کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-05-29 ساعت 16:00)aminkhoshgeleh نوشته:  با سلام به همگي و اميد به كلير شدن همه من 12 اپريل مصاحبه داشتم و فقط برگه صورتي را دريافت نمودم از آن تاريخ تا حالا هر وقت به سايتCEAC سر زدم Administrative Processing نوشته و تاريخ آپديتمونو 15 اپريل نوشته و بس مي خواستم ببينم تا كي رو اين تاريخ مي مونم چون آفيسر هنگام تحويل فرم صورتي گفت كه 2 ماهي طول مي كشه فقط تاريخ آپديت و اينكه هيچگونه ايميلي در مورد فرم 9 سوالي يا cv دريافت نكرده ام لطفا راهنمايي بفرمائيد. با تشكر

فقط منتظر و گوش به زنگ باش که کی اپدیت میشی . اگر بهت در مورد 9 سوالی چیزی نگفتن و توی برگه صورتیت هم تیک خاصی زده نیست و توضیحی مبنی بر نقص مدرکی نیست فقط منتظر بمون و سیس رو چک کن و سایت کلیرنس سفارت رو.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: b_argi ، mrr777 ، mohammadrezah ، lilac ، sce ، bagheri.274 ، shatsi ، lonelyman ، رجبعلی ، Szsanazsz ، mhb161
آپدیت آنکارا ... نبود؟
سفرنامه
(2013-05-29 ساعت 14:48)آرش کمانگیر نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 14:39)sce نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 14:37)آرش کمانگیر نوشته:  با سلام به دوست عزیز امیر مهاجر.نظر به اینکه دوستان :lilac و mahammadrezah عزیز مورد لطف سفارت قرار گرفتن، لذا خواهشمند است در منتظر سرا اسامی ذکر شده را سبر بفرمایید تا باعث خوشحالی دوستان منتظر و تقویت روحیه دوستان گردد.از همکاریه شما صمیمانه متشکرم.Wink

و ایضا Hoormazd دوست داشتنی.
ایشاا... خدا تعدادشونو زیاد کنه .خدا قسمت ما هم کنه امیر بنده خدا سرش شلوغ شد این چند روزه Wink ایشاا... همیشه برا دوستان سرش شلوغ باشهBig Grin

(2013-05-29 ساعت 14:45)sce نوشته:  قاعدتا این دوست خوبمون ( فرید ادیبی ) هم باید تا تا الان کلیر شده باشه.
چون ایشون به شدت چراغ خاموش حرکت می کنه،از دوستان اگه اطلاعی از وضعیت ایشون دارن مارو هم بی خبر نزارن.
امیر جان اگه شما می دونی بگو.

دوستمون زیر پوستی کلیر شده رفته همین روزاست که از U.S.A کامنت بزاره برات .ایشاا... که همینطوری باشه .Big Grin
خدا رو شکر آمار دوستان ویزا به دستمون داره بالا میره Smile) ظاهرا که تو لیست بچه های منتظر سرائی ابوظبی با کلیر شدن دوست عزیزمون Alaleh پرچم من از همه بالا تره بالاخره مام پیش کسوت شدیم Smile امیدوارم هممون زودتر کلیر شیم با هم هواپیما چارتر کنیم.
Sad 
خسته از انتظاااااااااااااااااااااااررررررررررررررررررر
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
این طوری که معلومه کسی از انکارا آپدیت نشده درسته؟
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
تشکر کنندگان: noura ، hushmandco ، sce ، bagheri.274 ، mohammadrezah ، lonelyman ، zohre02 ، mhb161 ، jjbahale
(2013-05-29 ساعت 16:47)yalda91 نوشته:  این طوری که معلومه کسی از انکارا آپدیت نشده درسته؟

نه ولی من حتما کلیر میشم و همراه خودم 200 نفر دیگه رو هم کلیر میکنم. همینطور انرژیه که ساطع میشه !
سفرنامه
با تبریک به همه دوستان کلیر شده خصوصا دوست بسیار عزیزم lilac همگی پیروز باشید
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

(2013-05-29 ساعت 16:59)m@ry@m75 نوشته:  با تبریک به همه دوستان کلیر شده خصوصا دوست بسیار عزیزم lilac همگی پیروز باشید

یک دنیا تشکر از مهربانی و همراهیت دوست خوب و نازنینم ....یکی از بزرگترین دلگرمی هام داشتن دوستان خوب و بی نظیری از جمله مریم عزیزم هست....Smile
کلا آنکارا از شنبه تا 4 شنبه انگار تعطیل بوده آخه حتی یه نفر هم نیومده محض رضای خدا بگه من امروز یا دیروز آپدیت شدم

کسی از انکارا امروز آپدیت نشده ؟!!!

یه سوال ...
همون روزی که مدارک رو میدی سفارت برای دریافت ویزا سایت سیس برای همه اعضا اپدیت می شه عاااااااایااااااا؟!!
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-05-29 ساعت 16:39)فرید ادیبی نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 14:48)آرش کمانگیر نوشته:  [quote='sce' pid='348528' dateline='1369822186']
[quote='آرش کمانگیر' pid='348523' dateline='1369822059']
D
خدا رو شکر آمار دوستان ویزا به دستمون داره بالا میره Smile) ظاهرا که تو لیست بچه های منتظر سرائی ابوظبی با کلیر شدن دوست عزیزمون Alaleh پرچم من از همه بالا تره بالاخره مام پیش کسوت شدیم Smile امیدوارم هممون زودتر کلیر شیم با هم هواپیما چارتر کنیم.

به به به .........
ببینین که پست گذاشته.این شما و این هم پیشکسوت جدید ابوظبیBig Grin.
خوش اومدی خوش تیپ.پس چرا کلیر نشدی ؟شدی یا نه ؟

(2013-05-29 ساعت 16:46)noura نوشته:  خسته از انتظاااااااااااااااااااااااررررررررررررررررررر

دشمنت خسته باشه دوست عزیزSmile.
به زودی هورای شما رو هم اینجا خودم می کشمTongue.نبینم خسته باشی.محکم باش.دیر یا زود همه باید کاسه کوزمون رو جمع کنیم پاشیم بریم بر و بچ 2014 بیان بشینن جای ما.
لاتاری 2013

(2013-05-29 ساعت 16:46)noura نوشته:  خسته از انتظاااااااااااااااااااااااررررررررررررررررررر

به زودی هورای شما رو هم اینجا خودم می کشمTongue.نبینم خسته باشی.محکم باش.دیر یا زود همه باید کاسه کوزمون رو جمع کنیم پاشیم بریم بر و بچ 2014 بیان بشینن جای ما.
[/quote]

ممنون ازدلداریتون,ایشالا,امیدوارم هرچه زودتر شما هم کلیر شید و من براتون هورا بکشم.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، shatsi ، mohammadrezah ، lonelyman ، yalda91 ، zohre02 ، رجبعلی ، sce ، mhb161 ، jjbahale ، lilac
دوستان عزیز
mohammadrezah،Kouroshd،lilac،Hoormazd
صمیمانه تبریک میگم و امیدوارم همیشه خبرای خوب بشنویم ازتون
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-05-29 ساعت 17:22)sce نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 16:39)فرید ادیبی نوشته:  
(2013-05-29 ساعت 14:48)آرش کمانگیر نوشته:  [quote='sce' pid='348528' dateline='1369822186']
[quote='آرش کمانگیر' pid='348523' dateline='1369822059']
D

به به به .........
ببینین که پست گذاشته.این شما و این هم پیشکسوت جدید ابوظبیBig Grin.
خوش اومدی خوش تیپ.پس چرا کلیر نشدی ؟شدی یا نه ؟

مرسی از لطفت Smile ظاهرا سلسله مراتب قابل دونستن ما یکم پیچیده شده ،ولی هممون راهی مقصد میشیم ،ماها که کلا یاد گرفتیم صبور باشیم یه عمره میگیم درست میشه Smile ولی اینبار واسه هممون حتما درست میشه کی میره دنبال چارتر هواپیما ؟؟؟؟
دوستان کلیر شده ابوظبی
امیر 82 رفته تا انشااله با ویزا برگرده.صدای حنجره من به اندازه ایشون رسا نیست اما سعیمو میکنمBig Grin تا جاشو پر کنم.با اجازه امیرخان
هــــــــــــــورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان