اینجا نقل و انتقالات پول در قبال کار و یا جنس آنقدر روان و سریع انجام می شود که باور کردنش برای ما واقعا مشکل است. من سه سال است که در این کمپانی کار می کنم و هر دو هفته یک بار حقوق می گیرم و به شما اطمینان می دهم که حتی یک روز پرداخت من و یا هیچ کارمند دیگری به تاخیر نیفتاده است. یک قرارداد کوچک برای نوشتن یک نرم افزار به مبلغ ده هزار دلار از یک کمپانی موازی گرفتم که حتی مدیریت آنجا عوض شد و گفتند که دیگر به آن برنامه احتیاج ندارند سپس به من گفتند که بگویم چند درصد از کار را انجام داده ام و من گفتم شصت درصد و آنها همان روز یک چک شش هزار دلاری به من دادند و تمام شد. در ایران ما برای یک شعبه دانشگاه آزاد در یکی از شهرستان ها تجهیزات اینترنت ماهواره ای نصب کردیم و حدود پانزده سال پیش چندین تومان تجهیزات خریدیم و باورتان نمی شود بگویم که برای کاری که ده روزه تمام شد چندین ماه چه بدبختی کشیدیم تا فقط پول تجهیزات را بگیریم و به صاحبانش بدهیم. دیگر آنقدر معطل کرده بودند که یکی از فروشندگانی که به من جنس داده بود زنگ می زد و می گفت آقا آرش اگر نمی خواهی پول ما را بدهی یا ورشکست شده ای بگو که ما حساب کار خودمان را بکنیم و من قسم و آیه می آوردم که رئیس دانشگاه قول داده است که فردا رسیدگی کند و یا دیگری می خواست چک ما را برگشت بزند و از این داستان های تکراری و عادی. آن قدر در آن دانشگاه رفت و آمد کرده بودیم که دیگر استادان و حتی قیافه صدها دانشجو هم برایم آشنا شده بود و همه هم ما را می شناختند. خانه رئیس دانشگاه و مدیر مالی و مدیر حسابداری و مدیران قسمت کامپیوتر را هم مثل آب خوردن بلد بودیم و وقتی که به امضایی نیاز داشتیم به خانه آنها هم می رفتیم. چند نفر دیگر از بچه ها هم همینطوری اسیر و عبیر این ماجرا شده بودند و در نهایت وقتی که چک را گرفتیم انگار که یک کوه واقعی را از جا کنده بودیم.
وقتی که برای اولین بار در امریکا به سر کار رفتم و بعد از دو هفته به من چک دادند اصلا باورم نمی شد و حتی تعارف می کردم و نمی خواستم بگیرم و می گفتم حالا باشد بعدا می گیرم! بنده خدا فکر می کرد که لابد در محاسبات حقوقم اشتباه کرده است و یا اینکه من از حقوقم راضی نیستم!
آن زمانی که خودمان شرکت داشتیم که هیچ درآمد درست و حساب نداشتیم و وقتی هم که شرکت متلاشی شد و کارمند شدم هیچ زمانی سر موقع حقوق دریافت نکردم و حتی این اواخر هر چهار ماه یک بار بخشی از حقوق را می دادند و من همیشه در حال چه کنم بودم.
به هرحال از نظر مالی اینجا خیلی بهتر از ایران است!
وقتی که برای اولین بار در امریکا به سر کار رفتم و بعد از دو هفته به من چک دادند اصلا باورم نمی شد و حتی تعارف می کردم و نمی خواستم بگیرم و می گفتم حالا باشد بعدا می گیرم! بنده خدا فکر می کرد که لابد در محاسبات حقوقم اشتباه کرده است و یا اینکه من از حقوقم راضی نیستم!
آن زمانی که خودمان شرکت داشتیم که هیچ درآمد درست و حساب نداشتیم و وقتی هم که شرکت متلاشی شد و کارمند شدم هیچ زمانی سر موقع حقوق دریافت نکردم و حتی این اواخر هر چهار ماه یک بار بخشی از حقوق را می دادند و من همیشه در حال چه کنم بودم.
به هرحال از نظر مالی اینجا خیلی بهتر از ایران است!
با آرزوی موفقیت برای شما