کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اطلاعیه مهم در رابطه با ایمیل شدن Confirmation Number توسط وزارت امور خارجه
(2011-05-25 ساعت 08:28)shari نوشته:  
(2011-05-24 ساعت 14:00)Haghighat نوشته:  
(2011-05-24 ساعت 13:45)shari نوشته:  
(2011-05-24 ساعت 12:49)mmhmmt نوشته:  [quote='nama' pid='110328' dateline='1306220802']
سلام،براي من و همسرم كه يكيميون روز 6 اكتبر و اونيكي تقريبا روزهاي آخر ثبت نام كرده بوديم همزمان جمعه گذشته ايميل اومد.
يه احتمالي هم من ميدم و اون اينه كه براي كسانيكه در بازه 1 MAY تا زمان قبل از بسته شدن سايت لاتاري نتيجه رو چك كردن ، ايميل اومده و مجددا CONFIRMATION NO اونها را اطلاع دادن البته طبيعي هم هست چون اونهائيكه چك كردن و از نتيجه با خبر شدن احتمال دور ريختن شماره ها رو دارن و كسانيكه قبل از خرابي ساين نتيجه ها رو چك نكرده بودند بايد شماره مورد نظرو داشتن تا بعد از رفع مشكل چك ميكردند و اگر گم كردن و يا به هر علتي اون شماره هارو نداشتن مشكل خودشون بوده و ربطي به اونها نداشته كه مجددا براشون ارسال كنند.
من يكي از دوستام بدليل اينكه شمارشو گم كرده بود اصلا نتونست نتيجرو چك كنه هنوزم هنوزه براش ايميلي نيومده.

نظر شما چيه؟
[/quo
منم با این نظر موافقم هرچند دوست ندارم درست باشه چون من و همسرم ثبت نام کردیم و کانفرمیشن نامبر رو گم کردیم البته چک هم نکردیم ولی برای دوستم و خانمش که با ایمیل خودم ثبت نام کردم و براشون هم چک کردم و قبول نشده بودند پنجشنبه برای هردوشون ایمیل اومد ولی برای منو خانمم نیومده.
پس اين زوج محترم و خواهر بنده كه چك نكردن و ايميلي دريافت نكردن مي تونه دليل خوبي باشه براي اين موضوع كه براي كساني ايميل مي دن كه فكر مي كنن چك كردن و به هر دليل ديگه شمارشون رو ندارن دوستان
به نظر عادلانه نمیاد! چون خیلیها فقط به خاطر گم کردن شماره هاشون موفق به چک کردن در روزای اول نشدند. اگر قرار به ایجاد تسهیلاتی برای بازآوری شمارها باشه باید برای همه شرکت کننده ها باشه. هرچند که میتونه براشون پرهزینه باشه . یا اینکه براشون اصلا مهم نیست یه عده شمارهاشون گم کردند که در این صورت نباید همچنین مهم باشه که اونایی هم که روزای اول چک کردند شماره هارو دور انداخته باشند! و نتیجتا هیچ ایمیلی هم نباید به کسی بزنند.
دوست عزيز اينها در مقابل كساني كه بعد از اعلام نتايج شماره هاشون رو دور انداختن مسئول مي دونن نه كساني كه قبل از او به هر دليلي شمارشون رو گم كردن . كاملا هم منطقي اگه كمي فكر كنيد
این نظریه زمانی درسته که برای تمام افرادی که بعد از چک کردن امکان داره شماره هاشون رو دور انداختند ایمیل بشه در صورتیکه اینجور نبوده پس یا هنوز باید منتظر بود تا ایمیل بیاد یا اینکه فرضیه مسئول بودن غلطه
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: اطلاعیه مهم در رابطه با ایمیل شدن Confirmation Number توسط وزارت امور خار - توسط mmhmmt - 2011-05-25 ساعت 09:39

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان