2013-10-09 ساعت 00:35
این تاپیک بنا به درخواست دوست خوب مهاجرسرا yami برای بحث در مورد موضوع "برداشتن کاندیشن از روی گرین کارت" یا "I-751, Petition to Remove the Conditions of Residence" ایجاد شده است. ارسال های نامرتبط با موضوع پاک خواهند شد.
(2013-10-10 ساعت 05:04)alireza62 نوشته: [ -> ]سلام yami جان.
فکر کنم ما با هم اومدیم اون اوایل با هم مکاتباتی داشتیم امیدوارم خوب باشی.
منم دیروز براشون فرستادم من صفحه اول ریترن تکس 2011 _2012.حساب بانکی مشترک.بیمه ماشین.قرارداد خونه.چند تا عکس هم فرستادیم.اگه اینجوری به شما گیر دادن پس ما هم قصه داریم.به نظرت بازم مدارک بیشتری میخوان؟
(2013-10-11 ساعت 23:06)سانازی نوشته: [ -> ]اقو !ماا نه فهمیدوووم این قضیه چی یه!؟ ای که گفتی یعنی چه؟!کارای کیس نامزدیه که باید بدونن؟
(2013-10-11 ساعت 23:14)yami نوشته: [ -> ](2013-10-11 ساعت 23:06)سانازی نوشته: [ -> ]اقو !ماا نه فهمیدوووم این قضیه چی یه!؟ ای که گفتی یعنی چه؟!کارای کیس نامزدیه که باید بدونن؟
مسائلی که باید بعد از گرفتن ویزای نامزدی و ازدواج کردن دقت کنین که بعد دو سال یا بعبارت بهتر یک سال و نه ماه بعد از تاریخ گرین کارت که میخواین کاندیشن رو بردارین به مشکل بر نخورید
(2013-10-11 ساعت 23:21)سانازی نوشته: [ -> ](2013-10-11 ساعت 23:14)yami نوشته: [ -> ](2013-10-11 ساعت 23:06)سانازی نوشته: [ -> ]اقو !ماا نه فهمیدوووم این قضیه چی یه!؟ ای که گفتی یعنی چه؟!کارای کیس نامزدیه که باید بدونن؟
مسائلی که باید بعد از گرفتن ویزای نامزدی و ازدواج کردن دقت کنین که بعد دو سال یا بعبارت بهتر یک سال و نه ماه بعد از تاریخ گرین کارت که میخواین کاندیشن رو بردارین به مشکل بر نخورید
ممنونم.من ازدواجی هستم پس برا من مهم نیست اره؟
(2013-10-29 ساعت 07:49)alireza62 نوشته: [ -> ](2013-10-29 ساعت 02:20)yami نوشته: [ -> ]جهت اطلاع دوستان و ضمن تشکر از توجهشون همانطور که پیش بینی میکردم با ارسال مدارک بیشتر مطابق همان مطالبی که در بالا نوشتم بدون دردسر و نیاز به مصاحبه ظاهرا کاندیشنم برداشته شد و امروز نوتیفیکیشنش رو گرفتم که کارتم برای چاپ سفارش داده شده. نوشته تا سی روز به دستم میرسه.
(2013-10-29 ساعت 07:51)alireza62 نوشته: [ -> ](2013-10-29 ساعت 07:49)alireza62 نوشته: [ -> ](2013-10-29 ساعت 02:20)yami نوشته: [ -> ]جهت اطلاع دوستان و ضمن تشکر از توجهشون همانطور که پیش بینی میکردم با ارسال مدارک بیشتر مطابق همان مطالبی که در بالا نوشتم بدون دردسر و نیاز به مصاحبه ظاهرا کاندیشنم برداشته شد و امروز نوتیفیکیشنش رو گرفتم که کارتم برای چاپ سفارش داده شده. نوشته تا سی روز به دستم میرسه.
سلام یامی جان.برای من 1 نامه اومده که 1 سال تمذیذ شده و بعدش 1 نامه اومد که وقت انگشت نگاری دادن.جریان 1 سال چیه و ماله توام اینجوری بود؟
(2014-03-04 ساعت 06:59)mazlom khanom نوشته: [ -> ]برای من گرین کارت کندینشنل ( مشروط) از اولش اصلا صادر نشد، بعده ۳۰ ماه و اندی که از فرستادن مدارک بهUSCIS گذشت ، بعده کلی نگرانی و سختی وکلی تلفن و ایمیل و .... بالاخره گرین کردتم (۱۰ ساله) صادر شد. بدون هیچ دلیلی این اتفاق برایم افتاد ، در این ۳۰ ماه و اندی ، اجازه کار و سفر هم نداشتم.
(2014-03-10 ساعت 07:31)yami نوشته: [ -> ](2014-03-04 ساعت 06:59)mazlom khanom نوشته: [ -> ]برای من گرین کارت کندینشنل ( مشروط) از اولش اصلا صادر نشد، بعده ۳۰ ماه و اندی که از فرستادن مدارک بهUSCIS گذشت ، بعده کلی نگرانی و سختی وکلی تلفن و ایمیل و .... بالاخره گرین کردتم (۱۰ ساله) صادر شد. بدون هیچ دلیلی این اتفاق برایم افتاد ، در این ۳۰ ماه و اندی ، اجازه کار و سفر هم نداشتم.
آخه چراااااا؟
یعنی سی ماه انگار سیتیزنی شما عقب افتاد؟؟؟ بخاطر چی؟
علت اینکه گرین کارت شما دیگه کاندیشنال صادر نشد این بود که شما بیش از دو سال دیگه از ازدواجتون گذشت (24 ماه از 30 معطل کردن شما کمتر هست) و قانونا دیگه نیازی به صدور کاندیشنال نبود چون ازدواجتون بیش از دو سال از تاریخش گذشت.
اما متاسفانه اینکه کاندیشنال باشه یا نباشه فرقی در تاریخ سیتیزنی نداره چون تاریخ سیتیزنی بعد از سه سال از تاریخ صدور گرین کارت حساب میشه حالا چه گرین کارته کاندیشنال باشه یا ده ساله.
متاسفانه حقتون رو خوردن
الان میفهمم که چرا آی دی تون مظلوم خانم هست.
بهش فکر نکنین زمان عین برق و باد میگذره...