کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دارم دو صد تبريك و شادباش صميمانه
بر اميرخان مهاجر، اين مدير دردانه
كنم آرزو باشي پيشكسوت و مدير
در تمامي مراحل زندگي شادمانه
Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
دوستان سلام میشه لطفا راهنمایی کنید کجا میشه ایمیل زد برای پیگیری وضعیت خودمون از سفارت آنکارا خسته شدم
تشکر کنندگان: mhb161 ، hushmandco ، lilac
(2013-06-16 ساعت 19:36)Mehrdadordi نوشته:  دوستان سلام ..مثل اینکه قرار بود انکارا امروز کلیر اعلام کنه ؟؟ کسی خبر داره ؟؟

هنوزکه خبری نیستSad آخرین آپدیتش11جونه
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، mhb161 ، deineath ، آنی ، hushmandco ، رجبعلی
(2013-06-16 ساعت 19:48)e76779 نوشته:  امیرخان مهاجر، ارتقاء درجه شما را صمیمانه تبریک عرض نموده و از خداوند مهربان آرزوی توفیق روزافزون و کلیر شدن شما و تمامی دوستان عزیز را خواستارم.
بهزاد جان امیر از همون اول مدیر بود اما دوست نداشت رنگش با بقیه فرق کنه.آخه بچمون خیلی گلهBig Grin.هر می از نزدیک بشناستش میدونه من چی میگم.الان هم مجبورش کردن که این رنگی باشه
فقط نمیدونم چرا یکم کلفت تر از بقیه استBig Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
دوستان برای یک هفته طوفانی جدید آماده باشید. لنگرها را کشیده و بادبانها را بر افرازید. جهت از مرکز تهران ۸۹ درجه غربی. سرعت باد ۴۵ گره. وضعیت دریا فعلا آرام.

دیده بان با تجربه مان جناب لات۲۰۱۳ را در بندرگاه قبلی پیاده کردیم و یک فرصت شغلی هم داریم فعلا. یک با مرامی جایگاه ایشان را تصدی کند تا پیشروی کمی بر مبنای محاسبات باشد.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: سو سو ، zina s ، 5ina ، shatsi ، Mehrdadordi ، lilac ، ani_sheiton ، گل نهال ، Alirezaa2013 ، el333 ، r91 ، Doe ، mehdi didam ، MEHDIREZAEI ، zohre02 ، daad ، رجبعلی
سپاسگزارم دوست عزیز، در مورد ناقص مدرک،تو برگهٔ‌ صورتی‌ دوباره همه مدارکی که باید می‌بردیم سفارت تایپ شده، شما منظورتون اون مدارکه؟ یا چیزی باید به صورت دستی‌ نوشته میشد؟ وکالت‌نامه به زبان ترکی‌ رو چه جوری باید تهیه کنیم؟ممنون

سپاسگزارم دوست عزیز، در مورد ناقص مدرک،تو برگهٔ‌ صورتی‌ دوباره همه مدارکی که باید می‌بردیم سفارت تایپ شده، شما منظورتون اون مدارکه؟ یا چیزی باید به صورت دستی‌ نوشته میشد؟ وکالت‌نامه به زبان ترکی‌ رو چه جوری باید تهیه کنیم؟ممنون
(2013-06-13 ساعت 14:20)lonelyman نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 13:59)natasha نوشته:  سلام دوستان،من چند تا سوال داشتم که اگر جواب بدین ممنون میشم

۱.بعد از کلیر شدن، یکی‌ از اعضای خانواده باید با پاسپورت و برگهٔ‌ صورتی‌ بره سفارت و این مدارکو تحویل بده؟۲.احتیاج به مدارک دیگه نیست؟

۳.یا احتیاج به وکالت نامه از همسر برای گرفتن ویزا؟

۴.بهترین زمان برای رفتن به سفارت آنکارا چه روزیه؟

۵.چند روزه ویزا آماده میشه؟ص

۶.اگر ویزا رو قبل از اینکه ۶ماه از مدیکال بگذره بگیریم، ولی‌ بخواهیم بعد از گذاشتن ۶ماه از مدیکال بریم آمریکا مشکلی‌ پیش میاد؟

سپاسگزارم

سلام دوست عزيز
١- بله يكي از اعضا خونواده ميتونه با داشتن پاس همه و برگ صورتي تشريف ببرند سفارت
٢-اگر تو برگ صورتي نقص مدركي رو مشخص كردن بايد اون رو هم برد
٣-براي اينكه تو ptt مشكلي پيش نياد و مدارك رو تحويل بدن حتماً وكلاتنامه از همسر به زبان تركي رو تهيه كنيد.
٤-دوشنبه بهترين روزه كه ايشاالله تا آخر هفته ويزا و پاسها بدستتون برسه
٥- اگر دوشنبه مدارك رو تحويل سفارت بديد معمولاً تا جمعه بدستتون ميرسه
٦- تا جايي كه من ميدونم تاريخ اعتبار ويزا ٦ ماه بعد از مديكاله و اگر شما مثلاً ٥ ماه از مديكالتون گذشته باشه و ويزا بگيريد اعتبار ويزا ١ ماهه پس بايد حتماً تو زمان اعتبار ويزا وارد آمريكا بشين
موفق باشيدTongue
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: lonelyman ، shatsi ، hushmandco ، Mehrdadordi ، ani_sheiton ، sadfar ، zohre02
(2013-06-16 ساعت 23:07)natasha نوشته:  سپاسگزارم دوست عزیز، در مورد ناقص مدرک،تو برگهٔ‌ صورتی‌ دوباره همه مدارکی که باید می‌بردیم سفارت تایپ شده، شما منظورتون اون مدارکه؟ یا چیزی باید به صورت دستی‌ نوشته میشد؟ وکالت‌نامه به زبان ترکی‌ رو چه جوری باید تهیه کنیم؟ممنون

دوست عزيز اگر مداركي ناقص بوده جلوي اون تو برگ صورتي علامت ميزنه و اگر مدرك ديگه اي غير اون بخواد اون پائين دستي مينويسه، وكالت رو بايد تو محضر داد بعدش اونو دارالترجه برده و به زبان تركي ترجمه كردTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: shatsi ، natasha ، Mehrdadordi ، hushmandco ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-06-16 ساعت 18:37)اریوبرزن نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 21:13)setareh2013 نوشته:  دوستان، من برنده اصلی هستم ولی سایت ابوظبی نامه کلیرنس را خطاب به همسر من نوشته:
Dear "hamsar", Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.

این چه معنایی می تونه داشته باشه؟
----------
امضا: شماره کیس ***7 مصاحبه در ابوظبی 27 می افراد کیس 3 نفر ساکن امارات از 10 سال پیش

سلام ستاره جان اصولا سفارت اسم شخصی که کارش گیر داره و درخواست ویزاش در حال بررسی است رو مینویسه
برای کیس ما هم همین طوره من برنده اصلی هستم ولی نامه خطاب به شو هرمه چون در اصل ایشون کلیرنس بهش خورده فقط پرونده اون بررسی میشه جوابش که اومد همه ما آپدیت میشیم و اعلام میکنند اصلا نگران نباشید
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: hushmandco ، shatsi ، گل نهال ، Alirezaa2013 ، MEHDIREZAEI ، zohre02 ، رجبعلی
دوستان لازمه یه توضیحی رو بدم خدمتتون.
هیچی عوض نشده. ارتقائی هم در کار نیست.
من خیلی وقته مدیرم تو مهاجرسرا. ولی رنگم صورتی نبود.
دیروز داشتم سعی میکردم یه گروه بسازم و بعضی‌ها رو عضو اون گروه کنم. تو کنترل پنل کاربریم یه گزینه گروه دیدم و اون تو یه جایی بود زده بود نمایش این گروه. روش کلیک کردم و گروه مدیریتی تو پروفایلم نمایان شد! دیگه هم نمیتونم برش گردونم. چون این دست ادمین سایته که این کار رو بکنه.
تو انجمن مدیران هم درخواست دادم که رنگم برگرده ولی فعلا چند تا از مدیران گل مخالفند. من هم به احترام اونها چیزی نمیگم و تصمیم رو میسپارم به همه.
خلاصه هیچ خبری نیست من همون آدم قبلی هستم. با همون دسترسیها. همون اختیارات و همون اخلاقیات. فقط فضولی کردم رنگم ارغوانی شد. همین! Wink
(2013-06-16 ساعت 19:22)hazrat نوشته:  دوستان سلام میشه لطفا راهنمایی کنید کجا میشه ایمیل زد برای پیگیری وضعیت خودمون از سفارت آنکارا خسته شدم

سلام دوست عزیز برای پیگیری وضعیتتون در سفارت آنکارا، توسط این لینک http://turkey.usembassy.gov/mobile//iv-form2.html میتوانید ایمیل خودتون رو ارسال کنید.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shatsi ، atin90_v2 ، Mehrdadordi ، shaso ، e76779 ، hazrat ، mhb161 ، zanganeh ، رجبعلی
Smile 
با سلام به همه دوستان مهاجرسرا
میخواستم فایل اکسلی که ساختم رو به رسم محبت و کمکی که تو این مدت ازتون دیدم بهتون تقدیم کنم. امیدوارم به درد بخوره.
بکمک این فایل هر شماره کیسی که کلیر بشه مدت زمان در انتظار بودنش مشخص میشه. مثلا کیس 4444 چند روز منتظر مونده تا کلیر شده یا کیس 888 یا 7777. این میتونه یک کمکی باشه واسه پیدا کردن روند کلیر شدنها و کمکی باشه واسه کاهش استرس و نگرانی ماها.
بازم امیدوارم این زمان واسه هیچکدوممون طولانی نشه و اونچه خیرمونه واسمون اتفاق بیفته.
با تقدیم صمیمانه ترینها
علی احمدزاده
Smile
به امید فردایی بهتر برای ما
http://rapidshare.com/files/4185805067/A...ssing.xlsx
دوستان سلام
قبل از هر چیزی امیدوارم همتون سالم و سرزنده و شاداب باشین و با انرژی مثبت به روند زندگیتون ادامه بدین. امروز میخوام تجربه ی خودم رو در مورد مساله ای بسیار بسیار بسیار مهم با شما در میون بذارم. من نتیجه گرفتم و امید دارم که شما هم نتیجه خواهید گرفت. این روند 7 هدف داره که براتون میگم Smile :
1- با این کار هم می تونین از این استرس خلاص بشین و از مدت زمانی که دارین بیشترین بهره رو ببرین
2- فراوانی موقعیت شغلیتون رو توی هر ایالت چک می کنین و متوجه میشین کدوم شهر بیشترین موقعیت شغلی برای شما متناسب با شما و تجربتون رو داره
3- می تونین تحقیقات بیشتری روی شهر و ایالت انتخابی خودتون داشته باشین
4- فرصت فکر کردن به سیس و کلیرنس و ... و .... رو کمتر پیدا می کنین Smile
5- استفاده بهینه از زمانی که در ایران تشریف دارین
6- گزینه 1
7- گزینه 6 و الی آخر ... هدف کلی همون بی خیال شدن هستش Smile

شاید بعضا دوستان خونده باشن که بچه هایی که رفتن امریکا از طریق سایت های Monster , Indeed, Careerbuiler, Dice و بعضیسایتهای دیگه دنبال کار هستن .شما هم می تونید با ساختن یک اکانت و آپلود کردن رزومتون با یک کاور لتر همین کار رو انجام بدین و با ارسال رزومتون به شرکتهایی که موقعیت شغلی شما رو درخواست دادن منتظر فیدبک اونها باشین .
توی اکانتی که میسازین از شما شماره تماس و آدرس میخوان . حالا با این مشکل چطور برخورد کنیم ؟
پیشنهاد اینه که توی کاور لتر و ابتدای رزومتون در قسمت آدرس درج کنید که تا فلان تاریخ و بصورت قانونی و داشتن مجوز کار امریکا خواهید بود . (اینو تخمینی انجام بدین دیگه Smile )

همین امروز این کار رو انجام بدین و واسه منم دعا کنین تو رو خدا ... لحظه رفتن که نزدیک شده ، هم بی خواب شدم ، هم موهاااااااااااام داره میریزه و هم خیلی چیزای دیگه !!!! والله بقرعان Smile

بهترین ها رو براتون آرزومندم
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
سلام و صبح زیبای همه دوستان خوبم بخیر و شادی

من امروز دوشنبه ای دیگر را پس از 188 روز انتظار شروع میکنمShy.....با امید شروع میکنم و میدونم همچنان خبرهای خوبی در راه هستBig Grin....خیلی خوشحال میشم اگه این هفته کلیر بشم...اما اگر هم نشدم امید خود را از دست نمیدم و در کنار شما بزرگوارن به استقبال هفته های دیگر میروم.............راستی کسانی که تازه به جمع ما اضافه شدید...خیلی خیلی خوش آمدید و امیدوارم بزودی کلیر شوید.Smile
امیدوارم این هفته خبرهای خوب را اول از آنکارا داشته باشیم چون دو هفته میشه کسی را کلیر نکرده................
و نوبتی هم باشه عرض ارادت همیشگی من خدمت پیشکسوتان عزیز ....درود بر صبرتان...به امید خبرهای خوب در این هفته برای همه بچه های مهاجر سرا...............آمییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییینRolleyesRolleyes
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
[عکس: 55626675364320051448.jpg]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-06-16 ساعت 18:08)ابی هانی نوشته:  به سلامتی همینطوری پیش برم تا 5،4روز دیگه تا رده هفتم ،هشتم میام بالاBig Grin
با دعای مردم و همت سفارت ،قهرمانی ابوظبی ،هم خیلی دور از دسترس به نظر نمیادBig Grin

نه ابي جان
مطمئن باش هر چقدر هم بالا بياي به من نمي رسي. ايشالا اين هفته خودم هوراتو مي كشم.
من اصلا تو فكر طلا نيستم يه نقره اي، برنزي بسه به خدا.چهارم پنجمي هم بد نيستا ولي به از ما بهترون مي رسه
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان