### قابل توجه شرکت کنندگان لاتاری 2017 که در اعلام نتایج اولیه انتخاب نشده بودند ###
طبق اطلاعیه رسمی، افراد بیشتری از سراسر جهان برای دوره 2017 انتخاب شده اند.
برای اطلاع از انتخاب شدن، مجدداً به لینک https://www.dvlottery.state.gov/ESC/‎ مراجعه کنید.
برای دریافت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.



شرایط ویزا نامزدی استرالیا
چگونه میتونم بدون حضور در ایران ازدواج وبا چه شرایطی و چه ویزایی خانم را به
استرالیا بیاورم و در خوشبینانه ترین وبدبینانه ترین حالت چقدر طول میکشد .ضمناً من کس خاصی هم مد نظر ندارم که مثلا عکسی یا فیلمی یا..............غیره با هم داشته باشیم.من اقامت دایم دارم.ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
دوست گرامي اين مورد شما دقيقا مانند ارسال پذيرش براي برادر يا خواهر و يا پدر و مادر شما ميباشد . شما بايد مدارك مربوطه به رابطه نسبي و نيز نوع ويزاي خود يا مدارك شهروندي را ارائه كنيد به اداره مهاجرت و سپس بقيه موارد را ادامه دهيد .
اگر به اميد حق شما قرار شد بقول ما متاهل ها بدبخت شويد ( شوخي ) در زمان خود اگر قابل بوديم راهنمايي لازم را ارائه خواهيم داد . الان لازم است كه شما اول متاهل شويد تا بعد ‎....‎ خوشبخت باشيد ‎....‎ بدرود
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Adelaide ، msar
سلام

ببخشید من هم دقیقا همین وضعیت دارم. میخوام بعد از ‎1-2‎ دو سال تو استرالیا موندن، خانمم اونجا بیارم،اما اصلا نمیدونم وقتی ویزا بهت میدن اجازه میدن که بعد از یکی دوسال از استرالیا خارجشم یا نه؟ اگه نزارن پس چطوری تو ایران عروسی کنیم؟؟

مرسی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2011-08-08 ساعت 13:35)Mehdiest نوشته:  
سلام

ببخشید من هم دقیقا همین وضعیت دارم. میخوام بعد از ‎1-2‎ دو سال تو استرالیا موندن، خانمم اونجا بیارم،اما اصلا نمیدونم وقتی ویزا بهت میدن اجازه میدن که بعد از یکی دوسال از استرالیا خارجشم یا نه؟ اگه نزارن پس چطوری تو ایران عروسی کنیم؟؟

مرسی


سوال شما تناقض دارد اول میفرمایید بعد از یک یا دوسال خانمتان ‎...‎ بعد میفرمایید چطور میتوانید ازدواج کنید ولی اگر همسر واقعی شما باشد و شما با ویزای متخصصین بخواهید اقدام کنید همسر شما هم همزمان با شما همراه خواهد شد
بزرگترین لذت در دنیا انجام کاری است که دیگران میگویند نمیتوانی...!!!
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: golbano ، msar
سلام پسر من با یک خانم استرالیایی که از دوستان خانم برادرم در استرالیا هستاشنا شده وتصمیم به ازدواج گرفتن و این خانم تا یک ماه دیگه به ایران میان برای اشنایی بیشتر و حاضر نیست در ایران ازدواج کنه ایا به پسر من ویزای نامزدی میدهند که به اونجا بره چقدر طول میکشه و چه مدارکی لازمه که نامزدش با خودش بیاره لطفا اگر کسی اطلاع داره بگه متشکرم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: m0hammadreza ، msar
(2010-08-27 ساعت 19:48)Adelaide نوشته:  
چگونه میتونم بدون حضور در ایران ازدواج وبا چه شرایطی و چه ویزایی خانم را به
استرالیا بیاورم و در خوشبینانه ترین وبدبینانه ترین حالت چقدر طول میکشد .ضمناً من کس خاصی هم مد نظر ندارم که مثلا عکسی یا فیلمی یا..............غیره با هم داشته باشیم.من اقامت دایم دارم.ممنون


(2012-05-08 ساعت 13:27)soheil1 نوشته:  
سلام پسر من با یک خانم استرالیایی که از دوستان خانم برادرم در استرالیا هستاشنا شده وتصمیم به ازدواج گرفتن و این خانم تا یک ماه دیگه به ایران میان برای اشنایی بیشتر و حاضر نیست در ایران ازدواج کنه ایا به پسر من ویزای نامزدی میدهند که به اونجا بره چقدر طول میکشه و چه مدارکی لازمه که نامزدش با خودش بیاره لطفا اگر کسی اطلاع داره بگه متشکرم




(2012-05-17 ساعت 14:28)soheil1 ‎pid='173985 نوشته:  
(2010-08-27 ساعت 19:48)Adelaide ‎pid='71861 نوشته:  
چگونه میتونم بدون حضور در ایران ازدواج وبا چه شرایطی و چه ویزایی خانم را به
استرالیا بیاورم و در خوشبینانه ترین وبدبینانه ترین حالت چقدر طول میکشد .ضمناً من کس خاصی هم مد نظر ندارم که مثلا عکسی یا فیلمی یا..............غیره با هم داشته باشیم.من اقامت دایم دارم.ممنون


(2012-05-08 ساعت 13:27)soheil1 نوشته:  
سلام پسر من با یک خانم استرالیایی که از دوستان خانم برادرم در استرالیا هستاشنا شده وتصمیم به ازدواج گرفتن و این خانم تا یک ماه دیگه به ایران میان برای اشنایی بیشتر و حاضر نیست در ایران ازدواج کنه ایا به پسر من ویزای نامزدی میدهند که به اونجا بره چقدر طول میکشه و چه مدارکی لازمه که نامزدش با خودش بیاره لطفا اگر کسی اطلاع داره بگه متشکرم





پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: m0hammadreza ، msar
با عرض سلام و خسته نباشید
من و نامزدم چند ماهی هست که نامزدی کردیم و ایشون استرالیا ملبورن هستند ، 15 سال اونجا هستند و اقامت دائم دارند ما برای ویزای نامزدی جند ماه پیش اقدام کردیم و تقریبا تمام مراحل رو انجام دادیم و کارهای مدیکال هم انجام شده ولی متاسفانه دیروز ‎91/3/21‎ با من از سفارت تماس گرفتن به صورت تلفنی که من شرایط برای اخذ ویزای نامزدی رو ندارم چون بعد از سن 18 سالگی من نامزد خودم رو ندیدم و ما باید به صورت پرسنال و رودر رو همدیگه رو دیده و مدارک لازم این ملاقات رو هم ارسال کنیم ، مثل کپی از پاسورت و ویزای ایشون به ایران و بلیط ها ‎....‎
حالا سوال من از شما گرامیان اینه که آیا واقعا همچین شرایطی هست و نامزد من لازمه حتما بیاد ایران؟
خواهش میکنم سوال منو در صورت ممکن زودتر جواب بدید.ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام دوستان، من عضو جديد هستم. نامزد من در استراليا اقامت دائم دارند و نمي دونم كه من بايد براي رفتن وكيل بگيرم يا خودم مي تونم پرونده ام رو لاچ كنم. خواهشمندم اگر از دوستان كسي هست كه در اين مورد اطلاعاتي داره به من هم كمك كنه و مراحل و مدارك تشكيل پرونده رو به من هم بگه. اگر هم كسي بتونه وكيل معرفي كنه ممنون ميشم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2012-09-10 ساعت 11:03)مهتاب61 ‎pid='212349 نوشته:  
سلام دوستان، من عضو جديد هستم. نامزد من در استراليا اقامت دائم دارند و نمي دونم كه من بايد براي رفتن وكيل بگيرم يا خودم مي تونم پرونده ام رو لاچ كنم. خواهشمندم اگر از دوستان كسي هست كه در اين مورد اطلاعاتي داره به من هم كمك كنه و مراحل و مدارك تشكيل پرونده رو به من هم بگه. اگر هم كسي بتونه وكيل معرفي كنه ممنون ميشم.


سلام من هم احمد هستم و نامزد من در استرالیا هستند.من هم تمام مراحل این ویزا رو انجام دادم و اگه هنوز به جوابتون نرسیدید به من ایمیل بزنید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: javidsamaneh ، صادقی نسب ، msar
سلام. من 2ماهه که عقد کردم. شوهرم استرالیاست تمام فرم ها(40SP-956A-47SP-888 )رو پر کردیم و هر چی عکس و فیلم و ایمیل مشترک داریمو آماده کردم شناسنامه هردومون وتمام اعضای خانواده+ سند ازدواج هم ترجمه شده. حالا من میخوام بدونم که چه مدارکی باید اضافه کنم و از چه طریق مدارکو به سفارت بدم؟ آیا نیازی به گرفتن وقت قبلی هست ؟ لطفا منو راهنمایی کنید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2013-01-14 ساعت 03:38)mooshy نوشته:  
سلام. من 2ماهه که عقد کردم. شوهرم استرالیاست تمام فرم ها(40SP-956A-47SP-888 )رو پر کردیم و هر چی عکس و فیلم و ایمیل مشترک داریمو آماده کردم شناسنامه هردومون وتمام اعضای خانواده+ سند ازدواج هم ترجمه شده. حالا من میخوام بدونم که چه مدارکی باید اضافه کنم و از چه طریق مدارکو به سفارت بدم؟ آیا نیازی به گرفتن وقت قبلی هست ؟ لطفا منو راهنمایی کنید.


سلام.
شما باید به سفارت استرالیا به نشانیimmigration.tehran@dfat.gov.au ایمیل بزنید و درخواست وقت و تحویل مدارک بکنید.
شما باید گواهی سو پیشینه خودتون رو هم بگیرید.اگه تبعه ایران هستید که از پلیس ‎+10‎ میتونید بگیرید.و اگه غیر ایرانی هستید که اول باید به سفارت کشورتون برید و یک نامه در مورد سو پیشینه به وزارت خارجه ببرید و از انجا هم یک نامه به پلیس مهاجرت ببرید و بعد از 10 روز نامه خودتون رو به دادگاه ببرید و گواهی سو پیشینه دریافت کنید.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
درود
مورد مهاجرتی داشتم که در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
من قصد ازدواج دارم با خانمی که اقامت دائم استرالیا دارن . این خانم چند سال پیش ایران ازدواج کردن و به همراه همسرشون به استرالیا رفتن و بعد از آقا جدا شدن ! طلاق استرالیایی صادر شده ولی آقا نمیان سفارت ایران که طلاق ایرانی هم صادر بشه ! حال این خانم میگه نمیتونه برای من درخواست ویزای ازدواج بده ! آیا راهی هست که ایشون بتونه برای من درخواست ویزا بده ؟
با سپاس
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام دوستان عزيز
تقريبا يك سال هست كه نامزد كردم با خانمي كه اقامت استراليا را دارد و او قبلا" يك بار در ايران ازدواج كرده والان 2 سال هست كه جدا شده و طلاق كشوري و مذهبي صادر شده فقط طلاق اسلامي و شناسنامه مانده و همسر سابق ايشان حاضر به همكاري نميباشد
ايا با اين شرايط ما ميتونيم اميدوار به ويزاي نامزدي باشيم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام
نامزد من سه سال قبل رفت استرالیا تا سیتی زن شیب نشه نمیتونه برگرده.قبل رفتنش ما به اسم هم بودیم وهیچ مراسمی نگرفتم که فیلم عکس داشته باشیم الان تصمیم به رفتن گرفتم میتونم از این ویزا استفاده کنم یا نه البته یک نوع ویزا شنیدم هست به اسم ازدواج قریب الوقوع .لطفا راهنمایی کنید.با سپاس
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام
من میخام با یه پسر اهل استرالیا ازدواج کنم میخایییم با ویزای نامزدی من برم استرالیا و اما نمیدونم دقیقا چه مدارکی را باید به سفارت استرالیا ارایه بدم.
لطفا کمکم کنید. عکس و فیلم هم با هم داریم غیر از اینا. دیگه چی لازمه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان