کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-16 ساعت 11:47)amairmonre نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 10:18)zohre02 نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 02:09)Given نوشته:  خدایی اش من توی این وضعیت دارم داغون میشم .... خوش به حالتون .. البته عین خیالم هم نیست ...
من قبل از کارنت شدن ازدواج کردم همونطور که همه می دونین ... یه جشن عقد کنون گرفتم ... به هیچ کدوم از فامیل های خانومم هم نگفتم برنده شدم... بعدش هم رفتم مصاحبه با خانومم و الان هم منتظر کلیرنسم .. بعد قراره جشن عروسی هم بگیرم .. نمی دونم کی بگیرم.. وضعیتم اصلا معلوم نیست ... خونه هم نگرفتم .. یه شب اینجا .. یه شب اونجا ... .اصن بد فرم فشار روم هست ... هی فامیل ها بصورت علامت سوال میان رد میشن . اصن نمی دونم چیکار کنم .... فکر کنید یه درصد مثل من باشین ....

ما هم شرایط شما رو داریم درکتون می کنم واقعیتش دیگه از خیر عروسی گرفتن گذشتیم
چقدر جالب من هم دقیقا شرایطم مثل شماست 100 درصد
خدا یا وضعیت بچه های مثل خودم رو هرچه سریعتر و به لطف و مهربانی خودت مشخص کن
دوستان من به يه نتيجه اي رسيدم
دوستاني كه به هر دليلي بعد از ثبت نام در لاتاري تغييري در تعداد افراد كيس داشتند زمان كليرنسشون طولاني تر از بقيه است. برا ابوظبي در مورد چندين كيس كه توي آپريل مصاحبه داشتيم اين وضعيت ديده ميشه.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: ابی هانی ، mhb161 ، lilac ، گل نهال ، kouroshd ، zina s ، mehdi didam
(2013-06-16 ساعت 14:45)Mahbaran نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 14:29)ابی هانی نوشته:  من امروز کیسم آپدیت شد به تنهایی به عنوان برنده اصلی
این بعد از ارسال اطلاعات درخواستیشون برای دومین بار اتفاق افتاده
یعنی چی؟
یعنی که مبارک باشه ابی هانی عزیز. می خوام من اولین نفری باشم که کلیر شدنتونو بهتون تبریک می گه. پس یه هورایه بلند برای شما. هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig Grin
ممنون اما تو رو خدا بیخیال
الان همه فکر میکنن الکی ما کلیر شدیم
نه بابا نشدیم.شاید این تازه ارسال اطلاعات به آمریکا باشه
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: mehdi didam ، e76779 ، mhb161 ، el333 ، lilac ، گل نهال ، 5ina ، shatsi ، zina s ، amir82 ، MEHDIREZAEI ، رجبعلی
(2013-06-16 ساعت 14:29)ابی هانی نوشته:  من امروز کیسم آپدیت شد به تنهایی به عنوان برنده اصلی
یعنی چی؟
خوب معلومه دیگه .. امروز ، فردا کلیر می شی میری دیگه برادر من Big Grin تبریک
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
تشکر کنندگان: lilac ، گل نهال ، ابی هانی ، 5ina ، shatsi ، zina s ، el333 ، Alirezaa2013 ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-06-16 ساعت 15:02)ابی هانی نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 14:45)Mahbaran نوشته:  
یعنی چی؟
یعنی که مبارک باشه ابی هانی عزیز. می خوام من اولین نفری باشم که کلیر شدنتونو بهتون تبریک می گه. پس یه هورایه بلند برای شما. هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig Grin
ممنون اما تو رو خدا بیخیال
نه آقا جان یا خانم جان یا حالا هرچی ( به قول مهدی دیدم) اول فقط کیس برنده رو 2روز پشت هم آپ می کنند بعدش یه هو کلیر می شی . به همین سادگی ، به همین خوشمزگی . Big Grin
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: kouroshd ، گل نهال ، ابی هانی ، 5ina ، shatsi ، zina s ، ALNB ، shaso ، mehdi didam ، soruosh ، mhb161 ، r91 ، MEHDIREZAEI ، رجبعلی
(2013-06-16 ساعت 15:02)ابی هانی نوشته:  ممنون اما تو رو خدا بیخیال

سلام ابي‌جان‏،
من فكر ميكنم كه احتمالاً نظر شما درست باشه‏، چون براي كيس ما هم روز 3 جون از KCC آپديت شد، و هنگاميكه سفارت درخواست اطلاعات از ما نمود دوباره در سايت CEAC بتاريخ 4 جون آپديت شديم و پس از ارسال اطلاعات درخواستي به سفارت نهايتاً اطلاعات ارسالي به KCC توسط ابوظبي‏، روز 12 جون آپديت شديم(از KCC ) و همچنان منتظريم تا بقيه پروسه تكميل شود.
اميدوارم كه بزودي خبر خوش كلير شدن شما و ديگر دوستان بويژه پيشكسوتان عزيز را بشنويم.Cool
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
دوستانی که ایروان کلیر شدن...
آیا میشه کار گرفتن ویزا رو به یکی از این آژانس ها بسپاریم؟
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: Nasimmmm ، mhb161
امیر خان مبارک باشه
ولی آدم احساس میکنه یه کم غریبه شدی یه جورایی احساس خاصیه
آدم یه کم دیگه باهات راحت نیست
هرچند از اولش رئیس بودی اما...
دوستان عزیز یکی از آشنا های ما هم این سری کلیر شدن ولی جلوی اسمشون تو جدول آپدیت ارمنستان هیچی نیست شما میدونین این یعنی چی؟؟واسه همه یک ستاره داره تو جدول ,همانطورم که بالای جدولش نوشته یا باید یک ستاره داشته داشته باشه یا دوتا یا مربع دیگه ولی واسه این دوستمون هیچی جلوش نیست..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
روز کاری من 2شنبه هاست با اونوریا یعنی هروقت سفارت باز باشه.البته فکر کنم هممون مثل هم باشیمBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، el333 ، hushmandco ، گل نهال ، r91 ، soruosh ، mhb161 ، smpf ، MEHDIREZAEI ، رجبعلی
(2013-06-16 ساعت 15:58)ابی هانی نوشته:  امیر خان مبارک باشه
ولی آدم احساس میکنه یه کم غریبه شدی یه جورایی احساس خاصیه
آدم یه کم دیگه باهات راحت نیست
هرچند از اولش رئیس بودی اما...

ابی جان، من الان رنگم ارغوانی شده. دواااااااااااااااازده روز هم هست که منتظر کلیر شدنم! اعصاب ندارم. خون صورتی جلوی چشامو گرفته!
غریب و آشنا هم حالیم نیست.
خلاصه مراقب خودت باش!

(2013-06-16 ساعت 16:22)el333 نوشته:  دوستان عزیز یکی از آشنا های ما هم این سری کلیر شدن ولی جلوی اسمشون تو جدول آپدیت ارمنستان هیچی نیست شما میدونین این یعنی چی؟؟واسه همه یک ستاره داره تو جدول ,همانطورم که بالای جدولش نوشته یا باید یک ستاره داشته داشته باشه یا دوتا یا مربع دیگه ولی واسه این دوستمون هیچی جلوش نیست..

تصور نمیکنم چیز مهمی باشه.
از اونجایی که ردیف اخر جدوله میتونه اشتباه تایپی باشه.
ضمنا تک ستاره آش کشک خاله است. قاعدتا برای همه است.
اگر نگرانند میتونند با ایمیل علت رو از سفارت جویا بشن.
خدا کنه این تاپیک به صفحه 1000 نرسد(آمین) فکرکنم صفحه999 همه کلیر بشیمTongue
فقط توروخدا حواستون باشه بعداز گرفتن ویزا پاکت زرد بازنکنید متاسفانه من2خانواده رو میشناسم که این کارو کردنSad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: roeentan ، گل نهال ، ابی هانی ، shaso ، Niushagh ، soruosh ، mhb161 ، r91 ، MEHDIREZAEI ، رجبعلی
(2013-06-16 ساعت 15:49)proje نوشته:  دوستانی که ایروان کلیر شدن...

توی سفر ایروان یه همسفر داشتیم که دخترشون آژانس هواپیمایی داشتن...
ایشون میگفتن که آژانس نفری 150 دلار میگیره و ویزا ها رو براتون از ایروان میگیره...اگه خواستین بگین که شماره اون آژانس رو براتون بفرستم
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

تشکر کنندگان: گل نهال ، ابی هانی ، soruosh ، mhb161 ، zina s ، mrbonbon ، MEHDIREZAEI
به سلامتی همینطوری پیش برم تا 5،4روز دیگه تا رده هفتم ،هشتم میام بالاBig Grin
با دعای مردم و همت سفارت ،قهرمانی ابوظبی ،هم خیلی دور از دسترس به نظر نمیادBig Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، mehdi didam ، e76779 ، mhb161 ، zina s ، Szsanazsz ، MEHDIREZAEI ، amir82 ، رجبعلی
(2013-06-16 ساعت 17:03)Nasimmmm نوشته:  
(2013-06-16 ساعت 15:49)proje نوشته:  دوستانی که ایروان کلیر شدن...

توی سفر ایروان یه همسفر داشتیم که دخترشون آژانس هواپیمایی داشتن...
ایشون میگفتن که آژانس نفری 150 دلار میگیره و ویزا ها رو براتون از ایروان میگیره...اگه خواستین بگین که شماره اون آژانس رو براتون بفرستم
فکر میکنم 150دلار زیاده . ممنون فقط می خواستم ببینم امکانش هست یا نه. اگه یک قیمت مناسب پیدا کنم حتما این کار رو خواهم کرد
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: mhb161
(2013-06-15 ساعت 21:13)setareh2013 نوشته:  دوستان، من برنده اصلی هستم ولی سایت ابوظبی نامه کلیرنس را خطاب به همسر من نوشته:
Dear "hamsar", Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.

این چه معنایی می تونه داشته باشه؟
----------
امضا: شماره کیس ***7 مصاحبه در ابوظبی 27 می افراد کیس 3 نفر ساکن امارات از 10 سال پیش

سلام ستاره جان اصولا سفارت اسم شخصی که کارش گیر داره و درخواست ویزاش در حال بررسی است رو مینویسه

تشکر کنندگان: mhb161 ، Setare99 ، hushmandco ، Alirezaa2013 ، MEHDIREZAEI

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان