(2011-04-14 ساعت 12:18)naeiji1974 نوشته:(2011-04-14 ساعت 10:17)ehsan_gh نوشته: [quote='mahmood_eng' pid='102783' dateline='1302706325']
سلام دوستاني كه مديكالشان nmc بوده و كليرنس شاملشون شده و ويزا گرفتن تاريخ ااعتبار ويزا از روز صدور ويزا بوده يا از زمان مديكال(اعتبار مديكال شش ماه بوده يا يك سال)
اعتبار ویزا از تاریخ مدیکاله و به مدت 6 ماه
موفق باشید
دوستان توجه كنيد :
1- آنكارا : تاريخ اعتبار ويزا 6 ماه از زمان مديكال ميباشد چون اعتبار مديكال اونگان 6 ماهه هست .
2- ابوظبي : دو حالت دارد. افرادي كه ميروند مديست چون مديكالش 6 ماهه هست تاريخ اعتبار ويزاشون 6 ماه از زمان مديكالشون اعتبار داره. اما كساني كه ميروند nmc چون مديكالش غالبا يكساله هست ( گفتم غالبا نه هميشه ، بسته به سلامت فرد معاينه شونده ) تاريخ اعتبار ويزا 6 ماه از زمان دريافت ويزا مي باشد.
اگر كسي نظر تكميلي داره لطفا دريغ نكنه.
والله من همسرم که ویزاشو گرفته با ایمیلی که به سفارت ابوظبی زد گفتن از تاریخ صدور ویزا اعتبار مدیکالتون هم حساب میشه (اون پاکت زردی که دادن و ویزا هر دو اعتبار 6 ماه دارن ).
دوستان من توی پست های قبلی که اقایAli-n در مورد برندگان 2010 که موفق به گرفتن ویزا نشده بودند، نگاه میکردم ، یکی از دلایل کلیر نشدن و ویزا نگرفتن دوستان رو فریز کردن کیس از همون اول !! اعلام کرده بودند،یعنی اینکه سفارت اصلا نخواد ویزا بده و اینطور بیان میکنه که کیس مراحل اداری احتیاج داره و باید کلیر بشید اما در اصل ، روی پرونده هیچ کاری انجام نمیدن تا 30 سپتامبر برسه و بگن متاسفانه شما کلیر نشدید! آیا این موضوع صحت داره یا من درست مطلب رو نگرفتم؟ اگر اینجوری باشه که نخوان به کسی ویزا بدن چرا همون اول ردش نمیکنن !؟