کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
دوستان عزیز؛ من تصمیم گرفتم با توجه به نوشته شدن سفرنامه های متعدد به ذکر نکاتی کوتاه ولی حداقل از نظر خودم مهم بپردازم.
- من یه هفته قبل از اومدن به آمریکا با دوستی که 20، ساله مقیم آمریکا هست صحبت کردم و بهم گفت اگه تو آمریکا کسی رو نداری که در بدو ورود بری خونه اش اصلا" آمریکا نرو!!! امروز بعد از یه هفته اومدن منم همین حرف رو به شما میزنم... واقعا" اگر قصدتان اقامته و کسی هم نیست که بتونید بریدخونه اش برای آمریکا اومدن (مخصوصا" لس آنجلس) بیشتر تامل کنید.
آمریکا محلها داره که راه رفتن توش تو روز روشن برای ما که با برخی قیافه ها بیگانه ایم ترسناکه!!! پس حتما" اگر آشنایی ندارید هتلی برید که تو محله خوب باشه.
برای گرفتن خونه خوب شما باید پول کافی تو بانک داشته باشید که صاحب خونه (شرکت اجاره دهنده) اعتماد کنه و خونه را به شما اجاره بده. در غیر اینصورت باید خونه ایی ارزون که مستاجراشم به طبع آن از قشر پایینی هستند اجاره کنید.
من توصیه میکنم برای شروع حداقل نفری 20000 دلار همراه داشته باشید.چون اجاره یه خونه یه اطاق خوابه تو محلی خوب حداقل ماهی 1200 دلار بدون شارژ ماهیانه هست و حداقل 4000-5000 دلار هزینه خرید لوازم خونه میشه و یه ماشین هم حداقل 5000 دلار هزینه اشه.حالا خورد و خوراک و قبض آب و برق و گاز و تلفن و بیمه ماشین و... به کنار.( هزینه اینها هم حدود 1000-1200 دلار در ماهه)
و برای کار هم در نظر بگیرید حداقل 5-6 ماه بیکار خواهید بود...
و یادتان باشه در آمریکا با پول خیلی چیزا امکان پذیره! و زندگی بهتری نسبت به ایران خواهید داشت.
من اینا رو نگفتم که شما را بترسونم گفتم که بیشتر تامل کنید و بی گودار به آب نزنید. برای همه تان بهترینها را آرزو میکنم و سال نو هم پیشاپیش بر همه تان مبارک.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط rayan.s - 2011-03-16 ساعت 18:45

کاربران در حال بازدید این موضوع: