2011-05-18 ساعت 20:48
(2011-05-18 ساعت 12:05)mitr.p نوشته: fبرای پرکردنش سوال دارم:اول بگم که اگر پست نکنین و برین اداره سوشیال سکیوریتی هر جا سوال داشته باشین کمکتون می کنن یا خودشون پر می کنن.
1-اگه کادری رو بخواهیم چیزی ننویسیم( مثلا قسمت 1 که نوشته اگه اسم دیگه و غیره دارید....) باید جاش رو خالی بذاریم و با ی- خط تیره بکشیم یا بنویسیم n/a
2- در قسمت دوم که نوشته ssn فرد ردیف ا؟؟
3- برای سوال 4 که نوشته سیتیزن شیپ: ما که مهاجر هستیم بزنیم legal alien allowed to work?
4- برای سوال 6 : نوشته ethnicity من معنی اینو نفهمیدم...چی بزنم؟
5- سوال 7 هم که نژادمون رو میزنم اسیایی و سفید
خودش گفته که جواب دادن به این دو سوال اختیاریه اما اگر جواب بدیم با دقت کار میکند!!!خوب این خوبه یا بده؟؟
شما ها جواب دادید؟
6- باز هم همون چیزایی که باید خالی بذاریم مثلا ssn پدر و مادرمون رو خواستند؟!!!یا بزنیم unknown?
7- سوال 12 name shown on the most recent ssn issued for the person منظورش اسم خودمونه؟؟
-------------
ببخشید سوالام زیاد بود
اگه ممکنه به ترتیب شماره بهم جواب بدید
ممنون
1- خالی بزارین.
2- هر کس اگر اشتباه نکنم تا 10 تا ssn در طول زندگی می تونه بگیره به دلایل مختلف. این قسمت برای کسانی هست که قبلا ssn گرفتن. شما خالی بزار
3-من که ویزای کار دارم دقیقا اسمم legal alien allowed to work هست . من فکر می کنم باید other رو بزنین .حالا یا از خودشون بپرسین یا وایسین یه صاحب نظر حواب بده
4- می خوان ببین از جامعه اسپانیش هستین یا نه ؟ من خالی گذاشتم
5-فقط سفید بزنین. آسیایی معمولا چشم بادومی ها هستند.بعدا اگر جای دیگه Other داشت انتخابش کنین و تو توضیحات بزنین Persian
6-برای افراد زیر 18 هست خالی بزارین
7-باز برای کسانی هست که قبلا ssn داشتن.
من اینجوری پر کردم و مشکلی بر نخوردم. امیدوارم اشتباه راهنمایی نکرده باشم.
ضمنا من همه مدارکی که داشتم رو بردم با خودم . اما گفت مدارک کافی نیست و قبول نمی کرد. اما من مطمئن بودم مدارکم کامله و می تونم درخواست ssn بدم ( وکیلم یادم داده بود) شاید لازم شه یه کم براشون توضیح بدین تا حالیشون شه . چون عین ایرانی ها اول ترجیح می دن بگن نه! نمیشه!