2011-05-02 ساعت 08:11
(2011-05-01 ساعت 12:34)a.bavarsad نوشته: سلام دوستای عزیزم
من امروز با مهاجرسرا آشنا شدم و از اینکه می تونم این امکان رو داشته باشم که از تجربیات شما استفاده کنم خوشحالم.
نامزد من در سال 2005 از طریق خانوادگی اقدام برای گرفتن گرین کارت کرده (برادرش متولد امریکا هست و الان هم پدرو و مادرش سیتیزن شدن) ، July 2010 اولین مصاحبش انجام شد ولی از اون تاریخ تا حالا هنوز هیچ جوابی از سفارت امریکا در دبی نگرفته، البته از وکیلش که در امریکا پیگر کیس اون هست پیگیری کردن و گفته که احتمالاً FBI Check باعث طولانی شدن این پروسه شده ولی گفته تا قبل از اینکه یک سال بشه ویزا رو میگیری که امیدوارم اینطور باشه، حالا با توجه به این شرایط من چند تا سوال در خصوص گرفتن ویزای امریکا از طریق نامزدی یا ازدواج با ایشون دارم :
1- خود این آقا چه مدت بعد از اینکه وارد خاک امریکا میشه گرین کارت میگیره و بعد از چه مدت از دریافت گرین کارت می تونه واسه من اقدام کنه؟
2- من شنیدم کسی ک گرین کارت داره نمی تونه از طریق نامزدی اقدام کنه و حتماً باید ازدواجش رسمی باشه تا بتونه برای همسرش درخواست ویزا کنه، این قضیه صحت داره؟
3- با توجه به اینکه از خوندن پیام دوستان متوجه شدم که مدت دریافت ویزا برای همسر کسی که گرین کارت داره کمتر از سابق که 3 یا 4 سال طول میکشیده، شده می خوام خواهش کنم اگر کسی زمان دقیق رو می دونه یا این قانون جدید اگز جایی اعلام رسمی شده لطف کنه به من بگه خیلی ممنون میشم. چون اگر 4 یا 5 سال بخواد این قضیه طول بکشه خیلی وحشناکه. با توجه به اینکه نامزد من تو این مدت هم نمی تونه خیلی به ایران رفت و آمد داشته باشه چون همه کار و درسش اونجا خواهد بود و من نمی دونم باید این شرایط رو بپذیرم یا ریسک خیلی بالایی داره؟
سلام
1- معمولا بعد از 3 هفته تا 2 ماه پس از ورود گرین کارت می گیرن و همون موقع می تونن اقدام کنن
2- با داشتن گرین کارت فقط از طریق ازدواج میشه اقدام کرد ( گرین کارت - ازدواج ( عقد ) - اقدام برای شما )
3-تا جایی که من میدونم و با دو تا وکیل صحبت کردم الان 4 سال طول میکشه
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012