موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
تیمسار
کلیر شدنت رو تبریک میگم . ایشالله گروهبان شدنت رو جشن بگیری
مابقی دوستان کلیر شده ، بهتون تبریک میگم و شاد بودن رو براتون آرزو می کنم.
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-05 ساعت 20:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-05 ساعت 20:31 توسط gifa.)
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه دوستان خوبم......امروز چه روز خوبی بود....باز هم تعدادی از دوستان خوبم کلیر شدن و شادی را به این تاپیک آوردند....دوستان عزیزم:
ساناز عزيز-محمد فضلي عزيز-AsemanAbee و sh-aytak و noura کلیر شدنتان مبارک.....
دوست خوبم AsemanAbee نگران ستاره خو نباش به امید خدا بزودی آن هم درست خواهد شد
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
به امید کلیر شدن همه دوستان
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-05 ساعت 21:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-05 ساعت 21:04 توسط ali.rajabi12.)
(2013-07-05 ساعت 18:07)pouya.web نوشته: (2013-07-05 ساعت 16:40)ali.rajabi12 نوشته: (2013-07-05 ساعت 15:13)pouya.web نوشته: (2013-07-05 ساعت 13:49)ali.rajabi12 نوشته: بچه ها یک سئوال حیاتی..یکی از دوستان موقع ثبت نام لاتاری موقع نوشتن اسم فامیلش یک حرف کم گذاشته..مثلEslami رو نوشته Slami .اون موقع هم پاسپورت هنوز نداشته..بعد اینکه پاسپورت میگیره میبنه پاسپورتش نوشته Esmali بعد میفهمه لاتاری برده..این قضیه رو به kcc با ایمیل میگه..kcc جواب میده همنی که تو پاسپورتت هست و برا فرم ها پر کن...موقع مصاحبه هم کسی ازش چیزی نمیپرسه اما تو اون برگه صورتی که افیسر برا پروسه اداری بهش میده slami نوشته اسم فامیلشو..هفته پیش کلیر شده..الان چیکار کنه به نظرتون قضیه رو بگه موقع تحویل پاسپورت یا نه..چون ظاهرا ویزا رو با slami بهش میدن ..نگرانه بچه ها کمک
دوست عزیز من خودم یک اشتباه مشابه شما در روز و ماه تاریخ تولد کردم به kcc خبر دادم 10 تا ایمیل زدم براشون در نهایت روز مصاحبه هم تکرار کردم قبل از قصم خوردن و در نهایت که ویزا رو گرفتم همه چی درست بود اما به هر تقدیر الان که کلیر شدید برید به سلامتی ویزا رو بگیرید ایمیلهایی که به KCC زدید رو پرینت کنید ببرید حتما و اگه دید تو ویزا هم اشکال وجود داره حتما حتما برگردید سفارت و مشکل رو بگید و ایمیلها رو هم نشون بدید احتمالا 1 - 2 روز دیگه هم الافی داره اما احیانا اگه ویزا غلط باشه باطل میکنن و یکی دیگه صادر میکنن اما این موضوع رو جدی بگیرید تا خدای نکرده در آم ر ی ک ا به مشکل برنخورید ضمنا نگران نباشید شرایط من بسیار بسیار بدتر بود روز و ماه تولد کاملا غلط بود اما با پیگیری مشکل حل شد. ضمنا موقعی که من از KCC استعلام میکردم با تاریخ درست و چون تاریخ غلط زده بوذم میگفت ما همچین کیسی نداریم حالا شما حساب کن من چه حالی داشتم حتی یه وکیل ... مهاجرت به من گفت دیگه نرو دنبالش تو ریفیوز هستی ولی من الان 72 ساعت هست که ویزا رو گرفتم 
موفق و پیروز باشید
دوست عزیز ممنون از راهنمایت..میتونم شماره تماس شما رو داشته باشم..که با هاتون صحبت کنم ممنون میشم
علی جان من اومدم برات پیام خصوصی بزارم بسته است که برادر ؟
شرمنده نمی دونم چرا..من برات میل زدم..نرسید؟
(2013-07-05 ساعت 21:00)ali.rajabi12 نوشته: (2013-07-05 ساعت 18:07)pouya.web نوشته: (2013-07-05 ساعت 16:40)ali.rajabi12 نوشته: (2013-07-05 ساعت 15:13)pouya.web نوشته: (2013-07-05 ساعت 13:49)ali.rajabi12 نوشته: بچه ها یک سئوال حیاتی..یکی از دوستان موقع ثبت نام لاتاری موقع نوشتن اسم فامیلش یک حرف کم گذاشته..مثلEslami رو نوشته Slami .اون موقع هم پاسپورت هنوز نداشته..بعد اینکه پاسپورت میگیره میبنه پاسپورتش نوشته Esmali بعد میفهمه لاتاری برده..این قضیه رو به kcc با ایمیل میگه..kcc جواب میده همنی که تو پاسپورتت هست و برا فرم ها پر کن...موقع مصاحبه هم کسی ازش چیزی نمیپرسه اما تو اون برگه صورتی که افیسر برا پروسه اداری بهش میده slami نوشته اسم فامیلشو..هفته پیش کلیر شده..الان چیکار کنه به نظرتون قضیه رو بگه موقع تحویل پاسپورت یا نه..چون ظاهرا ویزا رو با slami بهش میدن ..نگرانه بچه ها کمک
دوست عزیز من خودم یک اشتباه مشابه شما در روز و ماه تاریخ تولد کردم به kcc خبر دادم 10 تا ایمیل زدم براشون در نهایت روز مصاحبه هم تکرار کردم قبل از قصم خوردن و در نهایت که ویزا رو گرفتم همه چی درست بود اما به هر تقدیر الان که کلیر شدید برید به سلامتی ویزا رو بگیرید ایمیلهایی که به KCC زدید رو پرینت کنید ببرید حتما و اگه دید تو ویزا هم اشکال وجود داره حتما حتما برگردید سفارت و مشکل رو بگید و ایمیلها رو هم نشون بدید احتمالا 1 - 2 روز دیگه هم الافی داره اما احیانا اگه ویزا غلط باشه باطل میکنن و یکی دیگه صادر میکنن اما این موضوع رو جدی بگیرید تا خدای نکرده در آم ر ی ک ا به مشکل برنخورید ضمنا نگران نباشید شرایط من بسیار بسیار بدتر بود روز و ماه تولد کاملا غلط بود اما با پیگیری مشکل حل شد. ضمنا موقعی که من از KCC استعلام میکردم با تاریخ درست و چون تاریخ غلط زده بوذم میگفت ما همچین کیسی نداریم حالا شما حساب کن من چه حالی داشتم حتی یه وکیل ... مهاجرت به من گفت دیگه نرو دنبالش تو ریفیوز هستی ولی من الان 72 ساعت هست که ویزا رو گرفتم 
موفق و پیروز باشید
دوست عزیز ممنون از راهنمایت..میتونم شماره تماس شما رو داشته باشم..که با هاتون صحبت کنم ممنون میشم
علی جان من اومدم برات پیام خصوصی بزارم بسته است که برادر ؟
شرمنده نمی دونم چرا..من برات میل زدم..نرسید؟
آقا من پیام خصوصی رو فعال کردم..منتظرم ممنون
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC