2013-02-13 ساعت 19:48
(2013-02-13 ساعت 18:25)sayeh_m نوشته: [ -> ]من عذر می خوام قصد بی احترامی نداشتم .(2013-02-13 ساعت 17:31)miladswat نوشته: [ -> ]میلاد جان(2013-02-13 ساعت 17:20)amir82 نوشته: [ -> ]نه این مال سوال قبلی بود اون جدیدرو گفتم برای رشتم که صنایع می خوام ببینم حساس یا نه ؟ بعدشم ببین چجوری بهم جواب دادن انگار که می خوان منو سکته بدن .(2013-02-13 ساعت 17:10)miladswat نوشته: [ -> ]اخه چرا ؟ شما که به همه کمک میکنین به من که رسید دیگه نمی تونین مگه من چه هیزم تری به شما فروختم ؟:
اگر هم کسی سکته کنه اون منم شما که در عنفوان جوانی هستی![]()
بعد هم اگر قرار باشه بعد یک هفته اینطوری بی قرار باشی که انرژی کم میاری . من تا 40 روز حتی سایت کلیرنس رو چک هم نمی کردم . نمیگم الان خیلی خوبم , آدم بی خیالی هم نیستم , استرس هم خیلی دارم چون باید تو یه مدت کم یه زندگی چندین و چند ساله رو جمع و جور کنم ولی اگر قرار بود از روز اول اینطوری باشم که بعد 77 روز باید پس میفتادمشما هم به جای استرس داشتن و چک کردن سایت برو به کار و زندگیت برس , وسایلت رو جمع و جور کن , خدا رو هم شکر که مجردی و کوله بارت همون دو تا چمدونه که خانواده کمک می کنن و برات جمع می کنن .
دیدی آخرش بهت کمک کردم ؟؟؟ دلم نیومد بهت کمک نکنم
آهان در مورد سوالات هم باید بگم که شما رفتی مصاحبه و همه چی تموم شده , رشته ات هم اگر حساس بود بهت میگفتن , بیکار هم نیستن بیان پولهای شما رو چک کنن ...