کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-05 ساعت 20:02)gifa نوشته:  اين اعدادوارقام الان نه تنها كمكي بهمون نميكنه بلكه اعصابمونم خط خطي ميكنه ،تورو به اون خدايي كه مي پرستيد بهم ديگه اميدبديم نه اينكه سوزن بر داريم هي به خودمون بزنيم ممنون ميشم من اين متن هارو ميخونم واقعا داغون ميشم Sad

gifa جان مگه نگفتم نخووونننننننننننننننننننننننن....
ببین منو..نگران نباش....Big Grin
این نیز بگذرد
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-05 ساعت 19:43)mohammad fazli نوشته:  
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

Big GrinBig GrinBig Grin
ShyShy
Rolleyes

سلام

تبریک به همه کلیر شدگان عزیز ، امیدوارم همهٔ منتظران به زودی انتظارشن به سر آید.
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
(2013-07-05 ساعت 20:04)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 20:02)gifa نوشته:  اين اعدادوارقام الان نه تنها كمكي بهمون نميكنه بلكه اعصابمونم خط خطي ميكنه ،تورو به اون خدايي كه مي پرستيد بهم ديگه اميدبديم نه اينكه سوزن بر داريم هي به خودمون بزنيم ممنون ميشم من اين متن هارو ميخونم واقعا داغون ميشم Sad

gifa جان مگه نگفتم نخووونننننننننننننننننننننننن....
ببین منو..نگران نباش....Big Grin
این نیز بگذرد

شده یه موقعی همش فکر و خیالای منفی به سرت بزنه ؟ و تو هم نتونی جلوشونو بگیری ؟ سومین باره که تو زندگیم منتظر کلیر شدنم ، فقط خوشحالم که احسانو با چشام دیدم و لمسش کردم و مطمئنم جلوه ویژه نیست Smile
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: gifa ، امیر مهاجر ، babak_1363 ، abloom_ma ، sce ، drmrs ، amir82 ، mehrrdad ، ojee ، shatsi ، dove ، b_argi ، mhb161
تیمسار
کلیر شدنت رو تبریک میگم . ایشالله گروهبان شدنت رو جشن بگیری Smile

مابقی دوستان کلیر شده ، بهتون تبریک میگم و شاد بودن رو براتون آرزو می کنم.
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
(2013-07-05 ساعت 17:25)rozelo نوشته:  بچه ها يه سوال مهم!

اگه گفتين دليل اين كه اين تاپيك خيلي پر شور و باحاله و با سرعت نور گازشو گرفته كداميك از گزينه هاي زيره:
الف - مدير لايق و فداكارو زحمتكشي داره
ب - دوستان پايه و وفادارو همدل و ضمنا" بيش فعالي! داره
ج- با سفارتهاي باحالي سروكار داريم كه با تلاش شبانه روزي ! دوستان رو به جاي آمريكا روانه اين تاپيك مي كننBig Grin
د - همه موارد فوقTongue

خدايا همه دست اندركاران و بچه هاي خوب اين سايت و به ويژه منتظران رو به سرمنزل مقصود برسون ! تو فقط برسون ... زمانش مهم نيست مطمئنم خودت بهتر مي دوني هركسي كي بايد راهي بشه... آمينSmile

گزینه (د) و صد البته گزینه (الف)، واقعا دست امیر مهاجر عزیز درد نکنه. خیلی‌ آقاست
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
(2013-07-05 ساعت 20:23)manzar333 نوشته:  

اگه گفتين دليل اين كه اين تاپيك خيلي پر شور و باحاله و با سرعت نور گازشو گرفته كداميك از گزينه هاي زيره:
ج- با سفارتهاي باحالي سروكار داريم كه با تلاش شبانه روزي ! دوستان رو به جاي آمريكا روانه اين تاپيك مي كننBig Grin
د - همه موارد فوقTongue

خدايا همه دست اندركاران و بچه هاي خوب اين سايت و به ويژه منتظران رو به سرمنزل مقصود برسون ! تو فقط برسون ... زمانش مهم نيست مطمئنم خودت بهتر مي دوني هركسي كي بايد راهي بشه... آمينSmile

گزینه (د) و صد البته گزینه (الف)، واقعا دست امیر مهاجر عزیز درد نکنه. خیلی‌ آقاست

الف و ب

(2013-07-05 ساعت 20:26)babak_1363 نوشته:  امروز یعنی همین حالا کیسم یه آپدیت شد ..بدون زنگ...بدون ایمیل ...بعد از 21 روز که از کلیرنس مجددم میگذره...(3 بار اون روزای اول آپدیت شدم) گفتم بهتون بگم ...میدونید چرا؟!
چون دوستتون دارم..میدونم دوستم دارین Big Grin

خیلی خوشحال شدم خیلی پسر با روحیه ای هستی ومن ازت انرژی میگیرمSmile
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: babak_1363 ، امیر مهاجر ، amir82 ، زری وحدتی ، ojee ، shatsi ، dove ، AsemanAbee ، b_argi ، mhb161 ، 5ina ، efah ، mehdi didam ، rozelo
(2013-07-05 ساعت 20:26)babak_1363 نوشته:  امروز یعنی همین حالا کیسم یه آپدیت شد ..بدون زنگ...بدون ایمیل ...بعد از 21 روز که از کلیرنس مجددم میگذره...(3 بار اون روزای اول آپدیت شدم) گفتم بهتون بگم ...میدونید چرا؟!

شما هم آماده باشيد كه اينبار نوبت شماستCool
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: babak_1363 ، gifa ، امیر مهاجر ، amir82 ، زری وحدتی ، ojee ، shatsi ، dove ، sadeghi897 ، Alirezaa2013 ، b_argi ، mhb161 ، 5ina ، efah ، noura
یا خــــــــــــــــــــــدا!!!! چه روزی شد امروز..... Smile
از ظهر که رفقا خبرای خوش رو دادن این نعـــــــــــــــــره ها همچین گیر کرده بود!
پروردگارا! حلق و گلویم را به تو میسپارم! Tongue
.
.
.
.
.
.
نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
برای ســــــــــــانــــــــــــــــاز، بانوی گربه ها!
اصلا کلیر شدی من یادم رفت که این ماه هنوز حقوق نگرفتم، فدای سرشون! Wink
دعا کن منم زودی پروانه بشم، وای چه پروانه ای بشم من!!! Big Grin

نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
برای تیمســــــــــــــــــار فضـــــــــــلی،
دیگه اون جور که تو یقه رو چسبیده بودی معلوم بود کلیر میشی!
دیدی این آخر کاری چطوری پرونده ات دست به دست می چرخید؟! Big Grin
مبارک باشه رفیق...

برای آســــــــــمان آبـــــــــــــی.....
بالاخره نعره کلیرت رو هم کشیدم! Wink
آسمون زندگیت پرستاره باشه...اون یه تک ستاره که اون وسط گمه.
اونم داره سو سو میزنه، نفسای آخرشه...یه چند وقت دیگه بی سر و صدا غیب میشه و دیگه راحت.... Smile

برای sh_aytak ، noura و همه روز بالاییهایی که با صبرشون، هم آنکارا و هم ما رو شرمنده کردن... Smile

مبـــــــــــــــــــــارکتون باشه رفقا...
عجب آخر هفته مزخرفی توپی شد این آخر هفته!
Tongue
سلام بر همه دوستان خوبم......امروز چه روز خوبی بود....باز هم تعدادی از دوستان خوبم کلیر شدن و شادی را به این تاپیک آوردند....دوستان عزیزم:

ساناز عزيز-محمد فضلي عزيز-AsemanAbee و sh-aytak و noura کلیر شدنتان مبارک.....

دوست خوبم AsemanAbee نگران ستاره خو نباش به امید خدا بزودی آن هم درست خواهد شد
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-07-05 ساعت 20:27)gifa نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 20:23)manzar333 نوشته:  

د - همه موارد فوقTongue

الف و ب

خیلی خوشحال شدم خیلی پسر با روحیه ای هستی ومن ازت انرژی میگیرمSmile

gifa جان این انرژی شما دوستان گلم هست که یه وقتایی در من بروز میکنه...من هر آنچه از شما میگیرمو بهتون برمیگردونم....
ما با هم و در کنار هم از این مرحله گذر میکنیم....

این نیز بگذرد
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
به امید کلیر شدن همه دوستان
تشکر کنندگان: amir82 ، امیر مهاجر ، gifa ، babak_1363 ، 5ina ، ojee ، shatsi ، drmrs ، sadeghi897 ، dove ، Mehrdadordi ، abloom_ma ، mrbonbon ، AsemanAbee ، aghaghia ، b_argi ، mhb161 ، e76779 ، sh_aytak ، efah ، SK89
(2013-07-05 ساعت 19:43)mohammad fazli نوشته:  
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

Big GrinBig GrinBig Grin
ShyShy
Rolleyes

استاد فضلي عزيز خيلي براتون خوشحالم Smile) كلي تبريك و شادباش Smile)))) انتظار واقعي رو شما كشيدي ..خسته نباشي ، بازم تبريكSmile))))))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
بچه ها جووووووووووووووووووووووووووون. مباااااااااااااااااااااااااااارکه Smile خییییلی خیییییلی خوشحال شدم واسه همتون Smile هوراااااااااااااااااااااااااااا
ای خداااااااااااااااا کی بشه در این تاپیک بسته بشه همه 2013 ایهام اینور باشن پیش خودمون Smile
آمیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
(2013-07-05 ساعت 18:07)pouya.web نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 16:40)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 15:13)pouya.web نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 13:49)ali.rajabi12 نوشته:  بچه ها یک سئوال حیاتی..یکی از دوستان موقع ثبت نام لاتاری موقع نوشتن اسم فامیلش یک حرف کم گذاشته..مثلEslami رو نوشته Slami .اون موقع هم پاسپورت هنوز نداشته..بعد اینکه پاسپورت میگیره میبنه پاسپورتش نوشته Esmali بعد میفهمه لاتاری برده..این قضیه رو به kcc با ایمیل میگه..kcc جواب میده همنی که تو پاسپورتت هست و برا فرم ها پر کن...موقع مصاحبه هم کسی ازش چیزی نمیپرسه اما تو اون برگه صورتی که افیسر برا پروسه اداری بهش میده slami نوشته اسم فامیلشو..هفته پیش کلیر شده..الان چیکار کنه به نظرتون قضیه رو بگه موقع تحویل پاسپورت یا نه..چون ظاهرا ویزا رو با slami بهش میدن ..نگرانه بچه ها کمک
دوست عزیز من خودم یک اشتباه مشابه شما در روز و ماه تاریخ تولد کردم به kcc خبر دادم 10 تا ایمیل زدم براشون در نهایت روز مصاحبه هم تکرار کردم قبل از قصم خوردن و در نهایت که ویزا رو گرفتم همه چی درست بود اما به هر تقدیر الان که کلیر شدید برید به سلامتی ویزا رو بگیرید ایمیلهایی که به KCC زدید رو پرینت کنید ببرید حتما و اگه دید تو ویزا هم اشکال وجود داره حتما حتما برگردید سفارت و مشکل رو بگید و ایمیلها رو هم نشون بدید احتمالا 1 - 2 روز دیگه هم الافی داره اما احیانا اگه ویزا غلط باشه باطل میکنن و یکی دیگه صادر میکنن اما این موضوع رو جدی بگیرید تا خدای نکرده در آم ر ی ک ا به مشکل برنخورید ضمنا نگران نباشید شرایط من بسیار بسیار بدتر بود روز و ماه تولد کاملا غلط بود اما با پیگیری مشکل حل شد. ضمنا موقعی که من از KCC استعلام میکردم با تاریخ درست و چون تاریخ غلط زده بوذم میگفت ما همچین کیسی نداریم حالا شما حساب کن من چه حالی داشتم حتی یه وکیل ... مهاجرت به من گفت دیگه نرو دنبالش تو ریفیوز هستی ولی من الان 72 ساعت هست که ویزا رو گرفتم Big Grin
موفق و پیروز باشید

دوست عزیز ممنون از راهنمایت..میتونم شماره تماس شما رو داشته باشم..که با هاتون صحبت کنم ممنون میشم
علی جان من اومدم برات پیام خصوصی بزارم بسته است که برادر ؟
شرمنده نمی دونم چرا..من برات میل زدم..نرسید؟

(2013-07-05 ساعت 21:00)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 18:07)pouya.web نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 16:40)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 15:13)pouya.web نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 13:49)ali.rajabi12 نوشته:  بچه ها یک سئوال حیاتی..یکی از دوستان موقع ثبت نام لاتاری موقع نوشتن اسم فامیلش یک حرف کم گذاشته..مثلEslami رو نوشته Slami .اون موقع هم پاسپورت هنوز نداشته..بعد اینکه پاسپورت میگیره میبنه پاسپورتش نوشته Esmali بعد میفهمه لاتاری برده..این قضیه رو به kcc با ایمیل میگه..kcc جواب میده همنی که تو پاسپورتت هست و برا فرم ها پر کن...موقع مصاحبه هم کسی ازش چیزی نمیپرسه اما تو اون برگه صورتی که افیسر برا پروسه اداری بهش میده slami نوشته اسم فامیلشو..هفته پیش کلیر شده..الان چیکار کنه به نظرتون قضیه رو بگه موقع تحویل پاسپورت یا نه..چون ظاهرا ویزا رو با slami بهش میدن ..نگرانه بچه ها کمک
دوست عزیز من خودم یک اشتباه مشابه شما در روز و ماه تاریخ تولد کردم به kcc خبر دادم 10 تا ایمیل زدم براشون در نهایت روز مصاحبه هم تکرار کردم قبل از قصم خوردن و در نهایت که ویزا رو گرفتم همه چی درست بود اما به هر تقدیر الان که کلیر شدید برید به سلامتی ویزا رو بگیرید ایمیلهایی که به KCC زدید رو پرینت کنید ببرید حتما و اگه دید تو ویزا هم اشکال وجود داره حتما حتما برگردید سفارت و مشکل رو بگید و ایمیلها رو هم نشون بدید احتمالا 1 - 2 روز دیگه هم الافی داره اما احیانا اگه ویزا غلط باشه باطل میکنن و یکی دیگه صادر میکنن اما این موضوع رو جدی بگیرید تا خدای نکرده در آم ر ی ک ا به مشکل برنخورید ضمنا نگران نباشید شرایط من بسیار بسیار بدتر بود روز و ماه تولد کاملا غلط بود اما با پیگیری مشکل حل شد. ضمنا موقعی که من از KCC استعلام میکردم با تاریخ درست و چون تاریخ غلط زده بوذم میگفت ما همچین کیسی نداریم حالا شما حساب کن من چه حالی داشتم حتی یه وکیل ... مهاجرت به من گفت دیگه نرو دنبالش تو ریفیوز هستی ولی من الان 72 ساعت هست که ویزا رو گرفتم Big Grin
موفق و پیروز باشید

دوست عزیز ممنون از راهنمایت..میتونم شماره تماس شما رو داشته باشم..که با هاتون صحبت کنم ممنون میشم
علی جان من اومدم برات پیام خصوصی بزارم بسته است که برادر ؟
شرمنده نمی دونم چرا..من برات میل زدم..نرسید؟

آقا من پیام خصوصی رو فعال کردم..منتظرم ممنون
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: babak_1363 ، ojee ، b_argi ، mhb161 ، azar1348 ، efah
(2013-07-05 ساعت 17:42)efah نوشته:  چندی پیش یکی از دوستان در همین تاپیک از محدودیت 3500 ویزا ( برابر 7% سهمیه 50000 ویزای سالیانه ) برای یک کشور پرسیده بودند ، دوستان دیگر از دیدگاههای مختلف به این FACT قابل توجه پرداخته ولی کسی جواب قانع کننده ای نداده بود (...)

سلام دوست عزیز. ممنون از محاسباتی که انجام دادی.خود من یه مدت رفته بودم تو فاز بد بینی‌ که اگه سقف ویزا پر بشه چی‌ می‌شه اگه ال‌ بشه چی‌ می‌شه اگه بل بشه چی‌ می‌شه ! در صورتی‌ که می‌تونستم به وجه های مثبت قضیه هم نگاه کنم.نهایتان به این نتیجه رسیدم که آخر قضیه مهمه اونم اینکه " هممون اون ویزا خوشگلرو خواهیم گرفت " دوستان اصلا نگران قضیه سهمیه نباشید. شما وقتی به مصاحبه دعوت میشید یعنی‌ سقف ویزا به حداکثر نرسیده و شما ۳۳۰$ بابتش به سفارت $ پرداخت کردید و دیر یا زود ویزا رو می‌گیرید، مگر اینکه خدایی نکرده پروندتون مشکله خاصی‌ داشته باشه. با انرژی مثبت پیش به سوی آینده خوشبختی‌.این موقعیتی که ما درش قرار گرفتیم آرزوی اکثر مردم کرهٔ زمینه! خدایی که این فرصتو در اختیار ما قرار داده تا آخر راه هم همراه ما خواهد بود. تنها توصیه بنده حقیر به دوستان عزیزم اینه که زبانتون رو تقویت کنید و از الان پیگیر زندگی‌ای که در آمریکا خواهید داشت باشید. از صمیم قلب برای هممون آرزوی موفقیت می‌کنم با یه دنیا انرژی ++++++++++++++++++++++++++++
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان