![]() |
آناليز آماري شركت كنندگان/برندگان قرعه كشي سال ۲۰۱۲ - نسخه قابل چاپ +- مهاجرسرا (https://www.mohajersara.org/forum) +-- انجمن: آمریکا (https://www.mohajersara.org/forum/forum-4.html) +--- انجمن: ویزای گوناگونی (Diversity Visa) (https://www.mohajersara.org/forum/forum-5.html) +---- انجمن: گرین کارت لاتاری ۲۰۱۲ (https://www.mohajersara.org/forum/forum-63.html) +----- انجمن: برندگان گرین کارت لاتاری ۲۰۱۲ (https://www.mohajersara.org/forum/forum-79.html) +----- موضوع: آناليز آماري شركت كنندگان/برندگان قرعه كشي سال ۲۰۱۲ (/thread-3439.html) |
RE: آناليز آماري شركت كنندگان/برندگان قرعه كشي سال ۲۰۱۲ - h18762000 - 2011-02-17 (2011-02-16 ساعت 22:36)hpsarvari نوشته: با سلام دوباره به دوستان مهاجرسرایی و اجازه مدیران ، ضمن عرض سلام وخسته نباشیدانصافاخیلی تلاش وزحمت کشیدید من اطلاعات را وارد کردم ولی بعدا خواستم اصلاح کنم غیرقابل دسترس بود لطفا راهنمایی کنید ممنون RE: آناليز آماري شركت كنندگان/برندگان قرعه كشي سال ۲۰۱۲ - hpsarvari - 2011-02-17 من بررسی کردم مشکلی وجود نداره شما ابتدا باید وارد سایت شوید با نام کاربری که جدول را ارسال کرده اید، سپس وارد کنترل پنل شده و جدولی که ارسال نموده اید در بالای فیلدها قرار می گیرد که با زدن آیکون ویرایش میتوانید اطلاعات را مشاهده و اقدام به ویرایش آن نمایید . در ضمن از تمامی دوستان که همکاری می کنند ممنون هستم و به نظرم که جدول آماری واقعا شروع خوبی داشت . RE: آناليز آماري شركت كنندگان/برندگان قرعه كشي سال ۲۰۱۲ - mooj - 2011-02-17 (2011-02-17 ساعت 15:50)hpsarvari نوشته: من بررسی کردم مشکلی وجود نداره شما ابتدا باید وارد سایت شوید با نام کاربری که جدول را ارسال کرد. در ضمن از تمامی دوستان که همکاری می کنند ممنون هستم و به نظرم که جدول آماری واقعا شروع خوبی داشت . سلام sarvari عزیز خسته نباشی . خیلی جدول خوب و عالی شده.منم متشکرم. آها راستی!! تا این لحظه که من دیدم اعضاء ثبت نامی 11 نفر بودن که زدین 12 تا. فک کنم usatravel ها رو 2تا حساب کردی.روز شمارت هم که حرف نداره .بازم از زحمتات ممنون.به امید موفقیت واسه همه دوستان. ![]() RE: آناليز آماري شركت كنندگان/برندگان قرعه كشي سال ۲۰۱۲ - fgh747 - 2011-02-18 hpsarvari عزیز سلام ممنون از کاری که انجام دادی . در قسمت سربازی ، نیروی انتظامی رو ننوشتی . ![]() با تشکر فرامرز RE: آناليز آماري شركت كنندگان/برندگان قرعه كشي سال ۲۰۱۲ - hpsarvari - 2011-02-18 امروز اضافه میکنم ممنون از یاد آوری . RE: آناليز آماري شركت كنندگان/برندگان قرعه كشي سال ۲۰۱۲ - shari - 2011-02-19 سلام دوست عزيز من بعد از دو روز تعطيلي اومدم خوشحال شدم از اينكه جدول آماده است ولي خداييش وقتي ديدم اطلاعات اون 10 يا 12 نفرو دوباره بايد وارد كنم تازه اول به جاشون عضو هم بشم خيلي حالم گرفته شد . من كه همش و يه بار فرستادم نميشه خودتون زحمت بكشين اضافه كنيد؟ RE: آناليز آماري شركت كنندگان/برندگان قرعه كشي سال ۲۰۱۲ - shari - 2011-02-19 اصلا من نمي تونم عضو بشم ارور ميده شايد به خاطر اينه مه اداره هستم . حالا چكار كنم دوستان RE: آناليز آماري شركت كنندگان/برندگان قرعه كشي سال ۲۰۱۲ - h18762000 - 2011-02-19 hpsarvari عزیز با سلام متشکرم RE: آناليز آماري شركت كنندگان/برندگان قرعه كشي سال ۲۰۱۲ - dr4mir - 2011-02-19 سلام.ممنون از زحمات بچه ها.من هم جدول رو تكميل كردم RE: آناليز آماري شركت كنندگان/برندگان قرعه كشي سال ۲۰۱۲ - usa - 2011-02-19 hpsarvari عزيز سلام منم تشكر ميكنم از لطفي كه كردين خيلي عالي و خوب بود RE: آناليز آماري شركت كنندگان/برندگان قرعه كشي سال ۲۰۱۲ - hpsarvari - 2011-02-19 (2011-02-19 ساعت 09:41)shari نوشته: سلام دوست عزيز من بعد از دو روز تعطيلي اومدم خوشحال شدم از اينكه جدول آماده است ولي خداييش وقتي ديدم اطلاعات اون 10 يا 12 نفرو دوباره بايد وارد كنم تازه اول به جاشون عضو هم بشم خيلي حالم گرفته شد . من كه همش و يه بار فرستادم نميشه خودتون زحمت بكشين اضافه كنيد؟با سلام به دوست خوبم، من خودم اطلاعاتی را که پیغام خصوصی کردید قرار میدم . در ضمن برای 12 نفر که نیاز نیست 12 بار عضو بشی باید یه بار عضو بشی و دونه دونه براشون جدولو ارسال کنید . RE: آناليز آماري شركت كنندگان/برندگان قرعه كشي سال ۲۰۱۲ - shari - 2011-02-20 (2011-02-19 ساعت 18:05)hpsarvari نوشته:(2011-02-19 ساعت 09:41)shari نوشته: سلام دوست عزيز من بعد از دو روز تعطيلي اومدم خوشحال شدم از اينكه جدول آماده است ولي خداييش وقتي ديدم اطلاعات اون 10 يا 12 نفرو دوباره بايد وارد كنم تازه اول به جاشون عضو هم بشم خيلي حالم گرفته شد . من كه همش و يه بار فرستادم نميشه خودتون زحمت بكشين اضافه كنيد؟با سلام به دوست خوبم، من خودم اطلاعاتی را که پیغام خصوصی کردید قرار میدم . در ضمن برای 12 نفر که نیاز نیست 12 بار عضو بشی باید یه بار عضو بشی و دونه دونه براشون جدولو ارسال کنید . مرسي دوست عزيز ولي من از خونه هم امتحان كردم نشد . حالا دوستام چي مي شن اونارو وارد نمي كنين ؟ ليلا - احمد - همسرش - جعفر - فرانك - همسرش - ناهيد - همسرش - مهري - ![]() RE: آناليز آماري شركت كنندگان/برندگان قرعه كشي سال ۲۰۱۲ - shadow13 - 2011-02-21 درود من با كد امنيتي مشكل دارم مشه بفرمايد چه كدي را بايد وارد كرد RE: آناليز آماري شركت كنندگان/برندگان قرعه كشي سال ۲۰۱۲ - mar308 - 2011-02-21 دوستان من خودم و وارد جدول کردم ولی نمیدونم برای بقیه که عضو نیستن چیکار کنم چون 2 باره ادرس ایمیل می خواد؟ RE: آناليز آماري شركت كنندگان/برندگان قرعه كشي سال ۲۰۱۲ - Classic - 2011-02-21 (2011-02-21 ساعت 00:27)mar308 نوشته: دوستان من خودم و وارد جدول کردم ولی نمیدونم برای بقیه که عضو نیستن چیکار کنم چون 2 باره ادرس ایمیل می خواد؟ با همون یه یوزر هم میتونی اسم دوستات رو تو فرم ثبت کنی |