کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم DSP-122
(2011-05-08 ساعت 09:39)khabaloo نوشته:  
(2011-05-08 ساعت 09:16)uxmal09 نوشته:  
(2011-05-08 ساعت 09:14)khabaloo نوشته:  دوستان اسم مدارس و دانشگاه هارو از آخر به اول بنوبيسم يا برعكس
ممنونم

معمولش اینکه از آخرین شروع کنید و یعنی آخرین دانشگاه رو در ردیف اول جدول و به همین ترتیب پایین برید
مرسي عزيز
در مورد مدرك ديپلم من دبيرستان رو تو ايران تا سال دوم خوندم بعد نقل مكان كرديم به امارات و اونجا ديگه مدرسه ايراني نرفتم به جاش يه دبيرستان متعلق به كشور امارات رفتم و از اول شروع كردم
كه سه ساله به پايان رسيد
حالا براي ترجمه مدارك بايد اونهارو به امارات بفرستم دوباره؟
مدارك دبيرستان ايران كه فقط دو سال خوندم و ناتموم هستش رو هم ترجمه كنم و ارائه بدم؟
مدرك دانشگاه هم از يه كشور ديگه گرفتم اون رو هم به همين ترتيب البته مدرك دانشگاهم انگليسيه نيازي به ترجمه نداره اما مهر وزارت خارجه رو نخورده چه مهري بايد بخوره؟
پيشاپيش ممنون

در مورد تحصیلتون تو ایران که ناقص هست و قابل ارائه نیست همون دیپلم امارات رو همونجا ترجمه کنید و ارائه بدید...در مورد مدرک دانشگاهیتون اگر شما اظهار کردید که در ایران زندگی می کنید مسلما بایستی تمام تاییدیه ها و مهرها از ادارات ایران باشند(مهر وزرات خارجه در مدارک سفارت وجود تدارد و دوستانی که مهر میزنند برای اطمینان بیشتر هست)
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: khabaloo ، batis2010

پیام‌های این موضوع

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان