(2011-05-02 ساعت 22:01)mkh_death نوشته: فرزاد جان مرسی از جوابی که دادی. به نظر شما اگر اعلام کنه که خدمت رفته و تو فرم ها اشتباه وارد کرده بهتر هستش یا بگه با وثیقه از ایران خارج شده؟؟؟ سفارت چجوری می تونه این موضوع رو متوجه بشه...اگه اعلام کنه اشتباه کرده بهتره و داخل مصاحبه هم قبل از قسم خوردن بگه اشتباه پر کرده.بهترين راه حل اينکه مکاتبه کنيد با kcc و ازشون را حل بخواهيد.
صداقت و راستگويي براي اونها از همه چيز واجبتره.
اگر FBI check بخوريد ، ممکنه (1%) بفهمند که سربازي رفتيد ولي اعلام نکرديد و دروغ گفتيد و اون موقع ردتون مي کنند.
مکاتبه کنيد و صداقت را رعايت کنيد انشاءالله مشکلي پيش نمياد.

(2011-05-02 ساعت 22:04)amirhosein26 نوشته: سلام دوستان من تازه عضو جدید این انجمن شدمشما بعد از 6 ماه از فارغ التحصيلي هم ميتونيد خارج بشيد.
من تو وضیعتی هستم که واقعا به کمک احتیاج دارم"ممنون میشم هر کمکی می تونید به من بکنید.
من لاتاری 2011 برنده شدم تا این لحضه راههای زیادی رفتم که نتیجه نگرفتم.وقت زیادیم ندارم چون زمان مساحبه من اعلام شده ایمیل زدم سفارت در خواست زدم که عقب بیاندازند.
شرایط من:
1)دانشجو نیستم درسم تمام شده پس........
2)رفتم دنبال معاف شدن موفق نشدم اونم با کلی برو بیا اخرم هیچ.
3)الانم مشمولم من
4)بازم میگم وقت من خیلی کم
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر
براي سفر سوريه اقدام کنيد ،وثيقه بزاريد و بريد ترکيه.
فقط رفتيد ترکيه ديگه نبايد برگرديد تا ويزاتون آماده بشه و از همون جا بريد آمريکا .و باي باي ايران کنيد.

براي اطلاعات بيشتر پستهاي قبلي و سايت زير را هم چک کنيد.
http://www.applyabroad.org/forum/forumdi...e823cab367
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
گاندی