موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-21 ساعت 22:08)sohailstar نوشته: سلام، کسی دفتر خونه ای می شناسه که من بتونم به خانومم برای گرفتن ویزا وکالت بدم؟ دو سه تا محضری که ما پرسیدیم گفتن انجام نمی دن. انگار کار غیرقانونی میخوان انجام بدن!!!
به دارالترجمه ها باید بدید براتون انجام میدن
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-21 ساعت 22:08)sohailstar نوشته: سلام، کسی دفتر خونه ای می شناسه که من بتونم به خانومم برای گرفتن ویزا وکالت بدم؟ دو سه تا محضری که ما پرسیدیم گفتن انجام نمی دن. انگار کار غیرقانونی میخوان انجام بدن!!!
دفتر خونه ها اصولا سخت از آقایون به خانممشون وکالت میدن
وقتی رفتی دفتر خونه بگو که وکالت موردی می خوای و فقط برای دریافت ویزا و از این حرفها می خوای
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه بچه های گل مهاجر سرائی وتبریک به احسان جان عزیز دوست مهربان ودوست داشتنی
دوستان من case number روکه وارد میکنم این پیام میاد
Application Error
An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required.
از صبح این پیام رومیده در ضمن من مشکل اینکه تو سایت ابوظبی اسم خانمم رو میده که برنده اصلی نیست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-21 ساعت 22:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-21 ساعت 22:54 توسط sohailstar.)
(2013-06-21 ساعت 22:40)gifa نوشته: (2013-06-21 ساعت 22:08)sohailstar نوشته: سلام، کسی دفتر خونه ای می شناسه که من بتونم به خانومم برای گرفتن ویزا وکالت بدم؟ دو سه تا محضری که ما پرسیدیم گفتن انجام نمی دن. انگار کار غیرقانونی میخوان انجام بدن!!!
به دارالترجمه ها باید بدید براتون انجام میدن
ممنون. این راه رو هم امتحان میکنم.
(2013-06-21 ساعت 22:11)hushmandco نوشته: (2013-06-21 ساعت 21:51)امیر مهاجر نوشته: پیشولی روز بعد از مصاحبه و اولین آپدیت
پیشولی بعد از اولین نامه به آنکارا و آپدیت مربوطه
پیشولی بعد از نامههای قهرآمیز اخیر به سفارت و کلیرنس نهایی
پیشولی بعد از ۱۵۰ روز، تقریبا کلیر شده منتظر آپدیت سایت (این روزها)
امیر جان پست رو از ساناز تحویل گرفتی؟
اگر مازندرانی بگو برات هماهنگ کنم بگیری.
ممنون از لطفتون. من تهران هستم.
2013AS62xx (3 نفر) ღ دیدن قبولی: 8 می ღ ارسال فرمها: 30می با پست ღ مصاحبه: هفته چهارم آپريل، ایروان، زمان کلیر:70 روز ღ مقصد: Tucson, AZ
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما بعد از 7 بار آپذیت شدن کیس اصلی در ماه حون امروز 21 جون هر دو نفر آپدیت شدیم امیدوارم تو لیست کلیر هفته بعد آنکار باشیم .
مصاحبه 25 مارچ 2 نفر: تعداد آپذیتها 16 بار .
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-21 ساعت 22:52)mehrrdad نوشته: با سلام خدمت همه بچه های گل مهاجر سرائی وتبریک به احسان جان عزیز دوست مهربان ودوست داشتنی
دوستان من case number روکه وارد میکنم این پیام میاد
Application Error
An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required.
از صبح این پیام رومیده در ضمن من مشکل اینکه تو سایت ابوظبی اسم خانمم رو میده که برنده اصلی نیست
من هم امروز چند بار با اینترنت اکسپلورر چک کردم همین جوابو گرفتم ، با گوگل کروم دیگه ارور نداد .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-21 ساعت 23:06)ابی هانی نوشته: منهم الان از یکساعت قبل به این طرف آپدیت شدم
اما چه فایده ؟ همش فقط آپدیت خشک و خالی
سلام ابی جان فکر میکنم ابوظبی بعد اپدیت تو سیس معمولا کلیر میکنه . مورد شما بعد روزای اول چند بار شمارو اپدیت کرده؟.آخه منم امروز بعد 38 روز اپدیت شدم
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از صحبتهای بچه ها بر میاد که آپدیتها زیاد و البته فشرده شده.این نشون میده که سرعت کار و چرخه پرونده ها رو بالا بردن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-21 ساعت 14:20)ehsansh نوشته: (2013-06-21 ساعت 12:41)mrbonbon نوشته: (2013-06-21 ساعت 12:30)ehsansh نوشته: دوستان یه سوال من چهار روه کلیر خوردم الان تو سایت abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html که کیس نامبرم رو وارد می کنم اینو میزنه. معنی اینو می فهمم ولی از نظر کاری می خوام بدونم این یعنی چی؟
Dear Ehsan S,
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
دوست عزیز مبارک باشه، اما خیلی جالبه که فقط چهار روز منتظر بودین...
به نظر من شما یک ایمیل برای سفارت بفرست و از اونا سوال کن که کیلیر شدین یا نه؟ اگه گفتن بله که هر چه سریعتر تشریف ببرین...
منظورتون چیه که از نظر کاری میخواهید بدونین یعنی چی ؟؟؟
من خودمم باورم نمیشه بعد 4 روز، یعنی این قدر سریع هم ممکنه مگه؟
منظورم این بود که معنی جمله هارو میفهمم ولی می خوام بدونم این یعنی من کلیر شدم؟ یعنی ویزا آمادس؟
(2013-06-21 ساعت 13:37)efah نوشته: (2013-06-21 ساعت 12:30)ehsansh نوشته: دوستان یه سوال من چهار روه کلیر خوردم الان تو سایت abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html که کیس نامبرم رو وارد می کنم اینو میزنه. معنی اینو می فهمم ولی از نظر کاری می خوام بدونم این یعنی چی؟
Dear Ehsan S,
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
احسان شک نکن که کلیر شدی ، فقط یه سؤال ، از دوشنبه تا امروز هم سایت ابوظبی رو چک کرده بودی ؟
با توجه به اینکه در CEAC هنوز جواب undergoing administrative processing هست و آخرین آپدیت کیست دیروز بوده ، از همون دیروز آماده صدور ویزا اعلام شدی ، پیروز باشی .
آره من از همون 18 جون چک کردم. هم سایت ابو ظبی رو و هم ceac رو. ابو ظبی که تا همین دیروز می نوشت پروسه اداریتون داره انجام میشه. سیس هم هر روز آپ دیت شد. آخرین آپ دیتشم مال دیروزه.
قربان شما. از شما هم ممنونم واسه اینکه مدیکالم رو گرفتین. ایشالا مال شما هم تو این روزا میاد با هم schedule می کنیم واسه سیاتل.
همین رکوردی که زدی " کلیر شدن در 4 روز " فکر میکنم هیجانش از یه ضرب گرفتن بیشتر بوده ، با توجه به اینکه ممکنه زودتر از یک ماه نتونی ویزای دبی رو بگیری هر چه سریعتر به فکر فرستادن پاسپورتت با یک شخص مورد اعتماد باش ، اگه پست نگار خانم رو خونده باشی ، به کسانی که این سرویسها رو میدن نمیشه دلبست .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست