2013-07-27 ساعت 08:06
(2013-07-26 ساعت 19:11)آنالیا نوشته: [ -> ]باسلام لطفا درمورد این کلاسهای زبان در کالج سانتامونیکا که صحبت کردید آیا شرایط سنی داره یا شامل همه میشود؟ من و همسرم بالای 50 هستیم میتوانیم از این کلاسها استفاده کنیم و امکانات دیگر آن؟ ممنون اگر پاسخ بدهیددوست گرامی
شما به هر ایالت و شهری که میخواید برید توی گوگل سرچ کنید و ببینید کدوم کالج در نزدیکی شما دوره های ESL رو برگزار میکنه. دوره های ESL بیشتر به درد کسانی میخوره که قصد تحصیل در امریکا دارن و نیاز دارن تا از لحاظ گرامری و نوشتاری زبان خودشونو تقویت کنند، ولی از اونجایی که شامل کمک مالی دولت میشه بهتره که ازش استفاده کنید، بعضی کالج ها مقدار کمی شهریه میگیرن و بعضی از کالج ها هم مجانی این دوره ها رو برگزار میکنن (البته مجانی نیست، همونطور که گفتم کسانی که گرین کارت و سوشال سکیوریتی نامبر دارن شامل کمک مالی دولت میشن و لازم نیست شهریه بپردازن یا شاید شهریه خیلی کمی در حد 80 دلار بپردازن)
برای تقویت زبان گفتاری یا به اصطلاح Speaking میتونید به کلاس های مجانی که در کلیساها برگزار میشه مراجعه کنید، یا به کتابخانه ها مراجعه کنید، اکثر کتابخانه ها هم کلاس های مجانی برای گفتگوی محاوره ای برگزار میکنن که حالت کلاس و کتاب و درس نداره، چند نفر دور هم میشینن و با هم صحبت میکنن.
هرگز به این جمله کلیشه ایه " میرید اونجا توی محیط زبان یاد میگیرید" گوش نکنید، هیچ کس همینطوری توی محیط زبان یاد نمیگیره، نتیجه ش میشه افرادی که من باهاشون برخورد کردم که بعد از دو تا سه سال حضور در امریکا تازه یادشون افتاده بود بیان کلاس زبان. بله کسی توی محیط زبان یاد میگیره که کاملا با افراد امریکایی زندگی کنه و نشست و برخواست کنه، وگرنه توی محیط کار و خیابون زبان شما خوب نمیشه.
یاد گرفتن زبان انگلیسی در امریکا کار خیلی راحتیه، قبلا هم فکر کنم توی همین تاپیک بهش اشاره کرده بودم، امریکایی ها وقتی میبینن کسی داره برای یادگیری زبانشون تلاش میکنه خیلی روی خوش نشون میدن و کمکش میکنن. دلیلش هم حضور بیش از حد اسپنیش هاست که تقریبا دارن زبان امریکا رو به اسپنیش تغییر میدن، و خود امریکاییها از این موضوع ناراحت هستند و خیلی سرمایه گذاری دارن میکنن که زبان انگلیسی رو حفظ کنند.

خلاصه فعلا هیچ کاری نکردم.ضمنا توی فرودگاه هم یادم رفته که ادرس رو عوض کنم و احتمالا مدارکمون میره واشنگتن! الانم با چند تا شماره تماس گرفتم که فایده ای نداشت.فقط شانسی که اوردم همون ماشینیه که داییم اجاره کرده. اینجا بدون ماشین هیچ کاری نمیشه کرد چون همه چیز تو سطح و افقی هستش و فاصله ها زیاده.