نیارند، مختارید پست اول منو به درک واصل کنید! ![]() امیر مهاجر دیدگاههای آرش در مورد آمریکا - امیر مهاجر - 2012-11-27 آرش خان اقدامات مقتضی بسیار بسیار مبارک باشه. بسی خرسند شدیم. RE: دیدگاههای آرش در مورد آمریکا - sam_sabz - 2012-11-28 (2012-11-27 ساعت 21:56)rs232 نوشته: سپاس امیر مهاجر عزیز. سرانجام من هم مزدوج شدم و رفت در پی کارش. راسته ، دروغه؟ به هرحال چه باشه چه نباشه مبارکه ![]() تا بعد ... RE: سرانجام من هم مزدوج شدم و رفتم در پی کارم ... - laili - 2012-11-29 فروزن جان با وجود اینکه میدونستم قصد ایجاد این تاپیک رو داری ولی باز ترسیدم گفتم نکنه اومدی آمریکا تجدید فراش کردی ![]() به آرش عزیز هم واقعا تبریک میگم .امیدوارم سالهای سال با عشق و تفاهم و شادی زندگی کنه .. RE: سرانجام من هم مزدوج شدم و رفتم در پی کارم ... - shabnam.84 - 2012-11-29 آرش جان تبریک میگم. امیدوارم سالها با شادی و سلامتی و البته عشق کنار هم زندگی کنید ![]() RE: سرانجام من هم مزدوج شدم و رفتم در پی کارم ... - الهه سابق - 2012-11-29 وای فروزن خدا بگم چکارت نکنه! موضوع تاپیکو دیدم پام چسبید به زمین. گفتم یعنی فروزن .... واااااای به هر حال، آرش عزیز تبریکات صمیمانه منم پذیرا باش. RE: سرانجام من هم مزدوج شدم و رفتم در پی کارم ... - 3pideh - 2012-11-29 تبریکات فراوان. ایشا الله خوشبخت بشین عزیزوم. خدا کنه کار ما هم بشه بریم پی کارمون. RE: سرانجام من هم مزدوج شدم و رفتم در پی کارم ... - sadeghi897 - 2012-11-29 من از بلاگش زودتر خونده بودم دی آرش خیلی باحاله کلا دمش گرم به اون وبلاگش و پست هاش در مهاجرسرا RE: سرانجام من هم مزدوج شدم و رفتم در پی کارم ... - reyhaneh_h - 2012-11-29 منم تو وبش خونده بودم! ![]() به مبارکی و میمونی! ![]() RE: سرانجام من هم مزدوج شدم و رفتم در پی کارم ... - shahrzad_a - 2012-11-29 (حالا من از همه جا بی خبر! ) اااا؟؟؟؟؟ فروزن ؟؟؟؟؟؟؟؟ با امیر مهاجر ازدواج کردی ؟؟؟ عجب ! پس اینطوری کارتون برای امریکا درست شد ؟ از خواص بودین !!!! ![]() اتفاقا آرش هم ظاهرا ازدواج کرده ! مبارک همتون باشه ! RE: سرانجام من هم مزدوج شدم و رفتم در پی کارم ... - hasti_banoo - 2012-11-29 هر کی "رفته پی کارش" مبارکش باشه ! انشاا.. به خوشی و خرمی (:-) RE: سرانجام من هم مزدوج شدم و رفتم در پی کارم ... - Ali Sepehr - 2012-11-29 آرش جان مبارك باشه ايشالا! پس جواب سارا كوچولو رو چي ميدي؟؟؟ ![]() RE: سرانجام من هم مزدوج شدم و رفتم در پی کارم ... - wushu kung fu - 2012-11-29 به به به حالا شام چی میدن ؟؟ استیک ؟؟ از غذا های چینی مینی که نمیدی آرش خان ؟ RE: سرانجام من هم مزدوج شدم و رفتم در پی کارم ... - MAHDI123321 - 2012-11-30 خیلی تبریک !!!!!!!!! شام چی میدی ؟؟؟ ![]() |