2011-06-13 ساعت 17:41
(2011-06-13 ساعت 17:26)afroozgol66 نوشته: اوه خدای من،این همه سروصدا بخاطر یه تاپیک کوچیک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان برنده انگار هیچ کار دیگری ندارن جز خواندن تاپیک وانتظارررررررررررررررر
من که چیزی نگفتم،همه ی اطلاعاتم هم از همین سایت گرفتم و اگه اشتباهه به این دلیله که دوستان دیگه مطالب اشتباهی گذاشتن وهیچ کس بهشون این همه اعتراض نکرده.من بارها به مدیران و افراد فعال این سایت پیام دادم وازشون راهنمایی خواستم ولی دریغ از یه نیمچه خط.حالا این همه موج اعتراض...
واقعا تعجب میکنم.قرار نیست همه امیدها وارزوهامون تو یه کشور دیگه خلاصه بشه که این همه از یه تاپیک ساده شاکی بشیم.
من برنامه ام عوض نشده،چون از اول هم برنامه ای برای رفتن نداشتم.من از طریق دخترعمه ام که در امریکا زندگی میکنه در لاتاری شرکت داده شدم بدون اینکه بدونم یا حتی بخوام.من حتی تا یک ماهه پیش شماره کیسم رو هم نمیدونستم چون هدفم چیز دیگه ای بوده.من کاری به هدف دوستان دیگه ندارم ولی به عنوان یک دوست صمیمانه ازتون میخوام درکنار امید وانتظار کمی هم واقعبین باشین،خیلی ادمارو میشناسم که مثل شماها رویای رفتن داشتن وبا کلی تلاش به ارزوشون رسیدن ولی ...
بگذریم،الان یه چیزی میگم سیل اعتراضات به سمتم روان میشه.
واقعا از ته دل ارزو میکنم همه دوستان برنده لاتاری بتونن ویزاشون رو بگیرن ومعذرت میخوام ازاینکه واقعا ناخواسته دوستان رو ناراحت وناامید کردم.به امید موفقیت تک تک دوستان
عزیزم لازم نبود این همه توضیح بدی از خودت،برنده که هیچی ویزا گرفته و سفر کرده و ساکن همه به این تاپیک سر میزنن چون حال میکنند (مثل خودم)
من تا حالا خیلی از تاپیک ها رو از اول تا ته خوندم،نه از سر بیکاری ها واسه اطلاعات گرفتن تا حالا همچین اطلاعتی که شما میدی را ندیدم،به شخصه هم از هر کس چه عمومی چه خصوصی سوالی پرسیدم جواب گرفتم اونم جواب معقول و درست
اگه اینجا تاپیک کوچیک است تعجبم چطور وقت عزیزت را تلف میکنی،بهتر نیست بشینی سر درست ،به خصوص که الان وقت امتحان ها است
اینجا هم که میبینی همه با هم دوست هستند اصلآ جای غریبه ها نیست چون شما حال کسی را درک نمیکنی,چون برنامه زندگی شما فرق فوکوله
حرف آخرم بگم،باریکلا به دختر عمت ،خدا حفظش کنه براتون
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
دریافت ویزا:یک ضرب