کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خب! اینطور که پیداست از فردا باید برم سراغ انتظار برای کیس خودم. Smile
انتظار من در واقع از فردا رسما شروع میشه.
(2013-07-05 ساعت 21:27)امیر مهاجر نوشته:  خب! اینطور که پیداست از فردا باید برم سراغ انتظار برای کیس خودم. Smile
انتظار من در واقع از فردا رسما شروع میشه.
از ته دلم انتظار کوتاهی را برایت آرزو می‌کنم
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
دوستان می شنوید .....بله می شنوید.....صدایی داره می گه ما هیچ کداممون تا آخر سپتامبر بیشتر سایت ceac رو چک نمیکنیم.....ما هممون تا آخر سپتامبر است که سایت آنکارا، ابوظبی، ایروان رو چک می کنیم...می دونید چرا؟
چون رویه هر پله ای که باشی خدا یک پله از تو بالا تره نه به خاطر این که خداست چون می خواد دستت رو بگیره ...همه چیز گاه اگر کمی تیره می نماید ...باز روشن می شود زود،
تنها فراموش مکن این حقیقتی است:
بارانی باید٬ تا که رنگین کمانی برآید
و لیموهایی ترش ، تا که شربتی گوارا فراهم شود
و گاه روزهایی در زحمت،
تا که از ما، انسان هایی تواناتر بسازد؛
خورشید دوباره خواهد درخشید، خیلی زود
و تو خواهی دید ...

[عکس: _1_~1.jpg]
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
منم از کلیر شدن دوستان خوشحال شدم. به امید کلیرشدن تمام منتظران
سلام دوستان عزیز:
یه سوال داشتم
سایت آنکارا تاریخ دریافت ویزای افراد کلیر شده را بعد از سپتامبر یعنی در ماه اکتبر زده. مگه آخرین تاریخ دریافت ویزاها، پایان سپتامبر نیست، پس چرا کلیر شده ها در ماه اکتبر هم زده شده است؟
تشکر کنندگان: babak_1363 ، amir82 ، Alirezaa2013 ، negar_karimi6 ، shatsi ، b_argi ، mhb161 ، efah ، 5ina
(2013-07-05 ساعت 20:36)amir82 نوشته:  یا خــــــــــــــــــــــدا!!!! چه روزی شد امروز..... Smile
از ظهر که رفقا خبرای خوش رو دادن این نعـــــــــــــــــره ها همچین گیر کرده بود!
پروردگارا! حلق و گلویم را به تو میسپارم! Tongue
.
.
.
.
.
.
نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
برای ســــــــــــانــــــــــــــــاز، بانوی گربه ها!
اصلا کلیر شدی من یادم رفت که این ماه هنوز حقوق نگرفتم، فدای سرشون! Wink
دعا کن منم زودی پروانه بشم، وای چه پروانه ای بشم من!!! Big Grin

نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
برای تیمســــــــــــــــــار فضـــــــــــلی،
دیگه اون جور که تو یقه رو چسبیده بودی معلوم بود کلیر میشی!
دیدی این آخر کاری چطوری پرونده ات دست به دست می چرخید؟! Big Grin
مبارک باشه رفیق...

برای آســــــــــمان آبـــــــــــــی.....
بالاخره نعره کلیرت رو هم کشیدم! Wink
آسمون زندگیت پرستاره باشه...اون یه تک ستاره که اون وسط گمه.
اونم داره سو سو میزنه، نفسای آخرشه...یه چند وقت دیگه بی سر و صدا غیب میشه و دیگه راحت.... Smile

برای sh_aytak ، noura و همه روز بالاییهایی که با صبرشون، هم آنکارا و هم ما رو شرمنده کردن... Smile

مبـــــــــــــــــــــارکتون باشه رفقا...
عجب آخر هفته مزخرفی توپی شد این آخر هفته!
Tongue
سلام کجایی پسر خوب؟!!
بعد از دیدن لایک های مکررتون ، چشممون به آواتارتون و نعره های بنفشتون روشن!!!!!!
امیدوارم نعره بعدی برای خودتون باشه دوست بسیار عزیز!!!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-07-05 ساعت 18:48)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 18:21)sadfar نوشته:  سلام امیرجان
به عنوان یک دوست و همراه در این پروسه طولانی پیشنهادی داشتم که اگر موافق بودی در این خصوص من هم پایه هستم که کمک کنمی و لیستی دیگر هم ایجائد کنی به عنوان مثلا پیش بینی در خصوص کلیر شدن کیسها که نشان دهنده پیش بینی زمان کلیرنس کیس ها بر اساس زمان مصاحبه - تعداد نفر در کیس و ... که می تونه یک کار تحقیقاتی خوشگلی هم بشه . لازم به ذکر است این سیستم میتونه از طریق مدلسازی و بر اساس داده های گذشته کار کنه.درصورتی که موافق بودی میتونیم این موضوع را بپرورانیم. باسپاس

سلام دوست من.
همونطوری که خودت هم داری میگی این یک کار تحقیقاتیه و میتونه خیلی هم مفید باشه.
البته من با یه نگاه اجمالی که به انتظارها میندازم به اولین نتیجه‌ای که میرسم اینه که به هیچ وجه نمیشه پیش بینی کرد هر کیس کی کلیر میشه و چقدر باید انتظار بکشه.
ولی شاید بعد از تحقیقات بشه چنین کاری کرد و این مسأله رو ۱۰۰٪ رد نمیکنم.
اما چیزی که مهمه اینه که شاید اعلام نتایجی که بر اساس یک تحقیق نیمه تمام (در حال انجام) صورت بگیره نتیجه خوبی نداشته باشه. شاید امیدهای واهی یا نا امیدیهای کاذب ایجاد کنه که هر دوی اینها میتونه آسیبهای روحی جدی به منتظرین بزنه.
اگر فکر میکنی داده‌هایی موجوده که میشه از روشون به پیش بینی مستندی دست پیدا کرد برام بیشتر توضیح بده تا در موردش نتیجه گیری کنیم.

امیرجان این کارو من بر اساس متغیرهایی همچون تاریخ مصاحبه-تعداد افراد در کیس- سفارت انجام خواهم داد و در هفته آتی نتایج اعلام خواهد شد از دوستان عزیز و متخصص اگر پیشنهادی دارند اعلام نمایند. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: babak_1363 ، Soap McTavish ، raam12000 ، amir82 ، shatsi ، aghaghia ، امیر مهاجر ، b_argi ، mhb161 ، efah ، 5ina ، رجبعلی
دوستان واقعا منو شرمنده خودتون کردید
امروز فقط کارم شد : جواب به پیغام خصوصی دادن و تلفن جواب دادن و اس ام اس جواب دادن
واقعــــــــــــــــــــــــــــــــاً افتخــــــــــــــــــــــــــــــــــــار می کنم که در جمع شما هستم و دوستانی به خوبی شما دارم
دست تک تکتون را می بوسم (البته صورت عمو سعیـــــــــد رو می بوسم Big Grin ) و تا آخرش در کنارتون هستم
به امیـــــــــــــــــــــــــــد روزی که هیچ 2013 کلیرنس خورده باقی نَمونه
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-05 ساعت 18:57)rose_2000 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 18:42)sol.sol نوشته:  بچه ها من تازه وارد هستم ببخشید از کجا باید کلیر شدنمون و رو چک کنیم؟

منم دوست دارم امضام رو کامل کنم میشه راهنمائی کنید لطفاً؟

خوش آمدی دوست عزیز
از این سایت
0
http://turkey.usembassy.gov/iv_administr...tatus.html
در واقع همون ساتیست که روی برگه صورتی نوشته شده. البته اگه آنکارا بوده مصاحبتون

ببخشید شماره مون باید بیاد که بفهمیم کلیر شدیم جریان این علامتها چیه *#؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، b_argi ، sce ، efah
(2013-07-05 ساعت 21:55)aref49 نوشته:  سلام دوستان عزیز:
یه سوال داشتم
سایت آنکارا تاریخ دریافت ویزای افراد کلیر شده را بعد از سپتامبر یعنی در ماه اکتبر زده. مگه آخرین تاریخ دریافت ویزاها، پایان سپتامبر نیست، پس چرا کلیر شده ها در ماه اکتبر هم زده شده است؟
دوست عزیزسلام
شما دو موضوع رو باهم مخلوط کردین، هیچکدوم به هم یه جورایی ربطی ندارن ، ارگانی که متصدی بک گراند چک هست، بعد از اینکه شما رو کیلیر اعلام میکنه، یه تاریخی رو به عنوان اعتبار برای اون میزاره که مثلاً تا تاریخ فلان اگه ویزاتون رو گرفتی ، از نظر ما مشکلی در پرونده تون نیست وگرنه بعد از اون تاریخ، دوباره کیس تون مشمول اف بی آی چک میشه، چون فاقد اعتباره...
این درست مثل خیلی چیزای دیگه س همانند اعتبار سوء پیشینه در ایران که کلاً دو هفته اعتبار داره، مدرک آیلتس که از تاریخ ایشوو ،دو سال اون مدرک مورد قبول دانشگاه ها و هر جای دیگه س، و یا مثلاً نامۀ تأییدیۀ دانشگاه (Verification Letter )که مثلاً سه ما از تاریخی که صادر میشه مورد قبوله ، در غیر اینصورت اون مدارک باطل میشن..
حالا اینایی که گفتم چه ربطی به بک گراند چک داره؟ از این لحاظ که DHS شما رو برای یه مدت کیلیر کرده( مدت اعتبار نتیجه) و اونا بهشون ربطی نداره که کیس شما ویزای لاتاریه و یا ویزای دانشجویی و یا ....
طبق روال کاریشون ،یه مدتی رو به شما وقت میدن که ویزاتون رو بگیرین...
حالا بریم سر بجث اینکه نوع ویزای ما چون لاتاریه، طبق قانونی که سازمان مهاجرتی آمریکا گذاشته، یه سال مالی رو برای لاتاری تعریف کرده که از 1 اکتبر هر سال شروع میشه و تا پایان ساعت اداری 30 سپتامبر سال آینده ادامه داره، و گفته شده تا قبل از اینکه این مهلت تمام بشه، متقاضیان باید ویزاشون رو دریافت کرده باشند. خیلی از کیسها هستند که دو هفته آخر نوبت مصاحبه شونه و ممکنه بهشون بک گراند چک بخوره و مثلاً چهار روز بعدش هم کیلیر بشن و از طرفی تاریخ اعتبارشون هم تا پایان سال میلادی باشه، اما اونا در اصل اگه بخوان ویزای لاتاریشون سوخت نشه حتماً باید قانون مهاجرت آمریکا رو زیر پا نذارن و تا قبل از 30 سپتامبر ویزاشون رو دریافت کرده باشند و هیچ توقعی از تاریخ دد لاین اف بی آی چک شون، نداشته باشن...
امیدوارم که منظورم رو فهمیده باشین
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-05 ساعت 21:55)aref49 نوشته:  سلام دوستان عزیز:
یه سوال داشتم

این سوال من هم هست کسی میدونه چرا؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: shatsi ، Mehrdadordi ، b_argi ، sce
سلام من امضام و کامل کردم دیگه جوابمو بدین لطفاً......
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ Smile صدور ویزا 25 AUG Smile
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، b_argi ، Mehrdadordi ، mrbonbon ، mhb161 ، sce ، رجبعلی
(2013-07-05 ساعت 22:14)ikamaly نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 20:36)amir82 نوشته:  .....................
سلام کجایی پسر خوب؟!!
بعد از دیدن لایک های مکررتون ، چشممون به آواتارتون و نعره های بنفشتون روشن!!!!!!
امیدوارم نعره بعدی برای خودتون باشه دوست بسیار عزیز!!!!
درود بر شما.... Smile
هستم زیر سایه تون، مشغولم به دعا..
و همچنان نعــــــــره کش در خدمت شما و دوستانم.. Big Grin
سپـــــاس از لطفتون
Smile
بعد از این از تو دگر هیچ نخواهم
نه دُرودی نه پیامی نه نشانی
ره خود گیرم و ره بر تو گُشایم
ز آنکه دیگر تو نه آنی، تو نه آنی

فروغ فرخزاد
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: amir82 ، b_argi ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، mhb161 ، azar1348 ، sce ، raam12000 ، raham ، Szsanazsz ، noura ، joody ، efah ، رجبعلی
(2013-07-05 ساعت 22:59)sol.sol نوشته:  سلام من امضام و کامل کردم دیگه جوابمو بدین لطفاً......
بله. هر وقت شماره تون تو این صفحه اعلام شد یعنی کلیر شدین:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

(*) یعنی پروسه اداری حداقل یک نفر از اعضای کیس هنوز به اتمام نرسیده (کلیر نشدن)
(**) یعنی پروسه اداری انجام شده، ولی تعداد سهمیه ویزاهای موجود در اون ماه تموم شده و باید قبل از مراجعه به سفارت با ایمیل باهاشون هماهنگ کنین. این مورد رو امسال من یادم نمیاد که پیش اومده باشه.
(#) یعنی پروسه اداری تموم شده، ولی اعتبار یه سری مدارک ارائه شده به سفارت منقضی شده و باید مدارک جدید به سفارت ارائه بشه. این مورد بیشتر برای کیسهای خانوادگی و غیر لاتاری خواسته میشه.

موفق باشین

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان