سلام دوستان....ضمن تبریک به همه کسانی که در این چند روز کلیر شدند و دوستانی که به تازگی ویزاهاشون گرفتند....ما هم هنوز پس از 47 روز منتظر هستیم.................به امید خبرهای خوب...............
من یه سوالی دارم. مممنون میشم راهنمایی بفرمایید. من وقت مصاحبه ام هفته دوم مارچ در آنکارا هست. در سایت CEAC شماره کیس رو وارد می کنم میزنه valid نیست. چرا میگه valid نیست آخه؟
سوال اول اول اینکه آیا ویزا کیس نامبر همون شماره هست که با 2013AS شروع میشه؟ و در غیر این صورت چه شماره ای رو باید وارد کنیم؟ سوال دوم از چه زمانی می شه وضعیت ویزامو رو چک کنم؟
خبر جدید دیروز سایت CEAC سه نفر کیس ما رو آپدیت کرده 24 ژانویه هم فقط یکی از کیس ها رو آپدیت کرده بود. این یعنی چی؟ امیدی هست؟!!
سلام دوستان
همانطوری که در امضا من می بینید کیس ما 4نفره است و وقتی توی سایت ceacمی رفتی فقط دوکیس 01و02را مراحل اداری اعلام میکرد از دی شب تمامی افراد کیس را اعلام میکنه .مشخصه دارند یه کارهایی رو روی پرونده ما بعداز 44روز انجام میدهند.
سلامتی سه چیز
کلیر و ویزا و بلیط . به سلامتی سه کس:دوستانی که تازه کلیرنس خوردن.دوستانی که 7 هفته به بالا هست که منتظرن و در نهایت هم به سلامتی دوستانی که تو این دو سه روز کلیر میشن
کیس من هم دیروز دوباره آپدیت شد البته از سه کیس فقط کیس خودم آپدیت شده و 2 کیس دیگر همچنان 14 ژانویه گیر کرده.
داستان * تو ویزا چیه ؟؟؟ مال من 1 ستاره و مال گودی جان 2 تا داره ؟؟؟ به این میگن تبعیذ