2011-04-13 ساعت 19:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-13 ساعت 20:00 توسط farshad_sh.)
(2011-04-06 ساعت 18:25)parastoo2011 نوشته:(2011-04-04 ساعت 22:22)farshad_sh نوشته: سلام دوستان عزیز.دوست عزیز به نظر من ریسک نکن و سعی کن شنبه اونجا باشی تا بتونی حداقل 2 شنبه جواباتو بگیری البته اگر به منشی دکتر هم زنگ بزنی و تاریخ مصاحبه ات را بگی راهنماییت می کنه ، اون خانم بسیار خوبیه ، اگر هم یک نفری می تونی برای رفتن زمینی بری ما 5 نفر بودیم و زمینی رفتیم و خوب بود تا تبریز با پرواز رفتیم از اونجا تا مرز بازرگان با پژو های ترمینال 3 ساعته ( سعی کن تا قبل از ظهر مرز باشی ) کار گمرکیت تو مرز 1 ساعت طول می کشه ، اونور مرز با ون 6 لیر برو شهر دوبیازیت و اونجا با اتوبوسهای واقعا راحت 15 ساعت تا آنکارا می شه 60 لیر که اگر اطلاعات بیشتر خواستین می تونین برام پیغام بگذارین. موفق باشین.
من یه سوالی برام پیش اومده. من روز ۳ شنبه وقت مصاحبه دارم و پیش خودم فکر کردم که ۱ شنبه صبح زود بلیط بگیرم و به محض اینکه رسیدم٬ برم پیش دکتر و فرداش هم که ۲ شنبس نتیجه آزمایشا بیاد و ۳ شنبه هم که برم سفارت. تا اینجا رو داشته باشین
یهو امروز فهمیدم که بابا ۱ شنبه ها٬ جمعه ترکیه اس!!!!! یعنی تعطیل رسمی هفتگیشون ۱ شنبس! حالا اینو میخوام سوال کنم
آیا این مطب آقای دکتر روز ۱ شنبه تعطیله؟
اگه تعطیله من ۲ شنبه برم برای مدیکال قطعا ۳ شنبه جوابش آماده نمیشه٬ بعد چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟ یعنی روز ۴ شنبه یا همون ۳ شنبه بعد از ظهر ببرم سفارت اوکی هستش؟
به نظر شما بلیط رو عوض کنم (با توجه به اینکه بالاخره باید ضرر بدم) و برای ۲ شنبه بگیرم یا بیخیال بشم و ۱ روز الکی تو آنکارا بچرخم؟
ممنون از همه دوستان عزیز
دوست عزیز ممنون از راهنماییت. راستش من بلیط رو گرفته بودم که موضوع ۱ شنبه رو متوجه شدم و از طرفی با خانومم هستم اگه تنها بودم قضیه فرق می کرد. الانم که دیگه واسه ۱ شنبه بلیط دارم. شنیدم که بعد از مصاحبه هم میشه جواب آزمایش هارو برد سفارت. درسته دیگه نه ؟
(2011-04-13 ساعت 09:47)mitr.p نوشته:(2011-04-13 ساعت 09:24)نگار 65 نوشته: کسي آژانس خوب براي رزرو تور ميشناسه؟دوست عزیز
هم قيمتش مناسب باشه هم خدماتش خوب باشه
من خودم بیشتر ازانس های تهران زنگ شدم..حتی اونی که اشنا بود.
برای رزو هتل اولا باید بلیط رو از خود همون اژانس بگیری
دوما : همه اژانس ها میگفتند که قیمت اتاق دابل برای هر نفره . مثلا اگه یه اتاق دو تخته میخواستیم میگفت 65 دلار برای هر نفر....در صورتی که درست نبود . باید برای کل اتاق می بود.
در ضمن قیمت هایی هم که میگفتند بالا بود.
در نهایت ما به عباس اقا زنگ زدیم و با نفری 60 دلار( که بیاد دنبالمون و هتل بگیره و دکتر و از مایش......) هتل سگمن رو برمون اتاقی 65 دلار گرفت
ما که راضی بودیم.
این سفر نامه من هستارسال: #242
اگه خمواستی پیام خصوصی تل عباس اقا رو بهت بدم
دوست عزیز من بلیطم رو از یه آژانس دیگه گرفتم و هتل رویال ۴ ستاره رو از آژانس جزیره بهشت رزرو کردم شبی ۸۲ دلار برای اتاق ۲ تخته.
پس موضوع تهیه بلیط و هتل از ۱ آژانس منتفیه.
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر