2013-04-10 ساعت 01:26
(2013-04-10 ساعت 00:07)afs نوشته: [ -> ]خوب اینجایی که من هستم سه تا دفتر داره و من رفتم به نزدیکترینش. از زمانی که وارد شدم تا وقتی که بیام بیرون کمتر از یک ساعت طول کشید.(2013-04-09 ساعت 20:19)nedaUSA نوشته: [ -> ](2013-04-09 ساعت 08:58)afs نوشته: [ -> ]هرچند برای پیگیری به دفتر SSA مراجعه کردم اما گفتند برو ۱۰ روز بعد از ورود بیا و اومدن کارت نشون می ده که اگر توی فرم ها تیک صدور سوشال سیکیوریتی رو زده باشید قاعدتا باید به صورت خودکار مراحلش براتون طی بشه.افشین خان مبارک باشه
من 4 آپریل رسیدم چند روز بعد از شما
میخوام بدونم: اون تیک که توی فرمها زدیم مال صدورشه یا ارسالش. یعنی میخوام بدونم بدون رفتن به اداره سوشیال سکیوریتی بازم میاد به آدرسمون؟
قاعدتا اون تیک مال صدورش هست و وقتی صادر بشه براتون به همون آدرسی که برای دریافت گرین کارت دادید ارسال می شه.
درسته که من به دفتر سوشال سیکیوریتی رفتم اما فقط تاریخ ورودم رو دید و هیچ کار دیگه ای نکرد یعنی با نرفتن هیچ فرقی نداشت. دوستان دیگه هم بودن که بدون سرزدن به دفتر براشون کارت اومده، تصور می کنم باید یه هفته تا ۱۰ روز صبر کنید اگر نیومد مراجعه کنید چیزی که خانمه هم خودش به من گفت. هرچند اگریکیش رو نزدیک پیدا کردید برای اینکه ببینید چه شکلیه سر زدن بهش خالی از لطف نیست. (نگید فلانی گفت ما رفتیم معطل شدیم ها ... من که می گم لازم نیست)
خیلی از پیرمرد و پیرزنها اومده بودن واسه کارای بازنشستگی، چن نفر بودن واسه طول درمان و اینجور چیزا. بعضیا هم واسه تعویض. بعدش من دیدم که میشده آنلاین هم فرم رو پر کرد و حتی وقت گرفت که دیگه توی صف معطل نشد.
من تازه امروز از شما شنیدم که اون تیک برای همین بوده. راستش اصلن همچین چیزی یادم نبود.
به هر حال منتظرم ببینم کی میاد.

.ای دل غافل
برنامه ریزی کنید
) شما فرض کن که هر یه ساعت هم یکیشون بخواد بلند شه بره قدم بزنه و شما صندلی کنار راهرو باشی