2011-05-06 ساعت 23:13
(2011-05-04 ساعت 19:31)rayan.s نوشته:(2011-05-04 ساعت 11:06)arshida نوشته: سلاممن قبلا" هم گفتم کسایی که میان آمریکا و از قشر مرفه نیستند باید بدونند که حداقل حداقل 6ماه سختی پیش رو دارند و چون اکثرا" در ایران کار داشتن بیکاری و بی پولی اثر روانی بدی براشون ایجاد میکنه.من متوسط رو به پایین هزینه های زندگی رو براتون بطور خلاصه تو لس آنجلس میگم:
همنطور كه هستي بانوي عزيز گفتند University of Southern California هست .يكي از دانشجو هاي اون دانشگاه كه به ما معرفي شدند اسم 2 تا محله آوردند به نامهاي university park و historic south central كه گفتند دانشجوهاي اين دانشگاه، اكثرا توي اين مناطق هستند و گفتند امنيتشون خوبه. ولي مشكلي كه هست متل اينكه اونجا بيشتر قراردادها 9 ماهه هست.
حالا با توجه به موقعيت دانشگاه چه جاهايي را سراغ داريد حالا يه مقدار دورتر هم باشه اگر مي دونيد خوب هستند ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
دوم اينكه اگر خونه نداشته باشيم پس بايد بريم هتل. خوب اگر ممكنه چند تا منطقه معرفي كنيد با هتل هاي نزديكشون كه وقتي واردلس آنجلس شديم به اون هتل بريم.
راستي ما دو نفر با يك بچه هستيم همه جا ديدم كه گفتند براي 6 ماه زندگي بايد نفري 10000 دلار داشته باشيم ولي ما حدودا 22و 23 تايي داريم يعني واقعا با اين مقدار نميشه زندگي كرد. از اونجا كه ما مي خواهيم باز دوباره ايران برگريديم (تا همسرم دفاع بكنه و كارهاي فارغ التحصيليو ... را انجام بده و بعدش احتمالا دوسال بعد با پاس سفيد دوباره برگريديم.) خوب در نتيجه خيلي هزينه براي وسايل زندگي اونجا نمي كنيم. حالا بازم فكر مي كنيد نميشه زندگي كرد. اگر اينطوره بگيد كه من و بچه ام مدت زمان كمتري مثلا 3 ماه اونجا بمونيم.
-اجاره مسکن برای افراد مجرد 600(اطاقی از یک خونه) تا 850 دلار (واحد Cozy Studio App) برای افراد متاهل 850 تا2000 (بسته به جا و آپارتمان 1تا 2 اطاق خواب)
-خرید ماشین از حداقل4000 تا 5000 دلار به بالا( تویوتا مدل 2001 -2003)
-خورد و خوراک 500 تا 800 دلار.
-هزینه خرید لوازم خونه برای افراد مجرد حداقل 1250 دلار و متاهل 3000-4000 دلار( بسیار ساده ساه)
-هزینه تلفن حدود 50 دلار ماهانه.
-هزینه بیمه ماشین از 500 تا 1200 دلار.(سالانه)
-هزینه بیمه (3نفر زن و شوهر و بچه) از 340 تا 1200دلار در ماه(بسته به مورد انتخابی) هزینه درمان بالاست باید حتما" بیمه کنید.
-هزینه های متفرقه : مثل نویگیشن و صندلی ماشین بچه و....حداقل 200 دلار.
-هزینه بنزین؛ ماهی حداقل 200 دلار.
-هزینه های جانبی مثل رفتن به شهربازی و باغ وحشی و.....50تا 100دلار.
شاید بیاید بگید این هزنه ها کمتر از نفری 10000دلار میشه ولی یادتون باشه شاید شما خودتون رو بیمه سلامتی بکنید ولی حداقل هزینه هایی مثل 3000 تا 5000 دلار بیمارستان به عهده خودتونه.یا بیمه شامل بیمه دندانپزشکی نمیشه(بیمه اش از بیمه ایی که من بالا گفتم جداست) و هزینه دندانپزشکی خیلی نجومی مثل پر کردن دندون 1000دلار!!! بعدشم اینجا کشور غریبه پول همراه داشتن بخاطر مسائل روحی و روانی لازمه.
یه نکته رو در نظر داشته باشید که دوستان عضو سایت بعد مهاجرت به آمریکا خیلی خیلی کم به سایت سر میزنند این گواه سختی زندگی در اینجاست نه اینکه خدایی نکرده دوستان دور از جونشون جو گیر شدن.به هر حال یادتان باشه شرط موفقیت تو آمریکا نداشتن تصمیم به بازگشته یعنی حتی 1درصدم به بازگشت فکر نکنید.موفق باشید
- دوستان عزیزی که قصد اومدن به لس آنجلس رو دارند و واقعا" هم کسی رو تو آمریکا ندارند قبل اومدن به من پیام خصوصی بدن تا من شماره تلفنم رو بهشون بدم و تا جایی که میتونم بهشون کمک کنم. موفق باشید
نوشته های رایان عزیز در اینجا کاملا درست هستند. دوستانی که در حال برنامه ریزی هستند طبیعتا نکات بالا رو باید در نظر داشته باشند.
در کنار همه اینها باید دقت کنید که دانش شما از زبان انگلیسی باید به حدی باشه که کارهاتون رو راه بندازید. بخصوص در زمان قراردادها (اجاره آپارتمان، حساب بانکی، اینترنت، تلفن و...) باید دقیقا متوجه بشوید و ضعف در زبان در این زمینه برای شما هزینه هایی رو به دنبال خواهید داشت. اگر فکر می کنید دانش مناسبی از زبان ندارید حتما یک نفر همراه با خود داشته باشید تا کمکتان کند (کسی که زبانش خوب است).
در مورد محله های زندگی که به USC نزدیک باشه و یا در دسترس باشه: من South Pasadena رو توصیه می کنم که با اتوبوس دسترسی خوبی داره، محله امنی هستش به گرانی دیگر محله های لس آنجلس نیست.
اگر متاهل هستید شاید نتوانید در Downtown LA که نزدیک USC است اقامت کنید. این محله برای زندگی مجردی خوب است. نه متاهلی.
این آدرس و شماره تلفن یک Inn در Alhambra است:
2451 West Main Street, Alhambra, CA
(626) 284-5522
همین آدرس را در Google maps جستجو کنید تا آن را ببینید.
موفق باشید