کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
فرستادن بار یا بسته پستی از ایران به آمریکا یا برعکس
من موضوع را به صورت کلی عنوان کردم که اگر دیگران هم سوالی در همین رابطه داشتند اینجا بپرسند.

یکی از چیزهایی که من در آوردنشون به آمریکا خیلی مسر بودم کتابهای زبان انگلیسی ام بود منظورم کتابهای آموزش زبان انگلیسی با توضیح فارسی هستند والا کتاب زبان و تافل که هست. مخصوصا کتاب اصطلاحات روزمره و کاربردی با معادل فارسی آن که آوردنش را به همه پیشنهاد میکنم.

از اینها بگذریم حرف را کوتاه کنم, اگر بخوام چندتا کتاب را از طریق پست معمولی (یا دیگر پستها) از ایران به آمریکا بفرستم چقدر هزینه اش میشه و چقدر زمان میبره؟ (البته برای دوستم میخوام)
کسی میدونه اگر آمریکا چیزی را (مثلا آی پدی, لپ تاپی...) بخوام از آمریکا به ایران پست کنم چقدر هزینه اش میشه و کلا چجوری هستش؟

راستی این اولین پست من از آمریکا هستش. بالاخره من هم رسیدم آمریکا. برای همه بچه ها آرزو موفقیت میکنم مخصوصا بچه های لاتری که همه جوره بهشون قول میدم که راحترین و آسونترین پروسه را برای آمدن به آمریکا دارند.
پاسخ

پیام‌های این موضوع
فرستادن بار یا بسته پستی از ایران به آمریکا یا برعکس - توسط mahdi357 - 2011-03-31 ساعت 05:04

کاربران در حال بازدید این موضوع: