کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2011-06-10 ساعت 20:02)meysam_rsh نوشته:  من وقتی اومدم ایران فهمیدم که تاریخ تولد همسرم تو ویزا سالش اشتباه خورده Sad ما تو مدارکمون تاریخ رو درست زده بودیم ، هنگام ورود مشکلی پیش نمیاد ؟ چه جوری و کجا میشه اصلاحش کرد؟من واسه 21 جون بلیط گرفتم.

اول از همه به سفارت ایمیل بزنید و مشکل رو مطرح کنید

با سلام
من به سفارت ایمیل زدم گفتن بیا سفارت واست اصلاح کنیم معذرت خواهی هم کردن ولی من نمی رسم برم واسه هفته دیگه بلیط دارم وا دارم میرم فیلادلفیا به نظرتون مشکلی پیش میاد اوجا نمی شه اصلاح کنم؟؟؟

سلام

21 جون بلیط دارید، یعنی 10 روز دیگه!!! می دانم دم سفر آدم کار وبار زیاد داره، اما خودتون یا همسرتون اگر از زمان نوشتن این کامنت برای رفتن به ترکیه یا امارات اقدام می کردید خیلی خوب بود، ترکیه که با یک پرواز بهرصورت میشه رفت، آنکارا یا استانبول، بهرحال میشه رفت. امارات هم ویزا 48 ساعته در می آورند، بلیط هم که مثل اتوبوس واحد ... . من جای شما بودم همین الان، شنبه 11 جون می رفتم دنبال بلیط و می رفتم درستش می کردم. با توجه به اینکه خودشون گفتند بیا مشکلی نیست، کپی بلیط را با ایمیل خودشون و پاسپورت می دادم و می گفتم urgent هستش. مطمئناً آنها همکاری می کنند و نهایتاً یک روز کاری تحویل می دهند.

(دوستان عزیز ممکن است بفرمایند که بلیط نیست و ... اما هست، اگر پیجور بشوید کار نشد نداره، کنسلی زیاد هست، باید به چندین آزانس بسپارید، انشاءالله جور می شود)

اگر نه، بلیط را با هماهنگی آژانس با یک درصدی که حدود 100-150 دلار میشه، یک هفته جابجا کنید خیالتان راحتر است. انشاءالله که مشکلی پیش نمیاد، اما پس ذهن آدم دوباره اگر و ای کاش ها پیش نمیاد. امریکا رسیدن را یک هفته به تعویق بیاندازید. نه مرخصی کاری آنجا گرفتید، نه .... . فرض کنید رفتید ترکیه خرید و این 100 دلار را خرج کردید. این 100-150 دلارها در خرج های زندگی امریکا گم هستش.

انشاءالله بهترین تصمیم را بگیرید و موفق باشید.

ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: nastaran86 ، coming soon ، jilibo ، mavarfan ، najibi ، hamed_gh ، emankh101 ، mml ، California

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط sorooshii - 2011-06-11 ساعت 09:11

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان