کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-21 ساعت 10:25)mehrrdad نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 10:18)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 00:44)mehrrdad نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 00:28)گل نهال نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 00:26)mehrrdad نوشته:  سلام دوستان
ما دیروز از ابوظبی اومدیم و کلیرنس خوردیم برنده اصلی من هستم ولی وقتی سایت ابوظبی را چک میکنم فقط یک نامه به اسم خانمم هست این معنیش چیه ؟ ممنون

يه نگاه به اينجا بندازيد
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid361810
از جواب شما بی نهایت ممنونم ولی موضوع اینه که هنگام مصاحبه چیزی ازقبولی من نگفت درضمن من هم سربازی رفتم وهم شغل دولتی دارم ممنون اگه جواب بدید

ببخشید رفتم وخوندم ولی چیزی مربوط به من نبود
سوال من اینه یعنی من مشکل ندارم وفقط همسرم کلیرنس خورده یااینکه اشتباه شده واصلا جواب چه جوریه ممنون

دوست عزیز اصلا نگرانی نداره یعنی به خانم شما کلیرنس خورده یکی از دوستان منم مثل شما ولی قضیه برعکس یعنی خودش برنده اصلیه ولی نامه به نام شوهرشه یعنی به شوهرش کلیرنس خورده همونجا توی سفارت ابوظبی بهش گفته بودن می خواین ویزای شما و بچه هاتونو بدیم ولی شوهرتان باید تا کلیر شدن صبر کنند دوستم قبول نکرده و گفته نه با هم میایم می گیریم پس اصلا جای نگرانی نیست

از جواب شما بی نهایت ممنونم ولی موضوع اینه که هنگام مصاحبه چیزی ازقبولی من نگفت درضمن من هم سربازی رفتم وهم شغل دولتی دارم ممنون اگه جواب بدید

مهرداد گرامی ، با توجه به اینکه پیش از مصاحبه سایت CEAC رو چک نکرده بودی احتمال داره این یک اشتباه باشه که از اون زمان ایجاد شده و شما هم برای اصلاحش کاری نکردی ، در هرصورت بهتره با ایمیل خبر بدهید .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، mhb161
(2013-06-21 ساعت 20:25)e76779 نوشته:  [quote='sce' pid='362227' dateline='1371825897']

خیلی خیلی مبارکه شاپورجان،تبریک فراوان.........................
راستی تاریخ اعتبار ویزاتون تا کی هستش؟
پاسپورت ها را پس صدور ویزا بعد از ظهر تحویل میدند یا صبح هم میشه گرفت؟

مرسی بابت تبریک دوست خوبم.
تاریخ اعتبار ویزای ما دقیقا 6 ماه از تاریخ ایشو شدنه اون توی ویزامونه.19 جون ایشو شده و تا 18 دسامبر اعتبار داره.پاسارو فقط بعدازظهر میدن.ساعت 2.حداقل مال این چند نفر اخیر و بقیه که ما دیدیم اینطور بوده.امیدوارم شما هم به زودی موفق به گرفتن بشین.
به امید موفقیت.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، shatsi ، yousef_eidi ، e76779 ، zohre02 ، b_argi ، ابی هانی ، Alirezaa2013 ، lilac ، mhb161 ، ojee ، رجبعلی
(2013-06-21 ساعت 19:14)sce نوشته:  سلام دوستان.
بالاخره بعد از یه هفته پر استرس من هم از دوبی برگشتم.
خوشبختانه تونستم بالاخره ویزاهارو بگیرم . از این بابت خیلی خوشحالم.از خدا می خوام کار تمام بچه های اینجا هرچه سریع تر درست بشه و همه این لحظه خوب رو تجربه کنن.
یه چیز جالب بگم.........
کیس ما دونفره هست.ولی ما 3 تا ویزا داریم.Big Grin
هرکس می خواد حاضرم به بالاترین قیمت پیشنهادی بفروشم.Big GrinTongueCool
و اما داستان از این قرار بود که وقتی کارمند محترم سفارت پاسای مارو منقوش به دو عدد ویزای خوشگل تقدیم کرد،به صورت کاملا ناخودآگاه حس کردم که باید شماره پاسپورت رو با شماره پاسپورت روی ویزا چک کنم.اینجا بود که فهمیدم شماره پاسپورت همسر من با شماره روی ویزا متفاوته.حالا شما خودتون رو جای من بزارین.اونم روز 5شنبه تو دوبی.خدا رو شکر خودشون خیلی سریع مشکل رو حل کردند و یه ویزای دیگه با تاریخ ایشوی همون روز صادر کردند و ویزای قبلی رو مهر باطل شد زدند.اینو صرفا اینجا گفتم تا دوستان بدونن ابن مساله هم امکان داره اتفاق بیفته و بدونین که اگه بخوان می تونن همون لحظه مجددا صادر کنن.
با آرزوی موفقیت برای همه بچه ها.

شادباش میگم ، در CSC نامنویسی کرده بودید ؟ در اینصورت بازهم خودتون برای گرفتن ویزا رفتید ؟
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: mino2013 ، e76779 ، b_argi ، mhb161 ، رجبعلی
خوب ، دوستان انکارایی مقیـــــــــــــــــــــــم این تاپیک یه دو روزی استراحت کنن که همکاران محترم رفتم بسابن به الک
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-06-21 ساعت 21:26)mohammad fazli نوشته:  خوب ، دوستان انکارایی مقیـــــــــــــــــــــــم این تاپیک یه دو روزی استراحت کنن که همکاران محترم رفتم بسابن به الک

من اینقدرعادت کردم روزهای تعطیلم هم سیس و چک میکنم هم آنکارو میگم شاید اضافه کاری اومده باشنBig Grin
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
با سلام خدمت همه دوستان . امروز ما نفر اصلیمون تو سیس اپدیت شد .امیدوارم خبرای خوشی برای همه و بجه های ابوظبی باشه
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

Smile 
پیشولی روز بعد از مصاحبه و اولین آپدیت

[عکس: attachment.php?aid=3037]

پیشولی بعد از اولین نامه به آنکارا و آپدیت مربوطه

[عکس: attachment.php?aid=3038]

پیشولی بعد از نامه‌های قهرآمیز اخیر به سفارت و کلیرنس نهایی

[عکس: attachment.php?aid=3039]

پیشولی بعد از ۱۵۰ روز، تقریبا کلیر شده منتظر آپدیت سایت (این روزها)

[عکس: attachment.php?aid=3040]

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

(2013-06-21 ساعت 16:11)mazerati نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 15:57)گل نهال نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 15:56)mazerati نوشته:  برای سومین بار بچه ها ازتون درخواست کمک میکنم به خدا سوال سختی نیست خواهشن جوابمو بدید این سایت انکارا که کیسها رواپدیت میکنه کدومه بابا والا بلا سوال سختی نپرسیدم
٢تا پست بالاتر نگاه كنيد جوابتونو دادن دوستان

ممنون دوست من اگه کلیر شدیم از کجا باید بفهمیم ؟

ممنون دوست من واگه کلیر شدیم از کجا باید متوجه بشیم ؟
من چند تا پست بالاتر جوابتو دادم مگه نمی خونی فقط سوالتو هی تکرار می کنی
اینم یه بار دیگه خوب بخون
دوست عزیز خوش اومدی ولی امیدوارم مثل ما گرفتار منتظرسرا نشی نمی دونم توی منتظرسرا هستی یا نه اگر نه تاریخ مصاحبه و حدود کیس نامبرو تعداد نفرات و برای امیرمهاجر عزیز ایمیل کن تا توی منتظرسرا اضافت کنه
ضمنا سایت سیس برای چک کردن آپدیتها برای آنکارا و ابوظبی هم هست فقط ایروان به آن دسترسی ندارند . برای این کار وارد سایت زیر شو : ceac.state.gov در صفحه ای که باز میشود روی خط اول کلیک کن وارد صفحه ceacمی شوی بعد روی خط آخر که نوشته
Check My Visa Application Status
کلیک کن در صفحه ای که باز میشود در کادر خالی کیس نامبرتو بدون صفرای وسطش وارد کن اینطوری 2013AS1234 بعد SUBMIT و بزن وارد صفحت میشی بالای صفحه دو تاریخ میبینی تاریخ اول زمان تشکیل پروندته و تاریخ دوم تاریخ آپدیته که مربوط به برنده اصلیه
اگر بیشتر از یک نفر هستین پایینه صفحه رو نگاه کنی کیس نامبرت با شماره 02 و 03 ... هم مشخص شده که مربوط به اشخاص همراه هست روی هر کدام کلیک کنی پرونده مربوط بهش باز میشه می تونی تاریخهارو برای خودت یادداشت کنی و بدونی چندبار و چه تاریخهایی آپدیت شدین به همین راحتی
سایتی را هم که در برگه ای(برگه صورتی ) که سفارت بهت داده سایت آنکاراست که کلیرشده هارو نشون میده البته اگر کلیری باشه فعلا که آنکارا رکورد زده توی سه هفته شش هفتا بیشتر اعلام نکرده اگر مشکلی بود در خدمتم
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: hushmandco ، b_argi ، Szsanazsz ، mhb161 ، negar_karimi6 ، mehrdad pharm ، رجبعلی
سلام، کسی دفتر خونه ای می شناسه که من بتونم به خانومم برای گرفتن ویزا وکالت بدم؟ دو سه تا محضری که ما پرسیدیم گفتن انجام نمی دن. انگار کار غیرقانونی میخوان انجام بدن!!!
2013AS62xx ‫(3 نفر) ღ دیدن قبولی: 8 می ღ ارسال فرم‌ها: 30می با پست ღ مصاحبه: هفته چهارم آپريل، ایروان، زمان کلیر:70 روز ღ مقصد: Tucson, AZ
تشکر کنندگان: r91 ، b_argi ، marjani ، mhb161 ، negar_karimi6
(2013-06-21 ساعت 21:46)yousef_eidi نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان . امروز ما نفر اصلیمون تو سیس اپدیت شد .امیدوارم خبرای خوشی برای همه و بجه های ابوظبی باشه

با سلام تبریک میگم یوسف عزیز. ایشاا... یکشنبه کلیر میشید. ما که فردای شما مصاحبه داشتیم ولی فعلا خبری نیست. نفر اصلی شما بودید یا همسرتون؟
ساکن شمال ویرجینیا از سپتامبر 2013
تشکر کنندگان: hushmandco ، r91 ، b_argi ، e76779 ، ابی هانی ، mhb161 ، negar_karimi6
(2013-06-21 ساعت 21:51)امیر مهاجر نوشته:  پیشولی روز بعد از مصاحبه و اولین آپدیت
پیشولی بعد از اولین نامه به آنکارا و آپدیت مربوطه
پیشولی بعد از نامه‌های قهرآمیز اخیر به سفارت و کلیرنس نهایی
پیشولی بعد از ۱۵۰ روز، تقریبا کلیر شده منتظر آپدیت سایت (این روزها)

امیر جان پست رو از ساناز تحویل گرفتی؟

(2013-06-21 ساعت 22:08)sohailstar نوشته:  سلام، کسی دفتر خونه ای می شناسه که من بتونم به خانومم برای گرفتن ویزا وکالت بدم؟ دو سه تا محضری که ما پرسیدیم گفتن انجام نمی دن. انگار کار غیرقانونی میخوان انجام بدن!!!

اگر مازندرانی بگو برات هماهنگ کنم بگیری.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-06-21 ساعت 15:56)mazerati نوشته:  برای سومین بار بچه ها ازتون درخواست کمک میکنم به خدا سوال سختی نیست خواهشن جوابمو بدید این سایت انکارا که کیسها رواپدیت میکنه کدومه بابا والا بلا سوال سختی نپرسیدم
سلامSmile
شاید شما اینو میخاین:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
امیدوارم هر چه زودتر شماره تون رو ببینید.CoolRolleyes

سلامSmile
شاید شما اینو میخاین:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
امیدوارم هر چه زودتر شماره تون رو ببینید.CoolRolleyes
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
تشکر کنندگان: zohre02 ، hushmandco ، Alirezaa2013 ، mhb161 ، b_argi ، sce ، رجبعلی
(2013-06-20 ساعت 09:58)ایلیا8118 نوشته:  تبریک و هورای ویژه برای دوستانی که اخیرا کلیر شده اند...... من هنوز نمی تونم جدول افشین ( منتظرسرا) رو باز کنم . ولی امیدوارم هر موقع باز کردم روی همه ی اسمها خط کشیده شده باشه.....
هوووووووووووررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااا
پ.ن : از اینجا به هیچ وجه بانک ملت اینترنتی رو هم نمی تونم بازکنم...یادتون باشه برای کارهای بانکی اینترنتی بانک ملت اینجا باز نمی شه حتی با سد غیرقابل عبورشکن!
دوست عزیز و سایر دوستان من بلافاصله این رو از یکی از دوستانم در اداره انفورماتیک اون بانک سوال کردم و ضمن تایید اظهارات شما گفتن که:
به ISP که ازش اینترنت گرفتید مراجعه و یکIP valid بگیرید.سپس بوسیله یه کسی اون رو به همراه مدارکی که اقامتتون رو در خارج از کشور تایید کنه به قسمت کامپیوتر سرپرستی استانی (در تهران منطقه) ای که شعبه صاحب حساب شما تحت پوشش اون هست برسونید.(یا اینکه به شعبه ببرید تا اونها خودشون اقدام به ارسال کنند.)و درخواست فعال کردن اون IP valid رو بکنید. اونها هم درخواست شما رو به مرکز ارسال و بعدش قضیه حله.
البته خودمم نفهمیدم معنی اینها چیه ولی خوب سعی کردم چیزی رو که ایشون گفتن انتقال بدم.اگر سوالی هست حتما اساتید امر اینجا هستن و راهنمایی بیشتر میکنن.
ضمنا میگفت این یک بحث امنیتی برای مشتریان هست و اگر بانکی اینطوری نیست تو این بحث کوتاهی کرده.
ببخشید دیر جوابتون رو دادم.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: zohre02 ، hushmandco ، ایلیا8118 ، lilac ، rouzbehdarvishi ، mhb161 ، b_argi ، رجبعلی
(2013-06-21 ساعت 22:09)immigrant2us نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 21:46)yousef_eidi نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان . امروز ما نفر اصلیمون تو سیس اپدیت شد .امیدوارم خبرای خوشی برای همه و بجه های ابوظبی باشه

با سلام تبریک میگم یوسف عزیز. ایشاا... یکشنبه کلیر میشید. ما که فردای شما مصاحبه داشتیم ولی فعلا خبری نیست. نفر اصلی شما بودید یا همسرتون؟

سلام دوست عزیزم من نفر اصلی بودم و 21 جون اپدیت شدم .ممنون انشالله خبر خوبی واسه نفرات بالای ابوظبی و همچنین دوستای دورو بر ما باشه

(2013-06-21 ساعت 22:08)sohailstar نوشته:  سلام، کسی دفتر خونه ای می شناسه که من بتونم به خانومم برای گرفتن ویزا وکالت بدم؟ دو سه تا محضری که ما پرسیدیم گفتن انجام نمی دن. انگار کار غیرقانونی میخوان انجام بدن!!!

دوست عزیزم مگه نامه میخواد اخه خود سفارت میگه یا خودتون بیاین یا بدین یه نفر معتمد بیاره .دوستان لطفا توضیح بدین
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: zohre02 ، hushmandco ، mhb161 ، immigrant2us ، b_argi ، رجبعلی
(2013-06-21 ساعت 16:11)zohre02 نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 15:43)Alirezaa2013 نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 13:09)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 12:21)mrbonbon نوشته:  درود بر همۀ دوستان
من این یه هفته به دلیل مشکلاتی که در حال حاضر دارم خیلی کم تونستم به اینجا سر بزنم. تو کل مدتی که نبودم همه ش فکر میکردم که "این هفته آنکارا بترکونه و حداقل یه 50 نفری رو کیلیر کنه"... اما متأسفانه من نمیدونم به چه دلیلی در ماه جون، که از لحاظ کاری باید مقامات سریعتر کار بکنن تا به امروز فقط 9 کیس رو کیلیر کردن، والا اینجوری هر حساب کتابی رو برای خودمون داشته باشیم هم، از بین خواهد رفت... Sad Sad
دوستان، یه سوالی دارم، چون کیس من فکر میکنم در بین دوستان مهاجر سرایی، در سایت سیس رتبه اول رو کسب کرده (121 روزه که اصلاً برو بچ سفارت و DOS خودشون آپدیت نکردن)؛ میخواستم بدونم آیا دوستانی اینجا هستند که شرایطشون مثل من باشه؟ یعنی مثل من روزهای زیادی رو منتظر باشند که سیس آنها رو آپدیت کنه؟
اگه آره، میخوام بدونم آیا از سفارت در این رابطه سوالی کردن و اونا جوابی به درد بخور بهشون دادن عایا ؟
ممنون از کل دوستان
دوست عزیز ما هم نزدیک به دوماهه که در کلیرنسیم دریغ از یک آپدیت اصلا مارو فراموش کردن

ما هم الان 48 روزه كه اصلا آپديت نشديم فقط چند روزه پيش اون هم با ايميل آپديت شديم در جواب ايميل هم گفتن هنوز پروسه اداريتون تكميل نشده و همون جملات هميشگي كه بخاطر تقاضاي زياد 4تا 6 ماه طول ميكشه.

ما هم از آپدیت های پشت سر هم اوایل تا حالا آپدیت نشدیم یعنی 137 روز Sad
zohre02 عزيز آرزو ميكنم هرچه زودتر كلير بشين ما هم مصاحبمون يكي دو هفته بعد از شما بوده.اميدوارم توي اين هفته خبرهاي خوشي براي همه بچه هاي منتظر توي راه باشه.
هم از شما zohre02عزيز و هم از پدي عزيز بابت رتبه اي كه بهم دادين تشكر ميكنم Smile
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: milad_aae ، hushmandco ، mhb161 ، negar_karimi6 ، b_argi ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان