موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منم از کلیر شدن دوستان خوشحال شدم. به امید کلیرشدن تمام منتظران
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز:
یه سوال داشتم
سایت آنکارا تاریخ دریافت ویزای افراد کلیر شده را بعد از سپتامبر یعنی در ماه اکتبر زده. مگه آخرین تاریخ دریافت ویزاها، پایان سپتامبر نیست، پس چرا کلیر شده ها در ماه اکتبر هم زده شده است؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-05 ساعت 18:48)امیر مهاجر نوشته: (2013-07-05 ساعت 18:21)sadfar نوشته: سلام امیرجان
به عنوان یک دوست و همراه در این پروسه طولانی پیشنهادی داشتم که اگر موافق بودی در این خصوص من هم پایه هستم که کمک کنمی و لیستی دیگر هم ایجائد کنی به عنوان مثلا پیش بینی در خصوص کلیر شدن کیسها که نشان دهنده پیش بینی زمان کلیرنس کیس ها بر اساس زمان مصاحبه - تعداد نفر در کیس و ... که می تونه یک کار تحقیقاتی خوشگلی هم بشه . لازم به ذکر است این سیستم میتونه از طریق مدلسازی و بر اساس داده های گذشته کار کنه.درصورتی که موافق بودی میتونیم این موضوع را بپرورانیم. باسپاس
سلام دوست من.
همونطوری که خودت هم داری میگی این یک کار تحقیقاتیه و میتونه خیلی هم مفید باشه.
البته من با یه نگاه اجمالی که به انتظارها میندازم به اولین نتیجهای که میرسم اینه که به هیچ وجه نمیشه پیش بینی کرد هر کیس کی کلیر میشه و چقدر باید انتظار بکشه.
ولی شاید بعد از تحقیقات بشه چنین کاری کرد و این مسأله رو ۱۰۰٪ رد نمیکنم.
اما چیزی که مهمه اینه که شاید اعلام نتایجی که بر اساس یک تحقیق نیمه تمام (در حال انجام) صورت بگیره نتیجه خوبی نداشته باشه. شاید امیدهای واهی یا نا امیدیهای کاذب ایجاد کنه که هر دوی اینها میتونه آسیبهای روحی جدی به منتظرین بزنه.
اگر فکر میکنی دادههایی موجوده که میشه از روشون به پیش بینی مستندی دست پیدا کرد برام بیشتر توضیح بده تا در موردش نتیجه گیری کنیم.
امیرجان این کارو من بر اساس متغیرهایی همچون تاریخ مصاحبه-تعداد افراد در کیس- سفارت انجام خواهم داد و در هفته آتی نتایج اعلام خواهد شد از دوستان عزیز و متخصص اگر پیشنهادی دارند اعلام نمایند. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من امضام و کامل کردم دیگه جوابمو بدین لطفاً......
ღ 2013ASxxxx آنکارا 2 نفر ღ تاریخ مصاحبه اواخر ژوئنღبرگه صورتی ღ کلیرنس33 روزღ
صدور ویزا 25 AUG
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از این از تو دگر هیچ نخواهم
نه دُرودی نه پیامی نه نشانی
ره خود گیرم و ره بر تو گُشایم
ز آنکه دیگر تو نه آنی، تو نه آنی
فروغ فرخزاد
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx