کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2011-04-07 ساعت 10:44)آندیا نوشته:  سلام
امیدوارم هرچه زودتر با موفقیت این پروسه رو سپری کنید .من با دختر 7 ماهه ام و همسرم اواخر می وقت مصاحبه داریم .به نطر شما ما چند روز قبل از مصاحبه و چند روز بعد از مصاحبه باید در انکارا باشیم .اخه می خوام بلیط رزرو کنم .راستی کدوم هتل بودید خوب بود یا نه ؟ممنونم

آندیای عزیز : ما هتل گلد بودیم و از سرویس و تمیزی اونجا و همچنین نزدیک بودن به سفارت و دکتر و ... بسیار راضی بودیم . این هتل 3 ستاره است و شماره اش توی سایتش هست و می تونی رزرو کنی . ما به خاطر آزمایشهای بچه ها که بیشتر طول می کشه واسه چهارشنبه 23 مارچ از دکتر وقت گرفته بودیم و صبح و بعد از ظهر اون روز را گرفتار کارهای دکتر بودیم و جواب را جمعه بهمون دادن یکشنبه هم که سفارت تعطیله و ما دوشنبه مصاحبه داشتیم البته توصیه می کنم وقت دکتر را از سایتش بگیری و پرینتش را با خودتون ببرین ، البته دختر شما کوچکه و احتمالا کار خاصی نداره فقط کارت واکسیناسیونش را حتما ترجمه کنین و ببرین اگرم تهران هستین اون کارت را ببرین انستیتو پاستور مهر کنه کافیه دیگه به ترجمه نیازی نیست . موفق باشین

شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

تشکر کنندگان: REZA1390 ، mml ، maaref ، javidk ، tamanna ، آندیا ، mavarfan ، آرتين

پیام‌های این موضوع
سفر به ترکیه - توسط msharif8665 - 2010-11-29 ساعت 03:20
RE: سفر به ترکیه برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ... - توسط parastoo2011 - 2011-04-08 ساعت 15:04

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان